Гласање: За кога ћете гласати ове 2016. године? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
За СНС и Вучића!
3.33%
1
3.33%
За коалицију око ДС и Пајтића!
0%
0
0%
За Патриотски Блок, ДСС-Двери!
50.00%
15
50.00%
За СРС и Шешеља!
20.00%
6
20.00%
За СПС и Дачића!
0%
0
0%
Неко други...
16.67%
5
16.67%
Нећу гласати или ћу гласачки листић направити неважећим!
10.00%
3
10.00%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Избори 2016.

(03-02-2016, 02:22 PM)смедерево Пише:  А ти ћеш опет да гласаш за жути картел!Сирома'

Неће,
попушио посао због њих.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(03-02-2016, 02:22 PM)смедерево Пише:  А ти ћеш опет да гласаш за жути картел!Сирома'

Za sada za nikog ne glasam.

Međutim!

Ako Natasu Vuckovic stave za nosioca liste, onda mozda i glasam za njih. Jel je zena obrazovana, nema mrlju u karijeri.

---------------------------------------------------------------------

Mene zanima gde nestadoše Koštučinih 750 hiljada nacionalista koji su palili i luapli ambasade, izloge, tukli pedere, vikali "Kosovo je srce Srbije" gde nestadoše milion i dvesta hiljada radikala, koji su zarili i palili Srbijom gde su vikali da neće dati kosovo ni zašta, da će se okrenuti protiv zapada...

Srce mi se slama kad vidim da su okoreli nacionalisti prešli u SNS i postali pacifisti i deca cveća, pevaju Odu radosti, Give peace the chance, kite se zastavom eu zalažu se za polnu ravnopravnost, evropske integracije, normalizaciju odnosa sa Prištinom...

Kad vidim heroja novinara Drecuna kako se zalaže za odnose sa Prištinom, Martinovića nekada okorelog nacionalistu, Đuku sa srpskinacionalista forma gde je imao nick "NACIONALISTA" tuga me uhvati..

Sad za koga glasati? Kad su stranke desnice spale na kombi stranke...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-02-2016, 04:40 PM)Mekenzi Пише:  

Значи твој глас иде онима који дођу на власт Blush

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(02-02-2016, 11:17 AM)Ројалист Пише:  Десет типова српских гласача:

1. Вучић је мој син. „Он да има, он би нам дао“, прекорно знају да кажу саговорнику који им помене смањење пензија или неки непопуларан потез власти. „Довољно је мени и ово. Кад га видим како се само бори… а она пашчад га само нападају“, додала би класична представница ове групе. Нису чланови странке, немају корист од партија. Биће на биралишту пре отварања.

Ови ће нам ј.бат мајку,нико други . . .

Пуна их је Србија . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Шта се за о покрету Заветници, млади су, нису укаљани, најактивнији су...?
Одговори

(08-02-2016, 01:58 PM)Капетан Пише:  Шта се за о покрету Заветници, млади су, нису укаљани, најактивнији су...?

Мој избор!

(07-02-2016, 04:40 PM)Mekenzi Пише:  

Međutim!

Ako Natasu Vuckovic stave za nosioca liste, onda mozda i glasam za njih. Jel je zena obrazovana, nema mrlju u karijeri.

КидањеКидањеКидањеКидање

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

[Слика: patriotske-stranke-vs-sns.png]

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

ДВЕРИ: Ови што су увели NATO у Србију - немају ништа заједничко са Карађорђем

Дан државности прослављамо без државе, без дипломатског обележавања по свету, са картом Србије без Косова и Метохије, са NATO алијансом у Србији и јавним дугом преко 76% БДП-а на граници банкрота

И ове године на Дан државности Републике Србије, на Сретење, сећамо се великих имена и бесмртних дела великана новије српске историје, пре свих, Вожда Карађорђа и Милоша Обреновића.

Доживела је Србија да данас онима који су успели да кроз мукотрпну борбу и рад Србији врате давно изгубљену слободу и државност, похвале и захвалност узносе они који су државност и слободу Србије за само 15-так година продали страним газдама зарад ситних страначких интереса и личног богаћења.

Нема данас разлике између политике СНС-а и њених коалиционих партнера, ДС-а и њихових рестлова и политике СПС-а. Свака од ових странака дала је свој немерљив допринос урушавању државности Србије, јер ни једна више нема нити идеологију нити политички програм.

Реч је о интересним групама због којих Дан државности прослављамо без државе, без дипломатског обележавања по свету, са картом Србије без Косова и Метохије коју презентује Премијер, са NATO алијансом у Србији, којој није било доста што нас је бомбардовала и што нестајемо због осиромашеног уранијума, већ сад треба и да зарад њених интереса и ми бомбардујемо друге. Дочекујемо „Дан антидржавности“ са јавним дугом преко 76% БДП-а на граници банкрота.

Крај је близу, а нови почетак Србији може понудити само нова политика са новим људима, који нису купили дипломе, који нису уцењени и који су остали да живе и да се боре за слободну Србију, коју су сањали и досањали у своје време Карађорђе и Милош Обреновић.

Нови људи за ново време који ће свим грађанима Србије и српском народу вратити државу која им је отета.

Они који уништавају државу и не треба да славе Дан државности. Они који су увели NATO у Србију, немају ништа са Вождом Карађорђем.

Зато није ни мало случајно што је председник Двери Бошко Обрадовић једини председник неке политичке странке који се данас појавио у Марићевића јарузи у Орашцу, на месту подизања Првог српског устанка пре 212 година. То је и логично јер ни један државни функционер, нити политичар на власти, тамо није смео да се појави и суочи се са окупљеним народом.

(саопштење Српског покрета Двери)

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Кад се гласа, ваља водити рачуна и о овоме:

[Слика: index.jpg]

Одговори

Срећа у несрећи је историјски пад СПС , после ових избора. Пошто ће цензус проћи 6 листа, сам састав парламента ће прогутати старе комунисте.
Осим тога, они су препознати у јавности као социјална сигурност и као руски људи. Наравно да нису ни једно ни друго, али то је мање битно. Битно је да им други узимају ту мантру, и једну и другу. А западњаци , за које одавно раде,их пуштају полако низ воду.
Одговори

Испливаће СПС опет за коју годину. Што да не?
Постоје глупаци и постоје Срби. Ови први су за ове друге доктори.
Што не би...
Ево имамо Вулина на власти.
Председник нам је био управник гробља, купио диплому, не зна енглески.
Гувернеркин факултет никада није постојао.
Министар полиције има плагијаторски "докторат".
Министар иностраних послова не говори енглески језик.
Динкић је био Министар финансија... Шок
Министар војни...керамичар без средње школе.
Љајић, опет.

Не знам да ли је ово Дизниленд или држава. О аферама да не причамо. Банане, личне карте, премлаћивања, хеликоптер, дипломе, докторати, фантомске фирме, Бугари... Дизниленд дефинитивно.

Једно знам, на власти неће бити Тито и неће бити Милошевић. И то не зато што их Срби не би хтели опет, него су мртви па не могу силом прилика...мада, овде се никада не зна.
Одговори

(25-02-2016, 08:04 PM)Бенито Пише:  Срећа у несрећи је историјски пад СПС , после ових избора. Пошто ће цензус проћи 6 листа, сам састав парламента ће прогутати старе комунисте.
Осим тога, они су препознати у јавности као социјална сигурност и као руски људи. Наравно да нису ни једно ни друго, али то је мање битно. Битно је да им други узимају ту мантру, и једну и другу. А западњаци , за које одавно раде,их пуштају полако низ воду.

Ја сам до 2008. наивно веровао да СПС лагано али сигурно одлази на сметлиште историје. Али авај, онда се нешто десило. Хришћани верују у васкрснуће, будисти у реинкарнацију. У овом нашем случају дошло је до повампирења.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Нису могли да оду 2008. године, зато што се није завршио историјски циклус за који су они били задужени. Тек након потписивања , па "имплементације" Бриселског споразума, њихова улога је завршена.
Тежак ће то бити лом, јер тамо је велики број људи навикао да живи на рачун овог гуравог народа. Сада тога више неће бити и они то лако неће прихватити. Али, прихватили или не, готово је са њиховом историјском улогом. Сада се траже другачије способности.
Одговори

Ove izbore će obeležiti brdo raznih pokreta koji neće preći cenzus..

Mislim da je realno da pored nazadnjaka cenzus pređe DS, SPS i eventualno SRS ostalo će biti daleko ispod....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним