Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шумадинац јеси ли ти члан Двери, није да ме нешто посебно интересује али видим качиш неки линк са Обрадовићем на њиховој мање посећеној теми а нешто ми се ти не уклапаш у то друштво ?
Одговори

Пре свега... Добро вече комшија! Smile Нисам члан ниједне странке, али сам алергичан на ширење пропаганде, тј. лажи. Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(31-01-2017, 11:49 PM)Шумадинац Пише:  Пре свега... Добро вече комшија! Smile Нисам члан ниједне странке, али сам алергичан на ширење пропаганде, тј. лажи. Баја

Добро вече комшија, изузетно ми је драго срести вас. Smile

Само ништа ја око пропаганде нисам укапирао али нема везе . Од мене глас сигурно неће добити. Кез
Одговори

Јок

Д М
Одговори

Шумадрипац јесил'се одлучио, Бошко или Шешељ?

Нажалост опет ће патриотски гласови да буду подељени док се жути и жућкасти сабирају!

Међутим!

Ваљда ће овај пут последњи Срби да схвате да је демонократија и гласање шарена лажа коју су смислили докони енглески лордови у 19-ом веку, АМА ТЕК ПОШТО СУ ПОРОБИЛИ И ПОПЉАЧКАЛИ ЦЕО СВЕТ ЗАХВАЉУЈУЋИ СВОЈОЈ ВОЈНИЧКОЈ ДРЖАВИ ЗАСНОВАНОЈ НА СПАРТАНСКОМ УРЕЂЕЊУ!

Наравно, сад остатку света продају демонократију!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ-НА МНОГАЈА ЉЕТА!

ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ-ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!

Баја

Д М
Одговори

(01-02-2017, 01:28 AM)Шумадинац Пише:  СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ-НА МНОГАЈА ЉЕТА!

Баја

Нем'шта да додам!

Даклем овај шаровић (мали шаров), иначе познат по томе што је Тито имао куче по имену Рекс, Туђман псину по имену Шекс, а Шешељ два шарпланинца и једног шаровића, је заиста осрамотио своју титулу заменика Војводиног!

Тај човек са плачним гласом и очигледно хормоналним поремећајем и сисицама које бујају (као и тужилац Најс кога је Велики Војвод због истог извргао руглу), ваистину не заслужује да замењује Великог Војвода!

Од првог секунда је почео да се џапа к'о нека снаша, па се питамо зашто Војвода не шаље честитог човека попут Красића у овакве емисије!

Све у свему, шаровић је нападао највише Бошка, а такође је на Бошка кренуо и Шу(НАТО)вац, тако да је ође Бошко бриљирао, а Новосрби би рекли да је блистао и Радуловић, иначе Тројанска КОЊИНА Трулог Запада!

Међутим!

и поред свега, Велики Војвод остаје

Ј Е Д И Н И

на политичкој сцени Новосрбијице који се залаже за ПУНУ и ТОТАЛНУ

И Н Т Е Г Р А Ц И Ј У

са Русијом, за разлику од Бошка који туна муља, ваљда по савету Гос'н Самарџића и неких одртавелих Четника из Чемерике који не знају да се снађу у новом филму који целом свету презентира

Т Р А М П !

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ-НА МНОГАЈА ЉЕТА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Današnji radikali su ti lažna opozicija.

Pre će celu opoziciju od Boška do Radulovića ispljuvati i napadati no što će i JEDNU JEDINU REČ REĆI PROTIV VUČIĆA.

DAL JE VOJVODA UCENJEN TIPA NE DIRAJ ME DA TE NE VRATIM U HAG.

DAL VOJVODA IMA POSLOVNI DIL SA NJIM ŠTO MU JE ZAPOSLIO SINOVE PO BG OPŠTINAMA I NE SME ZBOG TOGA DA GA DIRA.

MOŽDA JE VOJVODA SREĆAN ŠTO JE NJEGOV POLITIČKI SIN POSTAO PREMIJER. VUČKO JE ODUVEK OBEĆAVAO, I BIO NADA RADIKALA DA JEDNOG DANA ZAMENI VOJVODU. SEĆATE SE SVI KAKO SUBRADIKALI HVALILI VUČIĆA KAKO JE PAMETAN, KAKV JE TO NACIONALISTA, SRBIN ČVRST JAK, SA ARGUMENTIMA. PRAVA VOJINA ŠKOLA.

I NA KRAJU VUČIĆ I VOJVODA ZASIGURNO IMAJU PREĆUTNI DIL O NENAPADANJU. PRE ĆE VOJVODA DA PRIČA O HAGU I ZATVORSKIM DANIMA, DOSMANLIJAMA, NEGO ŠTO ĆE IJEDNU JEDINU REČ REĆI PROTIV VUČIĆA.

Prema tome: dal gost bio Šarović, Krasić, Vjerica ili Miljan tuna niko od njih po naredbi Vojvode ne sme da dira Acu već samo da pričaju o hagu i dosmanlijama.

Pametnom dosta!.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-02-2017, 10:08 AM)Mekenzi Пише:  Današnji radikali su ti lažna opozicija.
....бла....JEDNU JEDINU REČ REĆI PROTIV VUČIĆA....бла...VOJVODA UCENJEN TIPA NE DIRAJ ME DA TE NE VRATIM U HAG....бла...VOJVODA IMA POSLOVNI DIL....бла.... VOJVODA SREĆAN ŠTO JE NJEGOV POLITIČKI SIN POSTAO PREMIJER....бла....VUČIĆ I VOJVODA ZASIGURNO IMAJU PREĆUTNI DIL O NENAPADANJU....бла, бла....

Све је то и нами и васколиком Србству одавно јасно!

Међутим!

МИ ћемо подржати, МАЛО ЛИ ЈЕ, само и једино оног политичара који се залаже за ПУНУ, ВОЈНУ и ПОЛИТИЧКУ

И Н Т Е Г Р А Ц И Ј У

са Русијом, па био то и Крмнад Чварак (из партизанске породице)!

Србин би требало једном за свагда да схвати да у овом историјском тренутку једино ПУНА, ВОЈНА и ПОЛИТИЧКА

И Н Т Е Г Р А Ц И Ј А

са Русијом, каква је да је, значи

Ж И В О Т

а све остало, како потпуна предаја Трулежном Западу тако и свако седење на две столице или муљање потем питању, значи само и једино

С М Р Т,

било одма'било мало касније!

Паметном доста!

Даклем да закључимо:

1.ВЕЛИКИ ВОЈВОД МУЉА СА ВУЧИЋЕМ!

2. БОШКО МУЉА СА ИНТЕГРАЦИЈОМ!

Хтели не хтели МИ бирамо ИНТЕГРАЦИЈУ!

Паметном више него доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Смањи бре та слова, нисам ћорав! Јок

Д М
Одговори

(01-02-2017, 02:58 PM)Шумадрипац Пише:  Смањи бре та слова, нисам ћорав! Јок

Ауууу...па теби да покажу Мирослављево Јеванђеље ти би ставио наочаре за сунце!

Себи убраду:

Ц,ц,ц.....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Spomenuli ste Pernara na stranu to sto je Hrvat, po meni uz Dritan Abazović iz CG najperspektivnija dva mlada politicara.

Nisam pratio nesto koga Dveri imaju od mladjih od ranije mi je poznat Srdjan Nogo preko nekih drugara u ono vreme dok je bio na faksu znam da je korektan decko
Одговори

(02-02-2017, 08:46 AM)treca smena Пише:  Nisam pratio nesto koga Dveri imaju od mladjih od ranije mi je poznat Srdjan Nogo preko nekih drugara u ono vreme dok je bio na faksu znam da je korektan decko

Ного је изванредан и права је штета што су Ного, Красић или Драгаш у различитим партијама које се међусобно пљују!

Ну порадићемо на томе да се ова аномалија избрише чак и из сећања Срба, као ружна успомена, а кад МИ дођемо навлас'!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним