Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(15-06-2016, 01:05 PM)јашадр Пише: (15-06-2016, 12:59 AM)Vlad Alekš Пише: (10-06-2016, 08:01 PM)Милослав Самарџић Пише: ОК, моје мишљење је следеће: Двери треба да избегавају и ову и друге маргиналне теме, попут ГМО хране или оно у вези чипованих личних карата нпр.
Јер ко се бави маргиналним темама, бори се за цензус.
А ко се бави главним темама, економијом пре свега, добија изборе.
Ја мислим да је економија маргинална тема. По мени је централна тема - како да се народ врати православној вери.
Бесмислено је причати о висини пореза или о субвенцијама или о ваучерским приватизацијама, ако немамо веру. Ми морамо свакодневно да се молимо да на чело Русије дође цар и да нас узме у заштиту. Када повратимо своју веру, коцкице у економији ће се саме скоцкати.
Тако је !!!!!!
Потписујемо!
Или, како би рекао Блаженопочивши Принц Ђорђе, кога смо имали част да лично упзнамо:
С А Г Л А С А Н !!!
(15-06-2016, 05:57 PM)Vlad Alekš Пише: (15-06-2016, 04:21 PM)Милослав Самарџић Пише: Имам утисак да би предизборна кампања коју бисте ви спровели довела до негде 2 промила гласова.
Не знам како ово да протумачим - да ли је ово била похвала или покуда?
Похвала, наравно!
НАМИ НЕ ТРЕБА
Б Р О Ј,
НЕГО
С О Ј !!!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
(Последња измена: 15-06-2016, 06:37 PM од
ПРОСВЕТАР.)
Поруке: 17,005
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,872
Вами је до шегачења, док држава пропада јер је воде такви какви је воде...
Углед:
167
(15-06-2016, 07:23 PM)Милослав Самарџић Пише: Вами је до шегачења, док држава пропада јер је воде такви какви је воде...
Није нами до шегачења но се спрдамо сотим од муке!
Удри бригу на весеље ооооооооо Србинееее!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
1,872
За те ствари отворен је подфорум ''Крчма''.
Углед:
167
(16-06-2016, 05:45 PM)Милослав Самарџић Пише: За те ствари отворен је подфорум ''Крчма''.
Немојте тако Гос'н Самарџићу...ипак....
Нас ћерате у "Крчму" а овамо увр'форума животари тема "Српска политичка фарма", која је крчма над крчмама, и у којој са стотинак прилога учествује васцело чланство!
Није ни тајна ни новина дакле, да је нажалост, нажалост....србска политичка сцена постала одавно један мамутски "риалити"!
У таквој ситуацији дакле, ми сматрамо да је савршено прихватљиво повремено ударити бригу на весеље по оној "Певај Србине кад ти се плаче"!
Ми рекосмо ма Душу спасисмо!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 9,124
Теме: 234
Углед:
373
(16-06-2016, 05:45 PM)Милослав Самарџић Пише: За те ствари отворен је подфорум ''Крчма''.
Samardžiću ti ovakvu srpsku gromadu u rangu Njegoša teraš u krčmu.
Nije prosvetar za krčmu da sedi za stolom sa pučinom grdnom kojoj rebra puču..
Nego čovek pretenduje na vlas'...
Tako da ti kao budući ministar u prosvetarovoj vladi mislim za kulturu nema da se ide po kafanama...
Jel će sve biti oboženo iznutra...
Jel tako Prosvetaru..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
Кизо јес'ти то изненгјен и уврегјен јербо си прозван као отварач теме која је крчма над крчмама и која виси ође још од 13-е на 83 странице, ни мање ни више?!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
Браво Бошко!
Ето чим је скинуо машну одма'говори к'о Србин и човек, па каже:
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 14,444
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
167
Оно што шкрипи у данашњој Новосрбијици, а МИ ћемо то да исправимо ускоро ако Бог и срећа даде, то је да су сви, сви, сви тамо, укључујући ДВЕРИ и ДСС и Радикале, омађијани суманутом идејом енглеских лордова из 18-ог века, која се зове ДЕМОНОКРАТИЈА, то јест некакво изгласавање судбине Вере, Традиције, Државе и Нације на начин
1 биљмез = 1 глас!
Туна дакле нису проблем ни ДВАРИ ни Радикали ни Војвода ни "Бошко библиотекар" него
ДЕМОКРАТИЈА
уместо које ми призивамо и молимо се за
АУТАРХИЈУ!
ПАМЕТНОМ ДОСТА!
ПС
Чекамо 300 храбрих и преузимање власти ПРЕВРАТОМ!
Туна би и на Трулом Западу наишли на разумевање јербо и они раде по том пелцеру а овамо гурају неки привид демократије за замајавање пучине!
МИ НЕ ВОЛИМО ПРОЛЕТАРИЈАТ!
Поштено!
Боље дакле да ми размишљамо о 300 храбрих, васпостављању СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ВОЈНО-КРАЈИШКЕ МОНАРХИЈЕ и АУТАРХИЈЕ и укидању СВИХ, СВИХ, СВИХ политичких партија и партијашења једном за свагда, ако мислимо да икако преживимо време које долази!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!
ЧЕКАМО 300 ХРАБРИХ, КАКВА БЛА-БЛА-МЕНТАРНА СКУПШТИНА, КАКВО "КРУНИСАЊЕ ДЕМОКРАТИЈЕ", КАКВО ГЛАСАЊЕ, КАКВИ БАКРАЧИ!!!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
Самарџићу, прошло је годину дана од када је ова тема покренута. Прво морам да те питам - да ли си још у политичком савету Двери?
Затим, како коментаришеш ове председничке изборе, а посебно јако лош резултат Бошка Обрадовића?
И на крају - шта мислиш о овим протестима по Србији?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Углед:
1,872
Јесам.
Избори ко избори (у Србији), што се рекламира - то се и продаје. Вучић је са 90% времена на ТВ освојио 55% гласова. Да је кампања иоле била фер, не би победио. Због тога су и добили ове протесте. Мислим да протести нису инструирани са стране - да су то чисти студентски и омладински протести против система који угрожава демократију, поред осталог и не да народу да дише (низак стандард), док се они богате. У ствари верујем да је економски мотив главни узрок протеста, а да су нефер избори само окидач.
Бошков резултат је последица слабог вођења политике, посебно кампање, што сад анализирамо. Ипак и да је ангажована најбоља маркетиншка агенција, у овим уловима не би се прешло 5-6%, јер и други су били слаби.
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
У српској историји имамо неколико примера бојкота избора од стране опозиције.
1945. године удружена опозиција је бојкотовала Титове изборе.
1997. године опозиција изузев СПО-а и радикала је такође бојкотовала Милошевићеве изборе.
Српска либерална странка Чавошког и Николе Милошевића је бојкотовала све изборе док је та странка постојала.
Шта мислиш о бојкоту избора? Дакле, да се странка не гаси, да се перманентно врши пропаганда, али да се сами избори бојкотују.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!