Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Рехабилитација Милана Недића

(30-12-2015, 08:08 PM)Бенито Пише:  Ако Лека Ранковић добије улицу у Београду, треба моментално рехабилитовати Недића. Кад је лудило, нека буде у комплету.

Морамо поштовати аналогије - ако Марко добије улицу, у тој улици треба подићи споменик ономе који га је тукао дршком од пиштоља по глави - Радану Грујичићу. Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Драгослав Бокан о рехабилитацији Недића:

https://www.youtube.com/watch?v=UpVZ6kUOggg

Одговори

Ако ово , ако оно..... Много ака, погрешна мера. Али, то је сада владајуће интелектуално мишљење у Србији. Па да видимо које ће последице то имати.
Одговори

(15-01-2016, 06:06 PM)Бенито Пише:  Ако ово , ако оно..... Много ака, погрешна мера. Али, то је сада владајуће интелектуално мишљење у Србији. Па да видимо које ће последице то имати.

То је коментар на мој постављени линк?

Одговори

На Боканово тумачење историје.
Одговори

(15-01-2016, 08:47 PM)Бенито Пише:  На Боканово тумачење историје.
Скоро је на фејсбуку имао неко "пљување" по др Милану Стојадиновићу и величање Мите Љотића.
Одговори

Као и хвалоспеви Добрици Ћосићу.[/align]
Одговори

(15-01-2016, 08:54 PM)Вукашин Петковић Пише:  
Скоро је на фејсбуку имао неко "пљување" по др Милану Стојадиновићу и величање Мите Љотића.

"Пљувао" је покојног Милана Стојадиновића, између осталог, због конкордата и због сусрета са Павелићем у Аргентини.

На чињенице или на тумачење чињеница?

Одговори

Дао је Бокан један подужи интервју Радио Снага Народа, поводом смрти Добрице Ћосића. Већ смо то помињали овде. Може да се нађе на јоу тубе.
Што се тиче чињеница, већ сам писао о томе овде више пута, па се не би понављао.
Одговори

(16-01-2016, 01:55 AM)Бенито Пише:  Што се тиче чињеница, већ сам писао о томе овде више пута, па се не би понављао.

И ја сам писао овде више пута, па се ни ја не биХХХХ понављао.

Одговори

Радио Београд 1
Седмица
Милан Недић поново пред судом јавности: ратни злочинац и сарадник окупатора или „српска мајка“? Разлике у ставовима, историјске чињенице, политичке интерпретације...
За Седмицу говоре историчари: Бојан Димитријевић из Института за савремену историју, Срђан Милошевић и Александар Стојановић из Института за новију историју Србије.
Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић.
http://www.rts.rs/page/radio/ci/story/27...D0%B0.html
Одговори

Прође ми емисија о пољопривреди због ове тројице.Сирома'
" Равногорски покрет, бла,бла,бла........."
Одговори

И ја, брате, не порпуштам Бразде, Домаћина и оне на РТРС-у и БН-у!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

http://gorandavidovic.com/odrzan-pomen-milanu-nedicu/

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним