Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на питања у вези са Дверима

Будући да је Милослав Самарџић члан политичког савета Двери, отварам ову тему где ће он одговарати на питања о раду поменутог политичког савета. Позивам посетиоце овог сајта да постављају питања, а Самарџића да на постављена питања одговара. Дискреција се подразумева.
Ево, ја ћу за почетак поставити следеће питање - Самарџићу, откуд ти уопште у политичком савету? Дај неке детаље: ко те је контактирао, јеси ли се дуго премишљао, итд...?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(13-04-2016, 08:40 PM)Vlad Alekš Пише:  Будући да је Милослав Самарџић члан политичког савета Двери, отварам ову тему где ће он одговарати на питања о раду поменутог политичког савета. Позивам посетиоце овог сајта да постављају питања, а Самарџића да на постављена питања одговара. Дискреција се подразумева.
Ево, ја ћу за почетак поставити следеће питање - Самарџићу, откуд ти уопште у политичком савету? Дај неке детаље: ко те је контактирао, јеси ли се дуго премишљао, итд...?
Бошко.
Нисам. Зато што се одавно познајемо и сарађујемо. Нпр. 2006. године смо заједно обележили 60-тогодишњицу Дражиног убиства, била је Академија у Дому синдиката, онда смо поподне Бошко и ја отишли на трибину у Лапову. Били су и билборди у БГ. Било је специјално издање часописа Двери о Дражи. И ДВД издање.
Нешић ми је једном причао да је иницијатива/идеја за оснивање, тада удружења студената филологије Двери српске, дошла од књиге ''Тајне Вукове реформе''. Нешић је код професора Деретића одговарао по тој књизи. Кад му је професор рекао да се држи програма, он је одговорио да му је важнија савест, или тако нешто. Кад му је рекао да ће му вратити индекс - он је одговорио, у реду, вратите.
Одговори

Видим да Мило Ломпар гостује данас у Чачку. Да ли и ти учествујеш у предизборној кампањи?

Одговори

(16-04-2016, 12:28 AM)Vlad Alekš Пише:  Видим да Мило Ломпар гостује данас у Чачку. Да ли и ти учествујеш у предизборној кампањи?
Не учествујем, тј. не на тај начин.
Одговори

Милославе,

какав је твој став, поводом оштрих напада на Двери у медијима, од стране Нешића и Пааровића?

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Ког Нешића?
Одговори

Vladimir se malo na dvoru Скојевац

Verovatno je mislio ns Glišića i Parovića

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-04-2016, 03:42 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ког Нешића?

Ког Паровића? Благоја? Smile

Самарџићу, мени се чини да Двери имају неке елементе социјализма у својој економској политици. Шта ти као економиста мислиш о приватизацијама и субвенцијама? Шта је боље - фабрике у државним или приватним рукама? Телеком?

Одговори

(17-04-2016, 10:59 PM)Mekenzi Пише:  Vladimir se malo na dvoru Скојевац

Извињавам се Милославу, заиста сам мислио на Глишића и Паровића, грешка, буди љубазан Милославе па овде реци шта стоји иза напада Глишића и Паровића, те зашто су напустили Двери?

А теби, друже Крмнаде поручујем, говориш о самом себи Сирома'

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(18-04-2016, 03:04 PM)Ројалист Пише:  
(17-04-2016, 10:59 PM)Mekenzi Пише:  Vladimir se malo na dvoru Скојевац

Извињавам се Милославу, заиста сам мислио на Глишића и Паровића, грешка, буди љубазан Милославе па овде реци шта стоји иза напада Глишића и Паровића, те зашто су напустили Двери?

А теби, друже Крмнаде поручујем, говориш о самом себи Сирома'
Не пратим њихове наступе. Њихов одлазак је велика ствар за Двери. У смислу ад Двери сада постају озбиљна политичка странка десне оријентације.
Одговори

(18-04-2016, 12:36 AM)Vlad Alekš Пише:  Самарџићу, мени се чини да Двери имају неке елементе социјализма у својој економској политици. Шта ти као економиста мислиш о приватизацијама и субвенцијама? Шта је боље - фабрике у државним или приватним рукама? Телеком?
Боље у приватним, тј.д а доминира приватна својина, као пре рата. Мислим да је у Краљевини 95% својине било приватно.
Е сад проблем је што не ваља и ако приватизујеш и ако не приватизујеш Телеком. Ако се приватизује, ови Вучићеви ће спискати паре. Ако се не приватизује, и Телеком, као и сва јавна предузећа, служе за удомљавање партијских кадрова, ту се паре троше нерационално, итд.
Субвенције странцима никако. Страни капитал није подигао привреду ни једне земље. Већ домаћи. Домаћим фирмама треба давати субвенције. Запад рецимо субвенционише пољопривреду. У својим земљама, наравно.
Одговори

Хвала на одговору Милославе. Након консултација са потпуковником Горске Гарде Драгутином Томићем, близу сам и ја да гласам за Двери-ДСС, али то још увек није дефинитивно, одлучићу у време предизборне ћутње и након саопштења са Краљевског Двора (у смислу да ли ће уопште позвати да се изађе на гласање). Многи монархисти, као што је рецимо Председница Сабора Монархиста из Тополе и још многи монархисти неће излазити уопште на гласање, али ако Краљ позове да се изађе на гласање - изаћи ћу и највероватније гласати за ДСС-Двери...

Одговори

Ројалисто
Прво позиваш тамо да се не гласа, а сада би да гласаш.... још ако се Аца Гица изјасни да треба да се гласа, ето тебе пред ћоравом кутијом. Имаш ли ти своје мишљење или чекаш да онај несретни самозванац смисли нешто, па да као нову мантру овде изводиш?

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

Самарџићу, ово све више добија облик предизборног интервјуа. Smile
Вук је у великој мери дискредитовао идеју монархије и четничке традиције, дочим је Шешељ то исто урадио и идеји Велике Србије приде. Наслућај ми вели да су то радили по налозима службе. Елем, претпостављам да су Дверјани у надмоћној већини монархисти, поштоваоци четништва и сањари о повратку изгубљених територија. Зашто се о тим темама не говори у кампањи? Да ли постоји процена да би кампања тог типа била контрапродуктивна? Какав је твој став о будућности Бивше Југословенске Републике Македоније?

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним