24-04-2016, 12:07 AM
Равногорски сабор
24-04-2016, 09:27 AM
Ne znam za asfalt, bio je dobar makadam, sveze nasut pre neku godinu. Elem po mapi moze od tog makadama da se izbije na put Struganik -Ravna Gora. Ima dosta domacinstava i par puteva verovatno osrednjih makadama spajaju ta dva veca puta.
4x4 ,verovatno moze skoro svaki taj put izaci , ukoliko nisu bile jake kise u skorije vreme, ili sneg.
Planiram uskoro, ovog leta istraziti mracnu stranu Riora tj sumovitu..
A od vrha Rior postoji traktorski put koji ide ka vrhu V. Maljen tj prolazi ispod njega ka raskrsnici za Brezdje i K. Stolu na Divcibarama. A s druge strane se ostro spusta u dolinu prema reci Grab i R. G. Tu je i problematicna deonica na prelazu Graba. Blato razrovano dzipovima, koji standardo koriste tu rutu..
4x4 ,verovatno moze skoro svaki taj put izaci , ukoliko nisu bile jake kise u skorije vreme, ili sneg.
Planiram uskoro, ovog leta istraziti mracnu stranu Riora tj sumovitu..
A od vrha Rior postoji traktorski put koji ide ka vrhu V. Maljen tj prolazi ispod njega ka raskrsnici za Brezdje i K. Stolu na Divcibarama. A s druge strane se ostro spusta u dolinu prema reci Grab i R. G. Tu je i problematicna deonica na prelazu Graba. Blato razrovano dzipovima, koji standardo koriste tu rutu..
24-04-2016, 12:44 PM
Брежђе - Планиница - друм Струганик - Равна Гора, може, ту сам ишао кад сам био код Свете Филиповића (Брежђе). Од Планинице је асфалт, па онда напред и десно на РГ.
24-04-2016, 12:53 PM
Шико, може поред Бабине главе за Коштунића. Само вози, ако идеш колима, мало пажљивије. Пусти Милослава, он мисли да свугде путеви треба да буду као у Немцији и САД.

24-04-2016, 02:48 PM
24-04-2016, 03:22 PM
Прошао сам туда 20 пута, задњих година, и ништа се није догодило. Без шале.
24-04-2016, 03:39 PM
24-04-2016, 03:46 PM
Гумераба, на дешњаку меденица звечи.
25-04-2016, 12:06 PM
Брежђе-Планиница кратка деоница асфалт али тако лош да је пут у званичним документима затворен али се користи наравно. Сад што је мени прокувао југо...
Повезано јесте, кроз Планиницу би требало да је добар пут, ситан камен.
Повезано јесте, кроз Планиницу би требало да је добар пут, ситан камен.
09-05-2016, 10:17 AM
Bio sam u petak na r.g. druzeticima, kostunicima, pranjanima... Od sveg tog lepog vremena , prirode, i malo kise ostale su lepe uspomene, fotografije ali i upala krajnika.
Tako da sad pijem antibiotike i najverovatnije necu ici u subotu na sabor.
Posto sam prostudirao tamosnje puteve, rado cu objasniti sve sto vas bude zanimalo...
Tako da sad pijem antibiotike i najverovatnije necu ici u subotu na sabor.
Posto sam prostudirao tamosnje puteve, rado cu objasniti sve sto vas bude zanimalo...
09-05-2016, 11:44 AM
Јбг, лоше си време одабрао, али свака част на труду

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
09-05-2016, 01:45 PM
Vreme je bilo u petak odlicno u odnosu na dane pre i posle. Osim kratkog pljuska i par gromova bilo je suncano.Msrkov dan bio je u sybotu, ali u petak je bilo samo desetak kamperskih ekipa.
09-05-2016, 07:36 PM
Има ли који фотос да се подели са форумашима?
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)