Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Скинхедси

Не разумем ове људе што се шишају на ћелаво и носе војничке чизме и туку роме,а воле Хитлера као да је био Србин.Не знам како неко може да воли неког који је убио хиљаде и хиљаде Срба.
Одговори

(31-05-2016, 02:56 PM)Крајишник Пише:  Не разумем ове људе што се шишају на ћелаво и носе војничке чизме и туку роме,а воле Хитлера као да је био Србин.Не знам како неко може да воли неког који је убио хиљаде и хиљаде Срба.

Док су били цигани нико их није тук'о, напротив, били су омиљена тема за уметничко стваралаштво у титиној СФР Шугославији, сетимо0 се ТВ серије "Бурдуш", па "Скупљача перја" и Кустурице из млађих дана...

Срби су се топили од љубави према цигојнерима заборављајући или не знајући, ко их је клао у Јасеновцу и Старој Градишки!

Међутим!

По налогу из Трулог Запада једног дана цигојнери запеваше ону:

Некад бејах циганин,
А сада сам Ром,
Каква дивна промена,
У животу мом!

Е па одкад је Ново-Србијица пристала на угузљубље Трулог Зпада и па се прима на све и свашта из те белосветске депоније подкултура, ред је да увезе и шишање на нуларицу и каштиговање цигојнера!

Демократија брале!

Шта'ш....

Тагата је наша поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Та субкултура је код нас у поодмаклој фази распада. Одавно нису активни ни политички, као пре петнаестак година, нити на другим пољима попут музике, што је некада било готово главно поље деловања. Покушаји са Националним Стројем разбијени су од стране разних служби и сада је срести скинхеда у Србији (у пуном сјају), равно добитку на Бингу. Што би рекли, може али су шансе јааааако мале...

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

Па реално никад нису ни били у пуном сјају. Нису разумели ни зашто ни чему све то. Волели су да се дрогирају и да блеје по журкама. Књигу прочитали нису, о Хитлеру и његовој политици мало ко је од њих знао нешто.

Док је било "кул" носити цокуле и фајерку, фурали су то, после су прешли у старке и уске фармерке и баталили. Smile

Наравно, обожавање Нацизма у земљама као што је Србија или Русија је равно идиотизму.
Одговори

(31-05-2016, 07:02 PM)Павле Пише:  Док је било "кул" носити цокуле и фајерку, фурали су то, после су прешли у старке и уске фармерке и баталили. Smile

Чекај, "Мартинке" нису цокуле но најудобније ципеле које смо икад носили, и јошт носимо!

Наравно ако немају метални врх са којим су кретени покварили идеју Др. Мартинса да направи удобну ципелу за сиротињу!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

А шта ме прозивате, па свако је накад имао 15.-16. година. Blush
Одговори

(31-05-2016, 02:56 PM)Крајишник Пише:  Не разумем ове људе што се шишају на ћелаво и носе војничке чизме и туку роме,а воле Хитлера као да је био Србин.Не знам како неко може да воли неког који је убио хиљаде и хиљаде Срба.

a gdje si ih to skoro vidio,pa su ti zaokupili paznju?
.....a pederastija je ok,jel tako?

Daj uzmi drugi nik,nisi ti vidio Krajine nemoj me brukas.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Кез Кез Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(02-06-2016, 12:06 PM)Громовник Пише:  
Кез Кез Кез

Одговори

Цитат:Не разумем ове људе што се шишају на ћелаво и носе војничке чизме и туку роме,а воле Хитлера као да је био Србин.Не знам како неко може да воли неког који је убио хиљаде и хиљаде Срба.

Па и не може то свако да разуме сине.

У то име:

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Неко спомену Кустурицу а ја се сетих филма Дом за вешање,а највише легенду, глумца, краља, Давора Дујмовића, Перхана или Мутеа из Сложна Браћа...

Ех, Срби, нема његове улице у Београду или Бањалуци, пре неки дан му је била годишњица смрти...

Завршио је трагично као и оснивач Републике Српске, српски Виљем Шекспир др Никола Кољевић.

Давор Дујмовић је био један од првих оснивача културног фонда Републике Српске, за српску ствар, покушао је да подигне културни живот у тада основаној Републици Српској да подигне Српску.

Одговори
Video 

Одговори

[Слика: anti_nazism_anti_communism_by_saint_tepes-d6ms7dv.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним