Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА

(03-09-2018, 08:40 AM)Mekenzi Пише:  Pročitaj nešto pametno na ovom forumu

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-sluca...t#pid30677

Ја....једном да се и ми сложимо са Кизом јер, ваистину, та реченом форуму има маса паметних ствари!

На пример, па каже:

Цитат:ЗАШТО ЈЕ ШЕШЕЉ, МЕЂ'БЕСМРТНИКЕ УШАВШИ, ДАНАС ЈАК К'О ЗЕМЉА, ЗАШТО ЈЕ СПО-ПРОП'О?

Пре него што се упустимо у дубљу анализу која би претходила једноставном и сажетом одговору на питање у наслову, ми најпре морамо да утврдимо чињенично стање у остатку недострељаног и недокланог Србског Народа после више од пола века комуно-партизанске окупације, крајем осамдесетих година прошлог века.

Још ће да протече воде србским рекама док се тешке ране не залече а то ми старији сигурно нећемо ни дочекати!

Раније смо се заносили мишљу да ће се Србија усправити кад се преостали комуно-сатанисти најзад преселе у Вечна Ловишта (или како им се већ зове место ђе иду кад им дође до липсаћа) али слаба вајда!

Нове генерације расту, а већина је склона да признаје једино ИСТОРИЈУ ПО ЋАЋИ-КОМУЊАРИ, поштујући једино „истину” коју су им очеви оставили а заборављајући, јадна им Мајка, да су, сем Очева имали и Ђедове и Прађедове, све тамо до Светог Савве, Светог Симеона и Светог Велико-Мученика Србског Лазара!

Широко чланство је и код Воје Шешеља и код Вука Драшковића, као и код свих осталих, било састављено од народа који описасмо а који је био потпуно омантупио од комуно-сатанистичког мрака!

Комуно-титовци су онда као и данас, после толико година, јаки и отпорни к'о парцови у Џујорку, нема шансе да буду истребљени нормални мишомором!

Још се носи штафета пегавом, офарбаном па колмованом, у мидере утегнутом мађарском чиви, још се иде на Тјентиште, још се полажу пластични венци у "Кућу цвећа", која још стоји усред бивше Србске Престонице као неразрушиви Хитлерови бетонски бункери усред Беча и Берлина.

Можда је најбољу дијагнозу стања у Србском Народу и његовој «Престоници» дао наш сапатник са дискусија у димљивој кафани, Србин и Пјесник Невен Милаковић-Ликота.

Па каже:

Београд мора добити улицу срама
Да се зна ко је Вјера,а ко Вјеру слама!

Београд мора добити улицу стида
Да се види ко Србин оста,а ко поста гњида!

У Београду бих поред споменика Незнаном Јунаку
За дружину знану поставио бисту,

Да сјећа на памет наопаку што прихвати
Трулеж инострану,а одбаци Вјеру славну и пречисту!

Када може свјетски тамничар и крвник
Пркосити Богу са Кипа Слободе,

Што да и Београд нема свој споменик
Да нам Душу пара,да нам очи боде?!

Да би наша несвјест постала још већа
Да би сами себи откинули главу,

Премало је само једна Кућа Цвјећа,
Морамо саградит' варошицу праву!

И да спомен плочу има свака џада
Да на свакој само латиницом пише:

„Нико да се Оца не сјећа од сада
нит смо Божји људи,нит' смо Срби више!”

Ликота

Мораћемо да се помиримо с чињеницом да је Србија данс земља СА НАЈМАЊЕ ТРИ ПАРАЛЕЛНА СВЕТА који деле исти простор, удишу исти кисеоник, раде живе, пролазе једни кроз друге АЛИ СЕ ДУШЕ И СВЕТОВИ ЊИХОВИ НЕ ДОДИРУЈУ НИТИ ЈЕДНИ ЗА РАНЕ И ОЖИЉКЕ ДРУГИХ ХАЈУ НИТИ ХОЋЕ ДА ЗНАЈУ!

СТРАШНА ЈЕ ИСТИНА ДА ЈЕ АМБРОЗОВА ПАРТИЗАНШТИНА УСПЕЛА ДА ЗА ПОЛА ВЕКА ТЕРОРА, ЗАУВЕК И НЕПОВРАТНО ИЗМЕНИ ЛИЦЕ И ДУШУ СРБИЈЕ!

СЕДАМ СТОТИНА ХИЉАДА СРБА ЈЕ ПОБИЈЕНО У Н.Д.Х. А ПОЛА МИЛИОНА (И још се броји а избројати се не да!) НАЈБОЉИХ СРБА, СРБСКЕ ЕЛИТЕ И НАРОДНОГ ВОЂСТВА ЈЕ УНИШТЕНО У СТРАШНОМ ТЕРОРУ КОЈИ СЕ РАСПЛАМСАО НАРОЧИТО ПОСЛЕ ЗАВРШЕТКА ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА И ПОЧЕТКА КОМУНО-ПАРТИЗАНСКЕ ОКУПАЦИЈЕ!

ТО ЈЕ ПРЕВЕЛИКА ЦИФРА, НАРОЧИТО ШТО СЕ СОЈА СРБСКОГ ТИЧЕ, МАЊЕ НЕГО БРОЈА, ДА БИ ЈЕДАН МАЛИ НАРОД УСПЕО ДА ТО ПРЕЖИВИ И ДА СЕ ВРАТИ СЕБИ!

БОЈАТИ СЕ ДА ЋЕМО ВЕЧИТО М О Р А Т И ДА ДЕЛИМО СРБИЈУ И СРБСКИ ВАЗДУШНИ, ФИЗИЧКИ И ДУХОВНИ ПРОСТОР СА АМБРОЗОВСКИМ НАКОТОМ КАО И СА НАКОТОМ ТОГА НАКОТА!

ТО НАМ ЈЕ ИЗГЛЕДА КАШТИГА БОЖИЈА БАШ КАО И ЖВАЉАВИ ШИФТАРИ, ЗА ТЕШКА НАША САГРЕШЕЊА!

После пола века титовског комуно-сатанизма и десетак година нео-комунизма титића без покрића, нови нараштај Срба од кога се очекује да продужи постојање Србског Народа, је, Част изузецима, углавном постао ово (молимо Кизу да се не узбуђује, кад је Матија ово писао није знао да и Киза постоји међу мелеонима NOVOSRBA и НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА), па каже:

КАД БУДЕМ МЛАЂИ И..ЖУЋИ!

Kad budem mladji,
Pre svega pisaću

U S T A Š I C O M,

Imacu fond za prezentaciju
svoje licnosti...

A budzet podesiti tako
Da ću do smrti moći da se
depiliram!

Svaka dlacica je stidna
I gonicu je zesce nego mitesere!

Cemu runjav zivot
I kakav je njegov smisao
Bez vrelog i hladnog voska!

Kad budem mladji
Ovo će biti moj Očenas
Moje Vjeruju
Moj Credo
Mantra...

Main stream,
Magna carta,
My look,
Weltanschaung,
Testament,
Duhovno pravilo...

Samo tako
Moje Načertanije
I jedini program
U koji iskreno verujem
I niko neće moći da me gusi
Da nemam ideala
Koncept zivota
Ili šta god...

Kunem se u sve najsvetije
Nema žrtve koju neću podneti
Za ostvarenje ovog planiranog
projekta,
Ma šta to znacilo!

A kad je reč o opstim prilikama
Kakve ja veze imam s tim?

Neću dozvoliti da me iko presira
Nemam stomak za to...

A što se našeg drustvenog sistema
tiče, Any way,

Na njega mi se
najiskrenije bljuje
I nikad ga neću
dovoljno izbljuzgati!

A kad je reč o narodu i
naciji,
Polozaju
naše zemlje
I sličnim
forama...

Maaaaa...mislim...nemam
pojma...bas me briga,

Nisam u tom fazonu
Majke mi!

Nikad nisam bio deo toga
To nije moja solja caja,
Niti će biti!

Kad budem mladji...

By the way, Kosovo
Može da ode
Može da ostane...
Meni je svejedno!

Nemam fiks na to!

Možda je to povrsno
Ali mene i za to povrsno
Zabole pajser!

(******* zemlja
U kojoj je povrsnost mana)

O cemu mi pricamo?!

Neka ga uzmu
I to mi je super!
Who cares!!!
See you later aligator!
Oki doki!

Božuri, Patrijaršija...

Ma,keve ti?

Niko ne zna šta je to
To ne postoji!!!

Kako je doslo dotle
Da se o tome uopste misli?!

I primi na ideju
Da je nešto naše!

Kojih crnih nas?!

I koje crno naše?!

Alo bre!!!

Šta'e ovo?!!!

I ta loznjava na Ruse,
Ko je ovde lud?!
Freak brother,
Nemoj da pricas!

NATO!
Nego šta!

Nehigijena zivljenja
Dovela je dotle
Da se palimo i na tu Nedodjiju!

Ne znam gde je Costa Coffee
Kamoli Kosovo!!!!

Nemam ni najblizu predstavu o
tome!

To ne pije vodu!

Ne rimuje se,
Ne fituje s mojom filozofijom!

Ocigledno imamo neki drugi
problem,
Debelo smo zamenili teze!

Nema nam spasa
Dok se lozimo na Slavski Kolač
Nebesko Carstvo!

Sick!!!

Ep&gusle

Sick, sick!!!

I sličan bljak i bull @!#$...

Tzv.Sveti Sava!!!

Nemoj molim te,
Još i to!
Neću da budem u tako losem
tripu...

Njegos, Obilić
Princip... i već kako se zovu
Svi ti kileri,

Ubice!

Nacosi i varvari!

Ma daj
Fuckin...

Zlo mi je od toga
To nije moj biznis!

Srbadijo siši,
Zglavni ga,
Get a job!

Nije Johny slučajno Walker!

Ćirilica!
Mars bre!!!

Vozdra!

Matica Srpska...
Nikad čuo!

Ne otkidam na fus
Tres/suftu
Suferice/slemove
Mitove/legende
Jeftine floskule
I sav taj edz i retro
Deep @!#$!!!

Etc etc etc,

Yee!!!!
Kakve budale!

To me izritmi,
To je pitanje hemije...

Simulakrum
Past tense...

Otkud znam!
Ne bih bas da nabadam
Šta bi bilo kad bi bilo
I penusam o tom,
Nemam taj trip!

Nebo zna,
(Kako ja to volim da kažem)
Samo se nadam,

Last but not least,

Da će me Svemogući zamilovati
Da na vreme predosetim kraj
Should I stay or should I go,

Bar koji cas ranije
Pre nego sto otegnem papke,
Kako bih otisao na onaj svet
Depiliran i ispraznjenih creva
Da mi se u mrtvacnici dive
I zapamte po crevima
Najzdravijeg među pokojnicima,

I prvi stignem na Nebo
Uspravan i klistiran,

A ovde da ostavim izlucevine
Sav znoj i smrad
Kako bih bio siguran
Da je nešto ostalo iza mene
I da nisam živeo uzalud!

=================================

ТАКО ЈЕ ГОВОРИО МАТИЈА-„КАД БУДЕМ МЛАЂИ”!

Међутим!

Једино је Воја Шешељ успео да му ти Срби-МУТАНТИ, једу из руке!

Не да сад бивши УДБАШИ и МИЛИЦАЈЦИ певају СПРЕМ'ТЕ СЕ СПРЕМТ'Е да ти уши заглуше, него траже још!

Показало се да је Воја прави играч јер после исцрпљујућег меча остаје као једини прави Победник, са одлично орагнизованом одбраном, сјајним нападом а спрема се да пионима извуче једно пе'шеснес' Краљица!

Пацери бре, ова дрвца помера маестро, спрем'те се спрем'те за ЗАВРШНИЦУ!

У прилог нашем мишљењу стоји чињеница да,кад је Воја хтео УСТАНАК и да руши пар Марковић-Милошевић, изашло је свега 5000 људи у Београду!

Пар дана касније дошло је до неких несугласица у Атини поводом оне игре убацивања лопте у пробушен зембиљ...како се зваше то што играју амерички орангутани у Харлему, на'вр ми језика...КОШАРКА, БАСКЕТ!

Е па због БАСКЕТА изашло је 100,000 Бееееограџана да демолира грчку амбасаду, АМБАСАДУ ЈЕДИНОГ ПРИЈАТЕЉА КОГА СМО ТАДА ИМАЛИ!

Закључак:

Све у свему тада је у Београду постојало свега 5% Срба, математика је неумољива туна!

ДАНАС ИМА 4 ИПО, ШТА ГОВОРИМ....МАЊЕ ОД 3 ПОСТО У ЦЕЛОЈ СРБИЈИЦИ!

Међутим!

ВОЈА ЈЕ ДАКЛЕ, ПОСЛЕ ВИШЕГОДИШЊЕ БОРБЕ ДАВИДА СА ГОЛИЈАТОМ ДОКАЗАО ДА СЕ ПИТА И ОД ГО*ВАНА МОЖЕ НАПРАВИТИ ЈЕР БЕЗ ЊЕГА И ЊЕГОВЕ ПОБЕДЕ НЕ БИ НИ ОВИЈЕ 4 ИПО ПОСТО ПОТРАЈАЛО!!!

БРАВО ВОЈО!

БРАВО МАЕСТРО!

Не, то ће бити први пут у историји шахматне игре померања дрваца да се партија добија ЖРТВОМ КРАЉА!

Ми рекосмо и Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(23-08-2018, 09:00 PM)Јеремија Пише:  Ну, реци ти чича Јеремији нешто о тим демонстрацијама што их је повео Драшковић, Јесу ли може бит нешто добро донеле Србима и Србији?
Вазда се питам следеће: Што демонстрације у предвечерје рата? Или боље рећи када је рат већ увелико вођен на подручју Републике Хрватске и Босне (у Босни прикривено)...

(23-08-2018, 09:00 PM)Јеремија Пише:  Драшковић би требао бити суђен ако низашта друго оно за споразум са НАТО Алијансом који је гори него онај што је Цветковић потписао са Хитлером.

Ово је типичан примјер злонамјерних (тенденционих) лажи.
А одговори на написано и једно питање за Вас, сам навео доле:

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-vuk-d...0#pid75360

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-vuk-d...1#pid94561

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-vuk-d...4#pid94694
Одговори

https://srbin.info/2018/09/25/porodice-z...-zasto-si/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Је ли неко читао?

https://www.delfi.rs/knjige/128074_aleks...izare.html

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(01-10-2018, 09:55 PM)Перун Пише:  Је ли неко читао?

https://www.delfi.rs/knjige/128074_aleks...izare.html

Нож свилу не сече а Србин USTAŠICU не чита!

[Слика: aleksandar_od_jugoslavije_v.jpg]

https://www.youtube.com/watch?v=4hIp7eKw6OE

Вук је приказао своје латиничарско ремек-дело код Чмарића а у вези са проблематиком ШУГОСЛАВИЈЕ, олињали Вук је начео ПИТАЊЕ СВИХ ПИТАЊА кад се ради о Србији и НЕГАЦИЈИ СРБИЈЕ-ШУГОСЛАВИЈИ, и то од нашег Хришћанског Православног Средњег века преко настанка прве, друге и оне треће Шугославије раних деведесетих за владавине титића без покрића, па до ове сад папазјаније и квази-државе под владавином балавог шифтарина....

На нама, остатку од остатака последњих Срба је да сведочимо велику

И С Т И Н У

а ИСТИНА је, знамо, к'о добра стара препеченица-кад је конзумираш-жеже, а то је да Србство и Србија нису окупирани '99-е него '44-е, у време које NOVOSRB и дан-дањи слави као ОСЛОБОЂЕЊЕ!

Међутим!

Краљевина Југославија ОД ПРЕ ЈАСЕНОВЦА, и брозовска СФР Шугославија ОД ПОСЛЕ ЈАСЕНОВЦА, су две идеје супротне једна другој као два воза на два различита колосека који јуре у супротним правцима!

У једном моменту те две композиције ће се мимоићи у једној тачци!

Та заједничка тачка за обе композиције трајаће пар секунди и зваће се

Ј У Г О С Л А В И Ј А!

То име и тих пар секунди јесте ЈЕДИНО ШТО ЕВЕНТУАЛНО СПАЈА ТЕ ДВЕ ИДЕЈЕ! СВЕ ОСТАЛО ЈЕ БИЛО РАЗЛИЧИТО!

У том смислу је тачна и изјава Андреја Фајгеља да се ова данашња творевина само назива "Србија", која нам је како рече "запала" кад су се сви, што рече Бокан, "размагнетисали", као и да је иста творевина и даље Шугославија само се НЕЗАСЛУЖЕНО назива часним именом СРБИЈА.

Осим олињалог Вука и Малагурски видимо, у паузи дружења са такозваним "хрватима", потурицама и шифтарима, данас прича о некаквом "Западном Балкану!

Ама какав сад бре ЗАПАДНИ БАЛКАН?

ЗАР НИЈЕ ВЕЋ УСТАНОВЉЕНО ДА ЧЕТВРТА ШУГОСЛАВИЈА ТРЕБА ДА СЕ ЗОВЕ РЕГИОНАЛИЈА?

Рошави Шуго-носталгичар Малагурски је (од некога) ангажован на пројекту ЧЕТВРТА ШУГОСЛАВИЈА, а то ће рећи ПОСЛЕДЊИ ЕКСЕР ЗАКУЦАН НА ПОКЛОПАЦ МРТВАЧКОГ КОВЧЕГА СРБСТВА И СРБИЈЕ!

За исту сумануту идеју су очигледно ангажовани како Вук Драшковић тако и Новак Ђоковић, који можда, као и његов тата, мисли да је Србин!

Међутим!

Њему је бити Србин или такозвани "хрват" свеједно, што је и рекао, па је исти вероватно и виђен као будући Први Председник РЕГИОНАЛИЈЕ!.

На истом пројекту-суманутој идеји, такође раде, како видимо, и Миломир Чмарић, Мирослав Лазански, Душан Јањић, љигави Чех Халупка или Теша Тешановић....као и маса других, отворених или прикривених Шугословена који живе и раде у земљи која се само НЕЗАСЛУЖЕНО зове "Србија" док је уствари још увек латиничарска и усташоидна Шугославија у малом!

И немо'сад сви страсни љубитељи лопте да заурлају на нас због Новака као онда што се нијесу одазвали на позив Великог Војвода за рушење титића без покрића због граница на Дрини а пар дана касније изашло 100 'иљаде-црни Милораде, да ЗБОГ ЛОПТЕ, то јест због убацивања лопте у пробушен зембиљ, пале и каменује Грчку амбасаду, јединог пријатеља кога смо тада имали!

Нажалост огромна већина NOVOSRBA нема појма о пројекту-суманутој идеји РЕГИОНАЛИЈЕ и о чему то дивани олињали Вук док ми Срби у изгнанству жудимо ка Србство у изворном облику и као да се сећамо свих детаља из усиљеног марша Србског Народа кроз Историју к'о да смо тамо били и к'о да је јуче било!

Не би дали нашу старост за NOVOSRB младост па да ни је од смрта лијек!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

REGIONALIJA

КидањеКидањеКидање

Kako tebe prži mržnja prema Srbima koji žive u Srbiji, neverovatno, još nismo upoznali čoveka da sa tolikom količinom mržnje mrzi svoj narod.....

Sanjaš nekog tita, pišeš nebuloze o Jugoslaviji

Samo da mi je znati ko te je toliko zlostovljavao od familije i koje taj koji ti je udenuo mržnju...

Verovatno si i sa svojima posvađan, pa nemaš skim da se svađaš pa ovde širiš mržnju, agresiju, bes, frustracije...

Da si normalan penzioner bolela bi te patka za Srbiju, Tita, Jugoslaviju, Vuka i ostale šetao po prirodnim lepotama Kanade uživao u penziji, igrao šah sa kanadskim penzosima, neki hobi, živeo u miru i uživao u onome što ti je Kanada obezbedila i što si stekao.

A ti ovde svakog člana foruma za nešto prozivaš niti jednog nisi zaobišao, pa si čak prozivao i generalnog urednika gospodina Samaradžića kako ne zna da priča kada je bio kod Teše...

Matori odmori, idi uživaju u parku, šetaj, opusti se, nije politika za tebe mnogo mnnogoo si frustriran, besan i širiš mržnju, nevalja to...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

5+5

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(23-10-2018, 01:30 AM)Шумадинац Пише:  

5+5

Вук Драшковић је и на ТВ Пинку и на РТС-у препричао своју нову књигу "Краљ Алекандар од Југославије" и Лагуна је рекламира на ТВ-у.
Мешутим ,нка ме неко исправи ако грешим, унук Краља Алекандра -
принц Александар П. Карађорђевић ни једном речју ( чак ни на енглеском ) није похвалио нову књигу В. Драшковића.
Одговори

Ко о чему-баба о уштипцима а олињали Вук о својој суманутој идеји коју су многи већ назвали

Р Е Г И О Н А Л И Ј А!

Можда би назив те замишљене творевине ваљало променити! Наиме у интервјуу код Дејана Петра, на питање којим језиком говори, онај за*ебант и шерет Видојковић каже:

Цитат:ПА ПОШТО У РЕГИОНУ ИМА НАЈВИШЕ КРЕТЕНА, ПРОИЗИЛАЗИ ДА ГОВОРИМ КРЕТЕНСКИМ ЈЕЗИКОМ!

Кидање

И где се то Вук јопет исповраћао по Србима?

Па у гостима код потурчењака са србским лицем Сенада Хафизсулејмановића...или како се већ зваше!

Међутим!

Обратите пажњу на крај емисије!

НЕВЕРОВАТНО КОЛИКА ЈЕ ПОТМУЛА МРЖЊА ОВИХ ПОТУРЧЕЊАКА ИЗБОСНЕ ПРЕМА СВЕМУ СРБСКОМ ПА И ПРЕМА СОПСТВЕНИМ КОРЕНИМА!

СМЕТА МУ ПОСВЕТА НА СРБСКОМ ПИСМУ А НЕ ПИТА СЕ КАКО СУ ПОТУРИЦЕ ПИСАЛЕ ЧАК И ЗА ТУРСКОГ ВАКТА!

ДА НИСУ СЛУЧАЈНО КРВАВОМ ХРВАТСКОМ ГАЈЕВИЦОМ ИЛИТИ USTAŠICOM?

ДА НИЈЕ МОЖДА БИЛО У ПИТАЊУ АРАПСКО ПИСМО КОЈИМ СУ СЕ УЧЕНЕ ОСМАНЛИЈЕ СЛУЖИЛЕ А КОЈЕ ЈЕ ЈЕДАН НАШ ПРИЈАТЕЉ, ПОЉАК, НАЗВАО "МУВЕ КОЈЕ СЕР*У?

Ц, ц, ц....ТУРСКА ЈЕ ТУГА ТУЖНА, ПОГОЛЕМА!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Д М
Одговори

(06-11-2018, 10:59 PM)Шумадинац Пише:  

Како ови нови напредњаци ништа не знају. Ни Чарапа ни Вук. Ни "Обзнаи" ни о диктатури краља Александра Карађорђевића.
Скупштина КСХС је донела 1921 Закон о заштити државе којом је забрањена КПЈ и свак комунистичка активност.

http://www.srpskilegat.rs/stupio-je-na-s...ti-drzave/
Одговори

Од сече руку до Алах Уекбер !!

Одговори

.
ДРАШКОВИЋ: 80% СРБА ЈЕ ПРОТИВ НАТО, ВЛАСТ НЕ ТРЕБА ДА СЛУША НАРОД?!

[Слика: IMG-0442.jpg]

Лидер Српског покрета обнове (СПО) Вук Драшковић изјавио је данас да већина људи у Србији не зна да ће све неспоразуме и могуће сукобе на Косову, у БиХ, у Македонији или било где на Балкану решавати НАТО.

„Највећа безбедносна опасност по Србију данас је игнорисање геополитичке стварности, да је Србија острво у НАТО и ЕУ океану и да држава, све и када би то било у њеном интересу, нема крила да прелети до Русије и придружи се руском војном савезу и економској унији“, рекао је Драшковић за новопазарски портал SNews.

За замрзнути конфликт на Косову је казао да је „као жар у пепелу“. „Сваког трена може да букне пламен. Србија би се нашла у позицији у којој је била пре две деценије, с тим што би размере несреће сада биле много веће“, оценио је Драшковић.

На питање да ли би улазак Србије у НАТО алијансу био значајан за политичку и економску стабилност, Драшковић је подсетио на изјаву председника Србије Александра Вучића у којој је рекао да би Србија, приступањем НАТО алијанси, решила готово све своје безбедносне и развојне изазове.

„Тачно. Рекао је и да је близу 80 одсто грађана Србије одлучно против чланства у НАТО савезу. И ово је тачно. Тачно и трагично. Власт поштује вољу те огромне већине. Грешка“, рекао је Драшковић који је обављао и фукцију министра спољних послова. Он је изнео став да већина грађана Србије не зна чињенице о НАТО, нити је у прилици да се едукује.

„Не зна та већина да ће све неспоразуме и могуће сукобе на Косову, у Босни, у Македонији или било где на Балкану решавати НАТО. Србија може да бира само једно од ово двоје: да буде у НАТО савезу, за столом, или да буде – на менију. Одлука се не сме препустити ни незнању, ни инату, ни мантри да власт мора да слуша вољу већине. У неким питањима, неукој већини држава не сме да повлађује. Већина би могла да изгласа и да два плус два нису четири“, рекао је Драшковић.

Фонет

Д М
Одговори

.
ВУК И ШЕШЕЉ ЗАЈЕДНО НАПАЛИ ОПОЗИЦИЈУ, ПРОТЕСТЕ и подржали разграничење на КиМ

[Слика: IMG-0482.jpg]

Једном служба - увек служба. Овако би могло да се протумаче изјаве бивших кумова Вука Драшковића и Војислава Шешеља, који су истог дана дали изјаве за медије у којима су критиковали опозицију, протесте у Београду, у мање-више истом маниру подржали идеју Александра Вучића о "разграничењу" Косова и Метохије.

Тако је, гостујући на ТВ Пинк, лидер Српског покрета обнове Вук Драшковић поручио да треба што пре доћи до обавезујућег споразума између Београда и Приштине.

– Нема шта да се чека, замрзнути конфликт је замрзавање агоније и пропасти Србије. Тај проблем мора бити решен – навео је Драшковић гостујући у „Новом јутру“.

Он је указао да постоји и предлог ЕУ на који начин да буде решен, да се испоштује став Србије да не признаје независност Косова, али истовремено да се то реши по моделу две Немачке, које се међусобно нису признавале, али су одржавале свестране односе и обе су биле у међународним организацијама.

Србија је данас једно мало острво у океану ЕУ и НАТО Алијанске и Србија нема крила да прелети до Русије и да ступи у економски и војни савез са Русијом

– Прво треба да избацимо из употребе ту причу да не можемо сами са собом да се разграничимо. То прија ушима, али је далеко од стварности. Косово је до 1999. године била територија у саставу државе Србије – рекао је Драшковић.

Он је подвукао да никако не може да подржи ставове српске опозиције да ни под којим условима, никада, по било коју цену, не сме да дође до правнообавезујућег споразума између Србије и Косова.

– То је против животних интереса ове државе и нашег народа. Мислим да о многим стварима може веома брзо да се постигне споразум – додао је Драшковић.

Према његовим речима, ако сутра косовски жар букне у пламен, он веома лако може зхватити и Босну и Македонију, а постоји само једна сила који ће тај пламен гасити, а то је НАТО.

Драшковић се залаже за то да Србија уђе у НАТО и упозорава да већина грађана не зна да је највећа безбедносана, биолошка, развојна опасност по Србију у игнорисању геополоитиче ствраности.

– Србија је данас једно мало острво у океану ЕУ и НАТО Алијанске и Србија нема крила да прелети до Русије и да ступи у економски и војни савез са Русијом – исткао је Драшковић, који сматра да су грађани одлучно против НАТО-а пре свега због незнања, а добрим делом због ината и мржње.

Како је додао, народ треба едуковати.

– Извесно је да би већину својих безбедносних и развојних проблема Србија решила приступањем НАТО Алијанси – додао је Драшковић који истиче да у неким питањима, од националног и државног интереса држава не сме да слуша већину, незнање, инат и страсти него се одлуке морају доносити рационално, у складу са националним интересом Србије.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним