Тема је Затворена
Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sudbina Republike Srpske

(13-05-2016, 09:17 PM)luka.luke Пише:  
(13-05-2016, 03:48 PM)смедерево Пише:  Заветници изнели податке ко финансира опозицију у Српској!

Информативна служба Заветника дошла је до података ко и како финансира опозицију у Републици Српској, која позива на протесте у Бања Луци и државни удар.

Фонд за отворено друштво Џорџа Сороша, који је недавно забрањен у Руској Федерацији, због директног мешања у унутрашња политичка питања, је главни финансијер опозиционих лидера у Републици Српској.

На списку Сорошевих стипендиста налазе се: Славко Вучуревић, градоначелник Требиња, Дарко Бабаљ, посланик СДС у Парламентарној скупштини БиХ, Младен Босић, посланик СДС, Обрен Петровић градоначелник Добоја, Драган Чавић, лидер опозиционог НДП.

Докази до којих су Заветници дошли јасно упућују да се издаја националних интреса у Републици Српској плаћа у доларима. Деловање Сорошевих фондација је одувек било уперено на пропаганду против српског народа, дестабилизацију Балкана и распарчавање српске територије.

Заветници упозорвају да је Република Српска нова мета Западних центара, који су спремни да у њено укидање уложе већа средства него у разбијање Југославије.

Уверени смо да грађани Републике Срспке неће бити инструмент у рукама оних који желе укидање њене независности и политичке самосталности.

http://zavetnici.rs/?p=5634

Могу ли се негдје погледати ти докази или је то привилегија само Заветника. И ја сам знатижељан.

Уђи на сајт и погледај.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.

Исти овакав папир са именима из позиције РС је večeras пред камерама "ATV" показивао Синиша Гатарић, тако да то није баш убједљиво. Поготово ми није убједљиво да је прије свих до њега дошла "обавјештајна служба" Заветника.

(13-05-2016, 10:53 PM)luka.luke Пише:  Исти овакав папир са именима из позиције РС је večeras пред камерама "ATV" показивао Синиша Гатарић, тако да то није баш убједљиво. Поготово ми није убједљиво да је прије свих до њега дошла "обавјештајна служба" Заветника.

Ни ја не верујем да су Заветници дошли до тог папира сами,већ мислим да им је то "служба" и дала.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.

Хоћеш рећи "служба" направила , па им дала

Тако некако...Видећемо данас шта ће бити.Иначе аутобусу са Заветницима данас није дозвољен улазак Р.Српску.
http://zavetnici.rs/?p=5645

ИЗ МИНУТА У МИНУТ, Бањалука, руски Спутњик прати на адреси:
http://rs.sputniknews.com/regioni/201605...ska11.html

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞

(14-05-2016, 09:56 AM)смедерево Пише:  Тако некако...Видећемо данас шта ће бити.Иначе аутобусу са Заветницима данас није дозвољен улазак Р.Српску.

Куд' су они пошли? К'о ми не познајемо довољно ситуацију, па нам они имају нешто ново рећи.

Били су наизглед добар српски патриотски покрет, али се овдје брукају. Вјероватно им недостаје простора, промоције и медиске пажње у Срвији , па се на овакав начнин промовишу.

-ј-

(14-05-2016, 11:30 AM)luka.luke Пише:  
(14-05-2016, 09:56 AM)смедерево Пише:  Тако некако...Видећемо данас шта ће бити.Иначе аутобусу са Заветницима данас није дозвољен улазак Р.Српску.

Куд' су они пошли? К'о ми не познајемо довољно ситуацију, па нам они имају нешто ново рећи.

Били су наизглед добар српски патриотски покрет, али се овдје брукају. Вјероватно им недостаје простора, промоције и медиске пажње у Срвији , па се на овакав начнин промовишу.

-ј-

Да л` су пошли ил` су дошли,вероватно не знају ни они сами.
У Србији нису имали медијски простор,били су пљувани са свих страна од разних "патриота",тако да морају да врше своју промоцију на овакав начин.Не би ме изненадило да су тамо кренули по налогу неке "службе",јер и они као и све политичке опције у Србији нису објавили изворе финансирања.
http://banjaluka.net/mektic-po-nalogu-iz...-udu-u-rs/

Ложиона!

Киза ложи народ по Вучићевом налогу!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]

Koliko si Srbi podeljeni!

Na mitingu opozicije cerka dr Karadzica a na mitingu vladajuce kaste sin generala Ratka Mladica!

O cerki Karadzica drugom prilikom, bila je surova prema borcima VRS. Jedes u restoranu, toplo posle godina, a ona izvadi pudlu kera na stol a borci zabeknuti, ni malo osecaja bas je briga ali ajde, prodjose godine...nije bitna ona.

23 000 oficira, podoficira, vojnika, civila dalo je zivote za neku autonomiju koja se zove Republika Srpska, umesto da se godinama jacao demokratski kapacitet, vladavina prava Srba mi smo dovedeni u situaciju danas da brat na brata gleda popreko zarad parca vlasti, a kolo vode ljudi koji su bili daleko od ratnih desavanja.

Da, 23 000 hiljade, malo li je, a koliko je mesa jos potrebno da se dobije nezavisna drzava??? Mora se biti spreman!

Kukavna nam Republika Srpska..

Kod Dodika Mladićev sin, kod Ivanića Karadzićeva ćerka http://www.blic.rs/y8h1hgr

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.

Цитирам!

(12-05-2016, 06:52 PM)херцеговац Пише:  Ај, не кењај!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]

5-0 катастрофа

Како Младићев син није учествовао у рату (био је у најбољим годинама)? Ни Дабићев? Ах да, зато нам увијек тако "добро" иде.
Док су се њих двојица зајбавали са животима туђи синова, своје су чували.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Тема је Затворена

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним