03-08-2018, 05:59 PM
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(23-08-2018, 06:12 PM)ЈВуО-КГ Пише: Свака част Вуку што је указао на злочине сопственог оца мада ја у то не верујем а ни овај текст није најјаснији, прво кажу Вуков отац убица па онда Владо Шегрт.
Него нисам се због тога јавио. Мене комшија интересује да ли је могуће да неко ко је био члан СПО и сматра се равногорцем може да копира овакве бљувотине. Ако си уопште био члан. Ја сам из те странке изашао пре више од 10 година али нећу никога да пљујем,не зато што је Вук добар човек него зато што имам поштовања према онима који су једини стали на црту усранку Милошевићу,једини који су најебали због свог опозиционарства за разлику од ових сеоских пешована из Чачка који сем што су држали Путинове слике и ишли с њима кроз Београд као задњи дебили, никада ништа друго урадили нису нити ће. Ти ћеш о Вуку да тупиш а лидер странке ти комуњарско детенце. И то не од обичне комуњаре него од лопине еспесовске.
Кад ви будете били делић онога шта је био СПО и кад будете направили макар једне озбиљне демонстрације онда дођи па пиши до прекосутра. Какав је Србин онај циркузант из Канаде таква сте и ви опозиција.
Ја се надам да вашу маленкост нисам увредио и све најбоље теби, Бошку, Вуку Поздерцу,Ђиласу и целој вашој жуто црној екипи.
А ти ако си некад био човек, ти се сети и Ивице Лазовића и Будве и магистрале и још стотина и хиљада пострадалих од злочиначке руке Слободана Милошевића и његове вештице.
Ајд' у здравље комшија. Свако добро.
(23-08-2018, 09:00 PM)Јеремија Пише: Ну, реци ти чича Јеремији нешто о тим демонстрацијама што их је повео Драшковић, Јесу ли може бит нешто добро донеле Србима и Србији?
(23-08-2018, 09:14 PM)ЈВуО-КГ Пише:(23-08-2018, 09:00 PM)Јеремија Пише: Ну, реци ти чича Јеремији нешто о тим демонстрацијама што их је повео Драшковић, Јесу ли може бит нешто добро донеле Србима и Србији?
Где си Чича Јеремијо,нема те ко да си се на море отиснуо.
Јесу донеле добро. Прво,да Милошевић види да не може да се зајебава са народом како је замислио и да не може Србадију да се расељава и премешта около како ли му саветоваше још већи лудаци од њега. Друго, то су демонстрације против дневника државне телевизије односно глупости које су спикери исте понављали данима о лудим четницима који појачани хрватским зенгама јуришају на институције и устав државе бла бла а свима њима командује Вук Драшковић из своје виле на Женевском језеру.
Оно што су донеле лоше су два изгубљена живота и ко зна још колико накнадно упропашћених због тих догађања.
А најжалосније од свега је што је Милошевић ипак успео у својим плановима и Србе расрбио и раселио уздуж и попреко. Оно што нису могли да униште ни Ромеји ни Млеци ни Турци ни Швабе, бивши банкар заврши за неколико година.
(03-08-2018, 05:59 PM)Шумадинац Пише: https://patriot.rs/draskovic-vucic-ima-p...za-kosovo/
Цитат:Drašković kaže kako bi se u Srbiji „razvedrilo” kada bi Srbija sledila primer Nemačke i češće se sećala žrtava ratova koje je vodila.
- Pod prozorima Bundestaga podignut je memorijal žrtvama holokausta tako da svaki poslanik kad pogleda kroz prozor, vidi spomenik bezumlju koje su nemački režim i mnogi Nemci učinili za vreme Drugog svetskog rata.
Zamislite da se u parku preko puta naše skupštine podigne memorijal žrtvama Srebrenice.
Da ispred hrvatskog Sabora bude memorijal Jasenovcu, Jadovnom, a da ispred bošnjačkog parlamenta bude podignut memorijal tolikim srpskim žrtvama u Drugom svetskom ratu, pa i u ovom ratu – kaže Drašković.
(23-08-2018, 06:12 PM)ЈВуО-КГ Пише: Свака част Вуку што је указао на злочине сопственог оца мада ја у то не верујем а ни овај текст није најјаснији, прво кажу Вуков отац убица па онда Владо Шегрт.
Него нисам се због тога јавио. Мене комшија интересује да ли је могуће да неко ко је био члан СПО и сматра се равногорцем може да копира овакве бљувотине. Ако си уопште био члан. Ја сам из те странке изашао пре више од 10 година али нећу никога да пљујем,не зато што је Вук добар човек него зато што имам поштовања према онима који су једини стали на црту усранку Милошевићу,једини који су најебали због свог опозиционарства за разлику од ових сеоских пешована из Чачка који сем што су држали Путинове слике и ишли с њима кроз Београд као задњи дебили, никада ништа друго урадили нису нити ће. Ти ћеш о Вуку да тупиш а лидер странке ти комуњарско детенце. И то не од обичне комуњаре него од лопине еспесовске.
Кад ви будете били делић онога шта је био СПО и кад будете направили макар једне озбиљне демонстрације онда дођи па пиши до прекосутра. Какав је Србин онај циркузант из Канаде таква сте и ви опозиција.
Ја се надам да вашу маленкост нисам увредио и све најбоље теби, Бошку, Вуку Поздерцу,Ђиласу и целој вашој жуто црној екипи.
А ти ако си некад био човек, ти се сети и Ивице Лазовића и Будве и магистрале и још стотина и хиљада пострадалих од злочиначке руке Слободана Милошевића и његове вештице.
Ајд' у здравље комшија. Свако добро.
(23-08-2018, 11:40 PM)ЈВуО-КГ Пише:(23-08-2018, 10:31 PM)luka.luke Пише: Може ли се повући паралела између демонстраната у рату 91-95, који су хтјели у вријеме рата мјењати власт (без обзира каква је) и комуниста у рату 41-45, којима је циљ био исти?
Не може.Чак је и превише глупо да би се озбиљније анализирало.
(24-08-2018, 05:32 PM)luka.luke Пише:Е, па видиш можда је за тебе глупо, за нас, велику, огромну већину нас у Републици Српској то је тада било равно сврставању на страну непријатеља (Очигледно ти то ниси осјетио). Не зато што смо ми били за Милошевића, него што смо знали, да уколико се уђе у процес промјене и дестабилизације власти у Србији нећемо имати подршке из Србије ни онолико колико смо имали. Још нешто, зар није мало чудно што Милошевићев режим у Србији није рушен од стране опзиције када су рушени комунистички режими и у осталим крајевима Југославије, тада су заједно са Милошевићем митинговали.(23-08-2018, 11:40 PM)ЈВуО-КГ Пише:(23-08-2018, 10:31 PM)luka.luke Пише: Може ли се повући паралела између демонстраната у рату 91-95, који су хтјели у вријеме рата мјењати власт (без обзира каква је) и комуниста у рату 41-45, којима је циљ био исти?
Не може.Чак је и превише глупо да би се озбиљније анализирало.
(23-08-2018, 09:51 PM)Јеремија Пише: УДБА, ДБ или Служба држала је све конце у рукама а иста је била подчињена страним службама. Тако да, Милошевић је био само пион у њиховим рукама као и сви остали.
(24-08-2018, 05:32 PM)luka.luke Пише: Не зато што смо ми били за Милошевића, него што смо знали, да уколико се уђе у процес промјене и дестабилизације власти у Србији нећемо имати подршке из Србије ни онолико колико смо имали.