Тема је Затворена
Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sudbina Republike Srpske

ЦИК : Додик у Председништву БиХ и Жељка Цвијановић председница РС

https://vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/713...c-42-odsto

(07-10-2018, 10:26 AM)luka.luke Пише:  Ја знам да вама са стране Додик лијепо звучи, али ситуација је сасвим, сасвим, сасвим другачија.

Џабе причаш то овом излапелом чичишту, он ионако одавно живи у својим сновима Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!

Мени је заиста Чудно да Додик и институције нису са Милорад Додиком одгајали ЗАМЕНИК.

Поготово ако су српски политичари увек некоме на мети!

Чак да имаш институције што су фабрике за Српске државнике као Институт у Москви... где мислим да Бања Лука мора да шаље своје талентоване синове и кћерке....где гајаш садашност и будучност!

http://webtribune.rs/a-sada-scenario-koj...u-pa-onda/

(08-10-2018, 05:26 PM)Громовник Пише:  
(07-10-2018, 10:26 AM)luka.luke Пише:  Ја знам да вама са стране Додик лијепо звучи, али ситуација је сасвим, сасвим, сасвим другачија.

Џабе причаш то овом излапелом чичишту, он ионако одавно живи у својим сновима Smile
Ма, немам ни намјеру са њим да полемишем, поготову о дешавањима у РС и БиХ.

Шта причати са неким ко извали ово:
"Један наш Добровољац из Канаде, Четнички син, на свом првом "ватреном крштењу" замало да погине јер је са осмехом почео да устаје кад се из шумице појавила група потурчењака вичући "Не пуцај-НАШИ СМО!"

Спасла га је само присебност млађаног Команданта Србске који му је после очитао лекцију рекавши:

-НЕМА ВИШЕ "НАШИ СМО", ГОТОВО ЈЕ СА "НАШИМА"!"

Није ни за стрип Мирко и Славко

(08-10-2018, 05:26 PM)Громовник Пише:  

Каки су да су-наши снови су бескрајно близу СУРОВОЈ ЈАВИ, док су твоји снови о, на пример, ДРЕВНОМ НАРОДУ УКРИ, близу само Вечним Ловиштима или пак месту ђе ће се исти ускоро нађу да праве друштво својима које је баћушка добро и дубоко изгазио у черноземље Малоруско!

Баја

(08-10-2018, 06:46 PM)luka.luke Пише:  Шта причати са неким ко извали ово:
"Један наш Добровољац из Канаде, Четнички син, на свом првом "ватреном крштењу" замало да погине јер је са осмехом почео да устаје кад се из шумице појавила група потурчењака вичући

Спасла га је само присебност млађаног Команданта Србске који му је после очитао лекцију рекавши:

-НЕМА ВИШЕ "НАШИ СМО", ГОТОВО ЈЕ СА "НАШИМА"!"

Није ни за стрип Мирко и Славко

Ми не знамо ђе си ти био ми бејасмо у близини кад се то догодило јербо ми у нашим годинама нисмо за ратовање блиског сусрета.

Прилично недефинисана линија фронта је била недалеко, Добровољци који су долазили нису били озбиљно обучавани, чак је све нас изненадило да није било неке предстраже ни лозинке кад смо ми долазили са оним што смо доносили.

Човеку о коме је реч није било на време објашњено да се дневно мењају крпице разних боја које се везују за рукаве а не знамо да ли га је ко обучио у вези лозинке.

Све у свему, група којој је био придодат је залегла у ниску борову шумицу на узвишици кад је из доњег дела шумице изљегла групица у идентичним униформама вичући "Не пуцај-НАШИ СМО!"

На то је овај наш Канађанин почео да се диже са осмехом на лицу а у исто време су придошлице почеле да дижу пушке, ваљда кад су угледали браду!

Остало је јасно, ситуацију је спасла присебност младих Војника РС који на "НАШЕ" и све "нашинце" не реагују а нарочито на оне из Нашица који не разликују Ч од Ћ!

Друго, није тамо било све организовано као би требало НА СВЕ ТРИ СТРАНЕ!

Срећа да ми поседујемо генетско ратничко шесто чуло, што би се сигурно покварило да смо служили окупаторскау војску у Амброза, тако да умало не изгибосмо тројица у колима да један од нас није био будан (погађате ко је то) док су двојица куњали!

Ну ми нисмо ође да причамо ратне приче попут онијех који су били рањавани, хмммм...обично у ногу...ахем!

Тужан

(07-10-2018, 01:03 PM)luka.luke Пише:  
(07-10-2018, 10:55 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Иначе због мешања Ч и Ћ се губила глава у Србској за време рата, зато нам је та фалинка код Давора сумњива!

Чу'ш....војник Републике Србске а није у стању да каже:

ЧВОРАК ЧУЧИ НА ЧУКУР ЧЕСМИ!

Хмммм....у рату су такви морали да доказују ко су и оклен су са скидањем гаћа моментално или....оде глава!

Је ли ти то потцјењујеш све Србе и српске жртве из Сарајевског поља, који одбранише: Хаџиће, Илиџу, Илијаш, Вогошћу, Неџариће

Има сада их доста у Канади, попричај са њима, па ћеш видјети како прич(ћ)ају и ми сањима збијамо шале на тај рачун, али не умањујемо због ч-ћ њихово србство.

Ми међу Србима из Србске имамо на стотине добрих пријатеља а онако шире познајемо и много више, чак су и многе вишеспратнице у Торонти и шире скоро потпуно насељене Србима из РС!

Међутим!

Познајемо само једног (и словима ЈЕДНОГ) који има говорну ману да употребљава Ћ кад треба Ч, као и да зијева кад говори и том приликом гута самогласнике!

То је један добар дечко који је одрастао у Сарај'ву играјући се са турском децом.

Међутим!

Његова мајка, тоже Сарајка, је родом од Невесиња равног и говори љуцки, нормално!

Даклем те твоје приче могу да прођу само на ТВ код оног потурчењака са србским лицем Сенада Хаџифејзаншејтановића....или како се већ зове, који од подне мрзи самог себе чим се сабајле погледа у огледало и види Србина, а од подне цео свет!

ПС

Иначе потурчењаци са србским лицем су и онај Харис Силајџић и многи други, док типичном потурчењаку избосне, попут Изметбеговића, нос тежи дружењу са подбратком чим дођу у неке године!

Шта'ш....турска је туга поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!

https://www.intermagazin.rs/a-sada-scena...splanirao/

Па да....Иванић ради тачно то што је Доктор Трифковић предвидео, а он је лепо рекао у видео прилогу који смо дали:

КАД ДОДИК ПОБЕДИ ЗАПАД ЋЕ ИЋИ НА НЕГИРАЊЕ РЕГУЛАРНОСТИ ИЗБОРА!

Ође код Чмарића у студију је и његов вечити гост, ЧОВЕК-ПАРЦОВ и ХЕРМАФРОДИТ СА ПИСКАВИМ ГЛАСОМ И СВЕ СИСАМА, Дарко Трифуновић, који бајаги глумећи патриЈоту тражи поновно пребројавање као и ПРАВДУ ЗА ДАААВ'ДА!

https://www.youtube.com/watch?v=HvGiuYLK_ok

Интересантно да и Трифуновић радо показује своје рањавање у, гле чуда, у ногу...ахем...док Славко Никић тврди да је туна било саморањавања кол'ко 'оћеш!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

(08-10-2018, 08:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  То је један добар дечко који је одрастао у Сарај'ву играјући се са турском децом.

Један добар де(ћ)ко ти није сумњив, а давор јесте.

Потражи тамо неког "сељка" из Сарајевског поља, не из Сарајева, из ћаршије, па поприћајте мало, из ћетнићких су породица, ваљда је опште познато да је Сарајевско поље ћетнићко.

(08-10-2018, 10:40 PM)luka.luke Пише:  
(08-10-2018, 08:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  То је један добар дечко који је одрастао у Сарај'ву играјући се са турском децом.

Један добар де(ћ)ко ти није сумњив, а давор јесте.

Потражи тамо неког "сељка" из Сарајевског поља, не из Сарајева, из ћаршије, па поприћајте мало, из ћетнићких су породица, ваљда је опште познато да је Сарајевско поље ћетнићко.

Ми ти лепо објаснисмо да од стотина Срба који напунише више облакодера у Торонти и шире, ми нађосмо само ЈЕДНОГ сутом говорном маном!

Сама чињеница коју наводиш да би сад лингвисти-истраживачи ваљало да шпартају по Сарајево-пољу у потрази за Србима са говорном маном говори у прилог ОПШТЕМ (а не нашем) ставу да је иста говорна мана реткост, а у последњем рату беше и опасност по живот носиоца говорне мане!

Међутим!

Иста говорна мана јесте само један детаљ у општој слици коју нам ође представља Давор и његова булумента СА РАЗЈАПЉЕНИМ ЖВАЉАМА И УЗДИГНУТИМ ПЕСНИЦАМА!

Зато не само МИ, последњи и нормални Срби, но и сви честити људи диљем планете који љубе свој Род и Завете, ИМАЈУ АВЕРЗИЈУ ПРЕМА ОБОЈЕНИМ РЕВОЛУЦИЈАМА СА УЗДИГНУТИМ ПЕСНИЦАМА!

Међутим!

Ми дозвољавамо да је можда унас нетрпељивост према револуцијама (од Француске па надаље) разлог зашто се нами трчи у нужник чим видимо Давора и његове!

Ми једноставно НЕ ВОЛИМО ПРОЛЕТАРИЈАТ!

Па каже:

Михаил Булгаков, Псеће срце (одломак):

Цитат:-То је неописиво! – узвикну младић, који је као што се испоставило, уствари женско*.

-Само ја, као онај који руководи културним одељењем...

-ОНА која руководи, - исправи је Филип Филипович.

-Знате, професоре, - рече девојка тешко уздахнувши,- да се нису заузели за вас на најбезобразнији начин, вас би требало ухапсити!

-А због чега?- радознало упита Филип Филипович.

-Ви мрзите пролетаријат! - ватрено рече жена.

-Да, ја не волим пролетаријат – тужно се сагласи Филип Филипович и притисну звонце.

ЗАКЉУЧАК:

Признајемо, и МИ тоже не волимо пролетаријат!

Шта'ш...пучина је ипак, ипак...стока једна грдна, добре Душе кад јој ребра пучу!

Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!

ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

(08-10-2018, 10:35 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Слика: image.jpg]

[Слика: Aleksandar_Rakovic2.jpg]

[Слика: -_-540x370.jpg]

ЧОВЕК-ПАРЦОВ и ХЕРМАФРОДИТ СА ПИСКАВИМ ГЛАСОМ И СВЕ СИСАМА

Друго, одгледасмо тог Давора како прича о својо 'удој судбини окривљујући све и свакога као да је ОН једини несрећник на планети!

Каже био рањен у ногу...ахем....па људи није једини рањеник у Војсци, у рату има рањавања, то је сама срж и природа ратовања!

Међутим!

Он онда у наставку бљује по докторима у Србској који муу нису рану обрадили како треба па је мор'о у Београд на ВМА итд. итд....

ЧОВЕЧЕ...ТАКВЕ СТВАРИ СЕ ДОГАЂАЈУ СВУДА И СВАКОМЕ!

Рецимо у Канади, која је по једна од водећих земаља у свету у здравству, ПРВИ МИНИСТАР КВЕБЕКА (то је као Председник у Европи), је допао болнице због неке обичне ствари и....бактерије из система за вентилацију, бактерије које једу месо, су му буквално појеле ткиво да су морали да му одсеку ногу изнад колена!

Неки новинар је прошао исто у другом граду, оде нога из другог разлога али ноге више не има!

