Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Рехабилитација Милана Недића

Недић је изабран међу "сто најзнаменитијих Срба" уопште, а не само XX века. По мом скромном мишљењу, њему ту свакако није место, можда међу хиљаду...
Одговори

(24-04-2019, 12:43 PM)Вукашин Петковић Пише:  Недић је изабран међу "сто најзнаменитијих Срба" уопште, а не само XX века. По мом скромном мишљењу, њему ту свакако није место, можда међу хиљаду...

О чијим рехабилитацијама је овде било речи? О Дражиној и Недићевој. Можда се спомињао још неко, не могу сада да се сетим. Шта је било са рехабилитацијама оних осталих бројних осуђених? Јесмо ли причали о рехабилитацији Драгића Јоксимовића или Стевана Мољевића? Нисмо. А зашто причамо о Недићу? Очигледно је Недић један од најзнаменитијих Срба. Због тога.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Причамо, јер је један од најконтроверзнијих Срба. Smile
Одговори

http://borbazaveru.info/content/view/11610/1/
Одговори

Одговори

Мсм. да је стари Војвода био под утицајем пронедићевске и прољотићевске емиграције. Убеђен сам да млади Војвода из '44 - '45 тако нешто не би никад рекао.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(27-04-2019, 11:54 AM)Шумадинац Пише:  Мсм. да је стари Војвода био под утицајем пронедићевске и прољотићевске емиграције. Убеђен сам да млади Војвода из '44 - '45 тако нешто не би никад рекао.
Мислим да то има везе са Пећанчевом улогом у ДСР.Војвода Ђујић је поштовао Пећанца јер му је 1935(након Марсејског атентата) помогао да оснује четнички одред у околини Книна.Са друге стране, неки кажу да је војвода Ђујић радио на помирењу четничке и недићевске емиграције, што можда и јесте тачно, али ми и даље није јасно зашто војводу Ђујића својатају љотићевци...
На жалост, овај говор војводе Ђујића се злоупотребљава као неки доказ сарадње четника са окупатором.
Одговори

српска мајко почивај у миру.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним