19-08-2024, 11:00 AM
![[Слика: Screenshot-20240818-180053-453.png]](https://i.postimg.cc/ncZbQ5jt/Screenshot-20240818-180053-453.png)
Што се тиче Бола, успео је сам себе и успели су да га склоне као ретког човека на политичкој сцени, који је имао бар неке принципе и идеје које су се разликовале од других. Бар у почетку, мислим да је био искрен у тим идејама, док није сам себе и док га није политика искварила. Мислим да су Двери прве покренуле породичне шетње. Боле је на првим председничким изборима потписао и оверио десет тачака у суду, да уколико их не испуни у року од 100 дана даје оставку. Један од ретких који је дао оставку на место председника странке, и ваљда ће да одржи реч. А рекао је да се између осталог и повлачи због духовног здравља. Без њега Двери неће да буду оно што су биле. Вероватно да ће да се угасе. Не због тога што он "одлази" него што нормалност код нас у Србији се не прима.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М