И шта сад...Давор диже револуцију између осталих несрећа које су га задесиле и због краће ноге, ка'е звали га "кљако"!

И сад Иванић прети да ће и он да брани својим грудима Правду за Давида, праве од тога политичку странку, ЛОВА СА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ПЉУШТИ....

Међутим!

ТО СМО ВЕЋ ИМАЛИ, И МИ И ЛИБИЈА И ТАКОЗВАНА "УКРАЈИНА"...

ГОФ*ЊИВА МОТКА ВАЉА ДА РАДИ!

(09-10-2018, 12:29 PM)Брада Пише:  
(08-10-2018, 10:35 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Слика: image.jpg]

ЧОВЕК-ПАРЦОВ и ХЕРМАФРОДИТ СА ПИСКАВИМ ГЛАСОМ И СВЕ СИСАМА

Јок море, то је овај...НОСИ ВЕЋИ БРОЈ:

[Слика: 1107405334.jpg]

[Слика: tenor.gif?itemid=5404105]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

(09-10-2018, 09:44 AM)Брада Пише:  И тако . . . ти се опет ругаш са туђом крвљу, док је тај Трифуновић био по Босни и Југославији ти си био у Канади, ниси ни заноктицу покидо, ни влас с браде ти није одпала, сматрајући СВЕ нас овдје комуњарама а данас величаш Шешеља (који је прије свега атеиста) и цитираш Никића који је радник РДБ, ти би га у другим приликама назвао Удбашем.

Прво, не балегај превише јербо НЕ ЗНАШ ђе је ко био и кад, па показивање својих рана није увек гаранција за боравак на ратишту и јунаштво!

Нами није жа'што замал'не изгибосмо, није нам жа'ни што доћерасмо себе до просјачког штапа но не мож'да прежалимо што на време не осетисмо смрад NOVOSRBA међу ретком Србадијом, друкше би ми да ни је ова памет!

Иначе, око рањавања у ногу, ПА ШТА АКО ЈЕ РАЊЕН, ЗА НАШЕ СХВАТАЊЕ ЈУНАШТВА ЈУНАК НИЈЕ САМО И ЈЕДИНО ОНАЈ КОЈИ ЈЕ БИО РАЊЕН НО И ОНАЈ КОЈИ ЈЕ РАЊАВАЊЕ ИЗБЕГАО, ТЈ. ОНАЈ КО ЈЕ КАДАР СТИЋИ И

У Т Е Ћ И

И НА СТРАШНОМ МЈЕСТУ ПОСТОЈАТИ!

То мишљење дели и Бата Доналд са нами кад вели за МакКејна, па каже:

"Он је ратни херој зато што је био заробљен-ја ценим људе који НИСУ били заробљени!"

("He's a war hero because he was captured. I like people that weren't captured.")

http://www.chicagotribune.com/news/natio...7-157.html

Иначе гледе Трифуновића, ми нисмо једини коме се гади та мушка (?) Јелена Милић!

Ево мало коментара са линка који смо дали, па ка'е:

Цитат:Ђубре Трифуновић 'оће да умре јер је Додо победио!

Jovica Milinkovic
15 hours ago

Trifunovic je ANALiticar smece ali moraju ga zvati po emisijama posebno u NEZAVISNE TV

Bearded Elder
18 hours ago (edited)

Darko Trifunovic. Ljudsko smece! On mi je profesor?!! Klasicne mantre, zastrasivanje i naivnost koju prodaje. Da se coveku stomak okrene koliko je sklon izdaji drzave. Vesto prozbori istinu a onda provuce svoju agendu suptilnu, odnosno EU i NATO agendu.

val milos
17 hours ago

TACNO TAKO I JA SAM ODAVNO PRIMETIO DA NESTO NE STIMA SA TIM ANALITICAREM

joe strummer
16 hours ago
Trifunovic jeste smece, ali nije suptilan i ljudi su provalili njegov program.

Aleksandar Vučić
16 hours ago
Odavno nisam cuo vecu istinu bolje objasnjenje.. Bravo

Grof MonteCristo
12 hours ago
Bravo za analizu Bearded Elder.

Gorgimb
15 hours ago
Neznam sta trazi Srdja Trifkovic u ovoj gomili smeca.

Шума Стриборова
18 hours ago
Darko Trifunovic i Jelena Milic su idealan par.

D Bos
18 hours ago
Da mi je da samo jednom sretnem ovog Trifunovica, da ga pljunem u sred one pederske njuske!

GHB 369
18 hours ago
Koji sljam gostuje na ovoj tv happy,

Milanko Brdar
18 hours ago
Sve junak do junaka, na čelu sa Maricem

sergionis papadopulos
19 hours ago
Najveca ljiga Darko Trifunovic

Зоран Раковић
19 hours ago
Definitivno.

ЦРНОГОРСКИ ЧЕТНИК
19 hours ago
Зоран Раковић једно издајничко говно

Stefan
15 hours ago (edited)
SRAMOTA staviti profu Trifkovica pored Vucic-Stankovica!

dmercep
18 hours ago
Nitko nije hvalio dolazak beogradjana u Dubrovnik. Samo serete.

Miroslav Trnjanac
19 hours ago
Zasto si Darka pustio bez crnog flora na reveru Ostali nisu losi sem da nesto naucim od ovog sa dva imena nedostaju mi njegova demagoska mudrovanja

Boris Scepanovic
18 hours ago
Odavno vec trvdim da su BH Hrvati daleko najveci gubitnici raspada SFRJ.Svi drugi su dobili barem nesto,a oni izgubili onakvu jednu drzavu,a za uzvrat su dobili da im sada Bosnjaci biraju politicke lidere.Dakle,cak ni minimum politicke autonomije nemaju.
Medjutim,trebalo je o svemu ovome misliti na vrijeme.

Cedomir Cupovic
17 hours ago
Ovaj trifunovic lici na cedu jovanovica po nastupu a bogami i guzjastvu, otkud takav dolazi vjerovatno veliki brat salje zamjenu za vec vidjenog cedu..
Nema sumnje...

hašim hrnčić
14 hours ago
Koje budale su ovdje dovedene, ako vi ne znate kako se u BiH dijeli vlast ne mora da znači da je to "monstru tvorevina"kako ove spodobe spominju.fnkcija člana predsjednika je ceremonijalna bez ivi veći ovlasti i čemu tolika frka oko Dodika i Čovića BiH ima svoj parlament 2 doma i oni su glavni..a vi se zabavljajte sa Šumadijom , to je vaše a entiteti u BiH su Bosanski..

Pepe Petrovic
18 hours ago
Emisija ispod nivoa profesora Trifkovica.

joe strummer
16 hours ago (edited)
Maricu, ovo je veoma vazan momenat za Republiku Srpsku i Srpski narod, tako da su banalizacija i glupiranje sasvim neukusni. Uzdrzi se od budalastina i pomozi da dobijemo informacioni rat.

Milan Sivc
13 hours ago
Ovo drustvo treba razdvojiti,sramota za profesora mora da sedi sa tim curanima..

Vlado Kirin
17 hours ago
Cisti pederluk kao i obicno

Saša Stojković
16 hours ago
Ovaj Darko izgleda jede bunike.

Gordana Dornbusch
15 hours ago
Ocena , upucena Darku Trifunovicu , svih komentara u ovoj emisiji u kome on nastupa , nije slucajna : prepoznatljivo je njegov nedostatak intelektualnog profesionalizma , zapravo njegove umne vrednosti i zrelosti u odnosu na funkciju kojom se bavi i istaknutim mnogobrojnim zvanjima koji su zapravo kontradiktorni njegovim sve ukupnim sposobnostima ! Taj se covek uopste ne uklapa intelektualno i dominantno u profesiji sa kojom se bavi ! Naprotiv !Ima primat prizemnosti , seoskog formata , u ostalom njegov rejting dolazi pod sumnjom i samim tim sto je jedan „ privezak „od mnogih , blizak vlasti , dovoljno govori o njemu , odnosno : ne mora da bude pametan , dovoljno je da bude „ poslusan „ ! Ta „ pamet „ koja je ocigledno u deficitu vidna je i kod ostalih ucesnika sa poredenjem licnog videnja sa aktivnostima Davidovog oca u trazenju istine njegovog ubijenog sina , i njegovo dovodenje u politickim „ aktivnostima „ , sto je apsolutno apsurd ! Apsurd , ima smisao i mesto samo kod ostrascenih zagovornika iz partiskih i politickih rezimskih krugova ! Cim otvore usta , i pocnu da hvale rezimske postupke ( a starost im je od 60 pa ...) sa njihovom dijagnozom zakasnili su za lecenje ! Rekla bih , da Milomir Maric , i on nije daleko od toga ! Njegov izbor gostiju i teme , sa kojom se on sve vise poistovecuje , ukazuje , da je na putu da postane kao i oni : kontradiktoran svemu onome sto ukazuje na prvenstveno , nacionalno prioritetno vrednovanje , ekonomsko , naturalno , kulturno , pravno i ...Srpske vrednosti u jacanju karaktera viseg nivoa i tradicije koja treba da mu bude putokaz ali bi zarad toga morao da se „ oprosti „ sa rijalitima i da vise nema dragu goscu Jelenu Milic i goste koji su kod njega vec na godisnjoj listi , vodeci sa njima , i oni sa njim , antisrpsku politiku ! To mozda ima i svoje dobro za one koji su ( za ) a i svoje lose za one zbog kojih mu je rejting opao ( kojih je sigurno vise ) i nalazi se sada , gde mu je i mesto : trecerazrednog voditelja , trecerazredne emisije iz trecerazrednog „ miljea „ !

Alen Agovic
16 hours ago
E moj Darko nesrećo bedna, pa ima nerešenih ubistava na stotine, pa ljudi ne izlaze svaki dan i prave proteste bas pred izbore, pa koliko se ubistava desi dnevno, a koliko se dugo istražuju, i takva je procedura svuda. Ovo su čisto izmanipulisani ljudi (roditelji), da ne grešim dušu da su unovčili tu tragediju, ali šta ako je neko od tih "nepostojećih" Britanskih špijuna, ubio pokojnog Davida, pa onda prikrivao tragove, ili podmitio nekog u policiji i tužilaštvu, pa politizovao to sve, za šta su oni experti, neko će mi reći da sam teoretičar zavere, a mi doživeli tolike zavere pa i danas nam kuvaju čorbu, a ti im Darko pomozi..ne verujem da je Darko koristan idiot, a jedina druga solucija je da je debelo plaćen od nato, za gomilu izmišljotina koje sam dosad čuo s njegove strane..živela Republika Srpska!!!

North Korea
10 hours ago
Darko Trifunovic je prefrigani NATO lobista proguglajte malo njegov život al prije 10 godina

Mancic
13 hours ago (edited)
Ziveo Dodik. Svaka njemu cast pobedio je sataniste sa zapada i njihove sluge. BRAVO ziveo 100 godina.

Vedran Djurica
13 hours ago
Додик је краљ!

Dijana Prusa
13 hours ago
Pravda za Davida! Justice for David ✊✊✊ Darko- full respect

sasa bunic
5 hours ago
daj Mariću zoveš ovog Trifunovića Američkog ŠPIJUNA da raspravlja o NAJBITNIJEM Srpskom Nacionalnom Intresu a to je REPUBLIKA SRPSKA........Mariću stvarno si OLOŠ.....

lorkapjesnik
11 hours ago
Ко си ти Трифуновићу да нешто некоме ''не дозвољаваш''? Сам политизираш то питање правде за Давиде, а тврдиш да се то не сме политизирати? Поручујеш како та ''правда'' има право да шаље политичке поруке, а истовремено ''не дозвољаваш'' да се тим порукама одређују политичке квалификације. Ти си један од ретких који у једној реченици уме да изнесе три контрадикторна става. Ниси ти професор, јер твоји наступи су карактеристика обичне кафанске трачаре. Ови репортери који теби, Чеди, или Милићки, дају толику медијску пажњу, заиста не умеју да процене квалитет гостију које ће да позову у емисију.

Brzi Gonzales
12 hours ago
Opozicija ; Više su mrzeli Dodika , nego što su voleli Republiku Srpsku.

Grof MonteCristo
12 hours ago (edited)
Ovaj ljigavi nato lobista je postao deo inventara happy tv. Dislike samo zbog ovog ljudskog smeća.

Marija Miletic
37 minutes ago
Vezivanje hrvatskih i muslimanskih zastava ne datira od prije 30 godina nego mnogo ranije od prvog ,drugog pa i ovoga treceg rata.Jako lose poznavanje istorije.

Tresa Bros
8 hours ago
Dokle god postoje ljudi kao Darko I Jelena mi nemaramo da se sikiramo da cemo ikada uci u Nato .

R.M.
12 hours ago
Netreba da se ljutite na trifunovica prirodno je da se tako ponasa i da prica odnosno vodu nagoni na svoj mlin i svoju raju tu za koju igra.

Marija Miletic
33 minutes ago
Gospodin Srdja kao i obicno genijalan.Hvala.

Stefan Filipovic Kazanegra
4 hours ago
Trifunovic je NATO lobista.

Zoran Danilovic
11 hours ago
Trifunovicu GNJIDO jedna MRS UPM

Hamzat Gelayev
17 hours ago
Trifunovic je neka mjesavina Cetnika i neke druge sorte pravi Balkanac iz granap prica, kad istinu govori to traje mozda pola minute pa onda sve zabrlja sa nekim teorijama zavjere pa lazi da im broja nema a nista provjereno,kakvom se on bezbjednostima bavi bolje bi me pazilo djete od 16 godina a ne ovaj lazni informator ali mozda on ne laze toliko koliko dobija lazne informacije ahahaha od drugih Srpskih Trifunovica pa to kruzi u krug ko na selu kad seljaci suplju bacaju, taj primjer je njegov stari drug Galijasevic Dzevad Spijun iz kancelarije ,pa ode Dzevad na Rusku stranu ovaj na nato stranu pa se tu nisu vjerujem usaglasili a lazi njihove broja im nema to se uvjek moze provjerit koliko lazu psi i prepadaju narod huskasi i uopste ne razumijem cemu oni sluze trose pare iz budzeta za ne rad,svugdje se rezultat trazi samo kod Srba sto vise lazes to je bolje iako i sebe uhvatis u lazi ma samo deri ko te pita ahahaha

Mr.Dalibor SAVIC, Paris, FR
9 hours ago
Darko Trifunovic=JEDINO SVETLO u ovom mracnom tunelu !

Miloljub Ristanovic
15 hours ago
au Darko koje si ti đubre ne đubre nego si smeće od čoveka dok ti je lepo bilo u RSu kovao si Dodika u zvezde kad si provaljen i dobio crveni karton od Dodika postao si najveći mrzitelj RSA na čelu sa Dodikom đubre si veliko

John Elite
17 hours ago
ovi takozvani srbi koji se zovu kauri ili srbijamci ili vlasi ili karavlasi iz nekake takozvane imaginarne fiktivne para banane rep srpske su taki olos od ljudi da ne mozes da ih nadjes drugara u svetu

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

Ипак ти потражи старијег човјека, старосједиоца из Сарајевског поља, не "дошла" у Сарајево. Знаш Сарајево је било и сада је препуно ДОШЛА иза ДСР. Мада то не значи да су лоши људи или Срби, али тако их зовемо. Човјека, Србина из ПОЉА. Немој да ти се за аутентичне Сарајлије представљају досељеници у СА.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300....skoj-VIDEO
Тема је Затворена

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним