Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе

(06-08-2018, 03:43 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(06-08-2018, 03:41 PM)Шумадинац Пише:  Комшо, другови из Субнора ми уручивали значке докле год сам аминовао Олињалог Којота. За Протића нису никад. Јок

Касни добављач са значкама. Кез

Разочарао си ме комшо. Па зар са Олињалим Којотом да мењаш Вучка?Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(06-08-2018, 03:45 PM)Шумадинац Пише:  Разочарао си ме комшо. Па зар са Олињалим Којотом да мењаш Вучка?Јок

Поштено да ти кажем ја би њега и за тебе заменио. Кез Ти председник, Мекензи да буде премијер али да промени презиме у Брнабић, а за министра иностраних послова именујемо Чичу Јеремију као светског човека и као неког ко бар један страни језик зна више од Дачића. Кез
Одговори

(06-08-2018, 03:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Дану не знам ко је поставио у НИС ни када је постављена.

Кидање Кидање Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(06-08-2018, 03:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Вука није поставила жута банда за министра, него договор са Коштуницом у влади у којој ДС није учествовао. Интересантан је податак да се управо та влада води као најуспешнија од вишестраначја на овамо.

Дану не знам ко је поставио у НИС ни када је постављена.

А људи морају своје политике да мењају јер се околности у свету мењају. Политику мења и Путин и Амери и ови и они...

Нико сем радикала није наступао са само једном причом, а видимо где их је та прича одвела.

Ово што ћу рећи, не мислим директно на тебе, али стекао сам утисак да је неким људима драже да кукају на Вучића наредних 50 година него да се заиста промени власт а самим тим да се промени и нешто у држави.

КидањеКидањеКидање

1. 07.05.2010.

U sastav Upravnog odbora NIS a.d. Novi Sad, kao nezavisni član, ušao je Volfgang Rutenštorfer. Proširenje Upravnog odbora kompanije i izmena njegovog sastava još su jedan od koraka u procesu razvoja sistema korporativnog upravljanja. U skladu sa tim, u ovom trenutku, u sastavu Upravnog odbora NIS-a su tri nezavisna člana – pored Volfganga Rutenštorfera, to su Danica Drašković i Stanislav Šekšnja.

2. SPO je danas koalicioni partner eskadrona smrti srs-sps i ostali sateliti.

Čotrić diže ruku za Dačića, Ružića, Slavicu sve one koji su ih ubijali.

3. Vučić je kao i Vuk, Šešelj, Boško, Koštunica reformisan od stranih agentura.

Evo Vuka Socijalisti mu pobili najjbliže saradnike i bacali bombe na njega on danas u koaliciji sa Dačićem.

Boško sve najjcrnje o žutima a danas se ljubaka u koaliciji sa liderima DS-a Lutovcem-Djilasom-Jeremićem-Borkom....

Šešelj dok je bio u Hagu sve najjcrnje o izdajnicima koji su izdali radikale..Danas miran ko bubica niti jednu reč da kaže protiv balavog.

STRAŠNA VREMENA...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Дебата је одлична али тема су Аутономне Двери.

П.С. Један политичар није у толико променио своје ставове. Ненад Чанак. Од "Јогурт револуције" он је и за одвајање Војводине и Косова од Србије.
Одговори

Boško i 7 demokrarta

Sećamo se kada je Boško Obradović bio mlad nacionalista sa početka dve hiljaditih godina u štrikanom tetkinom džemperu gde nije imao ni za burek i jogurt, u nekoj otrcanoj garderobi kako je držao govore po Novom Sadu o patritoizmu, Ratku, Radovanu..

Kako je Đinđić, Jeremić, Borko Stefanović, Tadić, Dule Petrović, Dragan Djilas i ostali najjveći ološ, žuta banda, izdajnici, pederi koji hoće gay parade da postanu tradicija, lopovi (vokabular kao današnji SNS)

Elem čim je Boško ušao u skupštinu i kadaje devizni i dinarski račun ojačao donacijama od tetke Jasmine kao svaki "nacionalista" Šešelj, Vuk, Toma, delimično i Koštunica odmah je napustio nacionalnu politiku jer je video da od busanja u Ratka, Radovana, parade i svega toga nema ni debelog novčanika niti skupih odela, automobila i tako...

Sve u svemu ne osuđujem ja Boška jer je Boško kao i svi ostali kao i Čeda Jovanović ušao u politiku da se obogati..

Danas nećete čuti Boška kao ide da bije pedere, kako su mu idoli oni u Hagu kako je Đinđić izdajnik koji je trebao biti ubijen itd...

Danas je Boško demokrata u skupom odelu, blindi sa zatamljenim staklima...

Al karma je čudo DS je uvek pratila takva neka stranka u koalcijiama prvo su primili Vukov SPO pa posle Koštuničin DSS....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-09-2018, 01:36 PM)Mekenzi Пише:   Boško i 7 demokrarta

Sećamo se kada je Boško Obradović bio mlad nacionalista sa početka dve hiljaditih godina u štrikanom tetkinom džemperu gde nije imao ni za burek i jogurt, u nekoj otrcanoj garderobi kako je držao govore po Novom Sadu o patritoizmu, Ratku, Radovanu..

Kako je Đinđić, Jeremić, Borko Stefanović, Tadić, Dule Petrović, Dragan Djilas i ostali najjveći ološ, žuta banda, izdajnici, pederi koji hoće gay parade da postanu tradicija, lopovi (vokabular kao današnji SNS)

Elem čim je Boško ušao u skupštinu i kadaje devizni i dinarski račun ojačao donacijama od tetke Jasmine kao svaki "nacionalista" Šešelj, Vuk, Toma, delimično i Koštunica odmah je napustio nacionalnu politiku jer je video da od busanja u Ratka, Radovana, parade i svega toga nema ni debelog novčanika niti skupih odela, automobila i tako...

Sve u svemu ne osuđujem ja Boška jer je Boško kao i svi ostali kao i Čeda Jovanović ušao u politiku da se obogati..

Danas nećete čuti Boška kao ide da bije pedere, kako su mu idoli oni u Hagu kako je Đinđić izdajnik koji je trebao biti ubijen itd...

Al karma je čudo DS je uvek pratila takva neka stranka u koalcijiama prvo su primili Vukov SPO pa posle Koštuničin DSS....

Члан коалиције је и Стаматовић. Он има новца. Поприл
Одговори

(20-09-2018, 03:08 PM)Ултрадесничар Пише:  
(20-09-2018, 01:36 PM)Mekenzi Пише:   Boško i 7 demokrarta

Члан коалиције је и Стаматовић. Он има новца. Поприл

Stamatovic se tu nista ne pita ili jako malo, on samo tu da popuni formu. Djilas, Jeremic i Bosko se pitaju o pokretu.

Inače Djordje tako je, mene Boško sve više podseća na Čedu. Od propalog jadnog siromašnog studenta do narodnog poslanika i lidera opozicije u skupom odelu i eleganciji.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-09-2018, 03:27 PM)Mekenzi Пише:  Danas je Boško demokrata u skupom odelu....mene Boško sve više podseća...u skupom odelu i eleganciji.

Невероватно кол'ко је NOVOSRB одједном љубоморан на тих Бошкових пар одела!

Проблем је у томе што би УГУЗЉУБИ Гњилежног Запада волели да и они изгледају к'о Бошко ал'шта'ш кад немају укуса!

Приметили смо да је и Чмарић купио истоветни сако као Бошко ал'стоји му к'о пилету сисе! Онако дебео и сав подбуо мож'само да се пред огледалом пита "Због чега сам се тако надуо?"

На Бошкова "скупа одела" окомио се и Велики Војвод Шешељ, ка'е "ја сам скромно обучен, нем'пара за скупа одела", а не види јадан да њему ни најугледнији белосвецки дизајнери одеће не би могли помоћи, човек у оним мајицама изгледа к'о слон у купаћим гаћама!

Међутим!

Тајна Бошкових "скупих одела" је више него тривијална! Једноставно, његова жена је живела и радила овамо у Трбуху Сотоне, уштедела нешто цркавице и вратила се тамо где је упознала Бошка и помогла му да купи пар пристојних одела.

Наравно све у Бео'раду, а има и у Чачку....има бре за све ама треба, осим нешто мало пара (мање него што просечни NOVOSRB потроши на цигаре и кладионицу), и мало линије и укуса!

Мање пљескавица, крвавица, сремских комбасица, џигерњача, шваргли и кавурми на кајмаку-више Поста и шетње по селима око Чачка!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(20-09-2018, 05:46 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(20-09-2018, 03:27 PM)Mekenzi Пише:  Danas je Boško demokrata u skupom odelu....mene Boško sve više podseća...u skupom odelu i eleganciji.

Невероватно кол'ко је NOVOSRB одједном љубоморан на тих Бошкових пар одела!

Проблем је у томе што би УГУЗЉУБИ Гњилежног Запада волели да и они изгледају к'о Бошко ал'шта'ш кад немају укуса!

Приметили смо да је и Чмарић купио истоветни сако као Бошко ал'стоји му к'о пилету сисе! Онако дебео и сав подбуо мож'само да се пред огледалом пита "Због чега сам се тако надуо?"

На Бошкова "скупа одела" окомио се и Велики Војвод Шешељ, ка'е "ја сам скромно обучен, нем'пара за скупа одела", а не види јадан да њему ни најугледнији белосвецки дизајнери одеће не би могли помоћи, човек у оним мајицама изгледа к'о слон у купаћим гаћама!

Међутим!

Тајна Бошкових "скупих одела" је више него тривијална! Једноставно, његова жена је живела и радила овамо у Трбуху Сотоне, уштедела нешто цркавице и вратила се тамо где је упознала Бошка и помогла му да купи пар пристојних одела.

Наравно све у Бео'раду, а има и у Чачку....има бре за све ама треба, осим нешто мало пара (мање него што просечни NOVOSRB потроши на цигаре и кладионицу), и мало линије и укуса!

Мање пљескавица, крвавица, сремских комбасица, џигерњача, шваргли и кавурми на кајмаку-више Поста и шетње по селима око Чачка!

Паметном доста!

КидањеКидање

Da te nema trebalo bi te izmisliliti...

Nije žena, nego tetka CIA Jasmina poslala par komada odela iz Amerike. Ne može naš Boškić kao demokrata da izgleda otrcano medju kolegama demokratama..

Nego kako komentarišeš kao veliki fan Boška, što je sa celim glavnim nekadašnjim i sadašnjim glavnim odborom Demokratske stranke u liberalnoj proevropskoj, demokratskoj koaliciji...

I kako to da Boško više ne spominje parade, porodične šetnje, žuti lopovi/izdajnici, Ratka, Radovana, Kostu Čavoškog i ostale...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(21-09-2018, 11:37 AM)Mekenzi Пише:  Nego kako komentarišeš kao veliki fan Boška, što je sa celim glavnim nekadašnjim i sadašnjim glavnim odborom Demokratske stranke u liberalnoj proevropskoj, demokratskoj koaliciji...

I kako to da Boško više ne spominje parade, porodične šetnje, žuti lopovi/izdajnici, Ratka, Radovana, Kostu Čavoškog i ostale...

Није Бошко променио своја начела ни за Јоту!

Напротив!

Бошко и Стамат су окренули све жутаће наглавачке, то јест УДЕСНО, или НАПРАВО како веле Браћа Руси, јер ДЕСНА СТРАНА је ПРАВА СТРАНА, па ће, ако наставе са Бошком, и ови око њега кад оду горе седети О ДЕСНУЈУ ОТЦА!

Чека се само моменат кад ће Поздерац, Ђилас и остали запевати углас "СПРЕМ'ТЕ СЕ, СПРЕМ'ТЕ"

Уосталом и ти си претрчао УДЕСНО на ужас духовног ти Вожда Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(21-09-2018, 01:44 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(21-09-2018, 11:37 AM)Mekenzi Пише:  Nego kako komentarišeš kao veliki fan Boška, što je sa celim glavnim nekadašnjim i sadašnjim glavnim odborom Demokratske stranke u liberalnoj proevropskoj, demokratskoj koaliciji...

Није Бошко променио своја начела ни за Јоту!

Напротив!

Бошко и Стамат су окренули све жутаће наглавачке, то јест УДЕСНО, или НАПРАВО како веле Браћа Руси, јер ДЕСНА СТРАНА је ПРАВА СТРАНА, па ће, ако наставе са Бошком, и ови око њега кад оду горе седети О ДЕСНУЈУ ОТЦА!

Чека се само моменат кад ће Поздерац, Ђилас и остали запевати углас "СПРЕМ'ТЕ СЕ, СПРЕМ'ТЕ"

Уосталом и ти си претрчао УДЕСНО на ужас духовног ти Вожда Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

Јок

Mi mislimo, da se Boško na našu sreću promenio za 180 stepeni, još kada je tetka Jasmina iz Amerika uzela da Dveri i Boška pod svoje..Prvo je Boško krenuo u koaliciju sa DJB i Radulovićem.

Takođe mi mislimo kada je ulazio u Savez za Srbiju da se zakleo ispred Đinđićeve slike da će poštovati evropska, ljudska, i sva druga prava i držati se njegove ideologije...
Nisu ga tek tako primili...

Pa nisi valjda očekivao da će Djilas, Jeremić, Borko, Dule Petrović. i ostali iz DS da ga prime tek tako

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нисам сигуран да је вођење политике по (беше?) песнику Либеру Марконију "Пиј курво из исте чаше, па да видиш како курвар курву вара!" у сваком случају добро вођење политике.
Одговори

(21-09-2018, 02:11 PM)Mekenzi Пише:  Mi mislimo, da se Boško na našu sreću promenio za 180 stepeni, još kada je tetka Jasmina iz Amerika uzela da Dveri i Boška pod svoje..Prvo je Boško krenuo u koaliciju sa DJB i Radulovićem.

Takođe mi mislimo kada je ulazio u Savez za Srbiju da se zakleo ispred Đinđićeve slike da će poštovati evropska, ljudska, i sva druga prava i držati se njegove ideologije...
Nisu ga tek tako primili...

Pa nisi valjda očekivao da će Djilas, Jeremić, Borko, Dule Petrović. i ostali iz DS da ga prime tek tako

Прво, мислити и цвеће брати није исто!

Друго, нису ОНИ "примили" Бошка но Бошко њих!

Напукли жути виде да је ђаво однео шалу и да либерална левица (љуцкиправа, демонократија, педери, лезбаче итд.) губи свуден на Гњилежном Западу, СА ОБЕ СТРАНЕ ОКЕАНА, док се Света Русија држи кано клисурина!

С'друге стране многобројно гласачко тело напуклих жутих NOVOSRBA (нарочито у курварском "Син-Ситију", Бео'раду), још увек сања недосањани сан "еUробовских вредности" (љуцкиправа, демонократија, педери, лезбаче итд.) па би исти гласали за напукле жуте 'нако по инерцији!

Дакле Бошку, који се нажалост, између доктрине честитог Николе (ВОЈНОГ УДАРА, ПУЧА И НАСИЛНОГ ПРЕУЗИМАЊА ВЛАСТИ КАКО ЦАРСКИ ВАЉА И ТРЕБУЈЕ), и пелцера доконих енглеских Лордова из предпрошлог века (1 билмез=1 глас) ипак, ипак....и нажалост понављамо, одлучио за ово последње па њему дакле који има СОЈ треба БРОЈ, па је зато "примио" напукле жуте у невољи условивши их онако ђутуре, са онијех 30 тачака од којих је прва и најскупља Србска Ријеч-Посијеч:

КОСОВО И МЕТОХИЈА!

УЈЕДИНИЛИ СУ СЕ ДАКЛЕ БРОЈ И СОЈ А СВЕ У ЦЕЉИ ДА СЕ СРУШИ ПОГИБЕЉНИ СИСТЕМ БАЛАВОГ ШИФТАРА НА ВЛАСТИ!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним