Гласање: Подржавате ли учешће ВС на паради у Москви? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Да!!! Ту нам је место.
50.00%
9
50.00%
Не! Ту нам није место.
5.56%
1
5.56%
Неутралан сам.
33.33%
6
33.33%
Каква нам је војска, није јој место ни на сеоском вашару!
11.11%
2
11.11%
Неки други одговор.
0%
0
0%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

На Црвеном тргу 75 војника Србијe

(10-04-2015, 07:32 PM)херцеговац Пише:  Нисмо ми попушили од Стаљина него Рузвелта и Черчила да простите...

Мала исправка.

Нема потребе да правдаш Русе, тј. Совјете.

Тачније рећи...и од Черчила и од Стаљина.

Будимо реални!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Реално је да Совјети нису наоружали партизане него американци и енглези.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(10-04-2015, 08:07 PM)херцеговац Пише:  Реално је да Совјети нису наоружали партизане него американци и енглези.

А какав су однос имали Совјети према нашим Четницима? Blush

''Нису'' наоружали Партизане? Јесу ли им, барем, помогли у нечему? табаџија

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шта ти значе наводници?

Ко је наоружао партизане за упад до Београда? Једноставно питање. Одговори.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Поставио сам ти два питања....па одговори! Идемо редом.

Д М
Одговори

Не тролуј.
Осврнуо си се на мој пост. Тако да ти имаш то задовољство одговорити.

Одговори

До Београда Американци углавном, али то им није било довољно да овладају земљом, тек са совјетском инвазијом су то успели. Тако да су нас зајебали и једни и други.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Не.
Да нису имали оружје и подршку запада, остали би минорни. Не би могли сачекати Совјете.

Одговори

(10-04-2015, 09:15 PM)херцеговац Пише:  Не.
Да нису имали оружје и подршку запада, остали би минорни. Не би могли сачекати Совјете.
Али, Совјети би свакако дошли и направили слично као у Пољској, Мађарској и свуда где год су стигли.
Не потцењуј огромну помоћ комунистима од Совјета који су западни мозак претворили у кашу, и притисцима, претњама, пропагандом... окретали ове ка комунистима.
Одговори

Ма нисмо дијеца,
фол енглези насјели, а американци били добри...

Шта су могли урадити, када им улазак у Југославију и није требао?

Одговори

Фол или не, да ли им је улазак у Југославију требао или не, чињеница остаје: оно што им ни најмање није требало је да виде Совјете у њој. И против тога су се грчевито борили.

И остаје чињеница да би како год Совјети упали, под ма каквим изговором и учинили исто што су урадили у свим земљама где су гурнули тенкове.
Одговори

Chicot, да којим случајем Совјети нису упали у нашу земљу - вероватно би Комунисти изгубили рат, тј.
ЈВуО би изашла као победник.

Верујем да се слажеш са овим, или, пак, са неким корекцијама?

Д М
Одговори

Ти не познајеш основне чињенице.

Са чиме би добили рат? Са праћкама?

Па четници су се и повукли због недостатка муниције. У послиједњем нападу имали 7-8 метака по пушци, а партизани у новим англо-америчким униформама са аутоматима и муницијом од истих редовно снабдјевани.

Видим ја да теби западно говно не смрди, али мени је говно, говно било западно било совјетско!

Одговори

(10-04-2015, 11:19 PM)херцеговац Пише:  Ти не познајеш основне чињенице.

Са чиме би добили рат? Са праћкама?

Па четници су се и повукли због недостатка муниције. У послиједњем нападу имали 7-8 метака по пушци, а партизани у новим англо-америчким униформама са аутоматима и муницијом од истих редовно снабдјевани.

Видим ја да теби западно говно не смрди, али мени је говно, говно било западно било совјетско!

Ја се пардонирам што се мешам,али шта се дешава са домаћим говнима?Blush

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним