Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 1.8 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Александар Вучић
#99

Србија је под окупацијом,а ово је још један од необоривих доказа
Одговори

Не знам што се узбуђујете због једне лезбаче?
У Србији од петооктобарског пуча и окупације на власти и јесу све сами педери и лезбаче. Можда се чини, ал само можда, како су то породични људи (стрејт опредељења), али... То је заблуда, јер иза њих су у сенци цело време били педери из Брисела и Вашингтона. Другим речима, ко дозволи да њиме управља педер гори је од њега јер је шупак продао за новце. Опет, народ који дозволи да политичке проститутке и њихови сводници управљају државом сигурно и не заслужује боље.
Одговори

Цитат:ГЕЈЕВИ: Подршка Вучићу, ово је историјски тренутак за Србију

Геј стрејт алијанса (ГСА; Алијанса) поздравила је данас одлуку председника Владе Србије и мандатара за састав нове Владе Александра Вучића да за министарку државне управе и локалне самоуправе предложи Ану Брнабић.

[Слика: Pederski-olos1.jpg]

http://srbin.info/2016/08/08/gejevi-podr...za-srbiju/

Корићанима посланица прва:
Глава 6

9 Или не знате да неправедници неће наследити царство Божије? Не варајте се: ни курвари, ни идолопоклоници, ни прељубочинци, ни аџувани, ни мужеложници,
10 Ни лупежи, ни лакомци, ни пијанице, ни кавгаџије, ни хајдуци, царство Божије неће наследити.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(09-08-2016, 12:57 AM)Ројалист Пише:  ГЕЈЕВИ: Подршка Вучићу, ово је историјски тренутак за Србију

Дакле мандатар нам стиче све већу подршку међ' рајом Blush

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Одговори

95 одсто вођиних бирача није гласало да им министарка буде ЛГБТ Јок

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Zajebo je i Kim Dzong Una, Ugo Čavesa, Fidela Kastra po dužini govora Кез


Одговори

Одличан аналитички и новинарско-истраживачки чланак:

ЕНЕРГЕТСКА МАФИЈА ЈАШЕ! Фирма министарке Брнабић РЕКЕТИРАЛА Србију па је Вучић поставио за министра?!

http://www.srbijadanas.net/energetska-ma...-ministra/

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Direktor beogradske gimnazije koju je doskora pohadjao Danilo Vučić postavljen je za ministra prosvete.


Одговори

Sad ce da vas kavaju.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Hoće li palma glasati za pedersku vladu...

Nego,

Ova skupština je pederska, niđe oštrice, niđe bunjenja. Juče nesrećnik čitao 6 sati ekspoze i jedino je bilo zanimljivo dopacivanje "Klempo" Martinoviću.

Juče Šešelj sedi u prvoj klupi i pažljivo sluša svog studenta kako brani ekspoze, sve mu drago što je iznedrio takvog čoveka da vodi državu, nimalo da se pobuni, ustvari bunio se malo profesorski čisto reda radi. Ostali radikali poluzaspali.

DS & co povukoše, ko pi....Nisu mogli da saslušaju ekspoze...Umesto da su sedeli i ometali oni pobegoše sa bojnog polja...

Ovakvu opoziciju svaka vlast da poželi...

Vučić će narednih 15 godina bez problema da vlada.


Одговори

Двери: Вучић је последњи еврофанатик у Европи, Србија из његовог експозеа – не постојиОд 2012. јавни дуг повећан је за 9 милијарди евра и достигао преко 70% БДП-а. Економски гледано Вучић и у овом мандату наставља Динкићеву политику задуживања државе према ММФ-у и Светској банци, и није случајно да је окружен кадровима пропале Г17+, као и ДС и СПС, које мандатар оптужује да су упропастили државу

Сарадња досадашње владе са Русијом била је празна прича и обичан политички маркетинг. Где су руске инвестиције, где заједничка предузећа, где међудржавни споразуми о појачаном извозу наше робе на огромно руско и евроазијско тржиште? Србија званично и даље подржава територијални интегритет Украјине и тиме не поштује територијални интегритет Руске Федерације

НА ПИТАЊЕ шта мисли о тренутној власти, велики српски драмски уметник Петар Божовић рекао је да је Александар Вучић дао огроман допринос драмској уметности. И заиста, Вучићевој глуми мандатара нема краја! Три месеца не може да формира Владу, а онда заказују седницу у року од 24 сата.

Довољно је навести пример да посланичка група Двери укупно за учешће у расправи има онолико минута, колико је Вучић имао сати за свој експозе. Он је говорио 6 сати, а нама следује 6 минута. Тиме Вучићев режим наставља да понижава најважнију државну институцију – Народну скупштину.

Од 2012. јавни дуг повећан је за 9 милијарди евра и достигао преко 70% БДП-а. Економски гледано Вучић и у овом мандату наставља Динкићеву политику задуживања државе према ММФ-у и Светској банци, и није случајно да је окружен кадровима пропале Г17+, као и ДС и СПС, које мандатар оптужује да су упропастили државу.

У новој Влади нема Министарства за породицу, иако је у мандатровом експозеу констатовано да је бела куга један од највећих проблема са којим се српско друштво суочава. Нема ни Министарства за расејање. За нову владу наши сународници широм света остају странци, и још горе од тога, јер су странци овде добро дошли кад инвестирају, а српско расејање нема никакве погодности за улагање у своју отаџбину. У експозеу нема једног од најважнијег питања за Србију данас, а то је заустављање банкарске пљачке грађана Србије и заштита презадужених породица. Нема ни решења за породице које су у дужничком ропству према кредитима индексираним у швајцарским францима.

Крај привременог смањења плата и пензија које траје већ три године многи пензионери неће дочекати, а камоли повећање! Буџет за пољопривреду је и даље скандалозно мали и не испуњава законски минимум од 5% укупног буџета. Српски сељаци осећају се остављени од своје државе која више помаже долазак великих страних трговинских ланаца него домаћу пољопривреду. Прибојавамо се да ће у току мандата ове Владе бити покушај увођења ГМО хране и семена на мала врата, кроз приступање Светској трговинској организацији, што ће угрозити прехрамбену и здравствену безбедност, а домаћу пољопривреду додатно уништити.

Вучић је последњи еврофанатик у Европи. Нико више озбиљан не верује у Европску Унију, a мандатар и после BREXIT-а и даље хоће у ЕУ?

Сарадња досадашње владе са Русијом била је празна прича и обичан политички маркетинг. Где су руске инвестиције, где заједничка предузећа, где међудржавни споразуми о појачаном извозу наше робе на огромно руско и евроазијско тржиште? Србија званично и даље подржава територијални интегритет Украјине и тиме не поштује територијални интегритет Руске Федерације.

На слепом путу у ЕУ нова влада је спремна да жртвује сваки национални и државни интерес. Двери им поручују: права политика је – мање ЕУ, више Русије. Будућност Европе је у Европи нација којој неће командовати администрација из Брисела. Размишљајте хитно о Европи после Европске Уније и нашем месту у њој. Размишљајте хитно о Русији као новом међународном центру моћи који нас никада није бомбардовао, који се бори за очување КиМ у саставу Србије и који нам нуди сарадњу у политичком, економском и војно-безбедносном смислу.

Не видимо перспективу Србије са овом Владом, видимо наставак празних прича и политичког маркетинга, нови допринос драмској уметности, али не и бољем и уређенијем животу у Србији.

(Посланичка група Српског покрета Двери)

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Bosko je briljirao, i Seselj i Bosko razvaljuju Vucka. Koliko je samo Vucic retoricki nazadovao, Kad nema aargumenana klsika "ti lazes, ti si lopov". Seselj je iskusni lisac i zna kako, Bosko je jos zelen, ali polako docice i iskustvo.
Одговори

[Слика: covek-koji-svaku-situ.jpg]

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Bosko Obradovic je odrzao jedan pravi govor kako svi mi razmsiljamo, svaka cast momce.

Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним