Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на питања у вези са Дверима

Nego kako misliš da izvedeš sa Dverima šešeljizaciju Srbije kad se

Boško i Vojvoda očima ne mogu da vide....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-06-2016, 11:13 PM)Mekenzi Пише:  Nego kako misliš da izvedeš sa Dverima šešeljizaciju Srbije kad se

Boško i Vojvoda očima ne mogu da vide....

Јес ал'бар могу у скупштинском лифту заједно да се возе док Велики Војвод и Крмнад Чварак могу о тој заједничкој колегијалној вожњи само да сањају!

Кидање

Није такав лифт произведен на свету брале, нити ће, видело са 'номад, има и на јутјубу!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Prosvetaru jesi se vozio liftom sa Čamugom i pekinezom zajedno na neki 108 sprat kako bi platio osiguranje i porez kao gradjanin Kanade. Lift je slučajnost, i to nema veze sa politikom.

Boško i Vojvoda nisu baš bliski, jer je i Boško 2012 godine učestvovao od strane zapadnih agentura u razbijanju SRS-a.

Mnogo je velik i dubok jaz izmedju njih dvojice. Boško je mnogo bliži Raduloviću, Sandi, Ds-u koji su ga podržali no Vojvodi.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи, давно сам предложио, а ти никако да то урадиш. Дакле, оснуј тему Питања за Просветара.
Одговори

(09-06-2016, 03:13 PM)Бенито Пише:  Мекензи, давно сам предложио, а ти никако да то урадиш. Дакле, оснуј тему Питања за Просветара.

Тема би могла да гласи:

"Све што сте одувек хтели да знате о сексу, а нисте имали кога да питате" Smile

Елем, кад већ споменух секс. Smile
Самарџићу, какав је твој став по питању појаве коју неки називају "геј парада" или "парада поноса", дочим други то исто називају "педер бал" или "парада срама". Како помирити основну ствар у демократији, а то је слобода окупљања и изражавање мишљења, са ставом Двери да то треба забранити као у Русији? И наравно, на крају забибери својим ставом о легализацији истополних бракова и усвајању деце од стране истих.
Али добро пази шта ћеш да одговориш, тема је безмало провокативна као и тема о српској Маћедонији. Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(09-06-2016, 02:35 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetaru jesi se vozio liftom sa Čamugom i pekinezom zajedno na neki 108 sprat kako bi platio osiguranje i porez kao gradjanin Kanade.

Није се држава Канада млого овајдила од порезе што плаћа пекинез или чађо а понајмање од наше маленкости!

Има ко плаћа порезу Канади, немо' глава око тога да ти бучи!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Нек одговори Просветар, ионако је ово постала ваша тема.
Одговори

(09-06-2016, 04:51 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(09-06-2016, 02:35 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetaru jesi se vozio liftom sa Čamugom i pekinezom zajedno na neki 108 sprat kako bi platio osiguranje i porez kao gradjanin Kanade.

Није се држава Канада млого овајдила од порезе што плаћа пекинез или чађо а понајмање од наше маленкости!

Има ко плаћа порезу Канади, немо' глава око тога да ти бучи!

Mi smo ođe zabrinuti jel više stotina hiljada Srba ekonomsih emigranata ostavlja u kanadsku kasu zelembaće na osnovu poreza,osiguranja, kredita, zdravstvenog itd..

Ti ako si tamo 30+ godina ti si im garant ostavio jednu kanadsku kuću, u svakoj državi porez se plaća.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма какви то, Просветар је нови Ал Капоне...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(09-06-2016, 10:20 PM)Гроковник Пише:  Ма какви то, Просветар је нови Ал Капоне...

А јок, зна се ко је био нови Ал Капоне, њему се још увек кунете тамо, за њега гласате и због његовије млогобројних споменика поштен свет у годинама, као ми на пример, немож'тамо да дође одстра'да нас шлог не стреви, па ка'е:

Свет се дели на пионе
Пионе и шампионе,

Види како твој брод тоне,
Мафијашу, разбојниче,
Ал Капоне!

Свет се дели на пионе
На пионе и масоне,

Види како твој брод тоне
Лоповчино и зликовче,
Ал Капоне!

Црнчевић Брана из бољи'дана

(09-06-2016, 06:07 PM)Милослав Самарџић Пише:  Нек одговори Просветар, ионако је ово постала ваша тема.

Немојте тако Гос'н Самарџићу, нисмо ми узурпирали тему но ова млађарија воли да се инати и са нами да дивани па ми ту и тамо поделимо пацке!

Шта'ш...

Иначе на тему мужеложника давно је одговорио један честити Србин који је после ових ратова 'вамо убјежао, па каже гледјући са ситном ђецом педерску параду ође у Торонти и шире:

-Е па тако нам и треба, о'ш демократију, онда мораш и педере да гледаш како марширају! И то су тако направили и окитили да ђеци просто буде жао што нису педери!

Закључак:

ДЕМОНОКРАТИЈА=ЉУЦКИПРАВА МУЖЕЛОЖНИКА И ЛЕЗБАЧА.

Ишћерасмо дакле зеца из шуме!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Koliko smo mi ođe upućeni u Kanadi ima manjih pristojnih mesta, gde nema peder balova i ostalih bogohulnih događaja i gde se lepo živi.

Međutim!

Kao i u Srbiji svi žele da žive u Beogradu, tako je i u Kanadi jerbo što bi živeo u nekim manjim mestima kad je Toronto metropola. E kad želiš da živiš u megapolisu onda pedere, lezbače i sve ostalo mora da se trpi, jel 5 meleona stanovnika ima megapolis pa mora da bude poremećenih pedera, pedofila, skinsa bar 1% to ti taman za gay paradu i tako te događaje..

Zamisli da živiš u Ivanjici, niđe posla, mlađarija zbrisala za Bg, ako nemaš maline socijalni slučaj si, al bar zato pedera nema, svi pederi pobegli za Beograd, ko što svi beže u Toronto i Vankuver..

Tako da mi podržavamo ljude koji žive u megapolisima jel su kako se to kaže građani velikog grada, pa tako imaju mogućnosti i za peder balove, neće pederi da marširaju u manjim mestima, oni hoće u centru. Nisu provincijalci kako Beograd naziva Srbiju, dobro u Kanadi provincija ima drugo značenje.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-06-2016, 08:36 AM)Mekenzi Пише:  Koliko smo mi ođe upućeni...бла, бла...neće pederi da marširaju u manjim mestima...трућ....

Кизо ниси схватио основно:

ДАНАС ЈЕ ТРУЛИ ЗАПАД БАТИНОМ И ШАРГАРЕПОМ ВАСПИТАО БЕЛОСВЕЦКУ ПУЧИНУ ДА СУ ЉУЦКИПРАВА МУЖЕЛОЖНИКА И ЛЕЗБАЧА ЛАКМУС ПАПИР ЗА ДЕМОНОКРАТИЈУ КАО ПОНУЂЕНИ СИСТЕМ!

ЗАКЉУЧАК:

НЕМА ПЕДЕРА-НЕМА ДЕМОКРАТИЈЕ!

Е ту је тагата наша поголема!

Међутим!

У надежди смо да ће 300 храбрих да изврши ВОЈНИ УДАР

П У Ч

у Ново-Србијици из неких другије разлога и непочинстава а не због педера, да не остане у историји "педерски преврат", као оно "мајски преврат"!

Срамота бре да ђеца послен то уче у школи!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(09-06-2016, 06:07 PM)Милослав Самарџић Пише:  Нек одговори Просветар, ионако је ово постала ваша тема.

А кад сам ти ја предлагао да се уведе диктатура на сајту, па да се лепо коментатори избацују а коментари бришу, ти си се позвао на демократске тековине и напао ме да вређам друге коментаторе. Тражили сте - гледајте.

(09-06-2016, 10:33 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Немојте тако Гос'н Самарџићу, нисмо ми узурпирали тему но ова млађарија воли да се инати и са нами да дивани па ми ту и тамо поделимо пацке!

Шта'ш...

Иначе на тему мужеложника давно је одговорио један честити Србин који је после ових ратова 'вамо убјежао, па каже гледјући са ситном ђецом педерску параду ође у Торонти и шире:

-Е па тако нам и треба, о'ш демократију, онда мораш и педере да гледаш како марширају! И то су тако направили и окитили да ђеци просто буде жао што нису педери!

Закључак:

ДЕМОНОКРАТИЈА=ЉУЦКИПРАВА МУЖЕЛОЖНИКА И ЛЕЗБАЧА.

Ишћерасмо дакле зеца из шуме!

Предлажем Бошку Обрадовићу да Самарџића избаци из политичког савета Двери, и да на његово место постави Просветара. Наиме, што би рекао Гледстон, Просветар има вишак слободе и мањак одговорности.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(10-06-2016, 12:02 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(10-06-2016, 08:36 AM)Mekenzi Пише:  Koliko smo mi ođe upućeni...бла, бла...neće pederi da marširaju u manjim mestima...трућ....

Кизо ниси схватио основно:

ДАНАС ЈЕ ТРУЛИ ЗАПАД БАТИНОМ И ШАРГАРЕПОМ ВАСПИТАО БЕЛОСВЕЦКУ ПУЧИНУ ДА СУ ЉУЦКИПРАВА МУЖЕЛОЖНИКА И ЛЕЗБАЧА ЛАКМУС ПАПИР ЗА ДЕМОНОКРАТИЈУ КАО ПОНУЂЕНИ СИСТЕМ!

ЗАКЉУЧАК:

НЕМА ПЕДЕРА-НЕМА ДЕМОКРАТИЈЕ!

Е ту је тагата наша поголема!

Међутим!

У надежди смо да ће 300 храбрих да изврши ВОЈНИ УДАР

П У Ч

у Ново-Србијици из неких другије разлога и непочинстава а не због педера, да не остане у историји "педерски преврат", као оно "мајски преврат"!

Срамота бре да ђеца послен то уче у школи!

Mi smo ođe zaključili sledeće što se globalističkih tekovina tiče.

Pederluk se pojavljuje isključivo u metropolama Beograd, Toronto, NY, i tako ti gradovim sa 2+ meleona stanovnika.

Jel peder u malom mestu dobija svaki dan batine da budemo kulturni pa da kažemo da bude diskriminisan. Da bi ostvario svoje planove peder mora iz malog mesta da ode u metropolu gde imaju ta pederska udruženja, klubovi, i gde im je dozvoljeno umetničko ili bilo koje drugo delovanje.

Tako danas više od pola Srbije hoće i živi u Beogradu, ko Srbi svi hoće u Toronto i Vankuver. Hoće građanski, urbani, globalistički stil života. E pa jbg-a kad hoćeš takav život onda gledaj na ulicama pedere, lezbače, tranže, narkose, skinse, itd itd..

Iskreno Beogradu su draži pederi no seljak iz Šumadije...E da čuješ muku kako Beograđani nazivaju ljude koji im dolaze iz ostatka Srbije, no peder nije uvreda kad se kaže a za seljaka jeste.

Tako da prosvetaru, ako hoćeš spasiti dušu nemo vikati po pustinji, nego blago nama lepo odeš na neko selo gde se svira kantri muzika, i kad se pojavi peder ubijete ga Vo kupus, dok se ne opameti...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним