Гласање: За кога ћете гласати ове 2016. године? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
За СНС и Вучића!
3.33%
1
3.33%
За коалицију око ДС и Пајтића!
0%
0
0%
За Патриотски Блок, ДСС-Двери!
50.00%
15
50.00%
За СРС и Шешеља!
20.00%
6
20.00%
За СПС и Дачића!
0%
0
0%
Неко други...
16.67%
5
16.67%
Нећу гласати или ћу гласачки листић направити неважећим!
10.00%
3
10.00%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Избори 2016.

(05-04-2016, 04:37 PM)Павле Пише:  
(05-04-2016, 12:49 AM)Бранке Пише:  
(04-04-2016, 10:29 PM)Павле Пише:  Ко је 5. на изборној листи Заветника? Rolleyes

Да није можда 39. на листи СРС-а? Креза

Цитат:Budimir Marković (rođen 1973) - vlasnik turističke agencije. Pokretač studentskog protesta 96-97, osnivac Otpora. Predsednik Studentske Federacije od 1998 do 2002, tada najvece nezavisne studentske organizacije. Osnivac Otpora i koordinator mreže Otpora u periodu od 1998 do 2000 godine. Koordinator omladine DOS-a za izbore 2000. godine

Blush

Тај ти је шести на листи . . . Smile

Моја грешка,овај испред њега(Зоран Зечевић,хирург у Аранђеловцу) ипак није на листи СРС за ове изборе . . . али стоји да мења странке као чарапе . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(06-04-2016, 09:39 AM)Бранке Пише:  
(04-04-2016, 10:29 PM)Павле Пише:  Ко је 5. на изборној листи Заветника? Rolleyes

Цитат:Budimir Marković (rođen 1973) - vlasnik turističke agencije. Pokretač studentskog protesta 96-97, osnivac Otpora. Predsednik Studentske Federacije od 1998 do 2002, tada najvece nezavisne studentske organizacije. Osnivac Otpora i koordinator mreže Otpora u periodu od 1998 do 2000 godine. Koordinator omladine DOS-a za izbore 2000. godine

Blush

Тај ти је шести на листи . . . Smile

Овај испред њега(Зоран Зечевић,хирург у Аранђеловцу) се обезбедио,ако омане код заветника ту су радикали(мада тешко да ће и они имати 39 поланика) . . . Јок

Јесте, ја бројао од Милице Кез

Циркус у сваком случају.
(Мада не могу наћи њега на изборној листи СРС)
Одговори

(06-04-2016, 09:43 AM)Павле Пише:  Јесте, ја бројао од Милице Кез

Циркус у сваком случају.

Разумем те,и ја би бројао од Милице . . . Јок

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

А који је број он на листи СРС?
Одговори

(06-04-2016, 09:54 AM)Павле Пише:  А који је број он на листи СРС?

Моја грешка,исправио сам горњи пост малопре . . . Гледао сам листу са сајта СРС-а,а нисам видео датум на њој . . . Blush

Свеједно,укуцај Зоран Зечевић хирург,за сваке изборе је на другој листи . . . био је код Пелевића,код Лековића,на радикалској . . . итд. . . .

Изгледа да је сад нашао добитну комбинацију . . . Smile

(„Држава“)

Одговори

Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Blush

Убачен ко шпијун!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Кад видим "Отпор" желудац ми се преврне!
Одговори

НAЈЛУЂИ ПОТЕЗ ИЗБОРА 2016: Борислав Стефановић променио име да би му признали листу

http://srbin.info/2016/04/07/najludji-po...ali-listu/

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(06-04-2016, 10:42 PM)Павле Пише:  Кад видим "Отпор" желудац ми се преврне!

Zašto??

Otpor je bio patriotski pokret kao pokret Dveri danas, iste uticajne finansijere i prijatelje u Vašingtonu imaju...

Vidš Dveri sve stručnjaci iz Amerike, niđe nikog iz Rusije...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: 27xkktg.png]

Одговори

(07-04-2016, 12:00 PM)Mekenzi Пише:  
(06-04-2016, 10:42 PM)Павле Пише:  Кад видим "Отпор" желудац ми се преврне!

Zašto??

Otpor je bio patriotski pokret . . .

Довољно да не прочиташ наставак поста . . . КидањеКидањеКидање

Врло занимљива идеја . . .

http://www.teleprompter.rs/ovo-svi-mogu-...orima.html

(„Држава“)

Одговори

(07-04-2016, 10:43 AM)Vlad Alekš Пише:  НAЈЛУЂИ ПОТЕЗ ИЗБОРА 2016: Борислав Стефановић променио име да би му признали листу

http://srbin.info/2016/04/07/najludji-po...ali-listu/

Стварно најфора ових избора.

Слушао сам га својевремано док је био у ДС на радију Б-92 код Уне Сенић. Лијепо је причао. Каже да је свирао бас у панк групи Генерација без будућности. Не знам зашто му се десио овај љевичарски обрт.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним