Гласање: За кога ћете гласати ове 2016. године? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
За СНС и Вучића!
3.33%
1
3.33%
За коалицију око ДС и Пајтића!
0%
0
0%
За Патриотски Блок, ДСС-Двери!
50.00%
15
50.00%
За СРС и Шешеља!
20.00%
6
20.00%
За СПС и Дачића!
0%
0
0%
Неко други...
16.67%
5
16.67%
Нећу гласати или ћу гласачки листић направити неважећим!
10.00%
3
10.00%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Избори 2016.
#15

Цитат:Један од главних организатора иницијативе Студенти за истину, Ненад Узелац, на свом Фејсбук профилу написао је статус у ком је објаснио како једино патриоте могу доћи на власт у Србији:

-Нациoналисти, патриоте, желите овакву владу после избора?

Замислите Србију у којој је Пајтић премијер, Шутановац министар одбране, Тадић спољних, а Чеда Јовановић министар унутрашњих послова, Чанак покрајнски премијер, Живковић министар пољопривреде итд.

Ако желите, наставите да се свађате међусобно ко је већи Србин; ако не желите, онда своје глупости и свађе оставите за после кампање и избора, јер свако ко инсистира на томе може бити корисни идиот и власти и жутима и непријатељима Србије.

http://kosmopol.rs/2016/01/19/1studen-ob...-na-vlast/

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори
#16

Писмо Бошка Обрадовића свим Србима у земљи и расејању


Пред нама је одлучујућа година за спас Србије. На наступајућим ванредним републичким изборима, као и покрајинским и локалним изборима широм Србије на пролеће, водиће се преломна битка којим путем Србија даље треба да иде.

Имамо велику шансу да се промени политичка слика Скупштине Србије, да Двери по први пут уђу у републички и покрајински парламент, а знатно појачају своје присуство у локалним скупштинама градова и општина.

Ово је јединствена прилика да дође до смене политичких генерација, да у политици дођу до изражаја они који никада нису били на власти, немају иза себе афере, нису купили дипломе и нису прекршили предизборна обећања и изневерили свој програм.

На јучерашњој седници Председништва Српског покрета Двери формирали смо Изборни штаб и кренули у предизборне припреме. Остало је око 100 дана до политичких промена у Србији.

Потребна нам је Ваша помоћ да изнесемо ову пресудну изборну кампању. Ви сте нас и до сада помагали и захваљујући Вашој помоћи Двери су успеле да дођу до овог развојног тренутка. Молимо Вас да нас подржите и сада када смо на корак да идеје за које се боримо 17 година постану парламентарне и медијски много видљиве, и да то буде почетак истинских политичких промена у Србији.

Директор нашег Покрета Слободан Димовић (slobodan.dimovic@dveri.rs, www.facebook.com/slobodan.dimovic , скајп: slobodan.dimovic ) стоји Вам на располагању за сваку врсту договора око Ваше потенцијалне помоћи за рад Покрета до избора и у изборној кампањи која тражи велика средства.

Ових дана покренућемо и петицију за олакшавање бирачког права бирача који живе у дијаспори, па ћемо Вам се обратити и око тога.

Унапред хвала свима.
У прегледу вести чекају Вас наше најновије активности и саопштења.
Свако добро!

Бошко Обрадовић
Председник Двери

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#17

Vojislav Seselj od kad je dosao u Srbiju pre godinu dana ima ma fejsu 65 hiljada pratilaca.
Boskove dveri Za 6 godina imaju jedva 70 hiljada pratilaca.

Seselj se sigurno vraca u skupstinu. Dveri tesko.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#18

У Скупштину ће ући и Патриотски Блок ДСС-Двери и Шешељов СРС. Можда чак са изненађујуће добрим резултатом по обе листе.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#19

[Слика: glas_listic.jpg]

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори
#20

Препоручујем да ово прочитају сви, посебно Срби из расејања
Драгослав Бокан
Питање пријатеља:
"Можда би од користи могла бити идеја из филма 'Балканска правила', а то је, за почетак, увезати пар богатих (јако богатих) људи... Ослонац нека буде Русија, а не Грчка као у филму, а онда: ДА МИ КРЕИРАМО БУДУЋНОСТ, А НЕ ОНА НАС?..."
Мој одговор:
01.
"Балканска правила" говоре ИСКЉУЧИВО о увезивању људи у овдашњу Службу (УДБУ, ДБ, БИУ). Само о томе...
И то је, на нашу жалост, једина реалност Србије, и јуче и данас (а бојим се - и сутра и прекосутра, све док коначно не нестанемо).
Повезивање већ најмоћнијих завереника-обавештајаца & цинкароша у сврхе тотално супротне отаџбинским српским интересима (под удбашком паролом: "ко није с нама тај је против нас!" и кобним додатком: "ако нас газе странци, е онда ћемо ми газити домаће пеотивнике!").
02.
То да ИКО БОГАТ У СРБИЈИ ДА МА ШТА ЗА НЕШТО ИЗА ЧЕГА ВЕЋ НЕ СТОЈИ МОЋ (режим, стране Службе...) И ДА ПРИТОМ РИЗИКУЈЕ НЕШТО?! То је апсолутно немогуће, ни на нивоу службених кола или просторија, а камоли ошта озбиљније. Можда повремено плаћање ручка или вечере, неконкретно тапшање по рамену и која усмена похвала - али ништа више од тога.
03.
И са нашом неорганизованом, деморалисаном, унапред "вечно разочараном" и "неповерљивом" дијаспором је сличан случај.
Након некадашњих (поприлично давних) разочарења у свој одабир оних са наше друштвен-политичке сцене које ће (веома скромно, у поређењу са, рецимо, хрватском или ма којом другом емиграцијом) подржавати - они су потпуно одустали од тако нечег и кад је реч о подршци и помагању: држе се својих рођака, ужег завичаја, у медијима промовисаних хуманитарних акција и (најчешће) помоћи Цркви.
И то је то.
04.
На питање о престанку свог учествовања у друштвеном (не само политичком) животу, они најчешће имају две типсе примедбе и један обавезни коментар.
Примедба (и питање) број један:
"Па зар се од нас само новац тражи, као да ми не можемо и другачије да помогнемо?"
Ту наша браћа из емиграције и са неке далеке стране безразложно "бркају лончиће", јер српској дијаспори овдашњи РЕЖИМ не даје шансу да другачије учествује, пошто само режим овде апсолутно све држи у својим рукама.
Такође, не треба да Срби из дијаспоре дају свој тешко зарађени новац некоме због њега (па да се онда осећају злоупотребљено), већ треба да својски учествују у заједничком пројекту, где на себе сав ризик оваквог супротстављања режиму треба да преузму они које дијаспора сама и слободно изабере. Важно је разумети да средстава и услова за озбиљну опозициону причу - наравно, ван иностраних и тајкунских интереса & глумљења "опозиције" за рачун власти - не може овде да буде, јер се режимски инструисана и усмерена "финансијска контрола" посебне врсте по задатку устремљује на све могуће финансијере у земљи и уништава им, с лакоћом, и фирме и посао.
Зато је једини могући канал практичног функционисања ма чега независног и српског - онај преко наше дијаспоре.
Њима ни премијер, ни министри, ни полиција, ни председник, ни полукриминална "елита" моћи садашње Србије - не могу ништа.
Примедба (и питање) број два:
"Па кога да подржимо у Србији кад су сви или безлични, или недовољно српски, или незанимљиви, или потрошени, или лакоми, или сумњиви, или безвезни...?
Ова вечна примедба не стоји, јер је ствар у томе да пар наших озбиљних људи из предела "тамо далеко" погледа на све нас овде, не само на кроз медије понуђене "политичаре" и "активисте", и да онда слободно изаберу (као на аудицији) ПО ЊИМА НАЈБОЉЕ МЕЂУ НАМА, и онда те тако изабране братски прихвате и стварно подрже у ма каквом за Србију важном пројекту (па то и не била политика).
Треба да једном коначно сами изаберу и заједно са овако изабранима крену у помоћ посусталој српској причи. А ако су претходно имали лоша искуства, ништа страшно - то постоји и у браковима, па се људи поново жене и с надом опет крећу испочетка (баш као и у послу, рату, спорту... и у свим другим областима живота).
Обавезни (уобичајени) коментар:
"Сви су они исти, ти политичари у Србији, као да их је један отац правио: заводљиви, а онда оду неким својим, личним и само за њих добрим путем!"
То је, по мени, само дефиниција ДБ-овске гарнитуре овдашњих политиканата, с једне стране, и недовољно пажљивог и квалитетног избора својих сарадника у Србији, са друге. Ништа више од тога.
Па кад се тражи и одговарајући сарадник у послу, иста је ствар и идентичан проблем: добрих и способних има, али их ваља наћи (не падају с крушке и не налазе се на улици).
05.
Било како било, као и у Србији, увек желе да реално помогну они који не могу и за то немају (материјалних) услова.
Они други уместо разлога траже оправдање (најчешће наводећи како смо "сами криви за своју судбину, јер бирамо најгоре на изборима", што је "тачно" исто колико и бесмислене контра-оптужбе с ове стране да су наши сународници из дијаспоре наводно "криви што смо бомбардовани" од стране земаља у којима мирно живе и раде, и што су тамо у то време владали Бил Клинтон, Тони Блер... и слични антисрпски настројени државници).
06.
А, у ствари, не постојимо као раздвојене групе "ми овде" и "они тамо", баш као што је бесмислено олако и кобно међусобно раздвајати Србе из Шумадије, Војводине, Црне Горе, Херцеговине, Лике...
07.
Србија је у тешком стању и и великој кризи. И свако треба ДА НАЂЕ НАЧИН ДА ПОМОГНЕ СВОЈОЈ ОТАЏБИНИ КОЛИКО ГОД И КАКО ГОД МОЖЕ, УМЕ И ЗНА.
Свако од нас без разлике.
08.
Родољубље у практичном смислу речи је ЗАДАТАК (а не "добра воља" и носталгични "хоби" у слободно време) за сваког од нас подједнако, без обзира где живи.
09.
Велика је ово, тешка и осетљива тема.
Мени је жао што нисам био у прилици да урадим много више и будем кориснији због сувише ограниченог деловања и премалих медијских мегафона пред собом.
Шта да се ради.
10.
Борба још увек траје!
Одговори
#21

Двери: Донети Закон о регистровању агената страних интереса

Дакле, све НВО, које се финансирају из иностранства, морају и дужне су да се упишу у Регистар агената страних интереса (РАСИ), по узору на амерички Закон о регистровању страних агената (Foreign Agents Registration Act, FARA), а и на сличне законе који су донети у Руској Федерацији.

Регистар агената страног интереса у Србији (РАСИ), би требао да буде доступан јавности, са комплетним подацима, почевши од износа новца, који пристиже из иностранства, извора тог новца и сврха употребе тих донација у Србији.

Ово би било од великог значаја, јер би тако све наше релевантне државне институције и механизми, почевши од безбедносних, па све до извршних, могли да изврше процену, да ли одређена НВО ради у интересу Србије или нарушава њен интегритет.

Уколико се такве Невладине организације, које се финансирају из иностранства, не региструју, повлачиће кривичну одговорност одговорних лица и на крају забрану рада организације.

На овакав начин, заштитићемо развој лоших страних утицаја у Србији, чији је циљ стварање нестабилности и покушај деловања кроз институције Републике Србије.

Све озбиљне земље доносе овакве законе, јер су они у интересу државе и свих грађана, који у њој живе.

Влада, која не жели да донесе Закон о регистровању агената страних интереса, може се сматрати као директни учесник колонизације сопствене земље.

Информативна служба Српског покрета Двери

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#22

Да се не заваравамо, Србија је делом под војно-криминалном окупацијом (Косово и Метохија) а делом под информативно-економском. Особе на најважнијим положајима у земљи јесу добиле гласове, али што је још важније за њих, бирали су их и колонијални намесници. По систему који наводи Шојић „гласачи ће да гласају али ће бирачи да бирају.” Зато је крајње време за обједињавање свих српских националних снага и уједињење на једну монархистичко-националну родољубиву изборну листу, до чега ће можда и доћи...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#23

(20-01-2016, 06:54 PM)регул Пише:  [Слика: glas_listic.jpg]

Фале ти ови што им је програм "дајмо гузицу Русима".
Одговори
#24

Да су паметни, тај Дсс и двери би се удружили са Срс имали би преко 10% гласова. Иначе, спољна политика им је глупа исто као и ових западњачки оријентисаних странака. На крају Броз испаде паметнији од свих Срба..
Одговори
#25

КМ Новине: Шта чека Србију ако Вучић победи?
Једна од првих анализа – упозорења шта чека Србију ако на најављеним општим изборима победи Александар Вучић и „они који га подржавају на било који начин“.

Победи ли Александар Вучић, као и они који га подржавају на било који начин, Србија ће се суочити са следећим последицама:
– Србија ће се, вољом народа, фактички (а на дужи рок, и неумитно, правно) одрећи Космета;

– Доћи ће до неопходне промене Устава Србије како би се ова чињеница и формално-правно омогућила;

– Отклониће се уставне препреке за улазак у НАТО савез;

– Од Русије ће се направити непријатељ;

– Изгубиће се сва (про)руска тржишта, а привреда ће буквално бити заробљена западним и исламским капиталом;

– Ојачаће се уставно бриселски концепт регионализације; практично ће се дати државотворно висок степен аутономије Прешеву и околини, Рашкој („Санџаку“) и Војводини са (не)сагледивим последицама;

– Република Српска ће бити сведена на карикатуру;

– Србија ће бити изложена уценама држава у региону, а које су већ у ЕУ, у погледу територијалних захтева, избеглица, вере и писма; ако не удовољи њиховим захтевима, те државе могу блокирати Србији пут у Европу.

– Тенденцијски гледано, а ствари у том погледу све више измичу контроли, православље ће у Србији, и на нивоу њених популација, добити крајње озбиљну конкуренцију у неправославним, посебно не-хришћанским, религијама.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#26

А колико је тек бесмислено да се на власт врате остаци ДС. Србија сигурно не треба да смењује Вучића да би дошао Пајтић, већ са Вучићем треба да оде и прозападна политика Вучића, Пајтића и Тадића. Уједињени западњаци плаше се Двери и новог патриотског и евроскептичног гласа у Скупштини Србије. С правом.
Бошко Обрадовић у чланку Двери су у Патриотском блоку, а СНС у прозападном ДОС-у

Цео чланак на линку:
http://dverisrpske.com/sr/nas-stav/7762-...i-dos.html

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#27

ПРОВЕРИТЕ ДА ЛИ СТЕ НА БИРАЧКОМ СПИСКУ И ГДЕ ГЛАСАТЕ:

http://195.222.98.78/javniportal

(једноставно унесете јединствени матични број и укуцате текст са слике)

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#28

Trenutno u Srbiji nema za koga da se glasa.

To se vidi po narodu, nema bunta, nema energije, svi se povukli.

Borba protiv Vučića svela se na "hejtovanje" Vučićevih rečenica i postupaka na tviteru ili fejsbuku.

Postavlja se pitanje ko je danas protiv Vučića na srpskoj sceni?

Odgovor je:
Niko.

Pa svi jedva čekaju da ih prihvati. Eno Šešelj mu se nudi, Tadić i Čeda bi oberučke dočekali da uđu sa njim u koaliciju jel vodi proevropsku Srbiju.

Šta mislite da Boško nebi voleo da uđe sa Vučićem .

Pa svi menjaju politiku kao čarape...E jeste verovali pre 2008 godine da će Vučić da se kune u Merkelovu, da će voleti više nemački narod nego svoj. Da će Kirbiju jednom nedeljno podnositi izveštaj, kao i Toni Bleru.

Da će priznati kosovo, da će ga tajkuni držati na vlasti. Da će ekonomski razoriti Srbiju.

U Srbiji je zavladalo duboko jednoumlje, svi kažu ćuti i gledaj svoja posla, šta imaš da se buniš, vidiš kakvo je vreme došlo. Takođe nema ni intelektualne borbe, ljudi koji čine kulturu i nauku Srbije da krenu da kritikuju vlast.

Ovo je slično kao kod Slobe 90-ih al je bar Sloba imao ozbiljnu intelektualnu opoziciju , al sad nemamo ništa imamo samo Vučića i prvi put u istoriji.

Vučića ćemo nažalost trpeti narednih bar 8 godina...do 2024 godine

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним