Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Амери или Руси

Ако су му родитељи или дедови емигрирали ОК.

У сваком другом случају ценим мало
Одговори

(14-10-2016, 04:52 PM)Филип Пише:  Људи опустите се и уживајте у песми, а ти прст у очи латиници научи Српски језик ако си емигрирао 63.е угледај се на ту намучену Господу

А ти, Филипе, видим да савршено познајеш српски језик? Нарочито правопис?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Само немој да тапкаш ногом у месту док пишеш...
Одговори

(10-09-2016, 09:53 PM)Филип Пише:  Кад су Руси (Совјети), а после ћу рећи зашто Руси у договору са Немцима закували рат на овим просторима разуме се у Другом светском рату, довевши 600 Шпанских бораца на територију Југославије, шта се десило? Избио је Грађански рат између Срба. Ја не знам за остале али за мене је Србин свето име. Опет понаваљам рат. Један Србин да погине па греота, скупи се породица па човека сахране уз муке. Али овде причамо о десетинама милиона недужних људи, поштених широм земаљске кугле. Једног човека да убијеш па био он и највећи шљам овог света за то мораш да будеш окорео! Зашто кажем Грађански рат... Некада су у Краљевини Југославији Срби живели као један, поштовали веру, крсну славу, дом. Док су убијали српску децу у Јасеновцу, 500.000 хиљада Срба укупно, ШТО МЕНЕ НАЈВИШЕ БОЛИ ОД СВЕГА, треба само извући чињенице, ко је су разуме се тешке. Једни Срби су веровали Титу, не могуће да међу 100.000 војника колико их је 43.е било, не буде нормалних људи са мозгом... нек их буде 30.000 хиљада али сетимо се на како (као што већ рекох) и на који начин су већини у свету одговарали завађени Срби. Опет понављам био је рат и ХАОС невиђених размера, а Срби као Срби увек у центру пажње. Зашто сам рекао Руси, Бољшевичка Русија је настала превратом и код њих је био Грађански рат. Зато што су ти исти Руси довели Тита на чело Државе, који изузетно знају да цене своје жртве из рата. Ни исток ни запад, већ у се и у своје кљусе!

Ја сам из Православне, Четничке породице. Моја породица је такође пострадала у Другом светском рату. Али када млади српски мозгови дечаци и девојчице уче да су постојале три војске, онда то нешто значи. Док смо гинули 1915. године и разбијали нам породице, моји Срби нису учествовали у Лондонском Пакту. Док Србин мученик гине, 20. век је доказао да то не вреди ништа, Слава и покој души нашим прецима. Када смо ослободили земљу од Турака, потом мрзних Бугара (зато што их је овенчао на небесима Свети Сава) и када је дошло време да се створи Хомогена Краљевина Србија, то није успело. Проклеће их Бог кад тад, ако већ није а јесте јер су Срби какви такви једини народ на свету који је истински Хришћански. Тада иако победници из рата без мушке главе једне трећине, нема моје Србије. Други светски рат је само последица. Тада су хтели и јесу Јуришлије преко Дрине да сатру са земљом. Нема више подела. Тада је само битно било да се душман отера, а то што су Совјети устоличили Тита нека, од два зла бираш мање зло. Где је Бог тада био, да види крваве Србе. Данас имамо три војске све Срби. Вековни Православни, Светосавски, народ са крстом на грудима. Овај форум се бави Равногорском историјом, поштовање (нема бољег форума). Али има још тема Хвала Богу јер су људи креативни. Доста више подела!!! Ја желим да знам све о равногорцима јер су спашавали Српски народ. Али сам Милослав Самарџић је рекао да су до доласка Црвене Армије и подизање Хрвата на чело Државе Четници побили 1700 а Партизани 1500 Немаца. Ко је окупирао Србију??? Да нису Усташки крвници можда?
Наиме данас имамо републички систем, неко каже да је Србија смањена за 50 посто, неко за 7 километара границе. ОВО је Србијанска (Српска), Геџованска земља!!! Косово је Јужна Србија, Војводина никад истинско Српство, тако да данашња "Централна Србија" је за мене Србија где се рађа Српство. Због инквизиције влада закон јачег. Ко се истакне пред изборе ко је најачи тај побеђује. Таква нам је Влада данас. Српски православни мученички па и гладни народ је гласао, поштовање. Краљ је ту, вратио се. Да идемо у пропаст нарочито због Косова и Метохије идемо, али шта је ту је. Ако ће Премијер да призна Косово, зашто је народ са КиМ гласао за њега. Зато што као што рекох од Наполеона није горе било. Боже чувај Србе, Косово а за Српство не бринем да не дај Боже избије Трећи светски рат сви би стајали у рову ко један. Ко би нас делио више ко би могао. Можда не уживамо лежећи гледајући телевизор или излазећи у град али зато имамо једни друге, пре свега породицу. Живела Србија!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним