Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА

(14-05-2018, 07:21 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-03-2015, 12:16 PM)Шумадинац Пише:  Мада полуписмен и новинарска карикатура

Кез

Захваљујемо писменом Јелисију и писменом Шумадинцу што нам указаше на Вукову неписменост.

(30-03-2015, 12:16 PM)Шумадинац Пише:  Вук Драшковић је муслиманима претио да ће им одсећи руке ако у њима буду држали турски, то јест, муслимански барјак. Примитивизмом, шовинизмом, епским блебетањем толико је разјарио муслимане у Новом Пазару који би га, на митингу СПО у том граду, растргли да га милиција, за длаку није избавила.

Заборави Јелисије писмени да су управо ти муслимани претили Србима проглашењем Исламске Републике БИХ која би у свом саставу имала и Санџак а проглашење је било заказано за 31.12.1991. године. Као што је заборавио и да је тај говор управо последица тога.

Ако могу да замолим за биографију наведеног Јелисија,уколико постоји негде на интернету.

Ти си човече још увек у СПО-у ? Кидање
Одговори

(14-05-2018, 07:57 PM)Ултрадесничар Пише:  Ти си човече још увек у СПО-у ? Кидање

Нисам у СПО више од 10 година. Само ме иритирају лажи које се пласирају овде на дневној бази.
Одговори

(14-05-2018, 08:17 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(14-05-2018, 07:57 PM)Ултрадесничар Пише:  Ти си човече још увек у СПО-у ? Кидање

Нисам у СПО више од 10 година. Само ме иритирају лажи које се пласирају овде на дневној бази.

Коректно. Него шта ћеш са истином ?
Од "Руског конзула" до "Данас" ?
Одговори

(14-05-2018, 08:38 PM)Ултрадесничар Пише:  Коректно. Него шта ћеш са истином ?

Да седимо у некој кафани и да наручимо мезе и пиће, објаснио бих ти то без проблема, али не иде овде да пишем роман на форуму. Има више опција што се тога тиче, мислим на Вуково тренутно понашање, а ја свакако не подржавам многе ствари које он данас прича. А искрено да ти кажем најтеже ми је пало оно 2012. године, ако знаш на шта мислим тј. ако се сећаш јер је већ било доста изборних циклуса после тога. То је била ствар за коју сам мислио да се никада неће десити. Како су се искомбиновали тако су и прошли тад.
Одговори

(14-05-2018, 08:43 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(14-05-2018, 08:38 PM)Ултрадесничар Пише:  Коректно. Него шта ћеш са истином ?

Да седимо у некој кафани и да наручимо мезе и пиће, објаснио бих ти то без проблема, али не иде овде да пишем роман на форуму. Има више опција што се тога тиче, мислим на Вуково тренутно понашање, а ја свакако не подржавам многе ствари које он данас прича. А искрено да ти кажем најтеже ми је пало оно 2012. године, ако знаш на шта мислим тј. ако се сећаш јер је већ било доста изборних циклуса после тога. То је била ствар за коју сам мислио да се никада неће десити. Како су се искомбиновали тако су и прошли тад.

2012. то ти толико тешко пало ? Па и Вуку и Вучићу ( случајност у политици ) иде стаж у истој фирми. 2 дана поле Вучићевог пљувања
по СПЦ огласи се после годину дана и Вук са дужом пљувачином по СПЦ. Иста компанија. Неко ме је требао "Мики УДБА" да ту почен да ради некоме не.
Одговори

Шта је данас антикомунизам и како га данас модерно наплатити? Одеш на Равну Гору, причаш против комуниста..а седиш у руском НИС-у и...примаш плату од комуниста месечно 771.000 РСД. Мало ли је...

SPISAK ŽELJA DANICE DRAŠKOVIĆ Mesečno prima 771.000 dinara, a dobre poslove nalazi i za drugarice, rođake, saradnike...

https://www.blic.rs/vesti/politika/spisa...za/qt033gt
Одговори

(14-05-2018, 08:55 PM)Ултрадесничар Пише:  2012. то ти толико тешко пало ?

Да, то ми је јако тешко пало.Када сам видео да предизборну коалицију потписују СПО и Чеда Јовановић,да им на скуповима у публици седи Јово Капичић,да крећу у некакав преокрет...Иако нисам био члан,већ годинама, није ми било пријатно то да гледам.

(14-05-2018, 08:55 PM)Ултрадесничар Пише:  2 дана поле Вучићевог пљувања
по СПЦ огласи се после годину дана и Вук са дужом пљувачином по СПЦ.

Нисам разумео ово, после 2 дана, годину дана или годину дана од та два дана огласи се Вук...?
Одговори

Ја сам био дуго година у СПО... слепо веровао....

Међутим....

Удба је креирала и изнедрила многе опозиционе карикатуре, па и Вука и Шешеља. Вук нас је обмањивао годинама. СПО је главни кривац појаве надричетништва у нашој земљи и шире. Сад су се коначно сви ујединили и ушанчили код новог Броза- Вучића.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-05-2018, 09:51 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(14-05-2018, 08:55 PM)Ултрадесничар Пише:  2012. то ти толико тешко пало ?

Да, то ми је јако тешко пало.Када сам видео да предизборну коалицију потписују СПО и Чеда Јовановић,да им на скуповима у публици седи Јово Капичић,да крећу у некакав преокрет...Иако нисам био члан,већ годинама, није ми било пријатно то да гледам.

(14-05-2018, 08:55 PM)Ултрадесничар Пише:  2 дана поле Вучићевог пљувања по СПЦ огласи се после годину дана и Вук са дужом пљувачином по СПЦ.

Нисам разумео ово, после 2 дана, годину дана или годину дана од та два дана огласи се Вук...?

Добро си ме исправио. Прво Вучић "да не кажем неку тежу реч" против СПЦ.
За Вука нисмо чули годину дана ( осим да га Трамп позвао на Молитвени доручак ! ), за "Данас" Вукова пљувачина по СПЦ.
Зашто су бивши четници арлаукали на СПЦ ? Зато што је Сабор СПЦ одлучио да Косово не сме да се додели ОВК па чак ни да се дели са њима.

http://spc.rs/sr/poruka_svetog_arhijerej...u_metohiji
Одговори

Вук против небеске Србије. Обратите пажњу шта пише на споменику Српске гарде, Вукове гарде 1991.

[Слика: 26804673_1445586775550528_4250838907023125589_n.jpg]
Одговори

Одговори

[Слика: IMG_7754.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-05-2018, 09:49 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG_7754.jpg]

Смрад остаје смрад.
Њега и хиљаде сличних њему карта у једном правцу и правац за херцеговину и Ц. Г.
Одговори

Паз' сад ово веома интересантно Војводо Јеремија:

"Међу тим истим брдима, херцеговачким, у пепео је претворена и последња, сулуда, замисао четника да побегну од суда и од одговорности и да сачувају… монархистичко уређење у овој земљи…“

(Види: Вук Драшковић, Последња четничка завера, „Политика експрес“, Београд, бр. од 23. августа до 6. септембра 1974).

Или...

,,"Православни мисионари", очигледно жалећи за некаквом "великом Србијом",

носталгично закључују: "Неће нам помоћи ни ова уска Србија у којој смо сада омеђени

и где само изгледа да смо јединствени, па тиме себе узалуд заваравамо".

Свети Сава им је симбол народног јединства свих Срба. На тај начин Српска црква најдиректније напада основне постулате...

Истраживачи су још 1964. дошли до поражавајућег податка да је 70,3 одсто анкетираних (у Србији)

одговорило да је религиозно, док је број атеиста једва износио 29, 3 процента, ипак овакав податак ублажава показатељ

да је изузетно висока стопа религиозности пре резултирала из неукости и нешколованости анкетираних, него из њихових убеђења.

Најпре је илегално, а затим и потпуно јавно црква развила свестрану активност врбовања и довлачења деце на часове веронауке...
Ето, тако изгледа политика на "верски начин", која очигледно постаје све активнија,

па јој се већом (лукавијом?) активношћу мора и супротставити!"

Вук Драшковић; NIN - 26. новембар 1972. године!

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним