Полицији?

Њима самима да их пријавим?
Они су тада имали 3 пута већу пензију, него Милошевић плату.
Одслушао сам ја Бокана добро. Каква највеће дело? Тај човек је једна од најмрачнијих личности у нашој новијој историји. Исто као што је преварио овај народ са својим наводно великим литерарним делом, о чему је Ивков написао сјајан есеј, тако је ове салонске Србе преварио са својом сахраном. А дотични би му вероватно пресудио као љотан, уз заштиту Немаца, као што су преминули и његови другари радили уз помоћ Совјета.
Једноставно речено, у животу тог човека нема ништа светло, а Бокан се заноси да има. Само због тога што се негде поред њега појавио православни крст. Уосталом, да има лоше мишљење о том човеку , не би ни дошао на његову сахрану. Као што није дошао на сахрану Слободана Јовановића. Рецимо, Младен Обрадовић је био на тој сахрани и то директно из затвора. Да узмемо две личности сличног политичког мишљења. На тим примерима се види ко је ко. Уосталом, са Боканом сам рашчистио ко је и шта је још пре две деценије, тако да ме ово његово дружење са Ћосићем уопште не чуди.
Дакле, Алекш, ово што сам написао нема никакве везе са Вама, него са Боканом. И довољно је. Превише сам времена потрошио на њега.