Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Француска

(17-11-2015, 06:32 PM)Бенито Пише:  Niti je naplaceno svako dugme, niti svaki metak, pertla, puska, niti su granate bile manje ili vece, niti su Bor i Majdanpek poklonjeni zbog rata....
Prosvetaru, da li Vi shvatate da ovim sto pisete duvate titoisitma u ledja?
Ne potcenjujte srpske velikane tog doba. Nisu oni bili bas toliko tupavi, kakvim ih Vi ovde predstavljate. Bili su, upravo suprotno od toga.
Ako vredi govoriti, Vama pametnima.

Ми дувамо у леђа нашем веома добром познавању француског менталитета!

Они су или загрижени КРИМОКАТОЛИЦИ или КОМУЊАРЕ од најгоре врсте и увек су били на страни такозваних "хрвата", па и у овом последњем рату, џаба је Велики Војвод делио комплименте матором Ле Пену, његови су ратовали на страни усташа!

Јесу наплатили све што су могли али ако по које дугме или пертла нису наплаћени због аљкавости неког француског ћате, то још увек није разлог да оно ругло од споменика и даље стоји тамо!

То ће да се поруши ОДМАХ, чим МИ дођемо навлас', а то долази сигурно као зора после црне ноћи!

(19-11-2015, 06:21 PM)darkob Пише:  Јевреји су наша браћа по крви и наши пријатељи.
За сваког Србина застава са Давидовом звездом мора да буде светиња као што је српска застава.

Ко је сад па овај лик....ц, ц, ц....

Тагата је наша поголема, понекад ваистину помислим да нами спаса нема....

Бесан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Velika nesreća je opet pogodila Francusku grad Nicu...

Seme terorizma treba zatreti zauvek.

Saučešće porodicama nastradalih...

http://www.blic.rs/vesti/svet/krvava-noc...ca/dyqs58g

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кога боли туки за Француску и Французе?Како су сејали тако им се враћа!Колико су жалили Србе хришћане толико ја жалим французе хришћане!С обзиром да је био сам резултат је импозантан са тенденцијом да пређе стотку!Желим им још оваквих ситуација.Схватите ме како хоћете и даље ме боли туки за Француску,у најмању руку колико и за Белгију.Смарање бре

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Čija vojska je spasila onoliku srpsku vojsku koja je preživel albansku golgotu...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-07-2016, 01:10 PM)Mekenzi Пише:  Čija vojska je spasila onoliku srpsku vojsku koja je preživel albansku golgotu...

Не сери!

Одговори

Nego i posle 1000 godina za svaki teroirsti akt na tlu Evrope ćemo govoriti kako eto, neka im im zbog bombardovanja...

Isto kao za Gvantanamo, kad razmišlja rusofil, antievropejac i tako ti...

Prvo 2002:

Ti zli amerkianci muče i drže nevine ljude u zatvoru.

2016 godine

Pustiše dvojicu u Srbiju

Eno sad nam Teroiriste dovode, sad ćemo biti glavna meta...

Isto i za Sirijice pre rata

Ti ljudi su jako dobri, puni para, nafte. Asad je miran covek, jel se secate kakvi su nam i Gadafi bili prijatelji. Koliko smo radili kod njih----

Dođoše jadni Sirjici u Srbiju kao izbeglice

Koji će nam k*ac ti cigani nek se vrate odakle su došli, šta ima ovde da traže...

Srbija šizofrenija...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:„КАД УМРЕШ ТИ И НЕ ЗНАШ ДА СИ УМРО И НИЈЕ ТИ ТЕШКО, ТЕШКО ЈЕ ДРУГИМА. ИСТО ТАКО ЈЕ И КАД СИ ГЛУП".
(ЛЕГЕНДА ЗОКИ РАДМИЛОВИЋ СВЕ ОБЈАСНИО!)

Одговори

(15-07-2016, 01:10 PM)Mekenzi Пише:  Čija vojska je spasila onoliku srpsku vojsku koja je preživel albansku golgotu...

Царска Руска

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(15-07-2016, 04:43 PM)Громовник Пише:  

Царска Руска

Нјазад и ми да се сложимо у нечему са дискутом изнад!

Себи убраду:

И дивљаху се сви, и не могаху се начудити, говорећи један другоме:
-Шта ће дакле, ово бити?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(09-06-2016, 07:40 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(17-11-2015, 06:32 PM)Бенито Пише:  Niti je naplaceno svako dugme, niti svaki metak, pertla, puska, niti su granate bile manje ili vece, niti su Bor i Majdanpek poklonjeni zbog rata....
Ne potcenjujte srpske velikane tog doba. Nisu oni bili bas toliko tupavi, kakvim ih Vi ovde predstavljate. Bili su, upravo suprotno od toga.

Они су или загрижени КРИМОКАТОЛИЦИ или КОМУЊАРЕ од најгоре врсте и увек су били на страни такозваних "хрвата", па и у овом последњем рату, џаба је Велики Војвод делио комплименте матором Ле Пену, његови су ратовали на страни усташа!

Јесу наплатили све што су могли али ако по које дугме или пертла нису наплаћени због аљкавости неког француског ћате, то још увек није разлог да оно ругло од споменика и даље стоји тамо!

То ће да се поруши ОДМАХ, чим МИ дођемо навлас', а то долази сигурно као зора после црне ноћи!

(19-11-2015, 06:21 PM)darkob Пише:  Јевреји су наша браћа по крви и наши пријатељи.
За сваког Србина застава са Давидовом звездом мора да буде светиња као што је српска застава.

Ко је сад па овај лик....ц, ц, ц....

Тагата је наша поголема, понекад ваистину помислим да нами спаса нема....

Бесан
Изгледа да не вреди говорити.
Одговори

Nešto se ne sećam da smo Rusima podizali 'vake spomenike zahvalnosti za prvi sv.rat.

[Слика: 1056xwo.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-07-2016, 09:45 AM)Mekenzi Пише:  Nešto se ne sećam da smo Rusima podizali 'vake spomenike zahvalnosti za prvi sv.rat.

Ко смо то "ми"? Ја и ти нисмо исто сигурно...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(15-07-2016, 04:43 PM)Громовник Пише:  

Царска Руска
Италијанска. Smile
Опширније:
http://www.pogledi.rs/skrivena-istorija-...alijanska/
Одговори

(09-06-2016, 07:40 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Е, мој Просветару...
Погледај насловну страну овог ''кримокатоличког'' француског часописа:
http://en.calameo.com/read/0004356597bcf...geWmCyYxiI

А онда листај часопис, има стрелица на десно, дођи до страна 26 и 27 и гледај...
Па наброј колико часописа у БГ је на тај начин обележило 70-тогодишњицу Дражиног страдања.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним