Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нове Маркале - Рат у Сирији

Evo pitanje za tebe:

Da imas prostora u kuci da li bi pre ugostio iracku i libijsku porodicu ili porodicu iz Danske, Norveske, Nemacke..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-07-2018, 08:09 AM)Mekenzi Пише:  Evo pitanje za tebe:

Da imas prostora u kuci da li bi pre ugostio iracku i libijsku porodicu ili porodicu iz Danske, Norveske, Nemacke..

Ја имам одговор за тебе. Тј. одговори ми да ли си видео неког избеглицу из арапских земаља (бар на телевизији) ??
То је из претходног поста.
Одговори

(13-07-2018, 01:18 PM)Ултрадесничар Пише:  

Ја имам одговор за тебе. Тј. одговори ми да ли си видео неког избеглицу из арапских земаља (бар на телевизији) ??

Video sam pun park izbeglica iz Sirije, Iraka kod autobuske, koji su spavali na zemlji niti jedan nacionalista koji se kune u Asada, Gadafija, Sadama nije sišao da ih pozove u smeštaj..

A taj isti nacionalista kada vide bicikliste, ili avanturiste sa zapada koji prolaze kroz našu zemlju odmah ih ugošćuje, i priča kako baš ima tetku i strinu u toj zemlji i kako nam je ta zemlj najjveći prijatelj....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-07-2018, 01:48 PM)Mekenzi Пише:  
(13-07-2018, 01:18 PM)Ултрадесничар Пише:  

Video sam pun park izbeglica iz Sirije, Iraka kod autobuske, koji su spavali na zemlji niti jedan nacionalista koji se kune u Asada, Gadafija, Sadama nije sišao da ih pozove u smeštaj..

A taj isti nacionalista kada vide bicikliste, ili avanturiste sa zapada koji prolaze kroz našu zemlju odmah ih ugošćuje, i priča kako baš ima tetku i strinu u toj zemlji i kako nam je ta zemlj najjveći prijatelj....

Али ти је промакло нешто код тих избеглиза из Сирије и Ирака док си
гледао свуда около да ли ће сее појавити неки "националиста" и примити их у своју кућу.
Избаци "националисте" и "бициклисте" и поново се сети "аутобуске".
Одговори

Nisi mi odgovorio jer bi primio pre izbeglice iz Sirije i Iraka ili sa zapada?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-07-2018, 07:10 PM)Mekenzi Пише:  Nisi mi odgovorio jer bi primio pre izbeglice iz Sirije i Iraka ili sa zapada?

Како да ти одговорим на глупо питање ?
Не постоје избеглице из арапских земаља јер би међу већином били жене и деца а и мушкарци би били стари. То су мигранти.
Са Запада у Београд стужу туристи и нема избеглица.
Одговори

(13-07-2018, 08:55 PM)Ултрадесничар Пише:  
(13-07-2018, 07:10 PM)Mekenzi Пише:  Nisi mi odgovorio jer bi primio pre izbeglice iz Sirije i Iraka ili sa zapada?

Не постоје избеглице из арапских земаља јер би међу већином били жене и деца а и мушкарци би били стари. То су мигранти.

Tako kaži. Evropljani su nam draži.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-07-2018, 09:56 PM)Mekenzi Пише:  
(13-07-2018, 08:55 PM)Ултрадесничар Пише:  

Tako kaži. Evropljani su nam draži.

Ја сам написао нешто а ништа слично не би казао. Јок
Одговори

Чули сте за озлоглашене БЕЛЕ ШЛЕМОВЕ, шта мислите, ко им је ГАЗДА?!
23. јула 2018.

Бежање сарадника невладине организације „Бели шлемови“ из Сирије уз спољну помоц́ показује чије наруџбине су они извршавали и од чијег новца су живели, наводи се у саопштењу Министарства иностраних послова Русије.
– Симболично је да су „Бели шлемови“ преферирали да уз помоц́ странаца побегну из Сирије, чиме су показали своју суштину и открили целом свету своје лицемерје. У духу познате пословице „у лажи су кратке ноге“ ове акције су јасно показале чије наруџбине су они изводили и на чија финансијска средства су живели – наводи руски спољнополитички ресор.

We would really like this White Helmets guy to live in Nebraska.. He has some farming skills…! Thank you Trump for helping us cleaning Syria from this jihadi scum. pic.twitter.com/H69K4Zpr8Z

— Fares Shehabi MP (@ShehabiFares) 22. јул 2018.

Они су додали да су „Бели шлемови“ били умешани у најгоре провокације током сиријског конфликта.

– Они су били активни искључиво на територијама под контролом исламских екстремиста, припремали очигледне фалсификате које су користили као изговор за оптужбе против сиријских власти – наводи се у коментару руског дипломатског ресора.

Тел Авив је за викенд евакуисао припаднике „Белих шлемова“ и њихове породице из Сирије на захтев Сједињених Америчких Држава, Kанаде и неких европских земаља, док владине снаге крец́у према територијама под контролом терориста на југу земље.
У недељу је Израел објавио да је започео пребацивање припадника „Белих шлемова“, невладине организације коју Дамаск и Москва оптужују да помажу терористима, из Сирије наводец́и да је забринут за њихове животе.

http://vidovdan.org/info/culi-ste-za-ozl...-je-gazda/
Одговори

Јели ти избеглице стижу због Асада саде побеђује, јели је иста стање у Ираку?

Зашто имаш гомилу људи што нису бежали било где кад су ИСИС и својих западни спонзори побеђивали.

Онда следећа питање ко су буквално избеглици, ако су вечито мушки?
Одговори

http://www.pravda.rs/2018/8/26/udarna-ve...eta-video/
Одговори

(26-08-2018, 07:47 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  http://www.pravda.rs/2018/8/26/udarna-ve...eta-video/

КОНАШЕНКОВ ОТКРИВА: Исценирани хемијски напад у Сирији планиран за два дана!

26.08.2018 Ратни извештаји Сирија / Ирак Свет Планета

Планирано је да се изврши напад са токсичним супстанцама у наредна два дана у насељу Кафер Заита у сиријском Идлибу, а где су дошли страни стручњаци како би исценирали "хемијски напад", рекао је представник Министарства одбране генерал Игор Конашенков.
Према информацијама становника покрајине Идлиб, који су исте саопштили Руском центру за помирење зараћених страна, који се налази у јужној зони деескалације у Идлибскои граду Хабит, стигли су страни (енглескојезични) специјалисти за инсценирање "хемијског напада" помоћу пројектила пуњених хлором.
Како је саопштило Министарство одбране, "хемијски напад" је планиран у наредна два дана помоћу ракетних бацача по локалитету Кафер Заита, а који се налази шест километара јужно од Хабита.
Након инсценирања, "глумци-спасиоци - Бели шлемови" ће правити приче за блискоисточне и медије на енглеском језику, рекао је Конашенков
„У самом насељу Кафер Зита група становника доведених са севера провинције припрема се за учешће у инсценирању ’рањавања‘ од наводно ’хемијске муниције‘ и ’експлозивних буради‘ сиријских снага, инсценирање пружања помоћи глумаца-спасилаца из Белих шлемова и снимања прича за дистрибуцију блискоисточним и медијима на енглеском језику“, истакао је Конашенков.
Конашенков је навео да се на овај начин припремају велике провокације на територији Сирије уз употребу отровних супстанци за дестабилизацију ситуације и прекид стабилне динамике текућег мировног процеса.

https://www.rt.com/news/436876-idlib-fak...al-attack/
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=VrUm0KY8dJA
Одговори

http://www.pravda.rs/2018/8/31/pocetak-t...fotovideo/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним