Поруке: 233
Теме: 1
Придружен: Jan 2017
Углед:
8
Одакле си? Где живиш ? Порекло?
можеш само да нам одговориш на ово питање.
Поруке: 9,130
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Što živiš na trulome zapadu???
Danas avionom za par sati iz Toronta možeš da odletiš kod cara Putina u Moskvu...
Al jbg tamo jedan dolar vredi hiljade rubalja....Nije lako to...
Drugo...
Nemoj dirati 99-tu dok si ti češao m*da i pio kanadski viski srpska deca, srpski vojnici, srpski seljaci su ginuli od kanadsko nato bombi...
Zato malo poštovanja prema žrtavama, pogotovo što si ti Kanađanin i imaš veze sa Srbijom koliko i ja sa Kanadom.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
ЖИВЕЛИ!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
Kaže se cheers
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(22-01-2017, 08:12 PM)treca smena Пише: Одакле си? Где живиш ? Порекло?
можеш само да нам одговориш на ово питање.
http://www.pogledi.rs/forum/search.php?a...8d95b15a0a
Све имаш ође!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
8
I dalje ne vidim da li se plasis da kazes ko si gde zivis?
Ne brini necemo ti banuti na gajbu
Ako si u Kanadi nije to nikakva sramota pa tamo su mnogi Cetnici pobegli, ali reci mi odakle si pobegao. Evo meni nije problem da ti kazem Mississauga tamo deda ima brata koji je pobegao preko Italije, ne znam kako je i zavrsio tamo.
Najveci problem je sto ste vi preko grane veci Srbi od nas koji ovde jedemo govna svaki dan!
Углед:
167
(22-01-2017, 11:34 PM)treca smena Пише: бла, бла....
Ми смо озбиљан и дугогодишњи дискут ође, не можемо ми да се претпостављамо сваки пут кад се неком ћефне...кликни ође па читај, све има:
https://www.google.ca/webhp?sourceid=chr...IP0CBETAP_
Еве нас и ође:
https://www.google.ca/webhp?sourceid=chr...IPOCBJETAP
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
(Последња измена: 22-01-2017, 11:43 PM од
ПРОСВЕТАР.)
Углед:
8
Cekaj si ti pripadnik neke organizacije ili stranke pa ovde kazes ,,Nas,, mislim ja tebe lepo pitam gde ti ne tvoj alterego na internetu zivis koje si godiste sta radis u zivotu, ja ne razumem da li ti i dalje ne razumes moj Ustaski govor odnosno pismo ili nisam dovoljno veliki Srbin da me udostijis i odgovoris na jednostavno pitanje.
Evo ja cu ti pomoci, ssamo popuni prazninu.
Ja sam................., zivim.................., imam godina.......................
Bavim se ................... i moje poreklo vuce od ....................... a moje politicko uverenje je .............
Углед:
373
Eve ja kao najjstariji aktivni diskutant (Pored gosn Samardzića i Jeremije) da ti odgovorim
Prosvetar je kanadski penzos,
Kanadski gastrabajter, pobegao kao i svi gastozi s kraja sedamdesetih sa Titinim pasošem u Kanadu.
radio kao viši samostalni vodo majstor.
Živ neđe na obodima Toronta međ šakom siromaha..
A to što piše "Mi" to mu valjda dođe sa godinama pa čovek umisli da ima više od jedne duše...
Političko mu uverenje varira zavisno od raspoloženja i eventualno kanadskog viskija od čiča Mite, crvenog brke (Staljina), do Autokratije, personalne unije sa Rusijom na čelu sa carom Putinom, a tu spadaju od Boška, Šešelja do Fajgelja i tako tih...
Inače traži 300 hrabrih da izvrši vojni udar "PUČ" u Srbiji kako bi došao na vlas'.
P.S. Bio našao dvojicu al su Počuča i Deki Srbija izdali ideju o Novoj Rusiji.
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 23-01-2017, 12:28 AM од
Mekenzi.)
Углед:
167
(22-01-2017, 08:22 PM)Mekenzi Пише: Nemoj dirati 99-tu dok si ti češao m*da...бла, бла, трућ, трућ...
У време кад се Новосрб драо
"Наш рок је бољи од вашег!" у нас су биле демонстрације и битка са коњичком полицијом тако да су замало завршили под копитама Брат Бора Драгашевић, Председник Србске Народне Одбране, старина и тежак инвалид са пола стомака, и његова жена Драга!
Међутим!
Ми смо на демонстрацијама носили Крстове и Србске Тробојке са Србским Грбом КОГА ТАДА НИЈЕ БИЛО НИЂЕ У ТАДАШЊОЈ СР ШУГОСЛАВИЈИ ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА!
Невероватно је до које мере је
ПОДКУЛТУРА ТРУЛОГ ЗАПАДА успела под Јосипом да измени културолошку матрицу остатка од остатака некада Србског Народа!
(22-01-2017, 08:22 PM)Mekenzi Пише: бла...pogotovo što si ti Kanađanin i imaš veze sa Srbijom koliko i ja sa Kanadom.
Сви они који исписују Србско Име са змијоликим усташким
"S" имају везе са Србијом к'о римски папа,
Крмнад Чварак (из партизанске породице) и понеки
ВРШАЧКИ СУБОТАР и
НЕДОВРШЕНИ ХРВАТ, без обзира ко се где
ГЕОГРАФСКИ налазио!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
8
Pa dobro evo ja cu da ti odgovorim. Dok si se ti tukao sa Konjickom Kanadskom policijom , izrazavajuci patriotizam noseci zastave kokarde i sigurno klopao prasice uz pesmu Spremte se spremte Cetnici, ovde nad nama Titovom-Slobinom decom su padale bombe , ginuli ljudi , ljudi su psihicki pucali a kasnije umirali od raka.
Nemoj mi ti pricati o patrotizmu, molim te brat mi je bio u PVO 70 dana nismo znali nista, a jedan od boljih drugova ostao bez i jedne dlake na telu kada mu je poginuo otac.
I zato ja mogu da ti pricam o svemu pa ako treba za tebe mogu da pisem Srbija sa ustaskim pismom, ma mogu da ti kazem bilo sta jer su moji ratovali i 91 i 99, a i danas ako dodje do neceg ti ces na konjicu a mi opet na bombu
Углед:
167
(23-01-2017, 04:05 PM)treca smena Пише: Pa dobro evo ja cu da ti odgovorim. Dok si se ti tukao sa Konjickom Kanadskom policijom , izrazavajuci patriotizam noseci zastave kokarde i sigurno klopao prasice uz pesmu Spremte se spremte Cetnici, ovde nad nama Titovom-Slobinom decom su padale bombe , ginuli ljudi , ljudi su psihicki pucali a kasnije umirali od raka.
Nemoj mi ti pricati o patrotizmu, molim te brat mi je bio u PVO 70 dana nismo znali nista, a jedan od boljih drugova ostao bez i jedne dlake na telu kada mu je poginuo otac.
I zato ja mogu da ti pricam o svemu pa ako treba za tebe mogu da pisem Srbija sa ustaskim pismom, ma mogu da ti kazem bilo sta jer su moji ratovali i 91 i 99, a i danas ako dodje do neceg ti ces na konjicu a mi opet na bombu
Све ми то одавде поштујемо, ама не поштујемо
"НАШ РОК ЈЕ БОЉИ ОД ВАШЕГ", нити ћемо!
Какав је то културолошки, национални па и расни мазохизам кад ти проклињеш душманина уз његовоу личну контра-културу?
То је као кад би Карађорђеви устаници проклињали Турке вичући
"НАШЕ ЗУРЛЕ И ТАЛАБАСИ СУ БОЉИ ОД ВАШИХ" или
"НАШЕ БУЛЕ БОЉЕ МЕШАЈУ ТРБУШНИ ПЛЕС ОД ВАШИХ"!
Куку бре нами и леле!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
373
Ček ček
Koja je razlika izmedju protesta u Kanadi i ljudi koji su bili žive mete nato aviona na beogradskim mostovima gde su svako veče molili za mir i pevali give peace the chance..
ПРОСВЕТАР.
Углед:
8
Nije ni bitno sta su pevali mogli su da pevaju i Americku himnu bitna je svrha sa kojom su ti ljudi dolazili. Bio sam klinac ali odlicno se secam da nikada slozniji nismo bili, nije bilo bitno ni ko si ni sta si , odakle si samo smo svi proklinjali Nato Smradove koji ti zuje nad glavom. Jeli smo nikada vise cak nam je i Bebe ( radnja u kraju) delio besplatno sladolede i mogli smo na crtu da uzimamo bilo je je veliko jedinstvo ili sam ja bio dete pa ne znam. Znao sam krisom sa mojim mladjim bratom da slusam kad bi neko usao u kucu a kod nas hercegovaca to se pretvori u pricu do kasno u noc i tada sd secam recju pokojnog strica: Sta sta cemo ako krenu, puske u ruku pa gde svi kao onomad tamo i mi samo casno i bez straha. Necemo sigurno bezat oni nama u kucu dolaze.
Niko dijaspori ne spori patriotizam samo lako je biti Srbin tamo u tom trenutku i ako iz licnog iskustva znam da bi i vama bilo lakse da ste bili ovde.