Гласање: За кога ћете гласати ове 2016. године? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
За СНС и Вучића!
3.33%
1
3.33%
За коалицију око ДС и Пајтића!
0%
0
0%
За Патриотски Блок, ДСС-Двери!
50.00%
15
50.00%
За СРС и Шешеља!
20.00%
6
20.00%
За СПС и Дачића!
0%
0
0%
Неко други...
16.67%
5
16.67%
Нећу гласати или ћу гласачки листић направити неважећим!
10.00%
3
10.00%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Избори 2016.
#43

Десет типова српских гласача:

1. Вучић је мој син. „Он да има, он би нам дао“, прекорно знају да кажу саговорнику који им помене смањење пензија или неки непопуларан потез власти. „Довољно је мени и ово. Кад га видим како се само бори… а она пашчад га само нападају“, додала би класична представница ове групе. Нису чланови странке, немају корист од партија. Биће на биралишту пре отварања.

2. Фашистдетектор. Омиљена реч: пројекат. Место информисања: „Пешчаник“. Говор: формат А4, вертикално исписано — фашисти, фашисти, фашисти. Тако мисле о свима који не размишљају као они. Не слаже им се уз шешир, па зато не носе нож. Гласају за: сви су им превише меки, али заокруже Чеду Јовановића. Евентуално Ненада Чанка. Незнатна разлика са ципирипилендистом (види под 5).

3. Ловац на издајнике. „Па нећу ваљда да гласам за оног издајника“, прво је што каже. „Ти си луд, па читао сам да је… ма дај, па ти си кô они! Знам ваљда шта сам читô. Ево, Драгош Калајић је давно рекао…“, наставља убеђивање. Много воли препирку. „Чекај, иди погледај на интернету онај филм, сам ћеш доћи да ми признаш да сам био у праву…“, додаје уместо поздрава. Гласа десно. Некад и радикално десно. Генерално незадовољан понудом. Мора то чвршће.

4. Романтик. Деду му нису убили комунисти после рата. Прочитао и оно што није написано. Посматра изборе као грађанску дужност. Гаде му се све партије на политичкој сцени, али бира мање зло. Престао да одлази у Клуб књижевника. Џабе све оне прочитане књиге. Деда би га критиковао да је поживео још коју годину. Гласа: Демократску странку.

5. Ципирипилендиста. Негде у лето 1996. прочитао је како Слоба не ваља јер се свађа са светом. Од тада не мисли. Држи се прочитаног. Тако је и децу васпитао: слободно седите на ‘ладан бетон, али Европску заједницу никако не ваља иритирати. Волео би да попије пиће са Биљаном Србљановић. Прихватио би и заставу са Ципирипијем уместо грба са двоглавим орлом. Гласа партије настале од ДС-а. Веома сличан фашистдетектору.

6. Ђаво не спава. Гласа за власт. Увек. На свим нивоима. Најчешће радник — у пољу, фабрици, транспорту… Намученост му у ДНК. Поодавно схватио да се политика одродила од народа, па гледа неки ћар, али неупоредиво више од тога пази да се не сазна да је гласао за оне који нису на власти. Зато не ризикује. Не верује ни себи, а камоли комшијама или онима код гласачких кутија.

7. Домаћин. „Неће нико од њих да ми заради док ја не за„радим. Што би‘ ја гласô, нека гласају они мене“, каже и изађе напоље. „Наиван си, дечко. Придржи ми ову лопату“, констатује кад кренете за њим. „Дај ми ту лопату. Имаш тамо под тремом пиво, иди нам донеси. Пусти те пропалице“, лаконски добаци. Гласао Коштуницу 5. октобра. И пре и после тога не гласа.

8. Емотивни инвалид. Ноћ пре гласања гледа на интернету говоре Бориса Тадића, Чеде Јовановића, Драгана Ђиласа… И плаче. Тако је то кад те супружник разочара. Сутрадан следи освета. Оно некадашње: „Врати ми моје крпице“, замени за нажврљане „Чича Глише“ на гласачком листићу. Оде кући несрећан. Каје се, али би опет.

9. Вајферт. Не пиво, него хиљаду динара. Дневница је дневница. Па лепио плакате, седео код кутија, писао коментаре на интернету… Послодавац није важан. Ако обећа запослење, још боље. Тако и гласа. Сигурно запослење је сигуран глас, за остало може и да превари „послодавца“.

10. Активиста. Војна крила сваке странке, али самоформирана. Убијају за идеју. Срећа па не треба. Кад се разочара, пређе у другу странку. И исто би убио, сад за ту идеју. Никад неће бити бели листић. Све остало даје и прихвата у датом тренутку. Гласа за странку у којој је. Барем једном је био опозиција.

Опширније: http://rs.sputniknews.com/komentari/2016...z3z05V5Cd9

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#44

Нека свако ко планира да не изађе на изборе или поништи листић зна да ти гласови иду владајућем режиму. То бусање у груди ма сви су исти , лопови, тралала неће помоћи овом народу јер нажалост држава, народ, живот и достојанство нам итекако зависе од политике.
Мислим да ће коалиција Двери ДСС остварити одличан резултат на овим изборима јер су и многу наши гласачи (СРС) разочарани кадровисањем у странци најавили глас за ту коалицију мада ја за С.Р.Ивић никада не бих могао гласати након њене компромитације. О Бошку и још неколицини људи из Двери које познајем имам лепо мишљење али показаће се и они у догледно време.
Углавном надам се двоцифреном резултату СРС и надам се да ће бити таман толико опозиције у Скупштини да се не промени Устав и да се заустави сваки напредак ка ЕУ.


Smile
Одговори
#45

ПОЗИВ НА ШИРОКО патриотско окупљање

Буђење из свеопште анестезије народа нећемо моћи да остваримо ако се будемо борили само за прелазак изборног цензуса.

Обзиром на огромно еконoмско и социјално незадовољство грађана Србије, оставка Александра Вучића и расписивање превремених избора звучи као логичан редослед догађаја у једној бриселској колонији која се зове Србија. Јер, гледајући на ове изборе кроз диоптрију интереса Запада, они избори имају своју јасну сврху, а то је потпуна економска, војна, политичка и културна окупација Србије. У том интересу су ових дана активирани сви стари и нови, јавни и тајни пулени запада премрежени на различитим позицијама у власти и опозицији.

Сви ми који се налазимо на патриотској и националној страни се због тога налазимо између чекића и наковња. Налазимо се у хамлетовској дилеми да ли учествовати на овим и оваквим изборима (и тако индиректно дати легитимитет трулом систему који нас дугорочно уништава) или на њима не учествовати (чиме бисмо дошли у опасност да због политичког пуританства будемо потпуно маргинализовани).

У прилог озбиљности дилеме пред којом смо се нашли говори чињеница да избори долазе у тренутку када је национална сцена мање-више исцепкана, исцрпљена и ослабљена дугогодишњом медијском изолацијом, финансијским тешкоћама и веома често бесмисленим међусобицама. Из тих разлога никоме од нас ови избори нису били потребни, као што нису потребни ни буџету Србије, а ни нашим грађанима.

ЦИЉ ЈЕ ПРОМЕНА КУРСА СРБИЈЕ

Зато је једино смислен излазак на ове изборе уколико се он оствари у најширем могућем патриотском укрупњавању и обједињавању. Дакле, само на тај начин излазак на изборе има свој смисао: да заједничким снагама покушамо да променимо стратешко погрешно опредељење Србије ка погубним евроатлантским интеграцијама. У овом тренутку чињеница је да једино на парламентарним изборима теоретски можемо изборити победу којом ће Србија напустити погубне ЕУ и НАТО интеграције и кренути на пут повратка себи и својим природним пријатељима и савезницима (као што је Русија), са којима ће остварити историјски економски и геостратешки интерес наше државе и наших грађана.

Та промена курса Србије требало би да буде кључни циљ свих национално освешћених и патриотски опредељених људи. Ако избори представљају корак у том правцу, онда би на њима требало учествовати, ако је могуће – победити.

Да би овај задатак успешно извршили, неопходно је испунити неколико услова. Први и основни је: пробудити грађане из летаргије и апатије и позвати их да гласају за реалну могућност да се после избора промени политика у Србији набоље на начин да они јасно препознају да од тога имају опипљиве користи.

Међутим, буђење из свеопште анестезије народа нећемо моћи да остваримо ако се будемо борили само за прелазак изборног цензуса, што је тренутна тужна ситуација сваке патриотске странке или страначкe коалицијe која сама иде на изборе. Јер зашто би грађани родољубивог опредељења уопште излазили на изборе ако би својим гласом решавали синдикални проблем финансирања неких странака и намештења партијских руководилаца у посланичке клупе, плате и привилегије, а да све друго остане исто? Није ли то толико пута виђен сценарио у нашој политичкој пракси?

Ових дана смо сведоци низа позивања родољубивих организација на „патриотско“ окупљање. Отворено изражавам сумњу да су ти позиви искрени пре свега јер нису упућени свима који имају тежину у родољубивом јавном мњењу. Ти позиви су неискрени и зато што нису право окупљање и сабирање свих родољуба, већ се све своди на страначку трговину посланичким мандатима. Ови позиви нису искрени пре свега јер позивају да се помогне једној страначкој коалицији да уђе у Скупштину и тако постане само део система и тако – само део проблема, а не почетак решења проблема који имају и Србија и њен народ. Зашто би грађани уопште гласали за то ?
ЗА ЈАВНЕ ДОГОВОРЕ О НАСТУПУ

Јасно је да ова врста синдикалног организовања ништа не значи грађанима који су родољубиво опредељени, јер суштински неће променити ништа у њиховим животима, већ ће, напротив, само појачати осећај горчине, нове преваре и гађења. Дакле, цензус алпинизам неће оборити ову владу ни овај режим, као ни погубну окупациону политику против Србије и српског народа, која се води у континуитету од 5. октобра 2000.године.

Зато, једино велико окупљање родољубивих снага може да покрене грађане Србије који деле наша уверења да изађу на изборе и да омогуће такав успех који ће стратешки определити Србију насупрот евроатлантских интеграција. Једино кроз јачање и искрено окупљање патриотских снага имамо шансу да нађемо излаз из хаоса који је овај режим створио.

Зато од најјачих странака у родољубивом бирачком телу, а самим тим и најодговорнијих за ово окупљање свих родољубивих снага, очекујемо следеће:

• Да позову све организације родољубивог опредељења (јасно опредељених против евроатлантских интеграција као и за савез са Русијом) на окупљање и заједнички наступ на предстојећим изборима. Сваки родољуб и патриота у том сабирању је важан – нема ни „малих“ ни „сувишних“ у борби за слободну Србију која нам предстоји;

• Да преговоре о заједничком наступу отворе за јавност тако да родољубива јавност јасно види ко се од „малих“ организација понаша уцењивачки, безобразно и нереално, а ко се од „великих“ странака понаша тако да национални интерес подређује интересима своје страначке врхушке;

• Да ово учине хитно јер је времена мало ако се жели истинско окупљање свих родољубивих снага и свако одуговлачење је доказ да се ово окупљање истински не жели.

Само на овај начин би носиоци окупљања родољубивих снага показали грађанима који деле наше вредности да се од оних који нас гурају у ЕУ и НАТО разликујемо не само у паролама него и у пракси, односно у начину како ћемо водити политику.

Извор: Нови стандард

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#46

Jbt toliko proruskih partija u Srbiji SRS-Dveri-DSS-obraz-naši itd.

A Rusija i Putin niti jednu jedinu je*enu rublju da pošalju radikalima, dverima nego mučenice će da sklapaju kampanju kako znaju i umeju stavljaće nekretnine pod kredit za kampanju. Neće imati spotove, bilborde, propagandni materijal, već će kamapnju da zasnivaju na fejsbuku.

Gledajte šta rade Ameri sa svojima sa SNS-om, kako finansiraju NVO sektor, milione dolara ulažu u njih.


A Rusi ko kurve ćute.

Nigde u svetu nemate kao situaciju u Srbiji. Da su stranke rusofilski nastrojene, a da Rusija ni dinar da pošalje, a ovi rusofili ovde se mučenici kunu u Rusiju..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#47

(03-02-2016, 11:48 AM)Mekenzi Пише:  Jbt toliko proruskih partija u Srbiji SRS-Dveri-DSS-obraz-naši itd.

A Rusija i Putin niti jednu jedinu je*enu rublju da pošalju radikalima, dverima nego mučenice će da sklapaju kampanju kako znaju i umeju stavljaće nekretnine pod kredit za kampanju. Neće imati spotove, bilborde, propagandni materijal, već će kamapnju da zasnivaju na fejsbuku.

Gledajte šta rade Ameri sa svojima sa SNS-om, kako finansiraju NVO sektor, milione dolara ulažu u njih.


A Rusi ko kurve ćute.

Nigde u svetu nemate kao situaciju u Srbiji. Da su stranke rusofilski nastrojene, a da Rusija ni dinar da pošalje, a ovi rusofili ovde se mučenici kunu u Rusiju..

Руси немају потребу да купују ничију љубав, као Запад.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори
#48

Ma koja ljubav...
Desnicari i fasisti u vidu dveri i tako tih satro kombi stranke nemaju nasta da se loze vise u Srbiji kad su sve pogubili Krajnu, Kosovo, Bosnu tj. Veliku Srbiju a posto vole da se kurce ono Srbija do Tokija sad se loze na Ruse a posto nemaju vodju onda im je Putin ono ekstra..

Sve u svemu malo sizofrenicno..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#49

А ти ћеш опет да гласаш за жути картел!Сирома'

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#50

(03-02-2016, 12:59 PM)Николај Пише:  
(03-02-2016, 11:48 AM)Mekenzi Пише:  Jbt toliko proruskih partija u Srbiji SRS-Dveri-DSS-obraz-naši itd.

A Rusija i Putin niti jednu jedinu je*enu rublju da pošalju radikalima, dverima nego mučenice će da sklapaju kampanju kako znaju i umeju stavljaće nekretnine pod kredit za kampanju. Neće imati spotove, bilborde, propagandni materijal, već će kamapnju da zasnivaju na fejsbuku.

Gledajte šta rade Ameri sa svojima sa SNS-om, kako finansiraju NVO sektor, milione dolara ulažu u njih.


A Rusi ko kurve ćute.

Nigde u svetu nemate kao situaciju u Srbiji. Da su stranke rusofilski nastrojene, a da Rusija ni dinar da pošalje, a ovi rusofili ovde se mučenici kunu u Rusiju..

Руси немају потребу да купују ничију љубав, као Запад.

Послали би и Руси, само да имају.

Николај, ко меша политику и љубав, тај је унапред изгубио...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#51

(03-02-2016, 01:45 PM)Mekenzi Пише:  Ma koja ljubav...
Desnicari i fasisti u vidu dveri i tako tih satro kombi stranke nemaju nasta da se loze vise u Srbiji kad su sve pogubili Krajnu, Kosovo, Bosnu tj. Veliku Srbiju a posto vole da se kurce ono Srbija do Tokija sad se loze na Ruse a posto nemaju vodju onda im je Putin ono ekstra..

Sve u svemu malo sizofrenicno..

Мекензи а по чему си ти закључио да су фашисти ? Молим те да даш неке доказе .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори
#52

(03-02-2016, 03:31 PM)јашадр Пише:  
(03-02-2016, 01:45 PM)Mekenzi Пише:  Ma koja ljubav...
Desnicari i fasisti u vidu dveri i tako tih satro kombi stranke nemaju nasta da se loze vise u Srbiji kad su sve pogubili Krajnu, Kosovo, Bosnu tj. Veliku Srbiju a posto vole da se kurce ono Srbija do Tokija sad se loze na Ruse a posto nemaju vodju onda im je Putin ono ekstra..

Sve u svemu malo sizofrenicno..

Мекензи а по чему си ти закључио да су фашисти ? Молим те да даш неке доказе .
Гледао У92 и слушао Чанка на радију!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#53

Цитат:Andrej Vučić ceo dan nadgledao akciju SNS! Naprednjaci masovno kršili izborna pravila u Kljajićevu


Na izborima za Savet Mesne zajednice Kljajićevo, malo mesto od 5.000 stanovnika na teritoriji Sombora, Srpska napredna stranka je zastrašivala, manipulisala i potkupljivala birače. Na dan izbora, u nedelju 31. januara, Kljajićevo je bilo pod okupacijom naprednjaka koje je predvodio Andrej Vučić, brat premijera.

Pokret Dosta je bilo podneće krivične prijave za sve nelegalne radnje za koje imamo dokaze. Pokret nije učestvovao na izborima, ali je naš koordinator za Sombor Dragan Nikodijević ostvario fantastičan rezultat u nemogućim predizbornim uslovima. Nikodijević se plasirao na 12. mesto, odmah iza kandidata SNS, sa 533 osvojena glasa, ispred svih ostalih iza kojih stoje „velike“ stranke.

Atmosfera na dan glasanja izgledala je ovako: brat Aleksandra Vučića, Andrej, proveo je ceo dan u Kljajićevu i nadgledao akciju SNS-a; njihovih 20 stranačkih automobila kružilo je po mestu i razvozilo glasače; aktivisti SNS su stalno telefonom pozivali građane da izađu na glasanje, delili su pakete humanitarne pomoći u kojima je bilo po 5 pašteta, 2 kg brašna, prašak za veš, dva mesna nareska i litar ulja; aktivisti SNS su stajali i ispred samih biračkih mesta i delili „puškice“ sa brojevima od 1 do 11 i nazivom grupe građana koju podržava SNS. Danima pred glasanje SNS je organizovao besplatne lekarske preglede i delio besplatne naočare. Prema procenama iz same SNS, na izbore za Savet MZ Kljajićevo, stranka je potrošila oko 1,7 miliona dinara!

Koordinator pokreta Dragan Nikodijević, koristio je u predizbornoj kampanji samo Fejsbuk, a jedini materijalni trošak bilo je štampanje 1.500 komada promotivnih flajera. Ovakvom kampanjom osvojio je više od 20 odsto glasova od ukupno 2.635 izašlih birača (2.510 važećih listića) koji su glasali za ukupno 58 kandidata.

Izbori u Kljajićevu su simbolično važni jer su još jednom pokazali da SNS juriša na vlast nebirajući sredstva i nežaleći ogroman novac, ali i da pored svega ne može da uplaši, uceni i potkupi sve građane. SNS je vodio najagresivniju kampanju koju je ovo malo mesto ikada videlo. Rezultat je svih 11 osvojenih mandata, tako da će prvi put, od kad je uvedeno višestranačje, Kljajićevo imati jednopartijski Savet.

Snaga pokreta Dosta je bilo su nekompromitovani ljudi, sa jasnom vizijom, jasnim ciljevima, ljudi koji „kampanju“ vode ceo svoj život, a ne samo pred izbore i koji žive u skladu sa vrednostima Dosta je bilo.

(Izvor: Dosta je bilo info)

Šta mislite da li u ludilu koje su uspostavili još 2012 i koje proizvodi pshopata i njegov brat može da se normalno izabere vlast i da se desnica nađe u parlamentu?

Nažalost ove dve bitange moraće narod da presudi na ulici po kratkom postupku, drugačije nikako...


A za to ćemo se načekati, jer nemamo niti čoveka koji ima m*da da im se suprotsavi, da izvede 500 hiljada ljudi na ulicu. Kada bi se stvorila kritična masa, sve bi drugačije bilo.

Kakva jadna S.R. Ivić nema je 50 kila i Boško koji može da skupi glasove Od Ljiga-G.Milanovca do Čačka. Šešelj koji više za bolničku postelju a ne za izbore. Radikali mi deluju i posle tita tito...Demokratska opozici sve izlizana i istrošena imena, Boris, Čeda, Čanak jedva čekaju da ih Vučić udomi.

Srbiji treba Srbin pravi, čovek, ljudina, koji će znati da vodi Srbiju.

Dok se on ne pojavi realno nema za koga da se glasa na političkoj sceni Srbije.
Zato će Vučići da sprovode diktaturu i j*bu građane redom a one koji misle drugačije, hapse, privode, prete, trpaju u zatvor itd..


Ovakav sistem zastrašivanja i pretnji su uveli braća Đukanović Aco i Milo. Gde su Crnu Goru pretvorili u privatnu državu, a opoziciju uništili i drže je kao zamorčiće u skupštini da eto da kažu da nema diktature.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#54

У ГРЧКОЈ ХАОС ЗБОГ ПЕНЗИЈА ДОК СРБИ МИРНО РОБУЈУ ?

http://kumulativna.com/u-grckoj-haos-zbo...no-robuju/

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#55

РУСКИ СПУТНИК: Шешељ иде на косовске изборе

Лидер радикала окупља патриотски блок, са којима намерава да „контрира“ садашњим представницима Срба у окупаторско-шиптарском парламенту, за које каже да „немају поверење српског народа“.

Више на сајту:
http://srbin.info/2016/02/04/ruski-sputn...ke-izbore/

Образложење му је логично, али, не признаје ли тиме лажну државу Косово?!

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#56

Шешељ се спрда са шиптарима.

Јел г. Самарџић у Дверима, тј политичком савету?
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним