Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Равногорски сабор

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(10-05-2017, 03:02 PM)slave Пише:  Bio, video, popio pice..
Vrlo mala poseta saboru, u subotu ce biti lepse vreme i vise naroda..

И била је лепа посета, после дужег времена. Након литургије, говорила су двојица епископа, аустралијски и ваљевски, обојица надахнуто и мудро.
И време је послужило, одавно ноћ на Равној Гори није била лепша. Био је леп пљусак између 06 и 09, али је након тога опет било топло, али не врућина.
Задовољан сам сабором, након низа година.
Одговори

Долази ли Спо?
Одговори

Да, видео сам неке људе из СПО-а. Нису држали говоре. Иначе, коначно су преписали власништво над црквом епархији ваљевској.
Одговори

Ja sam dosao oko 18.30h u ponedeljak i nije ostalo par ljudi pod satrama. Za vikendice ne znam, ali to je po meni bas malo posetilaca..
Bio sam i 09.05 popodne i jedva da je radio i cicin vajat.. Satre su bili ostavili do subote, ali nisu radile..
Одговори

Izgleda da smo ga oterali..

http://www.blic.rs/vesti/srbija/mestani-...eo/t8ecpyw
Одговори

На овом сабору 13 тoг. вeoмa лоше искуство..
Пар крвавих руку, али то је то..

Међутим.

Поред мене се паркирао југo стар kao T34, са две заставе, (четничком и страначком).

Прилазе двојица са неизбежним ;Помаже Бог"

Пожелим и ја њима да им Бог помогне, мада видим у старту да ту помоћи нема...

Крупнији рече да је навијач, вероватно мислећи да је тиме опасан.
Његов колега је само климао главом, насмејаног лица. Претпостављам да је удисао неко опојно биље.

Те навијаче презирем, посебно ако неко навија за партизане и ове друге...

Крупнији рече да му треба застава, она страначка, мислећи да је југо мој... Хоће заставу да скине са југића.
Дакле, њему треба и он хоће да узме.. Јер Боже мој, он је
навијач..

Гледам га, а он мене унакрс, а очи му закрвавиле као у којота!!!

Кажем му да то није моје и да није у реду да краде на Равној Гори, али навијач је упоран..

Гледам га, а нос му већ видим у мозгу. Проценим ако га ринем да ће насмејни другар да побегне...

Гледам лево- десно... Озне колико и нас. 1-1.

Мислим се, деду ми нису укебали до 47. а ја да паднем у миродопским условима због барабе, навијача и то партизана.

Окренем главу, и навијач однесе заставу...

То нико никога не поштује више!

Ја знам да је некима од вас овде глава у Лондону, а да је некима дупе у Москви..
Али не заборавите да су корбаџ и батина у мојим рукама!!!
Одговори

Били су ту и Чуме и Жаре Четник. Могао си њима да се обратиш. Али, што рече, нико никог више не поштује.Smile
Одговори

(20-05-2017, 08:44 PM)Бенито Пише:  Били су ту и Чуме и Жаре Четник. Могао си њима да се обратиш. Али, што рече, нико никог више не поштује.Smile

Ма брате опуштено.. Ћуме је био тамо са нашимаКез

Пусти ме молим те.. Веруј ми да сањам њушку тог типа!

Што се тиче Жарета, ко зна шта би тражио за узвратБаја

Ја знам да је некима од вас овде глава у Лондону, а да је некима дупе у Москви..
Одговори

Ићи 13-ог маја на Равну Гору је чисто губљење времена, и тада није "сабор" већ вашар.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Догодило се пре пар година на Равној Гори:
Мирна ноћ, као ове године, будни само посилни. Идем преко ливаде, кад код једне ватре, видим силуету човека који " преваспитава" неку двојицу. Приђем мало и препознам да је то један мој познаник. Дођем до њих и упитам треба ли каква помоћ. Он се окрене и рече:" Брате, можеш ли да замислиш? Чуо сам их малопре како се договарају да украду јагње оној доле браћи из Осечине!" Гледам ону двојицу, развалио их човек. Не знам шта да кажем, па упитах:" А, иначе, ко су ова двојица?" Човек се зачуди:" Изгледа да сам претерао, чим их не познајеш. Овај ми је синовац, а ово, ово.....", па га муну још два пута," се курчи да је мој син."
И ето, нова нека времена.Smile
Одговори

(20-05-2017, 09:15 PM)Шумадинац Пише:  Ићи 13-ог маја на Равну Гору је чисто губљење времена, и тада није "сабор" већ вашар.

Важи.
Здраво.

Одговори

(20-05-2017, 09:20 PM)Козодера Пише:  
(20-05-2017, 09:15 PM)Шумадинац Пише:  Ићи 13-ог маја на Равну Гору је чисто губљење времена, и тада није "сабор" већ вашар.

Наравно.
Помаже Бог!

Бог ти помогао јуначе! Јок

Д М
Одговори

(20-05-2017, 09:16 PM)Бенито Пише:  Догодило се пре пар година на Равној Гори:
Мирна ноћ, као ове године, будни само посилни. Идем преко ливаде, кад код једне ватре, видим силуету човека који " преваспитава" неку двојицу. Приђем мало и препознам да је то један мој познаник. Дођем до њих и упитам треба ли каква помоћ. Он се окрене и рече:" Брате, можеш ли да замислиш? Чуо сам их малопре како се договарају да украду јагње оној доле браћи из Осечине!" Гледам ону двојицу, развалио их човек. Не знам шта да кажем, па упитах:" А, иначе, ко су ова двојица?" Човек се зачуди:" Изгледа да сам претерао, чим их не познајеш. Овај ми је синовац, а ово, ово.....", па га муну још два пута," се курчи да је мој син."

ВаширSmile

(20-05-2017, 09:33 PM)Нке Пише:  
(20-05-2017, 09:16 PM)Бенито Пише:  Догодило се пре пар година на Равној Гори:

ВаширSmile

Погледај лика изнад... Сам себи салутира.

Мајко моја, добро смо и нормални!

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним