Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Равногорски сабор

(23-04-2016, 08:37 PM)slave Пише:  Interesuje me da li znas gde je u Brezdju /Planinici izvor sumporovite vode i da li moze preko Planinice kolima za R.G.
Не може, тј. није могло пре 2-3 године. Да ли сада има асфалт између Планинице и Брежђа?
Одговори

Ne znam za asfalt, bio je dobar makadam, sveze nasut pre neku godinu. Elem po mapi moze od tog makadama da se izbije na put Struganik -Ravna Gora. Ima dosta domacinstava i par puteva verovatno osrednjih makadama spajaju ta dva veca puta.
4x4 ,verovatno moze skoro svaki taj put izaci , ukoliko nisu bile jake kise u skorije vreme, ili sneg.
Planiram uskoro, ovog leta istraziti mracnu stranu Riora tj sumovitu..
A od vrha Rior postoji traktorski put koji ide ka vrhu V. Maljen tj prolazi ispod njega ka raskrsnici za Brezdje i K. Stolu na Divcibarama. A s druge strane se ostro spusta u dolinu prema reci Grab i R. G. Tu je i problematicna deonica na prelazu Graba. Blato razrovano dzipovima, koji standardo koriste tu rutu..
Одговори

Брежђе - Планиница - друм Струганик - Равна Гора, може, ту сам ишао кад сам био код Свете Филиповића (Брежђе). Од Планинице је асфалт, па онда напред и десно на РГ.
Одговори

Шико, може поред Бабине главе за Коштунића. Само вози, ако идеш колима, мало пажљивије. Пусти Милослава, он мисли да свугде путеви треба да буду као у Немцији и САД.Smile
Одговори

(24-04-2016, 12:53 PM)Бенито Пише:  Шико, може поред Бабине главе за Коштунића. Само вози, ако идеш колима, мало пажљивије. Пусти Милослава, он мисли да свугде путеви треба да буду као у Немцији и САД.Smile
Нарочито може после ових киша. Smile
Одлепило ми се једном задње стакло на ауту од труцкања по том путу.
Одговори

Прошао сам туда 20 пута, задњих година, и ништа се није догодило. Без шале.
Одговори

(24-04-2016, 03:22 PM)Бенито Пише:  Прошао сам туда 20 пута, задњих година, и ништа се није догодило. Без шале.
А које возило? Чезе? Smile
Одговори

Гумераба, на дешњаку меденица звечи.
Одговори

Брежђе-Планиница кратка деоница асфалт али тако лош да је пут у званичним документима затворен али се користи наравно. Сад што је мени прокувао југо...
Повезано јесте, кроз Планиницу би требало да је добар пут, ситан камен.
Одговори

Bio sam u petak na r.g. druzeticima, kostunicima, pranjanima... Od sveg tog lepog vremena , prirode, i malo kise ostale su lepe uspomene, fotografije ali i upala krajnika.
Tako da sad pijem antibiotike i najverovatnije necu ici u subotu na sabor.
Posto sam prostudirao tamosnje puteve, rado cu objasniti sve sto vas bude zanimalo...
Одговори

Јбг, лоше си време одабрао, али свака част на труду Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Vreme je bilo u petak odlicno u odnosu na dane pre i posle. Osim kratkog pljuska i par gromova bilo je suncano.Msrkov dan bio je u sybotu, ali u petak je bilo samo desetak kamperskih ekipa.
Одговори

Има ли који фотос да се подели са форумашима?
Одговори

(09-05-2016, 07:36 PM)Бенито Пише:  Има ли који фотос да се подели са форумашима?

Na fotografijama se vide vrhovi Rior, Kablar i Ovcar, Ravna Gora sa muzejom i crkvom, Kostunici etno selo, i na kraju moj sagovornik..

Приложених Датотека Изведена сличица(e)

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним