СХВАТИ ЈЕДНОМ, ЗА НАС СРБЕ, ШАКУ СИРОМАХА, ТИТИНА СФР ШУГОСЛАВИЈА ЈЕ БИЛА ЗЕМЉА ПОД
О К У П А Ц И Ј О М
КОЈА ЈЕ БИЛА ГОРА И ОД ОКУПАЦИЈЕ ОСМАНЛИЈА, МЛЕЧАНА И ЊЕМАЦА јер:
А.
ЗНАЛО СЕ ДА ЋЕ СВИ ГОРЕ НАБРОЈАНИ ЈЕДНОМ ОТИЋИ ДОК ЈОСИПОВИ НЕМАЈУ ЂЕ ДА ОДУ НИТИ ЋЕ!
Б.
И ТУРЦИ И МЛЕЧИЋИ И ЊЕМЦИ СУ БАР У НЕШТО ВЕРОВАЛИ, ДОК ФУКАРА КОМУНО-САТАНИСТИЧКА НИЈЕ НИУШТА ВЕРОВАЛА СЕМ У УСЕ, НАСЕ И ПОДАСЕ!
КАКО ОНДА-ТАКО И ДАНАС!
Паметном доста!
Ево и наш колега са водоинсталатерског факултета Момчило Селић,
СА КОЈИМ СМО ИСТОМИШЉЕНИК СКОРО 100%, допаде због дуга језика тамо затвора а и мучења, и поред чињенице да му је отац био познати удбаш а жена сестра Мире Марковић, па је и он морао да
БЕЖИ 'вамо и да ође сачека да најгоре прође!
Ми са нашим језиком и педигреом неби ни затвор живи дочекали у СФР Шугославији, као уосталом ни наши најближи, ну то није тема!
Ође бар да лајеш можеш и то што више лајеш то си безбеднији!
А ми на канадску владу не лајемо-има ко ће, то наш пос'о није јер ПРАВА Отаџбина моја јесте...„свуда гдје је Србска Душа која,
Т А М О
је мени Отаџбина моја,Мој Дом и моје рођено огњиште”.
А то титина СФР Шугославија није никад била, НИ ТИ ЋЕ,
ЈЕР ВИДИМО ДА СЕ ТИТИНА ЈУГА ПОВАМПИРИЛА јер изгледа да сад у Новосрбијици већину чине
НАРИКАЧЕ ЗА БРОЗОМ!
Зато су Браћа Руси и наштеловали своју политику према пучини која чини, што'но кажу, "мејн стрим" у данашњој Новосрбијици, јербо мало ко је
ПРЕЖИВЕО титину СФР Шугославију и остао Србин, јеее-два оније 4,5%!
Међутим!
Ми у Канади као Србин преживесмо и још увек укрштене речи решавамо
СРБСКИМ ПИСМОМ, и то тако да се крошње жалосних врба над водом повијају од ветра који чинимо брзином нашег исписивања ћириличних словеса и поред чињенице да су укрштене речи које из окупиране Новосрбије долазе, углавном штампане на проклетој хрватској гајевици коју још увек свесни део окупираног Народа с'правом зове
U S T A Š I C A !
Неће Србији сванути док се ГЛОГОВ КОЛАЦ не забије на право место!
Међутим!
Велики Војвод Шешељ је пропустио прави тренутак да нареди оно онда, давне 90-е, јуриш с'онијем коцем упрве редове!
То црњегорска комуњара Шљиванчанин не би успео да одбрани ни са онијем митраљезом к'о што се заклињао!
Од тада Србију и Србство прати
К Л Е Т В А
М Р Т В Е
Б Р А Ћ Е !
И боље нам бити неће док се вампир из Србије не исели!
БОГ НИКОМ ДУЖАН НЕ ОСТАЈЕ!!!
А што питају "што се вратиш у Србију", и то смо објаснили једном и више пута, ну укратко:
ЗАШТО БИ СЕ ПАМЕТАН ЧОВЕК СЕЛИО У
Л О Ш У
ИМИТАЦИЈУ ТРУЛОГ ЗАПАДА?
Педерске параде, Тонија Блера, родну равноправност, политкоректност, латиницу, папски календар, слављење нове године пре Божића...итд., имамо и ође!
Селидба је скупа, не вреди труда, само да се човек нервира јер то што виси слика енглеске Краљице у Парламенту Канаде
то нас ич не тангира, ама што слика Милоша Минића још увек виси у Скупштини Србије...ееее то није ласно преболети!
Паметном доста!
(08-02-2017, 06:10 PM)Громовник Пише: (08-02-2017, 05:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (08-02-2017, 04:57 PM)Громовник Пише: Јел'теее, па свиђа ти се баш та протестантско-римокатоличка слобода и демократија, рекао би човек да ти је баш прирасла за срце 
У симбиози си са католицима и НАТО-вцима И ТО ДОБРОВОЉНОЈ већ деценијама, а овде си нашао неком нешто да причаш.
То се иначе у нашем народу зове ЛИЦЕМЕРЈE.
Нема шта да нам се свиђа или не свиђа, ми ође са кримокатолицима и протестантима никве везе немамо нити ћемо!
Као ни ми овде са комуњарама. Ал' како човек теби то да објасни?! 
Пре свега ко су то "
ми овде"?
Пар дискута на овом малом и слабо посећеном форуму, или....?
Па чак и на овом форуму постоје ликови попут Шумадрипца и његових копија, које није срамота да урлају на нас "држ'те Љотана, крџалију издајника" а све њихове породице, комшије, рођаци
ПОЛА ВЕКА ЖИВЕЛО У СИМБИОЗИ СА ОКУПАТОРОМ, СЛУЖИЛО У ОКУПАТОРА ВОЈСКУ, ЖЕНИЛО СЕ И УДАВАЛО, ЂЕЦУ РАЂАЛО ПОД СЛИКОМ ОКУПАТОРСКОГ "МАРШАЛА", ПРВОГ ДО АНТЕ ПАВЕЛИЋА ПО УБИЈАЊУ СРБА, СРБСКИХ СВЕШТЕНИКА, ЦРКВЕ, ПИСМА, КУЛТУРЕ....
ИШЛО У ЊЕГОВА ПОЗОРИШТА, ГЛЕДАЛО ЊЕГОВЕ ТВ СЕРИЈЕ И ПАРТИЗАНСКЕ ФИЛМОВЕ, С'ЊИМ СЛАВИЛО НОВУ ГОДИНУ ПРЕ БОЖИЋА И САУЧЕСТВОВАЛО У БАХАНАЛИЈАМА И ВЕЛИКОМ ЖДРАЊУ У ВРЕМЕ КАД СРБИН ПОСТИ И ТИХУЈЕ, УЧИЛО НАПАМЕТ ОДЕ ВЕЛИКОМ ВОЂИ АЛКОСА БРАНКА ЋОПИЋА, ДВОРСКЕ ПЕСНИКЕ И ПИСЦЕ ОКУПАТОРА, НАВИЈАЛО ЗА "ПАРТИЗАН" И "ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ", И ЈОШ НАВИЈА....па има образа да неког назива издајником!
То је дакле тај безобразлук и замена теза!
Међутим!
То "
ми овде" ништа не значи ако се зна да сад Брозомора доживљава праву реинкарнацију у латиничарској Новосрбијици, Јосип се поново јавља, рађа се к'о Феникс 'тица из пепела
ТО ЈЕ ЧИЊЕНИЦА КОЈУ НЕ ТРЕБА ДОКАЗИВАТИ!
Паметном доста!