.
ПО НАШЕМ СКРОМНОМ МИШЉЕЊУ БОШКО ЈЕ УПУЦАО САМ СЕБЕ У НОГУ ЧИМ ЈЕ ПОКРЕНУО тзв. 'дисциплински поступак'
ПРОТИВ ЛЕГЕНДЕ ДВЕРИ, СРЂАНА НОГА!!!
Па ка'е за жуто гласило 'Данас' Бошко Обрадовић':
Цитат:Против Срђана Нога је покренут дисциплински поступак због вишемесечног континуираног кршења одлука врха покрета.
О свим даљим одлукама изјасниће се дисциплинска комисија Двери јер за Двери је неприхватљиво то што је на (ШУГО-ЛАТИНИЧАРСКИ, прим. ПРОСВЕТАР) протест „1 od 5 milona“ у BEOGRADU прошле суботе посланик Двери Срђан Ного донео макету вешала.
Због тога се Двери ограђују (и Србским Патриотима ОГАЂУЈУ, прим. ПРОСВЕТАР) од његовог понашања и он ће сносити последице пред органима странке јер вешала нису политика Двери.
То је други пут да се Обрадовић
оградио (и Србским Патриотима
ОГАДИО, прим.
ПРОСВЕТАР)од поступка Нога.
Први пут је било октобра прошле године када је осудио изјаву Срђана Нога, који је рекао да премијерка Ана Брнабић треба да буде обешена истог часа на Теразијама уколико је парафирала Даблински споразум са Европском унијом о мигрантима.
После (намерно избегавамо хрватштину
NAKON, прим.
ПРОСВЕТАР) те изјаве Ного је био принуђен да поднесе оставку на место члана Председништва Двери. А пар месеци раније после београдских избора и лоших резултата Ного, који је био кандидат за градоначелника, смењен је са места Председника београдског одбора.
Тада је и почео прикривени сукоб двојице најутицајнијих чланова Двери, који је кулминирао
Ноговим противљењем уласку Двери у Савез за Србију.
Овај сукоб свакако ће и добити епилог на страначким изборима с обзиром да је Ного најавио да ће се кандидовати за председника Двери.
Упитан да прокоментарише Ногову кандидатуру, Обрадовић за жутаћко гласило 'Данас' каже:
Цитат:Што се тиче кандидатуре, унутарстраначки избори су тек у јуну. Процедура није ни покренута, па је неозбиљно најављивати кандидатуру на Фејсбуку и то сат времена након дисциплинског поступка.
Срђан Ного каже:
Цитат:Тренутно сам заокупљен кандидатуром за Председника на изборном сабору који ће бити одржан у јуну а већ сам обавестио председника Извршног одбора да ће кренути у обилазак општинских одбора.
Иду избори, иде и сабор, па нека чланови кажу и да ли сам кршио страначки дисциплину перформансом са вешалима, али и нека се изјасне у ком правцу Двери треба да иду.
Надам се да се баш нико не плаши унутарстраначких избора, а то што се Обрадовић већ други пут ограђује од мојих поступака не бих да коментаришем.
Кључна ствар за које се Двери залажу је одговорност за сопствене поступке, а вешала персонификују ту одговорност и стање у коме се Србија налази.
БРАВО НОГО!
Међутим!
Ми тоже нијесмо за вешала и туна се слажемо са Србином Славком Никићем који каже (види видео-прилог горе):
КАД МИ ДОЂЕМО НАВЛАС' ВЕШАЛА ЋЕ БИТИ
П Р И В И Л Е Г И Ј А
ЗА СВЕ ИЗДАЈНИКЕ ПОЧЕВ ОД БАЛАВОГ ВУЧИЋА ПА ДО ЛЕЗБАЧЕ БРНАБИЋ!
Доста бре више са тијем
ПРИВИЛЕГИЈАМА!
Паметном доста!
ПС
Ова хајка на поштеног Србина Нога слична је к'о јаје јајету на хајку бешчашћа секташког '
братства Светог Бајдена' на Србског Православног Епископа Артемија!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
(13-02-2019, 05:42 PM)Шумадинац Пише: (13-02-2019, 03:54 PM)Mekenzi Пише: Ајјјј ал је Бошкић постао незгодан.Све националисте најјуyyрио из двери. Задњи инфо да је најурио посланике Ногa и проф. Шеварлићa...
Много постао опасан од када се дружи са Ђиласом и Јеремићем..
Море, пусти ти Бола! Гледај шта ћеш са твојим Крмнадом Чварком (из љотићевске породице) 
Хммм.....заљубљеницима у
ТИТОВЕ ПАРТИЗАНЕ очигледно смета што је
Крмнад Чварак из
партизанске породице, а по сопственом ауторском признању, но покушавају, по опробаном
ТИТОВСКО-КОМУНО-САТАНСИТИЧКОМ РЕЦЕПТУ да истог сврстају у некве 'љотићевце'!
Узалуд момче,
Крманд Чварак је, као и сва твоја фамилија, рођаци, пријатељи, комшије и
сви, сви, сви који сте век провели код тите и горко пиждрили кад је липсало, сви сте дакле из
ПАРТИЗАНСКИХ ПОРОДИЦА, јер...други једноставно нијесу претекли нити би таквог гада као потомство оставили!