Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Изборна крађа 2016.
#15

jbg Vučić je Vojvodu spašavao haga, prvo su ga pustili na insistiranje vlade Srbije (zbog humanih uslova), zatim ga je branio i nije ga izručio hagu kad su ovi hteli da ga vrate, takođe Vučić nikada nije Vojvodi uputio kritiku niti Vučić njemu. Takođe vojvoda je prošao bez sankcija za paljenje zastava.Sve u svemu ima neka tajna veza između njih.

Nego,
u ime demokratske opozicije Srbije i u ime Čede, Čanka, Tadića, Bojana Pajtića i Radulovića pozivam Vas da na ponovljenim biračkim mestima u Sredu 4-og maja glasate za Dveri-DSS kako bi demokratski opozicioni blog bio što veći u skupštini Srbije.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#16

Jeremija, kuco stara, ponovo jasemo forumom Pogleda! Nema nam vise Milutina, agituje za Radula na tviteru, a ti znas da je mene muka naterala da se ponovo aktiviram. Revolucionari se skupljaju (evo, i Samardzic bi hteo, ali je, nazalost, sprecen) pa je red da i mi kazemo nesto. Mi, istinski protivnici svih revolucija, od Francuske (a i engleske pre nje) preko Oktobarske do Petooktobarske i svih kopija koje dodjose posle.

Ovaj neverovatni naucnofantasticni tekst koji si linkovao delo je coveka koji je ucesnik 5 oktobra, u kom je, uzgred budi receno, ucestvovao i sadasnji americki ambasador Skot, tada sluzbenik americke ambasade u Budimpesti, gde je organizovan 5 oktobar. Brana Ristivojevic, kao i svi vi koji ste podrzali 5 oktobar, morali biste vecno da nosite oko vrata one predratne reklame (kao sto Samardzic kaze da je morao da nosi otac Vuka Draskovica kad je bio osudjen) na kojima pise: ja sam korisni idiot koji je rusio Srbiju 5 oktobra.
Одговори
#17

(30-04-2016, 01:06 PM)dko Пише:  svi vi koji ste podrzali 5 oktobar, morali biste vecno da nosite oko vrata one predratne reklame (kao sto Samardzic kaze da je morao da nosi otac Vuka Draskovica kad je bio osudjen) na kojima pise: ja sam korisni idiot koji je rusio Srbiju 5 oktobra.

Рушили смо банду, али поново нас је узјахала. Илити народ који заборавља сопствену историју осуђен је да је понавља.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#18

Nije vas ponovo uzjahala, vec ste ruseci (manju) bandu (Slobinu) doveli neuporedivo vecu bandu, Dinkic-Djindjic-Ceda-Canak (predvodjenu Kostunicom) koja nas u kontinuitetu jase za racun najvece (strane) bande. I koja je u banditsko drustvo kooptirala i uclanila Vucica.

I, ocigledno zaboravljate sopstvenu istoriju, jer se opet igrate revolucije...
Одговори
#19

Управо тако. Не постоји никакав кантар који мери тежину зла, тако да та прича о већем или мањем злу не пије воду. Одавно у политици у Србаља нема идеала, јер ако СРС може да толерише СНС, и ако можете да мирне савести гледате како у истој колони данас марширају заставе Образа, Двери, ЛДП, ЛСВ, ДС, онда нам није остало још много времена до апсолутног и коначног пада... Што би ономад рекли црнорукци, "ни са оваквим владама, ни са оваквим опозицијама"!

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори
#20

(30-04-2016, 01:28 PM)dko Пише:  Nije vas ponovo uzjahala, vec ste ruseci (manju) bandu (Slobinu) doveli neuporedivo vecu bandu, Dinkic-Djindjic-Ceda-Canak (predvodjenu Kostunicom) koja nas u kontinuitetu jase za racun najvece (strane) bande. I koja je u banditsko drustvo kooptirala i uclanila Vucica.

I, ocigledno zaboravljate sopstvenu istoriju, jer se opet igrate revolucije...

Као што рече Добровољац, нема сврхе упоређивати банду, али опет се не слажем са тобом да су ови који су дошли после Слобе "неупоредиво" већа банда.

Нити су они изгубили Косово, нити су нам у њихово време плате биле 2 марке, нити нам цркавају кућни уређају због пречестих рестрикција струје, као у Слобино време...

Вучића ко је кооптирао не знам, али видим да поново јаше са Слобиним пуленима...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#21

E Gromovnik, znamo se dugo sa foruma...nemoj da se zajebavamo. Svaki je DSS-Dverjanin u zadnjih desetak godina napisao tri stotine analiza 'obojenih revolucija' po petooktobarskoj mustri, i pokusao da skine teret krivice sa sebe. I danas svaki DSS/Dverjanin tvrdi da je za vreme Dosmanlija/zutih Srbija izgubila suverenitet i da je institucionalno i ekonomski unistena a da je tek bila naceta za vreme Slobe. To je opsteprihvacena teza svih nacionalsita danas, tako da - ako ti zelis da mi prodajes ovu tezu od 6 oktobra ujutro - neces naici na nerazumevanje samo kod mene vec i kod puka i korpusa DSS-Dveri.

Kosovo i Metohija su za vreme Slobe 'izgubljeni' (kako kazes) u ratu, a ne serijom pravno-politickih potpisa od strane bandita Kostunice, Tadica i Vucica, koji su zaista predali KiM. To je ogromna razlika.
.
Одговори
#22

Не знам ја шта пишу Дверјани, али знам засигурно да су ови 2000. дошли на власт једне девастиране и уништене државе, у којој је просечна плата била 2 (и словима: две) марке.

Сад ко је ту бандит, плаћеник а ко велеиздајник не знам, али знам да смо од 2000. продисали и да нисмо више морали да бринемо шта ћемо сутра да једемо, као ни да продајемо сопствену покретну и непокретну имовину да бисмо преживели, а ти и "пук и корпус ДСС/Двери" мислите шта год хоћете, у то не улазим.

О снази и јачини Слобиних институција и СПС-овске економије ми не пада на памет да дубим овде, јер висина плате, животни стандард, као и квалитет наших производа - југа и стојадина, ЕИ ниш телевизора и осталих из тог доба говоре више него што је потребно о стању у каквом се држава налазила тих година.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#23

(30-04-2016, 01:06 PM)dko Пише:  Jeremija, kuco stara, ponovo jasemo forumom Pogleda! Nema nam vise Milutina, agituje za Radula na tviteru, a ti znas da je mene muka naterala da se ponovo aktiviram. Revolucionari se skupljaju (evo, i Samardzic bi hteo, ali je, nazalost, sprecen) pa je red da i mi kazemo nesto. Mi, istinski protivnici svih revolucija, od Francuske (a i engleske pre nje) preko Oktobarske do Petooktobarske i svih kopija koje dodjose posle.

Ovaj neverovatni naucnofantasticni tekst koji si linkovao delo je coveka koji je ucesnik 5 oktobra, u kom je, uzgred budi receno, ucestvovao i sadasnji americki ambasador Skot, tada sluzbenik americke ambasade u Budimpesti, gde je organizovan 5 oktobar. Brana Ristivojevic, kao i svi vi koji ste podrzali 5 oktobar, morali biste vecno da nosite oko vrata one predratne reklame (kao sto Samardzic kaze da je morao da nosi otac Vuka Draskovica kad je bio osudjen) na kojima pise: ja sam korisni idiot koji je rusio Srbiju 5 oktobra.
Милошевићев режим је био пропаст и водио је у још већи понор.
Милошевић плус ''баба Јула'', са својим комунистима милионерима, то си заборавио.
И са својом час опозицијом, час делом власти, која хоће Србију до Карлобага (!) инсистира на термину национализам и тиме привлачи, прави и учвршћује тзв. србо-комунисте.
И са својом другом час опозицијом, час делом власти, која прави још једне ''четнике'' - Булајићеве четнике.
И са слуђеном САНУ, црвеном а ипак проглашава Недића великим Србином.
Итд.
Дакле, болесно стање.
Према томе, морало је да се лечи.
С друге стране, имаш још опозиције - плаћене из иностранства и повезане са домаћом мафијом.
Моја логика је тада била: ово прво мора да се макне. А чим га ови макну, одмах почиње процес да се и они макну. Што пре се први макну, пре ће се манкути и ови други.
А последње 4 године имамо опет на грбачи ове прве - само без Јула, али и он је ту негде, замаскиран - који су узели програм ових других.
Све у свему - ниси у праву.
Одговори
#24

- Први отпочео сарадњу са Хашким трибуналом, јер му је то тада одговарало (изручио им Ердемовића 1996. године),
- херметички затворио границу према РС и РСК 1994,
- није прстом мрднуо да спречи пад Крајине и великих делова РС,
- предао без расправе у Дејтону, Сарајевску регију са скоро 200.000 Срба Хрватима и муслиманима.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори
#25

(30-04-2016, 03:05 PM)Милослав Самарџић Пише:  А последње 4 године имамо опет на грбачи ове прве - само без Јула, али и он је ту негде, замаскиран

Где замаскиран, Вулин се не скида са ТВ. Или га не препознајемо зато што се ошишао?

(30-04-2016, 03:05 PM)Милослав Самарџић Пише:  Милошевић плус ''баба Јула'', са својим комунистима милионерима, то си заборавио.

Све се заборавило, Самарџићу. Забораван смо ми народ. Зато и не чуди реакција народа када су Вучића напали муслимани у Сребреници, као да то није онај исти човек.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#26

Gromovnik, ja sam ti rekao da necu da ucestvujem u zajebanciji i igri Carevo Novo Odelo. Ko bre nije imao sta da jede? Koliko si tada imao kilograma, samo mi to reci, da li si bio iznad prosecne tezine za svoju visinu?

Samardzicu i Nikolaj - isto, bez laganja samih sebe i svih nas u oci ...'a cim ga ovi maknu odmah poicnje proces da si i oni maknu'...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...ali TUZNIH HAHAHAHAHAHA, posto nema znaka za tragikomiku.

Srecan rad revolucionari, ja da ucestvujem u vasim smesnim debatama i iznosenju 'argumenata' necu...Koliko godina imas Nikolaj? Hoces jos da te podsetim Slobinih nedela i gresaka, koji ne mogu da se porede sa revolucionarnim nepocinstvima?
Одговори
#27

Када 8 опозиционих партија окупи 1600 људи на протесту усред Београда, и то за викенд (!), онда је сваки коментар сувишан!!!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#28

(30-04-2016, 03:30 PM)Громовник Пише:  
(30-04-2016, 03:05 PM)Милослав Самарџић Пише:  А последње 4 године имамо опет на грбачи ове прве - само без Јула, али и он је ту негде, замаскиран

Где замаскиран, Вулин се не скида са ТВ. Или га не препознајемо зато што се ошишао?
Па да. Smile
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним