Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Изборна крађа 2016.

(30-04-2016, 03:33 PM)dko Пише:  Gromovnik, ja sam ti rekao da necu da ucestvujem u zajebanciji i igri Carevo Novo Odelo. Ko bre nije imao sta da jede? Koliko si tada imao kilograma, samo mi to reci, da li si bio iznad prosecne tezine za svoju visinu?

Samardzicu i Nikolaj - isto, bez laganja samih sebe i svih nas u oci ...'a cim ga ovi maknu odmah poicnje proces da si i oni maknu'...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...ali TUZNIH HAHAHAHAHAHA, posto nema znaka za tragikomiku.

Srecan rad revolucionari, ja da ucestvujem u vasim smesnim debatama i iznosenju 'argumenata' necu...Koliko godina imas Nikolaj? Hoces jos da te podsetim Slobinih nedela i gresaka, koji ne mogu da se porede sa revolucionarnim nepocinstvima?
Ти ниси тада живео у Србији и зато не разумеш о чему ми причамо.
Уосталом, зар мислиш да је сада боље да је Милошевић са Јулом на власти и даље?
На крају крајева, они и јесу, само без Милошевића, и даље на власти. Ти практично тврдиш да су ови били бољи онда него данас. Smile
Јел се сећаш нпр. мог отвореног писма Вучићу, Милошевићевом министру тада, негде 1998. чини ми се?
Одговори

(30-04-2016, 04:10 PM)смедерево Пише:  Када 8 опозиционих партија окупи 1600 људи на протесту усред Београда, и то за викенд (!), онда је сваки коментар сувишан!!!
како мислиш 1.600? на снимку изгледа много више:
http://www.pogledi.rs/protest-opozicije-...vke-u-rik/
Одговори

(30-04-2016, 04:10 PM)смедерево Пише:  Када 8 опозиционих партија окупи 1600 људи на протесту усред Београда, и то за викенд (!), онда је сваки коментар сувишан!!!

izmedju 6-8 hiljada sigurno...

Eno oni artemijevci ne mogu da skupe 20 ljudi a svaki dan kampuju i šetaju centrom Beograda.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(30-04-2016, 04:16 PM)Милослав Самарџић Пише:  
како мислиш 1.600? на снимку изгледа много више:
http://www.pogledi.rs/protest-opozicije-...vke-u-rik/
Незнам мени тако делује!Максимално до 3000.
Испред зграде у којој се налази Републичка изборна комисија окупљени су грађани који су незадовољни, како они сматрају, изборном крађом. Поред коалиције Двери-ДСС, протестима се придружили и лидери, чланови и симпатизери других опозиционих странака. Према проценама, окупљено је око 3.000 грађана.
Правда

(30-04-2016, 04:25 PM)Mekenzi Пише:  

izmedju 6-8 hiljada sigurno...

Eno oni artemijevci ne mogu da skupe 20 ljudi a svaki dan kampuju i šetaju centrom Beograda.

Јел то Киза(немам други профил,мајке ми)?

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

E Samardzicu, nemoj da mi vredjas inteligenciju i sebi (isto i Gromovnik) sa pateticnim 'nismo imali sta da jedemo' i 'ti tada nisi ziveo ovde'. Kakvi su to argumenti?

Doveli ste Dos i strance na vlast 5 oktobra, i opet podrzavate kombinaciju koja lici (jos nije, ali ide u tom pravcu). OVO JE MOJ ZADNJI POST NA OVU TEMU. Ne pada mi na pamet da se igram zamene teza i da pricam o Slobi i o Seselju. Meni to nisu mogli da prodaju ni 5 oktobra a kamoli danas.

Inace, kome je nejasna strategija rusenja coveka koga trzite na vezi (Vucic) neka samo prouce slucaj Gruevskog, koji se i DANAS otvoreno zalaze za ulazak Makedonije i u NATO i u EU, i neka malo prate taj slucaj sada preko leta.
Одговори

(30-04-2016, 01:48 PM)Добровољац Пише:  Управо тако. Не постоји никакав кантар који мери тежину зла, тако да та прича о већем или мањем злу не пије воду. Одавно у политици у Србаља нема идеала, јер ако СРС може да толерише СНС, и ако можете да мирне савести гледате како у истој колони данас марширају заставе Образа, Двери, ЛДП, ЛСВ, ДС, онда нам није остало још много времена до апсолутног и коначног пада... Што би ономад рекли црнорукци, "ни са оваквим владама, ни са оваквим опозицијама"!

Ово потписујемо!

Да употребимо јопет Кањоша, па каже:

Бољи и виши одоше бољима и вишијема, а нами јееедва допадоше:

1.
Патријарх који са јудејима свијеће пали у синагоги и са кримо-католицима се целива и унијати!

2.
"Краљ" који ем што не зна да говори не зна ни да се прекрсти!

3.
Прецедник са лажну диплому који је потпуно пролуп'о!

4.
Први човек у Држави који балави и пљује кад говори са плачним изразом на лицу.

5.
Четнички Војвода који је победио Хаг и рак а изгубио битку са сопственим стомаком!

6.
И на крају ДВЕРИ за које смо толико навијали и Бошко који се од узорног Србина и домаћина претворио у манекена па окачио машну оковрат и камен оврат у виду женице судва презимена па сад маршира заједно са Тадићем, Крмандом, Пајтићем а чека се и олињали Вук!

Куку нами и леле, бољи и виши одоше бољима и вишијема а нами јееедва ови допадоше!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Nemoj tako Prosvetaru,
Ipak smo sad koalicija...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(30-04-2016, 03:33 PM)dko Пише:  Ko bre nije imao sta da jede? Koliko si tada imao kilograma, samo mi to reci, da li si bio iznad prosecne tezine za svoju visinu?

E Samardzicu, nemoj da mi vredjas inteligenciju i sebi (isto i Gromovnik) sa pateticnim 'nismo imali sta da jedemo' i 'ti tada nisi ziveo ovde'. Kakvi su to argumenti?

Па то што пишеш може да се објасни само чињеницом да ниси тада живео овде. Не видим зашто твоју интелигенцију погађа нечије искуство или сећање?

Ако мислиш да су сви били сити, онда очигледно ниси свестан да су у Слобино време касниле, ионако мизерне, пензије и плате у скоро свим предузећима. Да не причам за време инфлације, када су људи примали шарене папириће, или су примали бонове?

Свако ко није имао имање или рођаке на селу, тај је искусио неки период глади у Слобино време. И то је, међутим, било по цену распродавања свих вредности сем крова над главом, ако те баш интересује мој случај.

Дакле - стање константног сиромашења.

По градовима се јело црвљиво брашно, а млеко, уље и шећер су биле луксузне намирнице за које си углавном морао да се бориш, или да их јуриш пола дана због разноразних несташица. Да не причам за гориво на пример које нам је стварно било луксуз и за које се обично чекало по пола дана на пумпи, или струја, коју некад више нисмо имали него што смо је имали (а кад нема струје, нема ни грејања итд.)?

Значи немој стварно да мешамо бабе и жабе. У економију се разумем, али видим како живим, и ја и они око мене.

То што га је оборила лажна опозиција, жељна власти а не и демонтирања трулог партијског комунистичког система је сасвим друга ствар. Није проблем у 5. октобру, он је једноставно морао да се догоди, проблем је у томе што није било 6. октобра. Што Србија није имала никакву аутентичну опозицију, исто као што је нема ни данас, већ се она ујединила само због Америчких долара, управљајући народним незадовољством, муком, неправдом и глађу у својим себичним циљевима. Што је само скинут Милошевић, а трули партијски и систем није демонтиран, већ је наставио да сиса животну енергију Србије. "Револуција" је одрађена у једном дану и ту се стало, паразитски систем је опстао, лоше навике су остале, па тако и данас има посла и бољитка само за чланове партије, и оне који на овај или онај начин шурују с њима. Нама осталима су довели банке, да се задужујемо док можемо.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(30-04-2016, 05:02 PM)dko Пише:  E Samardzicu, nemoj da mi vredjas inteligenciju i sebi (isto i Gromovnik) sa pateticnim 'nismo imali sta da jedemo' i 'ti tada nisi ziveo ovde'. Kakvi su to argumenti?

Doveli ste Dos i strance na vlast 5 oktobra, i opet podrzavate kombinaciju koja lici (jos nije, ali ide u tom pravcu). OVO JE MOJ ZADNJI POST NA OVU TEMU. Ne pada mi na pamet da se igram zamene teza i da pricam o Slobi i o Seselju. Meni to nisu mogli da prodaju ni 5 oktobra a kamoli danas.

Inace, kome je nejasna strategija rusenja coveka koga trzite na vezi (Vucic) neka samo prouce slucaj Gruevskog, koji se i DANAS otvoreno zalaze za ulazak Makedonije i u NATO i u EU, i neka malo prate taj slucaj sada preko leta.
Геније, уопште не капирам шта хоћеш да кажеш... Дал то говориш о стратегији рушења Вучића - уз помоћ стренџера - у овом контексту Вучића као заштитника Србаља....
Одговори

(30-04-2016, 06:39 PM)Громовник Пише:  То што га је оборила лажна опозиција, жељна власти а не и демонтирања трулог партијског комунистичког система је сасвим друга ствар. Није проблем у 5. октобру, он је једноставно морао да се догоди, проблем је у томе што није било 6. октобра. Што Србија није имала никакву аутентичну опозицију, исто као што је нема ни данас, већ се она ујединила само због Америчких долара, управљајући народним незадовољством, муком, неправдом и глађу у својим себичним циљевима. Што је само скинут Милошевић, а трули партијски и систем није демонтиран, већ је наставио да сиса животну енергију Србије. "Револуција" је одрађена у једном дану и ту се стало, паразитски систем је опстао, лоше навике су остале, па тако и данас има посла и бољитка само за чланове партије, и оне који на овај или онај начин шурују с њима. Нама осталима су довели банке, да се задужујемо док можемо.
Пре 6. октобра 2000. био је неки октобар после избора 1998, када су Драшковић и Шешељ имали више гласова у Скупштини од СПС-а, ЈУЛ-а и Нове демократије. Надали смо се да ће они преузети власт на месец-два, само да би расписали изборе за уставотворну скупштину, фер изборе... Али они су одмах почели да преговарају са Милошевићем - ко ће са њим да прави владу. СПО је тражио превише министарстава, па је Милошевић узео СРС, који је тражио мање. А ускоро Милошевић је дао нека министарства и СПО-у.
Одговори

Ko je gori u ovoj ludnici?Tesko pitanje.
Nekako prvi samar najvise zulja,poslje se magare navikne.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(30-04-2016, 06:47 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(30-04-2016, 05:02 PM)dko Пише:  E Samardzicu, nemoj da mi vredjas inteligenciju i sebi (isto i Gromovnik) sa pateticnim 'nismo imali sta da jedemo' i 'ti tada nisi ziveo ovde'. Kakvi su to argumenti?

Геније, уопште не капирам шта хоћеш да кажеш... Дал то говориш о стратегији рушења Вучића - уз помоћ стренџера - у овом контексту Вучића као заштитника Србаља....

Ни мени није јасно, каже довели смо Дос и странце 5. октобра, ево сад је народ вратио ове што су били пре 5. октобра, у чему је проблем?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(30-04-2016, 07:10 PM)Громовник Пише:  Ни мени није јасно, каже довели смо Дос и странце 5. октобра, ево сад је народ вратио ове што су били пре 5. октобра, у чему је проблем?

Можда у томе што сад и он живи у Србији...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(30-04-2016, 07:10 PM)Громовник Пише:  
(30-04-2016, 06:47 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Ни мени није јасно, каже довели смо Дос и странце 5. октобра, ево сад је народ вратио ове што су били пре 5. октобра, у чему је проблем?

Проблем је што их није народ довео нити вратио, него ти исти странци који су их рушили петог октобра. Изборима и партијама нешто промјенити... па да ли ви ишта контате!? Неће накарадни систем успостављен од службе управљане споља сам себи да копа око!

Најобичнија фарса!

(30-04-2016, 07:13 PM)Николај Пише:  
(30-04-2016, 07:10 PM)Громовник Пише:  Ни мени није јасно, каже довели смо Дос и странце 5. октобра, ево сад је народ вратио ове што су били пре 5. октобра, у чему је проблем?

Можда у томе што сад и он живи у Србији...

Не, него у премисама из којих изводите закључке. Оне су погрешне!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним