Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе

(08-02-2017, 04:57 PM)Громовник Пише:  Јел'теее, па свиђа ти се баш та протестантско-римокатоличка слобода и демократија, рекао би човек да ти је баш прирасла за срце хихихи

У симбиози си са католицима и НАТО-вцима И ТО ДОБРОВОЉНОЈ већ деценијама, а овде си нашао неком нешто да причаш.

То се иначе у нашем народу зове ЛИЦЕМЕРЈE.

Нема шта да нам се свиђа или не свиђа, ми ође са кримокатолицима и протестантима никве везе немамо нити ћемо!

Међутим!

За твоју информацију, ни Канађани, директни потомци оних првих који 'вамо дођоше, немају данас много везе са својим религијама и култовима јербо је ође главна религија љуцкиправа и лагано самоубиство оригиналног белог становништва!

Стотинама година су овдашњи Британци, Французи, Њемци (они су на трећем месту ал'не воле да се истичу) и...Руси (који себе из неких разлога називају "украјинци"), градили ову смрзнуту земљу и довели је до неког благостања уз америчку границу и сад...после свих мука дошло наређење озго да се пушћају обојени па да сутра од Канаде направе Банана-Републику, ма без банана но са зимом од - 40 С.

ПРЕМА ТОМЕ МИ ОЂЕ У НИКВОЈ СИМБИОЗИ НИЈЕСМО СЕМ АКО РАЧУЊАШ КОМШИ'СКИ ОДНОС СА МЕЂЕДИМА И ВУКОВИМА СА КОЈИМА СЕ УЧТИВО И ОБОСТРАНО ИЗБЕГАВАМО!

Међутим!

Ми ође нијесмо дошли ДОБРОВОЉНО но спасавајући се од умирућег Јосипа који се онда још увек ритао с'обе ноге!

Даклем чим смо 'вамо убјежали пре 40 зима нами је одма'било јасно да постоји ризик да на Трулом Западу изгубимо Веру, писмо, језик, сећање, традицију....ама код Јосипа са оваком језичином гарантовано смо могли да изгубимо и голи живот уз све набројано!

Ми изабрасмо голи живот!

Мало ли је?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(08-02-2017, 05:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-02-2017, 04:57 PM)Громовник Пише:  Јел'теее, па свиђа ти се баш та протестантско-римокатоличка слобода и демократија, рекао би човек да ти је баш прирасла за срце хихихи

У симбиози си са католицима и НАТО-вцима И ТО ДОБРОВОЉНОЈ већ деценијама, а овде си нашао неком нешто да причаш.

Нема шта да нам се свиђа или не свиђа, ми ође са кримокатолицима и протестантима никве везе немамо нити ћемо!

Међутим!

За твоју информацију, ни Канађани, директни потомци оних првих који 'вамо дођоше, немају данас много везе са својим религијама и култовима јербо је ође главна религија љуцкиправа и лагано самоубиство оригиналног белог становништва!

Стотинама година су овдашњи Британци, Французи, Њемци (они су на трећем месту ал'не воле да се истичу) и...Руси (који себе из неких разлога називају "украјинци"), градили ову смрзнуту земљу и довели је до неког благостања уз америчку границу и сад...после свих мука дошло наређење озго да се пушћају обојени па да сутра од Канаде направе Банана-Републику, ма без банана но са зимом од - 40 С.

ПРЕМА ТОМЕ МИ ОЂЕ У НИКВОЈ СИМБИОЗИ НИЈЕСМО СЕМ АКО РАЧУЊАШ КОМШИ'СКИ ОДНОС СА МЕЂЕДИМА И ВУКОВИМА СА КОЈИМА СЕ УЧТИВО И ОБОСТРАНО ИЗБЕГАВАМО!

Међутим!

Ми ође нијесмо дошли ДОБРОВОЉНО но спасавајући се од умирућег Јосипа који се онда још увек ритао с'обе ноге!

Даклем чим смо 'вамо убјежали пре 40 зима нами је одма'било јасно да постоји ризик да на Трулом Западу изгубимо Веру, писмо, језик, сећање, традицију....ама код Јосипа са оваком језичином гарантовано смо могли да изгубимо и голи живот уз све набројано!

Ми изабрасмо голи живот!

Мало ли је?

Алал ти ћуфте,какву си ти диплу сада оддиплао!Код мене у Херцеговини кажу "Овде скикне а од тамо лаје"!Налазиш ли се у томе елизабетогузољубе?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Као ни ми овде са комуњарама. Ал' како човек теби то да објасни?! Сирома'

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

СХВАТИ ЈЕДНОМ, ЗА НАС СРБЕ, ШАКУ СИРОМАХА, ТИТИНА СФР ШУГОСЛАВИЈА ЈЕ БИЛА ЗЕМЉА ПОД

О К У П А Ц И Ј О М

КОЈА ЈЕ БИЛА ГОРА И ОД ОКУПАЦИЈЕ ОСМАНЛИЈА, МЛЕЧАНА И ЊЕМАЦА јер:

А.
ЗНАЛО СЕ ДА ЋЕ СВИ ГОРЕ НАБРОЈАНИ ЈЕДНОМ ОТИЋИ ДОК ЈОСИПОВИ НЕМАЈУ ЂЕ ДА ОДУ НИТИ ЋЕ!

Б.
И ТУРЦИ И МЛЕЧИЋИ И ЊЕМЦИ СУ БАР У НЕШТО ВЕРОВАЛИ, ДОК ФУКАРА КОМУНО-САТАНИСТИЧКА НИЈЕ НИУШТА ВЕРОВАЛА СЕМ У УСЕ, НАСЕ И ПОДАСЕ!

КАКО ОНДА-ТАКО И ДАНАС!

Паметном доста!

Ево и наш колега са водоинсталатерског факултета Момчило Селић, СА КОЈИМ СМО ИСТОМИШЉЕНИК СКОРО 100%, допаде због дуга језика тамо затвора а и мучења, и поред чињенице да му је отац био познати удбаш а жена сестра Мире Марковић, па је и он морао да БЕЖИ 'вамо и да ође сачека да најгоре прође!

Ми са нашим језиком и педигреом неби ни затвор живи дочекали у СФР Шугославији, као уосталом ни наши најближи, ну то није тема!

Ође бар да лајеш можеш и то што више лајеш то си безбеднији!

А ми на канадску владу не лајемо-има ко ће, то наш пос'о није јер ПРАВА Отаџбина моја јесте...„свуда гдје је Србска Душа која,

Т А М О

је мени Отаџбина моја,Мој Дом и моје рођено огњиште”.

А то титина СФР Шугославија није никад била, НИ ТИ ЋЕ, ЈЕР ВИДИМО ДА СЕ ТИТИНА ЈУГА ПОВАМПИРИЛА јер изгледа да сад у Новосрбијици већину чине НАРИКАЧЕ ЗА БРОЗОМ!

Зато су Браћа Руси и наштеловали своју политику према пучини која чини, што'но кажу, "мејн стрим" у данашњој Новосрбијици, јербо мало ко је ПРЕЖИВЕО титину СФР Шугославију и остао Србин, јеее-два оније 4,5%!

Међутим!

Ми у Канади као Србин преживесмо и још увек укрштене речи решавамо СРБСКИМ ПИСМОМ, и то тако да се крошње жалосних врба над водом повијају од ветра који чинимо брзином нашег исписивања ћириличних словеса и поред чињенице да су укрштене речи које из окупиране Новосрбије долазе, углавном штампане на проклетој хрватској гајевици коју још увек свесни део окупираног Народа с'правом зове

U S T A Š I C A !

Неће Србији сванути док се ГЛОГОВ КОЛАЦ не забије на право место!

Међутим!

Велики Војвод Шешељ је пропустио прави тренутак да нареди оно онда, давне 90-е, јуриш с'онијем коцем упрве редове!

То црњегорска комуњара Шљиванчанин не би успео да одбрани ни са онијем митраљезом к'о што се заклињао!

Од тада Србију и Србство прати

К Л Е Т В А

М Р Т В Е

Б Р А Ћ Е !

И боље нам бити неће док се вампир из Србије не исели!

БОГ НИКОМ ДУЖАН НЕ ОСТАЈЕ!!!

А што питају "што се вратиш у Србију", и то смо објаснили једном и више пута, ну укратко:

ЗАШТО БИ СЕ ПАМЕТАН ЧОВЕК СЕЛИО У

Л О Ш У

ИМИТАЦИЈУ ТРУЛОГ ЗАПАДА?

Педерске параде, Тонија Блера, родну равноправност, политкоректност, латиницу, папски календар, слављење нове године пре Божића...итд., имамо и ође!

Селидба је скупа, не вреди труда, само да се човек нервира јер то што виси слика енглеске Краљице у Парламенту Канаде то нас ич не тангира, ама што слика Милоша Минића још увек виси у Скупштини Србије...ееее то није ласно преболети!

Паметном доста!

(08-02-2017, 06:10 PM)Громовник Пише:  

Као ни ми овде са комуњарама. Ал' како човек теби то да објасни?! Сирома'

Пре свега ко су то "ми овде"?

Пар дискута на овом малом и слабо посећеном форуму, или....?

Па чак и на овом форуму постоје ликови попут Шумадрипца и његових копија, које није срамота да урлају на нас "држ'те Љотана, крџалију издајника" а све њихове породице, комшије, рођаци ПОЛА ВЕКА ЖИВЕЛО У СИМБИОЗИ СА ОКУПАТОРОМ, СЛУЖИЛО У ОКУПАТОРА ВОЈСКУ, ЖЕНИЛО СЕ И УДАВАЛО, ЂЕЦУ РАЂАЛО ПОД СЛИКОМ ОКУПАТОРСКОГ "МАРШАЛА", ПРВОГ ДО АНТЕ ПАВЕЛИЋА ПО УБИЈАЊУ СРБА, СРБСКИХ СВЕШТЕНИКА, ЦРКВЕ, ПИСМА, КУЛТУРЕ....

ИШЛО У ЊЕГОВА ПОЗОРИШТА, ГЛЕДАЛО ЊЕГОВЕ ТВ СЕРИЈЕ И ПАРТИЗАНСКЕ ФИЛМОВЕ, С'ЊИМ СЛАВИЛО НОВУ ГОДИНУ ПРЕ БОЖИЋА И САУЧЕСТВОВАЛО У БАХАНАЛИЈАМА И ВЕЛИКОМ ЖДРАЊУ У ВРЕМЕ КАД СРБИН ПОСТИ И ТИХУЈЕ, УЧИЛО НАПАМЕТ ОДЕ ВЕЛИКОМ ВОЂИ АЛКОСА БРАНКА ЋОПИЋА, ДВОРСКЕ ПЕСНИКЕ И ПИСЦЕ ОКУПАТОРА, НАВИЈАЛО ЗА "ПАРТИЗАН" И "ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ", И ЈОШ НАВИЈА
....па има образа да неког назива издајником!

То је дакле тај безобразлук и замена теза!

Међутим!

То "ми овде" ништа не значи ако се зна да сад Брозомора доживљава праву реинкарнацију у латиничарској Новосрбијици, Јосип се поново јавља, рађа се к'о Феникс 'тица из пепела ТО ЈЕ ЧИЊЕНИЦА КОЈУ НЕ ТРЕБА ДОКАЗИВАТИ!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Све могу разумети, али бити толико година у Љотари Клубу... и још Илуминат....
Тужан

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Da zalključimo mi svi koji smo ostali da živimo ođe smo:

-Šugosloveni
-Latiničari
-Nedovršeni hrvati
- Imitacija trulog zapada
-Po vampireni komunisti
-Deca komunista
- Deca okupatora

Dok s' druge strane ti si:

- Četnik (niđe veze)
-Ljotićevac
-Nedićevac
-Dverjanin
- Šešeljevac
-Fan crvenog brke
-Fan Putina
- Neki mučenik na trudničkom
- Duhovnik
- Prosvetitelj...

itd...

Mi zaključujemo. Da si ti sa Titinim pasošem (nisi se gadio nešto na njega) kada si podnosio zahtev za useljeničku vizu koji je lomio sve grane, iz ekonomskih razloga sa dvaest ili triest kusur godina sa ženom zbrisao u Kanadu sedamdesetih godina.

Pošto si tamo doleteo i video "nešto novo" patriotsko, gde si se susreo sa pravim četnicima i ljotićevcima tada ti postaješ član tih nevladinih organizacija... I onda pod uticajem toga ti postaješ:
"VELIKI SRBIN". A nikad u vojsci nisi bio, pušku nisi nosio, nadređene nisi sluašo. I kao takav ti sad propagiraš puč, vojne udare i kojekakve gluposti.

Kako čovek koji sluša priče i bajke može biti voskovođa sa tri rareda srednje škole.

Prema tome mi možda jesmo "šugosloveni" ali DECA OD DVAES' LJETA SU BRANILA KOŠARE DOK SI TI DRKO I PIO KANADSKI VISKI I PLAĆAO KANADI POREZ DA NAS UBIJA i VIKAO GIVE PEACE THE CHANCE dotle su srpski vojnici primali kanadske metke po telu.

A ti si pljuno i na to. boli tebe patka za Srbiju, sem što pišeš nebuloze. Da si bar uzeo pušku i stao na branik otadžbine ti knjaš o nekim petokrakama, nekim pentagrima. Šta je trebalo da urade da dezertiraju da dozvole da ih šiptari ili ustaše ili balije pokolju...Zato što jerbo nose petokraku...

Prema tome ako si pljunuo na vojnike sa Košara onda tebi svaka čast SRBIN SI DO KOSKE. ETO IDI SADA PIŠI O PUČEVIMA O NEKOJ RUSIJI gde ti veze nemaš ko je i šta je Rusija i Rusi ...

Al dobro pošto imaš jako bujnu maštuda kad već citiraš psihologiju da hitno posetiš psihijatra pošto kod tebe postoje nekoliko ličnosti u jednoj

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Сад ће да уследи километарски одговор у коме поново ништа паметно неће бити речено већ све исто као у претходним постовима уз обавезни додатак неке нове увреде. Можда слова буду мало јаче подебљана него иначе.
Одговори

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  Da zalključimo mi svi koji smo ostali da živimo ođe smo:
-Šugosloveni
-Latiničari
-Nedovršeni hrvati

НЕ СВИ, АЛИ ВИ ЛАТИНИЧАРИ, ВОЈВОЂАНЕРИ И ПОКЛОНОИЦИ "ИДЕОЛОГИЈЕ" КРМНАДА ЧВАРКА (из партизанске породице) И "УМЕТНОСТИ" ПАНОНСКОГ ГОВ*НАРА, КОЈИ СЕ ЗАЛАЖЕТЕ ЗА КУМЧЕ-НЕДОНОШЧЕ ЈОСИПА БРОЗА И ЈОСИПА ФРАЊЕ, СИГУРНО ЈЕСТЕ!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  -Imitacija trulog zapada

Пардонирамо...ЛОША, ВРЛО ЛОША, ИМИТАЦИЈА ТРУЛОГ ЗАПАДА, А ПОД СЛУГЕРАЊАМА ИСТОГ ОД ОЛИЊАЛОГ ВУКА ДО БАЛАВОГ ВУЧИЋА!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  -Povampireni komunisti
-Deca komunista
-Deca okupatora

ТО СТОЈИ ЗА ОГРОМНУ ВЕЋИНУ НОВОСРБА СА ЧАСНИМ ИЗУЗЕТКОМ ОНИЈЕХ 4.5%!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  Dok s' druge strane ti si:
-Četnik (niđe veze)
-Ljotićevac
-Nedićevac

МИ СМО СЕ САМО ЗАЛАГАЛИ, И ЈОШ УВЕК СЕ ЗАЛАЖЕМО КОЛИКО НАМ НАШЕ СКРОМНЕ МОГУЋНОСТИ ДОПУШТАЈУ, А КАО НАЈВЕЋИ ЧЕТНИК МЕЂУ ЉОТИЋЕВЦИМА И НАЈГРЛАТИЈИ ЉОТИЋЕВАЦ МЕЂУ ЧЕТНИЦИМА, ЗА НАЦИОНАЛНО ПОМИРЕЊЕ СВИХ СРБА КОЈИ У ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА И СВЕТОГ САВУ ВЕРУЈУ И СРБСКУ СЛАВУ СЛАВЕ!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  -Dverjanin
-Šešeljevac

МИ СМАТРАМО ДА ЈЕ БЕСМИСЛЕНО И УЖАСНО ДА СЕ НАЦИОНАЛНЕ СНАГЕ ТАКО НЕОДГОВОРНО ЦЕПКАЈУ И РАСИПАЈУ, И ЈОШ УВЕК НЕ СХВАТАМО ЗАШТО СЕ ТАМО СВАКА ВАШКА ДРЖИ ОБАШКА ДОК СЕ ЖУТЕ И ЖУЋКАСТЕ ГРУПАЦИЈЕ
ЗБЛИЖАВАЈУ И ГРУПИШУ!

ЕВО ВИДИМО ЈУТРОС ДА ЈЕ ЧЕДА МАНДОВ, КОЈИ ЈЕ У КОАЛИЦИЈИ СА ПОТУРЧЕЊАКОМ ЗУКОРЛИЋЕМ, САД УШАО И У ВАШУ ВОЈВОЂАНЕРСКУ СТРАНКУ КРМНАДА ЧВАРКА (из партизанске породице)!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  -Fan crvenog brke
-Fan Putina

МИ НИСМО НИКАКАВ "ФАН" (Сем можда потајно фан Крмнада Чварка, оног из партизанске породице), НО ОДГОВОРНО И ТРЕЗВЕНО АНАЛИЗИРАМО ИСТОРИЈСКЕ ДОГАЂАЈЕ КОЈИ ПОВЕЗУЈУ НАПОЛЕОНА БОНАПАРТУ, БРКУ, ПУТИНА И....ТРАМПА!

НУ ТО СУ ТЕМЕ КОЈЕ СУ ТВОМ УМУ НЕДОСТУПНЕ ПА БОЉЕ ДА ТО НЕ ПОТЕЖЕМО!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  -Duhovnik
-Prosvetitelj...

ЈОК, БОЖЕ САЧУВАЈ, АМА КАД РАЗМИСЛИМО С'КИМЕ СЕ РАЗГОВАРАМО МОЖ'САМО ДА СЕ ПРИСЕТИМО ОНЕ КАЊОШЕВЕ:

"БОЉИ И ВИШИ ОДОШЕ БОЉИМА И ВИШИЈЕМА А ЈА ЈЕДВА ВАС ДОПАДО'"!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  Da si ti sa Titinim pasošem (nisi se gadio nešto na njega) kada si podnosio zahtev za useljeničku vizu...

ЈЕСМО СЕ ГАДИЛИ ДО ПОВРАЋАЊА, АМА ЈЕДВА ДОЧЕКАСМО ДАН ДА ТО ИЦЕПАМО И БАЧИМО НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  Pošto si tamo doleteo i video "nešto novo" patriotsko, gde si se susreo sa pravim četnicima i ljotićevcima tada ti postaješ član tih nevladinih organizacija... I onda pod uticajem toga ti postaješ:"VELIKI SRBIN".

НА ЧЛАНСТВО СЕ ГЛЕДАЛО ЈЕР ЈЕ У ТО ВРЕМЕ ВАЉАЛО ПОТПИСАТИ ПРИСТУПНИЦУ У СРБСКУ ЦРКВУ СА ЗАКЛЕТВОМ ДА НИКАД НИЈЕСМО БИЛИ ЧЛАН КОМПАРТИЈЕ ЈОСИПОВЕ, ШТО ЈЕ ПОСЛЕН ЗА НОВОПРИДОШЛЕ ДЕЗЕРТЕРЕ УКИНУТО!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  A nikad u vojsci nisi bio, pušku nisi nosio, nadređene nisi sluašo.

ПА ВАЉДА БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА СЕ ПОНОСИ АКО НИЈЕ ОКУПАТОРСКУ ВОЈСКУ СЛУЖИО И ОКУПАТОРСКУ ПУШКУ НОСИО!

Себи убраду:

Говоримо ми одавно да је тамо у Новосрба све поремећено и наопако постављено за пола века под Јосипом!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  ti sad propagiraš puč, vojne udare i kojekakve gluposti.

МИ СМАТРАМО ДА ЈЕ ВОЈНИ УДАР ДАНАС ЈЕДИНИ НАЧИН ДА СЕ БЕЗБОЛНО СПАСЕ ОТАЧАСТВО С'ОБЗИРОМ НА ЧИЊЕНИЦУ КОЛИКО ДУШМАНА НОЖЕ ОКОЛО ОШТРИ ДОК СЕ БАБЕ ЧЕШЉАЈУ, НА ИЗБОРЕ ИДУ И У АМБИС СРЉАЈУ!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  Kako čovek koji sluša priče i bajke može biti voskovođa sa tri rareda srednje škole.

МИ НЕ ПРЕТЕНДУЈЕМО ДА БУДЕМО ВОЈСКОВОЂА ИАКО СМО ВИШЕ ОД ТРИ РАЗРЕДА С'УСПЕХОМ ЗАВРШИЛИ И ПРИДЕ ВОДОИНСТАЛАТЕРСКИ ФАКУЛТЕТ И ЗА ВК ВОДОИНСТАЛАТЕРА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈУ МАГИСТРИРАЛИ!

У СИТУВАЦИЈИ КАД СУ У НОВОСРБИЈИЦИ СВА ГОМ*НА ИСПЛИВАЛА НА ПОВРШИНУ НАШЕ ИСКУСТВО БИ БИЛО ОД КОРИСТИ!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  Prema tome mi možda jesmo "šugosloveni"

НЕКИ МОЖДА АМА ЛАТИНИЧАРИ СИГУРНО!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  DECA OD DVAES' LJETA SU BRANILA KOŠARE

ОПЕТ УБАЦИВАЊЕ КОШАРА И БЕСТИДНИ ПОКУШАЈ ШЛЕПОВАЊА УЗ ТЕ МОМКЕ КОЈИ НИТ'СУ САТАНИСТИЧКЕ ПЕНТАГРАМЕ НОСИЛИ НИТ'СУ ЈОСИПОВУ ВОЈСКУ СЛУЖИЛИ И ЊЕМУ ПЕСМЕ ПЕВАЛИ И ПОД ЊЕГОВОМ СЛИКОМ СЕ ЖЕНИЛИ!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  DOK SI TI PIO KANADSKI VISKI I PLAĆAO KANADI POREZ

ВИСКИ НЕ ПИЈЕМО А ОД НАШЕ ПОРЕЗЕ КАНАДА СЕ НИЈЕ ОВАЈДИЛА!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  i VIKAO GIVE PEACE THE CHANCE...

ТО НИЈЕСМО ВИКАЛИ МИ НО, ПО ТВОМ ПРИЗНАЊУ, ИСТИ ОНИ КОЈИ СУ ВИКАЛИ "НАШЕ КЛАТИ СЕ И ВАЉАЈ (РОК'Н РОЛ) ЈЕ БОЉЕ ОД ВАШЕГ"!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  boli tebe patka za Srbiju,

СРБИЈЕ ТАКОРЕЋИ ВИШЕ И НЕМА А ЗА SРБИЈУ ЧИЈЕ ИМЕ ШУГО-ЛАТИНИЧАРИ ИСПИСУЈУ ЗНАКОМ КОЈИ ПОДСЕЋА НА ОТРОВНУ ЗМИЈУРИНУ, ТО МОЖ'ДА БИДНЕ!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  Da si bar uzeo pušku i stao na branik otadžbine ti knjaš o nekim petokrakama, nekim pentagrima.

БИЛИ НЕКИ ОД НАШИХ ТАМО, ПУШКУ УЗЕЛИ АМА ОД МЕТКА С'ЛЕЂА ПОГИНУЛИ, БУДИ ИМ ВЈЕЧНАЈА ПАМЈАТ!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  Šta je trebalo da urade da dezertiraju....

ПА И ДЕЗЕРТИРАЛИ СУ...МАСОВНО, И ОВАМО СЕ У ХИЉАДАМА ОКУПИЛИ СВЕ КУКАЈУЋИ КАКО СУ ИМ У ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА ЉУЦКИПРАВА УГРОЖЕНА!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  Prema tome ako si pljunuo na vojnike sa Košara

ОПЕТ СЕ ТИ КРИЈЕШ ИЗА КОШАРА А ДА МИ НИ ЈЕДНОМ РЕЧЈУ НИСМО ТУ ГЕНЕРАЦИЈУ ПОМЕНУЛИ!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  IDI SADA PIŠI O PUČEVIMA O NEKOJ RUSIJI gde ti veze nemaš ko je i šta je Rusija i Rusi ...

МИ ИМАМО НЕКАКВЕ ВЕЗЕ СА РУСИЈОМ ЈЕР СМО ОКО 30-АК ГОДИНА НАЈСКРОМНИЈИ ПАРОХИЈАН НЕКАД ЗАГРАНИЧНЕ РУСКЕ ЦРКВЕ ПОД ОМОФОРОМ БЛАЖЕНОПОЧИВШЕГ ВЛАДИКЕ ВИТАЛИЈА, ПА СМО У ТОМ СВОЈСТВУ НЕЗАСЛУЖЕНО ПРИМИЛИ БЛАГОДАТ БОЖИЈУ ДА ЦЕЛИВАМО ИКОНУ СВЕТОГ ЦАРА НИКОЛАЈА И СВЕТЕ ЦАРСКЕ ПОРОДИЦЕ НЕКИХ 20 ГОДИНА ПРЕ СВИХ ЗВАНИЧНИКА У САМОЈ РУСИЈИ!

(08-02-2017, 11:17 PM)Mekenzi Пише:  ....da hitno posetiš psihijatra....

ПОСЕТИЋЕМО И ЗА ТЕБЕ И ТВОЈЕ САСТАНАК ЗАКАЗАЋЕМО, ВИДИМО ХИТНО ЈЕ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ИЛУМИНАТ вели:
МИ СМО СЕ САМО ЗАЛАГАЛИ, И ЈОШ УВЕК СЕ ЗАЛАЖЕМО КОЛИКО НАМ НАШЕ СКРОМНЕ МОГУЋНОСТИ ДОПУШТАЈУ, А КАО НАЈВЕЋИ ЧЕТНИК МЕЂУ ЉОТИЋЕВЦИМА И НАЈГРЛАТИЈИ ЉОТИЋЕВАЦ МЕЂУ ЧЕТНИЦИМА, ЗА НАЦИОНАЛНО ПОМИРЕЊЕ СВИХ СРБА КОЈИ У ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА И СВЕТОГ САВУ ВЕРУЈУ И СРБСКУ СЛАВУ СЛАВЕ!

Да су Љотари србску славу славили и поштовали Светога Саву не би били то што јесу... тј...

ХИТЛЕРОГУЗОЉУБИ

РАСКРЏАЛИЗАЦИЈА КАНАДЕ моментално!

ОДМАХ

САДА

ТУ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(09-02-2017, 02:31 AM)Шумашипац Пише:  ИЉУМИНАТ вељи:

МИ СМО СЕ САМО ЗАЉАГАЉИ, И ЗАЉАЖЕМО КОЉИКО НАМ НАЈГРЉАТИЈИ ЉОТИЋЕВАЦ ЗА НАЦИОНАЉНО ПОМИРЕЊЕ СЉАВУ СЉАВЕ!

ХИТЉЕР У ГУЗОЉУБИМ!

РАСБРЉАЉИЗАЦИЈА КАНАДЕ моментално!

ОДМАХ

САДА

ТУ

Шта ка'ш....?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Цитат:ВИСКИ НЕ ПИЈЕМО А ОД НАШЕ ПОРЕЗЕ КАНАДА СЕ НИЈЕ ОВАЈДИЛА!

Nek svaki srbin u british kolubiji ostavi po 5 $ kanađanima što je smešna suma

To ti dodje meleon na mesečnom nivou samo za british kolumbia...

A svaki Srbine je tamo zadužen po nekoliko hiljada dolara na mesečnom niovu, pa lepo tako se finansira Kanada...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Šta misliš da Kanada primila vas i sve ostale što Vas voli i što ste lepi.

Jok, Samo suvo interes, oni tačni znaju koliko im koja zajednica ostavlja para, zadužuje itd itd...

I ta sloboda govora i to košta. Skupi se iljadu duša srpskih posle kada zasednu negde u restoran, samo se fiskalni štancuju...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(09-02-2017, 11:22 PM)Mekenzi Пише:  
Цитат:ВИСКИ НЕ ПИЈЕМО А ОД НАШЕ ПОРЕЗЕ КАНАДА СЕ НИЈЕ ОВАЈДИЛА!

Nek svaki srbin u british kolubiji ostavi po 5 $ kanađanima što je smešna suma

To ti dodje meleon na mesečnom nivou samo za british kolumbia...

A svaki Srbie je tamo zadužen po nekoliko hiljada dolara na mesečnom niovu, pa lepo tako se finansira Kanada...

Ми не одговарамо за СВАКОГ СРБИНА, а нарочито не за оне који, попут тебе и твојих, Име Србско исписују са усташким S к'о ЗМИЈУ НЕКУ ОТРОВНИЦУ!

То су углавном дезертери који су дошли почетком 90-их кукајући да су им угрожена љуцкиправа!

Ми дакле, само за себе мож'да гарантујемо да се од нашије пореза Канада није овајдила!

(10-02-2017, 12:34 AM)Mekenzi Пише:  Šta misliš da Kanada primila vas i sve ostale što Vas voli i što ste lepi.

Jok, Samo suvo interes, oni tačni znaju koliko im koja zajednica ostavlja para, zadužuje itd itd...

По твојој рачуници они ни једног пекинеза ође не би примили јербо исти са шаком пиринча пролазе, ич не троше а многи, нарочито у Ванкуверу, само купе ође некретнине за сваки случај, па одма'назад у Кину, Хонг-Конг или другде ђе се паре праве!

Бели човек у Канади је одавно изгубио компас, од љуцкиправа очи гу се не виде, ЧЕКАМО КАНАДСКОГ ТРАМПА а који:

А. Има лице бијело,

и

Б. Кришом носи четничко одијело!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Pa u tome jeste caka.

Kinez kupi stan od 100 m2 i ode nazad. A Kanadi izdvaja milionski porez za tu standžugu...

Nego, mi, ti kako se već predstavljaš kome plaćaš internet, gde kupuješ hranu, registraciju oružja, metro, bus...itd...

To je cilj globalizacije.Nek svaki putnik ostavi 5$ puta milion ipo koliko se preveze dnevno, vidi li koja je to računica.

Prema tome znaj na trulom zapadu gde ti živiš sve si debelo odavno otplatio kanadi koja ti je pružila slobodu govora i mišljenja...

I kao takvu koliko mi vidimo ođe ti je POŠTUJEŠ!.

NITI JEDAN LOŠ KOMENTAR NISI NAPISAO O NJOJ DOK SI SRBIJU ISPLJUVAO SAMO TAKO, POGRDNO NAJJGORE, NAJJCRNJE MOGUĆE.

A kad smo kod ljudskih prava,

PA TI SI NA SAV GLAS KUKAO KOD KANADSKIH VLASTI DA SU TI UGROŽENA LJUDSKA PRAVA..

LJUBIO SKUTE, PADAO NA KOLENA, ČIN0VNICIMA TRULOG ZAPADA TJ. KANADA DA TE PUSTE DA ZARADIŠ NEKI DOLAR...

BIO SI PONIZAN MAKSIMALNO, I UVEK SI IM SE ZAHVALJIVAO, ČESTITAO I IZ IZLJUBIO DVA PUTA U OBRAZ KADA SU TI DALI USELJENIČKU VIZU.

A vamo ismejavaš i vređaš ljude koji su bile prave izbeglice koje su izbegli od rata njih nazivaš dezerterima...

A TI SI HEROJ DO MOJEGA! TI SI NEKI ČETNIK! NISI NI Č OD ČETNIKA BIO, TEK DOK SI KUKAO ZA UGROŽENA LJUDSKA PRAVA I LJUBIO SKUTE KANADSKIM VLASTIMA I U TOM MEĐU PERIODU SI VIDEO PRAVE ČETNIKE! I TI SI POSTAO ČETNIK! MA HAJDE, I SADA NAM OVDE BAJKE PIŠEŠ O TITU, JUGOSLAVIJI...

ALO MAJSTORE, CEVIMA I DUNAVOM SU SILNE VODE PROTEKLE OD KADA NEMA NI TITA NI TE DRŽAVE. AL TI NAMA PIŠEŠ BAJKE.

Prema tome, uživaj ti u Kanadi a ljude koji su ostali zaobiđi.

Nit si ti više Srbin niti je tebi do Srbije....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 9 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним