Поруке: 356
Теме: 2
Придружен: Aug 2013
Углед:
53
(13-04-2015, 12:13 PM)Шумадинац Пише: Безимени клошари.....
Zunzara!
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Поруке: 51
Теме: 3
Придружен: Mar 2015
Углед:
6
Само што нам Руси нису помагали јер смо им браћа, већ из личних интереса. Можда је боље рећи Русија, јер је било руских добровољаца који су због братства стајали на нашу страну.
Правда је достижна.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Придружен: Jul 2013
Углед:
258
Сто пута сажвакана прича, да ли су нам Руси помагали из личних интереса или љубави. Рецимо одбрана нашег суверенитета је тотално Руски интерес, поготово кад се погледа Крим, Осетија и Абхазија. Ту се тачно види да је њима интерес да бране став да је Космет неотуђиви део једне територије. Такође хуманитарни конвоји на Космет - интерес Русије. Акомулатори за Мигове, Руски интерес. Новчана и помоћ у техници и људству и 10ак Иљушина пакета за време поплава, интерес Русије.
Донирање новца за изградњу Храма Св. Саве - тотални интерес Русије.
Донирање СВИХ униформи са дигиталном шаром коју носе припадници Војске Србије...интерес Русије. Улагање вета на све глупости којима нас запад малтретира, интерес Русије.
Учествовање у борбама за ослобођење од Турске.
Улазак у Први светски рат.
Инсистирање на извлачење Српске војске из Албаније.
Учешће у ратовима 90их.
Све интерес Русије.
БОЉЕ ДА МИ НЕКО ПОМАЖЕ ИЗ ЛИЧНОГ ИНТЕРЕСА НЕГО ДА МЕ ЗБОГ ИСТОГ ТОГ ИНТЕРЕСА МАЛТРЕТИРА И УГЊЕТАВА! (није викање, само поента)
Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Да, и 1944-те уништење јединица ЈВуО- интерес Русије...
Војна помоћ '99, у току бомбардовања- интерес Русије...
Да не дужим даље...
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
258
Па то што Срби умишљају да је Русија дужна у свакој ситуацији да их тапше по гузи то је наш проблем. Због чега је дужна Русија то? И ај, дужи. Ви русофоби држите се тога као пијан плота. А Русија тада није ни постојала. Само те две ствари имате. 1944 кад су слушали помахниталог Стаљина и 1999 кад их је водио пијани Јељцин, јахали коње по Црвеном тргу а нама ће да помажу.
Схватите да Русија није дужна нама ништа, није дужна да нам помаже. И опет понављам, нека ми помажу па макар је то из личних интереса, боље него да ме због интереса малтретирају.
Нису Руси довели Тита на власт.
И није Русија уништила ЈНА до те мере да нема снаге да брани сопствено небо 1999.
Углед:
875
Омладинац, пишеш ''Нису Руси довели Тита на власт''....али су му умногоме помогли да дође на власт.
То што пишеш су обична русофилска оправдања. И дан данас Русија болује од Бољшевизма.
Онај ко је пуцао на наше Четнике...било ко...није наш пријатељ!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
А ово што ти пишеш су обична бандерашка срања!
Канда би волио да Нијемци опет дођу?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
258
Онда ми на планети земљи пријатеља немамо. Јер нису Партизани пуцали на Четнике из Совјетског него из Енглеског и Америчког наоружања. Да су Срби говњивом мотком потерали комуњаре 1941. могли би Совјети да се чешу само. Но, нису, луди Срби су поверовали у бајку и довели Тита на власт. Срби, не Руси.
Не мораш се више трудити да ми одговараш. Таман кад помислим да си спреман мало нормално да расправљаш ти ме отрезниш својим глупостима. Ако ме већ гледаш као "омладинца" неравноправног у расправи због година, зашто ми одговараш први на писање.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Ма и Шумадинац је омладинац!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
875
(15-04-2015, 02:42 PM)Павле Пише: Онда ми на планети земљи пријатеља немамо. Јер нису Партизани пуцали на Четнике из Совјетског него из Енглеског и Америчког наоружања. Да су Срби говњивом мотком потерали комуњаре 1941. могли би Совјети да се чешу само. Но, нису, луди Срби су поверовали у бајку и довели Тита на власт. Срби, не Руси.
Не мораш се више трудити да ми одговараш. Таман кад помислим да си спреман мало нормално да расправљаш ти ме отрезниш својим глупостима. Ако ме већ гледаш као "омладинца" неравноправног у расправи због година, зашто ми одговараш први на писање.
На ове небулозе и не треба одговарати!
Д М
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(15-04-2015, 02:42 PM)Павле Пише: Да су Срби говњивом мотком потерали комуњаре 1941. могли би Совјети да се чешу само.
Ово је велика заблуда. Чеси, Словаци, Бугари, Пољаци, Мађари итд. нису имали Тита па су их опет Совјети окупирали. Само, ето, нису заволели комунизам као неки "свој", и стога су га се лакше ослободили кад је пао. Ми га се, у потпуности, изгледа нећемо никада ослободити.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 15-04-2015, 04:38 PM од
Громовник.)