Тема је Затворена
Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sudbina Republike Srpske

Pa koja je razlika između ubistva Kašikovićevih i Davida
Oboje je masakrirala države i to nedužne gradjane.
Kod obojeh su njihovi prijatelji i porodice bili ozlojeđeni i organizovali proteste.

Da Dodik želi da pohapsi ubice Davida ljudi bi se sklonili sa ulica..

I ja ne znam koliki debil treba da budeš da podržavaš zadriglu svinju i ratnog profitera Dodika.
Taj nikada ništa dobro nije doneo srpskom narodu..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.

Давор прави ваистину ПЕРФОРМАНС, једе фотографију сина, узвикује показујући исту фотку:

ВИЂУ СРБИНА ПРАВОСЛАВЦА!

Међутим!

Ми на истој фотки видимо само младића са дебело уваљаном афро-фризуром попут црнаца са Јамајке!

Међутим!

Нами наше искуство од 40 година у Северној Америци и скоро 50 на Гњилежном Западу уопште, говори да је исто толико сигурно да сваки момак са афро-фризуром ужива неке дроге као што је сигурно да је сваки онај ко носи бело кече на глави (сем римског папе), и који иде као шифтар и прича као шифтар уствари...шифтар!

Паметном доста!

[Слика: giphy.gif?cid=3640f6095bc2fbe36346617951ffacd3]

ВИЂУ СРБ'НА ПРАВОСЛАААВЦА!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!

ЕВО ШТА ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ РАДЕ БАТА ТРАМПУ У ЧЕМЕРИЦИ!
ТО НИКАКО НЕ СМЕ ДА СЕ ДОЗВОЛИ У СРБСКОЈ ОКРУЖЕНОЈ ДУШМАНИМА СА СВИХ СТРАНА!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

Pa da nije bilo oktobarske revolucije danas bi u Rusiji vladali Romanovi a ne Putinoidi...

A drugo mi ođe ne znamo ko poziva na vojni puč, državni udar, kako bi se srušila vlas'---

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.

Људима се полако отварају очи на тргу у Бањалуци!

Читајте коментаре, па каже:

Цитат:Ilija Lemaić
3 hours ago

Људи који је вама курац, не могу вам бити одговорни ни СНСД ни било ко што не васпитавате ту децу, сам је Давор признао да сина није васпитавао и да му је толерисао конзумирање траве.

Па где очекујете да вам таква деца заврше, на Кембриџу, јел?

Не глумите дебиле, молим вас. Мене су тукли каишем кад год срање направим па сам, Богу хвала, у нешто израстао.

А ви добро размислите како ћете и куда са вашом децом!

Паметном доста!

Цитат:Dan Mike
12 hours ago

Dzabe Vam je sad sve englezi dragi, Nije narod vise glup . Niste napravili peti oktobar, nece Se nikad vise ponoviti rusenje srbije

crni tt1
12 hours ago

Tako je,nema više

Dan Mike
9 hours ago

DRAGO MI JE DA LJUDI MOGU DA VIDE KO HOCE DA RUSI LEGITIMNU VOLJU NARODA . Hvala vam za komentar

Ravna Gora
13 hours ago

Davore, bijo sam na tvojoj strani dok sam primjetijo da ne stojiš za pokojnog Davida na trgu nego stojiš za opoziciju, zapadne ambasade i tvoja đep. Sta si sve najavijo i NIŠTA nisi uradijo osim da se kurcis pred kamerama.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

(14-10-2018, 11:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Људима се полако отварају очи на тргу у Бањалуци!

Читајте коментаре, па каже:

Цитат:Ilija Lemaić
3 hours ago

Људи који је вама курац, не могу вам бити одговорни ни СНСД ни било ко што не васпитавате ту децу, сам је Давор признао да сина није васпитавао и да му је толерисао конзумирање траве.

Па где очекујете да вам таква деца заврше, на Кембриџу, јел?

Не глумите дебиле, молим вас. Мене су тукли каишем кад год срање направим па сам, Богу хвала, у нешто израстао.

А ви добро размислите како ћете и куда са вашом децом!

Паметном доста!

Znači Davor je kriv, što su mu dete mučili

SEDAM DANA I POSLE STAVILI U DŽAK I SVOG MODROG OD BATINJANJA I SILOVANJA BACILI U KANAL i rekli da se udavio...

ПРОСВЕТАР.

ПЕРФОРМАНСУ НЕМА КРАЈА....ДОВЕЛИ ДЕКАНА ФАКУЛТЕТА ЂЕ ЈЕ ДАААВ'ДА СТУДИР'О!

Међутим!

Човек лепо каже:

Цитат:1.
Нисам никад чуо за ДАААВ'ДА!

2.
Нисам никад упознао ДАААВ'ДА!

3.
Међутим!

4.
ДАААВ'ДЕ био си добар човјек!

Кукууууу....

Па то је к'о оно, само обрнуто:

КЊИГУ НИЈЕСАМ ЧИТ'О АЛ' ТВРДИМ ДА НЕ ВАЉА!

Или....поводом кампање против Трампа појавио се "ПОКРЕТ МИ ТУ" где се разне жене појављују као "биле силоване" и притом пиждре пред камерама!

Ствар је отишла толико далеко да је познати стрип о породици Симпсон направио пародију у којој нека старија жена оптужује Симпсона за силовање у детињству!

Међутим!

Пред судијом вели плачући:

Цитат:1.
Нисам никад чула за Симпсона!

2.
Нисам никад упознала Симпсона!

А судија ће:

-ВАШЕ СУЗЕ ГОВОРЕ ВИШЕ ОД ВАШИХ РЕЧИ!

СВЕТ ЈЕ ПОЛУДЕО....ПОСЛЕ ЖЕНЕТИНА У ЦРНОМ ДОБИЋЕМО ЖЕНЕТИНЕ КОЈЕ ПИЖДРЕ!

БУДУЋНОСТ:

ОДСАД ЗА СВАКИ СЕКСУАЛНИ ОДНОС БИЋЕ ПОТРЕБНА ДВА СВЕДОКА, ВИДЕО ПРИЛОГ И ЗАПИСНИК!

Луууудило!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

Ostaj sam sa sobom da se raspravljaš..
Mi napuštamo temu kao i ostali članovi foruma..

ПРОСВЕТАР.

Укључили се и такозвани "хрвати":

Tko je ubio Davida, što se činkovito zapravo dogodilo!

https://www.youtube.com/watch?v=wnZaWDQiIds

Шок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

Па у САД имаш ”професионални плаћени демонстранти”!

Исто као у Србији имаш ”професционална плаћена предизборне навијаћи алекссандар вучића”.

Аутопсија је нашла ЛСД, Марихуане и Алкохол у му тело?
И то је понашање од студента?

Патологиста је рекао да му мудрице нису били случајне!

Рекао бих да имате проблем да дроге?

Како смо видели и Војска у Србији је била помешана у чување дрога?

Рекао бих имате проблем у службама?

Збила колико су плаћени та Милиција?

Е ви се сви зовете Православци?

ДАНАС ДАВОР ОТКРИО КАРТЕ, ПОЗИВА НА РУШЕЊЕ

Д Р Ж А В Е !!!

није више ни рушење Додика у питању!

Говедосдвалица је такође дош'о ту ал'Давор ће и њега да 'апси кад дође њихово!

Цитат:Ranko Covic
1 hour ago

HAJDE CIRKUSANTI VIŠE SE GONITE U STO PM.
DOJADILI STE I BOGU I NARODU , SIN BIO NARKOMAN ,IMAJU SNIMCI KADA JE UHVAĆEN U KRAĐI RADI DROGE , ZNA SE DA JE UBIJEN RADI DUGOVA OKO DROGE , OTAC ALKOHOLIČAR , OSTAVILA IH ŽENA ...

I SADA BI KRETEN DA MU DRŽAVA BUDE KRIVA ZA TO !

A SADA ĆE “ KRETEN OD OCA “ DA ORGANIZUJE FONDACIJU DA NAPLATI OD BUDALA DERANJE PO TRGU ...HAHAHA KOJI KRETENI ...

MARS STOKO BEZ REPA ...MARS VISE SA TRGA MANIPULANTI JEDNI !!!

Нем'шта додати!

ДАНАС ПЕРФОРМАНС ЗА ДААААААААААВ'ДА А СУТРА УКРАЈИНА У СРБСКОЈ!

https://www.youtube.com/watch?v=vXeDeBgOnTM

Наравно туна Гроковник не би био антипротиван!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

(14-10-2018, 09:18 AM)Mekenzi Пише:  I ja ne znam koliki debil treba da budeš da podržavaš zadriglu svinju i ratnog profitera Dodika.
Taj nikada ništa dobro nije doneo srpskom narodu..

Чека'....ово нам је промакло, то јест учинило ми се да је у питању грешка у куцању и да си ти ође мислио на твог ментора Крмнада Чварка (из партизанске породице), којино јес' ЗАДРИГЛА СВИЊА и РАТНИ ПРОФИТЕР, а истина јесте да исти не само да није донео ништа добро Србима но је донео и доноси само зло, што преноси и на малолетног сина кога учи да коље!

Иначе што се тиче Милорада Додика он је јунак и прави Вођа Србског Народа!

Даће Бог да Србске Земље ускоро поведу Срби као што су Милорад Додик, Ђенерал Симовић, Бошко Обрадовић и Драгослав Бокан, будушчи МЈАСТОБЉУСТИТЕЉ Трона Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Србског (у персоналној унији са Русијом)!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

" Задриглу свињу" Ненада Чанка неће ни једна опозициона коалиција. Кез
Али тема је Република Српска а не војвођанери.

Киза весељак је, КАО ИСКУСНИ СКРЕТНИЧАР ТЕМА ОЂЕ, увео свог ментора Крмнада Чварка (из партизанске породице), кроз (зло) намерну грешку у куцању иако су сви одмах препознали Крмнада Чварка (из партизанске породице) у Кизином писанију, којино Крмнад ваистину јес' ЗАДРИГЛА СВИЊА и РАТНИ ПРОФИТЕР што се неда оспорити сваком резоновању здраваго розума.

Међутим!

Нијесмо сви ође талентовани као Драгослав Бокан који је мајсторски успео да опише реченог лика а да му име уопште не спомене, тако да су сви у студију, као и многобројни гледаоци диљем планете, одмах схватили да је у питању Крмнад Чварак (из партизанске породице), ЗАДРИГЛА СВИЊА и РАТНИ ПРОФИТЕР!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Тема је Затворена

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним