Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Одцепљење ЦГ и игре бројкама ...

Проблем са Црногорцима јесте тај њихов понос, то што су они од пада Србије под Турску власт мислили да су они једини прави "цвет" и носилац Српства, па кад смо се ослободили од Турака, онда им није било свеједно што опет преузимамо примат, и ту су се јавили почеци сепаратизма и аутономаштва, као да је "Црногорство" изнад "Српства", а није, и никад не може бити...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(27-05-2015, 12:29 PM)Громовник Пише:  Проблем са Црногорцима јесте тај њихов понос, то што су они од пада Србије под Турску власт мислили да су они једини прави "цвет" и носилац Српства, па кад смо се ослободили од Турака, онда им није било свеједно што опет преузимамо примат, и ту су се јавили почеци сепаратизма и аутономаштва, као да је "Црногорство" изнад "Српства", а није, и никад не може бити...

Djecko sta ti pises, djecko....Rolleyes

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Ју, срамота Кидање

Одговори

Јеба' те отац, аветињо...Јок

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(27-05-2015, 01:09 PM)Krajisnik Пише:  
(27-05-2015, 12:29 PM)Громовник Пише:  Проблем са Црногорцима јесте тај њихов понос, то што су они од пада Србије под Турску власт мислили да су они једини прави "цвет" и носилац Српства, па кад смо се ослободили од Турака, онда им није било свеједно што опет преузимамо примат, и ту су се јавили почеци сепаратизма и аутономаштва, као да је "Црногорство" изнад "Српства", а није, и никад не може бити...

Djecko sta ti pises, djecko....Rolleyes

Особа са надимком "Крајишник", којој је засметало што сам у једној поруци написао да сам Шумадинац.

Е ви Крајишници, да вас нема, требало би вас измислити. Па онда колективно преселити у Црну Гору Кидање

Одговори

Ma ne bre.Smeta mi to Mi,Vi,Oni.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Проблем са Србима из Црне Горе је вероватно у томе што припадају динарском типу, а увек се нека велика сила окоми на њих, па онда издају остатак српства. Замислите да Мило, бивши скојевац, држи предавања о демократији, тржишној привреди и евроатлантским интеграцијама. И тако већ двадесетак година. Па овај наш је мало дете за њега. Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(27-05-2015, 03:15 PM)Krajisnik Пише:  Ma ne bre.Smeta mi to Mi,Vi,Oni.

Па јесам их ја терао да се сепаратишу од Срба?

Одговори

Ако заборављате да је Црна Гора постојала и пре Мила Ђукановића не заборавите да ће трајати и после њега.
Одговори

Није њихово аутономаштво почело са Милом, већ само кулминирало отцепљењем.

Одговори

СРПСТВО ЈЕ НАШЕ!

Па ваљда је онда основна ствар да се неко и изјасни као Србин. Не може неко бити Србин а да се тако не изјашњава. То важи за било који други народ, то како су му се изјашњавали и сматрали преци а он се данас изјашњава другачије, то је друга ствар.
А то што Royal пише је за данашње вријеме скроз небитно. Знамо сви да су се Петровићи-Његоши представљали и осијећали Србима, међутим они су у емиграцији и више реално немају везе са самим собом исто као и "наш" Црно-Ђорђевић.
Народ Црне Горе се од 1948 на СВАКОМ попису изузев посљедњег изјашњавао да нису Срби. На свим пописима 1948, 1961, 1971, 1981, 1992, 2002 једино је у Бокељским општинама Х.Нови, Котор и Тиват и у Пљевљима број Срба прелазио 3 посто пописаних.
Иначе чуо сам да је прва особа која се уопште изјаснила као crnogorac у смислу националности био друг Вељко Влаховић Хармоника
Одговори

За 50-100е Србин ће да се изјасни да је Кинез.
А Шиптар за 20е.
Одговори

Ако је тако, шта онда има да причамо и да кукамо што су се Црногорци отцепили.

Одговори

(27-05-2015, 07:50 PM)Павле Пише:  За 50-100е Србин ће да се изјасни да је Кинез.
А Шиптар за 20е.

(27-05-2015, 09:30 PM)Громовник Пише:  Ако је тако, шта онда има да причамо и да кукамо што су се Црногорци отцепили.

А није тако
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним