Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Рехабилитација Николе Калабића

Ужас!!!

Ако не знају како је погинуо зашто не отворе архиве УДБЕ? Све они знају него се праве луди а народ им верује.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

То се и очекивало!Притискају Председника и Владу, комунисти и Хрвати а и Бошњаци.А ту су и Тачи и Харадинај,па ај ако неко из власти сме да каже...
Одговори

Рехабилитовали би они њега,него политика браћо...Као што је рекао Правда,притискају са свих страна,а своје двориште не гледају

[Слика: image.jpg]
Одговори

Што се тога тиче нико никог не притиска. Нема ту спољног притиска. Већ наша неокомунистичка власт тако хоће. Наравно, уз ДБ, тј. Удбу.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Мада...има логике,ако би се рехабилитовао,онда би све лажи комуниста пале у воду,а нео-комунисти то не желе

[Слика: image.jpg]
Одговори

Тачно сам знао да ће ово да се догоди, поништили би они рехабилитацију и ђенерала Драже, да су могли, срећом рехабилитован је по претходној верзији закона, где није било другог степена и права жалбе. Овако има на команданту Калабићу "да се сломе кола". Дај Боже да се варам, али чини ми се да ово неће да се заврши добро, односно да на крају неће ни бити рехабилитован.
Само ме занима, да ли је тачно оно што су неки медији пре пар месеци писали, да је рехабилитација потврђена, а да се онда умешао неко са стране и "помогао" судском већу при одлучивању?
Одговори

Раздвајају Дражу од Калабића и ако не буде рехабилитован имаће велике последице по учење српске историје.
Одговори

Рекох ти, поштовани Милославе, шта ће да бИдне. А ти мени:" Пада комунизам , поручниче! Немој да си наиван!"
Богами ћемо да се начекамо.
Одговори

(18-05-2018, 09:45 PM)Бенито Пише:  " Пада комунизам , поручниче! Немој да си наиван!”

Сирома'

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

https://www.blic.rs/riznica/cetnicki-vod...je/c5v1wve

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Antic kaze:Kalabic mracna licnost.Samo kad je tvoj Labus u paketu sa Dinkicem svetao.Sramota
Одговори

Вреди се подсетити ове вести од прошле године:

Калабић у досијеу Гестапоа

http://www.politika.rs/scc/clanak/381670...u-Gestapoa
Одговори

Милослављев пријатељ Миломир Марић у Јутарњем програму у разговору са бившим удбашем Божом Спасићем утврдио да је Никола Калабић био жив после рата. Наиме, Спасић прича како су ухватили неке две девојке које су дошле из Аустралије и биле су ћерке председника равногораца из Аустралије. Презиме Марковић или Маринковић. У њиховом пртљагу су нашли цедуљицу на којој је писало: " Нађите Николу Калабића у околини Шапца."
Усхићено је Миломир потврдио да је он срео неког Руса, тачније Совјета, који му је на неком пријему, рекао да совјетска служба зна где је гроб Драже Михаиловића у Москви, и да је знао да ће га срести , донео би му фотографију.
Ово је више прича за тему о новинарству М. М. , али сам је ставио овде јер је невероватно колико УДБА и данас, седам деценија касније, трује народ са њиховим отровним измишљотинама.
Одговори

https://zicer.org/2017/06/04/kursturica-...vnu-ulogu/

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним