Поруке: 304
Теме: 1
Придружен: May 2024
Углед:
78
Слобода у Богу.
Слобода у Богу а не од Бога - то је права слобода, непролазна, животворна, радосна, златна."
(Свети Николај Жички)
"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић
Углед:
78
Жена.
Жена својим врлинским животом морално чува целу нацију, али и она је уништава својим неморалом.
(Свети Василије Велики)
"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић
Углед:
78
Воља Божија
Не напуштај вољу Божију да би испунио вољу људи.
(Преп. Антоније Велики)
Углед:
78
Паре
Што више волиш паре то чвршће затвараш Царство Небеско.
(Св. Василије Велики)
Поруке: 20
Придружен: Aug 2023
Углед:
1
Исусова Молитва то је златна нит, која не даје хришћанину да скрене с пута!
Преподобни Серафим Саровски Чудотворац
С'вером у Бога за краља и отаџбину!
Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Свет је одступио од истине. Да не говоримо о незнабожачком свету, хришћански свет је одступио од истине. А кад се за длаку одступи од Истине, за километре се одступи од правде и поштења. Хришћански свет је постао дакле неистинит, неправедан и непоштен, и то у толикој мери, да је у томе превазишао народе нехришћанске.
Св. Владика Николај
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
78
Када дете ухвати за руку оца или мајку, не боји се ни кучића, ни гусака, ни мишева. Тако и ми. Ми смо деца Божија и ако смо одрасли. И кад се ухватимо за његову руку ми смо некако стабилнији. Кад тога нема онда долази неуроза и све друге муке душевне.
Патријарх Павле