Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе

(29-05-2019, 05:38 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Ваљда је хтео да каже националисти јер четници на које је мислио ,то смо само ми, борци, потомци и следбеници Југословенске Војске у Отаџбини.

КРАЉЕВСКЕ ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ВОЈСКЕ У ОТАЏБИНИ!

КРАЉЕВСКЕ!

КРАЉЕВСКЕ!

КРАЉЕВСКЕ!

Љутко Љутко Љутко

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
УДБАШКЕ ПОРОДИЦЕ ВЕЋ 75 ГОДИНА ВЛАДАЈУ И ТЕРОРИШУ СРБИЈУ

https://srbin.info/2019/06/07/bosko-udba...su-srbiju/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Meни Бошко није јасана у опште...

ЕУ, НАТО и НВО су злочиначке организације које су убијале овај народ и са њима никакве сарадње нити разговаа...

Када амерички фридом хоус, европска комисија и остале сорошке нво издају саопштење о стању медија у Србији...

Бошко: Ето видите да су фридом хаус и остале прозападне организације потврдиле да је за оно што се опозиција залаже у Србији је права ствар..

ЈБТ који лик...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ja лепо кажем да је љигавац и галамџија Бошко нови Вук или Чеда.Зна се да се у америчкој амбасади добијају задаци за деловање...

https://www.alo.rs/vesti/politika/bosko-...34396/vest

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-06-2019, 03:52 PM)Mekenzi Пише:  Ja лепо кажем да је љигавац и галамџија Бошко нови Вук или Чеда.Зна се да се у америчкој амбасади добијају задаци за деловање...

То то, пардон, тито из искуства?
Одговори

(11-06-2019, 06:19 PM)Жаре Пише:  
(11-06-2019, 03:52 PM)Mekenzi Пише:  Ja лепо кажем да је љигавац и галамџија Бошко нови Вук или Чеда.Зна се да се у америчкој амбасади добијају задаци за деловање...

То то, пардон, тито из искуства?

Из 26 година искуства праћења политичке сцена ове земље...

Сећамо се ми још олињалог Вука који је галамио позивао добровољце, тв бастиља, 9.март, жртва Милошевићевог режима. А сада Даница прима 10 хиљада евра месечно од грађана Србије из буџета...

Сећамо се ми још и Чеде 95/96 године поцепане фармерке, зуби поиспадали, нешто урла са трга па дос, па заменик прмеијера, и гле данас како изгледа Чеда...

Истим путем и истом матрицом иде и Бошко. Некада пропали студент у теткином штриканом џемперу у белој перјаној јакни са бувљака где протестује испред словеначке амбасаде, Косово је Србија, педери неће шетати, запад су убице српске деце, српски хероји труну у Хагу судиће се жутима Ђиласу, Тадћу, Јеремићу због све издаје српских интереса који су починили од 2000 године...

И где је Бошко исто ко Вук и Чеда вођа протеста, галамџија, како ће он срушити режим, упад у тв бастиљу, блокаде, позивање на отпор, против Шешеља а свето нормално скупо одело, џемпери, деци се плаћају кошаркаки кампови по Словенији истој оној Словенији у којој је био у белој бувљачкој јакни..

Исти тај Бошко данас је Ђиласов и Јеремићев пајтос, нормално ко Вук и Чеда радо је виђен гост у америчкој амбасади и код проф. ЦИА Јасмине из Америке.Такође Бошко сада јавно подржава фридом хаус и остале сороше све националисте и патриоте је најурио из Двери остао неки Југослав Кипријановић мученик са качкетом који се скотрљао низ степенице када је Шешељев возач замахнуо бејзболком, не дај боже да га је ударио...

И тако Бошко полако постаје тајкун који ће се обогатити а који се већ сада дебело богати на муци српског народа.

Бошко данас зарађује преко 1000 евра као посланик а да не причамо о другим финансијама...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо, и на тараби пише "она ствар" па... знаш већ. Кез

Уосталом, ваљда смо ја и ти прозападни, готивимо Америку, те што би сад Болу замерили то исто? На крају крајева и Просветар је у тој Америци. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-06-2019, 11:45 PM)Шумадинац Пише:  Кизо, и на тараби пише "она ствар" па... знаш већ. Кез

Уосталом, ваљда смо ја и ти прозападни, готивимо Америку, те што би сад Болу замерили то исто? На крају крајева и Просветар је у тој Америци. Јок

Проблем са Бошком као и са већином српских политичара јесте да је љигави лицемер.

Или ти: Како од пропалог студенте националисте до вође прозападне опозиције и прозападних протеста.

Бошко воли паре, неби он био са Ђиласом и Јеремићем у комбинацији.

Ко год да дође мора да слуша Вашингтон..

Ја данас на српској политичкој сцени не видим нити једног и једног озбиљног темељитог политичара, а камоли професора, доктора наука, као са почета 90-их

ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
Двери у Подгорици на Сабору поводом најаве отимања светиња у Црној Гори

https://www.in4s.net/dveri-u-podgorici-n...rnoj-gori/

Д М
Одговори

Ni reči o Kosovu! Kako nezvanično saznajemo Boško je svojim saradnicima rekao "Bilo je važnijih tema od Kosova, nemamo sad vremena da se bavimo time"!

Boškov odlazak u američku rezidenciju bio je proglasen za operaciju od najveće tajnosti, jer je bilo važno da to ne sazna srpski narod. A zašto je bilo važno? Bilo je važno jer to nije, kao što i sam Boško kaže, njegov prvi sastanak sa zapadnim moćnicima. Boško se viđao i ranije, ali je sastanak sa Palmerom trebalo da ozvaniči novi početak njihove saradnje. Bošku je obećano sledece: Zaboravićemo da si Ljotićevac, zaboravićemo da u Srbiji govore da si fašista, zaboravićemo na optužbe koje je iznosio Velja Ilic da si proneverio naše pare i biće još para, sve ćemo zaboraviti, a tvoje je samo da udaraš Vučića i da slabiš poziciju Srbije i jos jedna stvar, da zaboraviš na Kosovo.

Kako obavešteni kažu Boško je na to upitao "Koje Kosovo"?! Kasnije, tokom sastanka, kako saznajemo od obaveštenih izvora, Boško Obradović je bio najkooperativniji na sastanku i ni jednom jedinom rečju nije pomenuo Kosovo, a svojim saradnicima kasnije je rekao "Šta ja ima da pričam o situaciji u drugoj drzavi"?!

https://www.alo.rs/vesti/politika/bio-sa...34747/vest

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-06-2019, 09:33 AM)Mekenzi Пише:  Ni reči o Kosovu! Kako nezvanično saznajemo Boško je svojim saradnicima rekao "Bilo je važnijih tema od Kosova, nemamo sad vremena da se bavimo time"!

Boškov odlazak u američku rezidenciju bio je proglasen za operaciju od najveće tajnosti, jer je bilo važno da to ne sazna srpski narod. A zašto je bilo važno? Bilo je važno jer to nije, kao što i sam Boško kaže, njegov prvi sastanak sa zapadnim moćnicima. Boško se viđao i ranije, ali je sastanak sa Palmerom trebalo da ozvaniči novi početak njihove saradnje. Bošku je obećano sledece: Zaboravićemo da si Ljotićevac, zaboravićemo da u Srbiji govore da si fašista, zaboravićemo na optužbe koje je iznosio Velja Ilic da si proneverio naše pare i biće još para, sve ćemo zaboraviti, a tvoje je samo da udaraš Vučića i da slabiš poziciju Srbije i jos jedna stvar, da zaboraviš na Kosovo.

Kako obavešteni kažu Boško je na to upitao "Koje Kosovo"?! Kasnije, tokom sastanka, kako saznajemo od obaveštenih izvora, Boško Obradović je bio najkooperativniji na sastanku i ni jednom jedinom rečju nije pomenuo Kosovo, a svojim saradnicima kasnije je rekao "Šta ja ima da pričam o situaciji u drugoj drzavi"?!

На страну Бошко, можда ту има и истине што пишеш. Али брате, ти се ухвати њега, а никако да чујемо од тебе нешто о ДС кадровима и сателитима. Пола их у СНС, пола у лажној опозицији.
Одговори

Жаре, не вреди Кизу причати нити објашњавати. Он је навикао на сплачине, тј. помије као његов духовни вођ Крмнад Чварак (из партизанске породице). Јок

Д М
Одговори

(18-06-2019, 06:21 PM)Жаре Пише:  
(18-06-2019, 09:33 AM)Mekenzi Пише:  Ni reči o Kosovu! Kako nezvanično saznajemo Boško je svojim saradnicima rekao "Bilo je važnijih tema od Kosova, nemamo sad vremena da se bavimo time"!

На страну Бошко, можда ту има и истине што пишеш. Али брате, ти се ухвати њега, а никако да чујемо од тебе нешто о ДС кадровима и сателитима. Пола их у СНС, пола у лажној опозицији.

Жаре брате, па Видиш да пишем о жутим кадровима.

Бошко је наш коалициони партнер.

Бошко је са целом Демократском странком Ђиласом, Јеремићем, Борком, Дулетом Петровићем и осталима који су "опљачкали и уништили " Србију..

Ми дајемо апсолутну подршку либералном проевропски демократски орјентисаном Бошку.

Апсолутна подршка што иде у Америчку амбасаду, што цитира фридом хаус и остале нво, што се залаже за демократске изборе и владавину права, што цитира извештаје ЕУ комисије, ЕУ новинарских удружења, што редовно шета са прозападном либералном опозицијом, што сарађује са организацијом 1 oд 5 милиона коју финансира америчка амбасада и њени сателити...

Бошко је на правом путу да постане нови Вук Драшковић.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
БОШКО: Вучић је протестант, нема он никакве везе са православљем

https://srbin.info/politika/bosko-vucic-...oslavljem/

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним