Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДУХОВНЕ ПОУКЕ

Слобода у Богу. 
Слобода у Богу а не од Бога - то је права слобода, непролазна, животворна, радосна, златна."
(Свети Николај Жички)

"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић 
Одговори

Жена.
Жена својим врлинским животом морално чува целу нацију, али и она је уништава својим неморалом.
(Свети Василије Велики)

"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић 
Одговори

Воља Божија
Не напуштај вољу Божију да би испунио вољу људи.
(Преп. Антоније Велики)

Одговори

Паре
Што више волиш паре то чвршће затвараш Царство Небеско.
(Св. Василије Велики)

Одговори

Исусова Молитва то је златна нит, која не даје хришћанину да скрене с пута!

Преподобни Серафим Саровски Чудотворац

С'вером у Бога за краља и отаџбину!
Одговори

Свет је одступио од истине. Да не говоримо о незнабожачком свету, хришћански свет је одступио од истине. А кад се за длаку одступи од Истине, за километре се одступи од правде и поштења. Хришћански свет је постао дакле неистинит, неправедан и непоштен, и то у толикој мери, да је у томе превазишао народе нехришћанске.

Св. Владика Николај

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Када дете ухвати за руку оца или мајку, не боји се ни кучића, ни гусака, ни мишева. Тако и ми. Ми смо деца Божија и ако смо одрасли. И кад се ухватимо за његову руку ми смо некако стабилнији. Кад тога нема онда долази неуроза и све друге муке душевне. 
Патријарх Павле

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним