Поруке: 1,793
Теме: 10
Придружен: Jul 2013
Углед:
258
Ове изборе обележиће рекорднo мала излазност.
(Последња измена: 04-03-2016, 02:49 PM од
Павле.)
Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
(03-03-2016, 11:08 PM)Mekenzi Пише: Ove izbore će obeležiti brdo raznih pokreta koji neće preći cenzus..
Mislim da je realno da pored nazadnjaka cenzus pređe DS, SPS i eventualno SRS ostalo će biti daleko ispod....
Видеће те каквих ће све изненађења бити после ових избора да нисте ни свесни !
А ако ДС , СПС буду преко цензуса онда је ова Србија спремна на тотално изумирање ! СНС , ДС , СПС , и остали лажни опозиционари који су настали од жутаћа који су сви , неко више неко мање био на власти и довео нас довде докле смо стигли онда стваааарноооо .......
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
Дражин унук је код Ненада Поповића, то јест код Вучића. Титов унук је код Дачића. Недићев унук је код Бошка и Санде. Не знам да ли Љотић има потомке. Како ствари за сада стоје, испаде да су издајници ипак оставили најбоље потомство.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 9,112
Теме: 234
Углед:
373
Sve je to sirotinja danas.
Eno onaj Nedicev kakav je, ima 300 kila bez ruke, faca defformisana, uzas...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
515
(10-03-2016, 02:07 PM)Павле Пише: Цитат:Novinar "Politike" i kandidat Srpske napredne stranke za poslanika kaže da se na toj listi našao pošto ga je premijer i predsednik SNS Aleksandar Vučić lično pozvao, a takav poziv se, kaže, ne odbija.
"Moj rezon je da svako ko ima znanje, iskustvo, ideje, predloge, treba da se uključi u arenu i javni život u oblasti za koju je kompetentan, a ne samo da sedi u fotelji, da kucka za tastaturom i kritikuje", rekao je Lazanski.

У овом конкретном случају може се применити она стара:
"Јој што волим кад година изда,
све поскупи, појефтини пизда."
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Како ме нервирају ти испљувци од људи.
Да није оног Дрецуна који је објаснио шта значи бити испљувак и шлајм људског рода, Лазански би био на врху!
Само пљујем и критикујем, дајте лову и функцију, све је у реду, живела власт!
Дно дна...
Углед:
373
BORBA ZA SRBIJU JE POSTALA BORBA ZA FUNKCIJU.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Gledam kampanju za izbore, jad i beda. Sve stranke zakupljuju isključivo sale gde dodje do 150-200 ljudi...
Kada se setim kampanja iz 90-ih i početkom 2000-ih gde su mitinzi drzani pred vise desetina hiljada ljudi, ovo mi deluje kao crtani film...
Opasna apatija zavladala u narodu, nema entuzijazma, energije za promenom, danas je bukvalno sve jedno za koga glasaš...
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Mi svojim očima i ušima neverujemo šta Boško priča...
http://oslobodjenje.rs/bosko-obradovic-s...ima-video/
ПРОСВЕТАР.
Углед:
515
(10-03-2016, 10:12 AM)Mekenzi Пише: Eno onaj Nedicev kakav je, ima 300 kila bez ruke, faca defformisana, uzas...
Ово је изузетно простачки коментар. Не разумем чему коментарисање физичког изгледа?
Интересантан текст Миле Алечковић:
http://milaaleckovic.com/spas-i-ruski-sah/
(Последња измена: 15-03-2016, 01:17 PM од
Vlad Alekš.)
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
(15-03-2016, 12:33 PM)Vlad Alekš Пише: (10-03-2016, 10:12 AM)Mekenzi Пише: Eno onaj Nedicev kakav je, ima 300 kila bez ruke, faca defformisana, uzas...
Ово је изузетно простачки коментар. Не разумем чему коментарисање физичког изгледа?
Сваки мекензијев коментар . . . што би бабе рекле: "Причајте уста да нисте пуста" . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)