Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Смене у врху СПЦ су припреме за долазак папе у Србију

Лепо си сам себе цитирао....Лицемерје и лоповлук,Ваше главне одлике!Читај

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Аха!
Одговори

Vuciceva milicija rusi manastir Gracanicu kod Valjeva. Sem 10 ak svestenih lica koje su pohapsili niko prstom nije mrdnuo.

Gde su sad Dveri, Obraz, Nasi, radikali, DSS i ostali. Pa nije valjda da se samo kad je gej parada u centru Beograda aktiviraju .

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Похапшени народ из Грачанице пева у полицијској марици!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

E zašta narod ostavlja pare u crkvi....

[Слика: 1rpuyt.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Сад си измислио топлу воду!Била је расправа о лимузинама,прати мало форум!

Одговори

Још мало педантерије...
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/bolesn...ak-2024609

Одговори

Како ми се чини у Републици Српској поприлично заштитничи посматрају Качавенду и стекао сам утисак да људи тамо не верују толико причама о Качавенди као ми с ове стране Дрине. Јел истина то?

Мени је тешко да поверујем да је он такав монструм, једноставно, мозак ми блокира то...
Не кажем да није, не браним га али ваљда као човеку који је навикао да свештено лице гледа другачије не могу да пребацим тај зупчаник у мозгу...
Одговори

Шабачког владику возе у половној ШкодиБ
Одговори

Одговори

Веома непоштено, кришом снима старијег човјека и наводи га да каже што њему одговара.

http://svetosavlje.org/net4/Pastir/PitanjeOdgovor/847
66. Правило светих апостола, дословно гласи: „Ако се клирик затече да пости у дан Господњи, или у суботу (осим једне једине), нека буде свргнут; а ако је световњак, нека се одлучи“. (Слична овом Правилу су још и: 51. и 53. светих апостола и 14. Правило Анкирског Сабора).
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Du...avle61.htm
Одговори

(03-12-2015, 04:20 PM)Светосавац Пише:  Чим се изнервираш правиш правописне грешке или си бјежао са часова српског језика ?

Đesi Šumadinac puška te ubila Smile

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Погрешан човјек. Баја
Био сам на старом форуму, па сад да ли је он престао с радом или су мене бановали Читај
Одговори

У посту треба умножити добра дјела и враћати заблудјеле на прави пут.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним