Поруке: 21
Теме: 3
Придружен: May 2016
Углед:
0
Не разумем ове људе што се шишају на ћелаво и носе војничке чизме и туку роме,а воле Хитлера као да је био Србин.Не знам како неко може да воли неког који је убио хиљаде и хиљаде Срба.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(31-05-2016, 02:56 PM)Крајишник Пише: Не разумем ове људе што се шишају на ћелаво и носе војничке чизме и туку роме,а воле Хитлера као да је био Србин.Не знам како неко може да воли неког који је убио хиљаде и хиљаде Срба.
Док су били цигани нико их није тук'о, напротив, били су омиљена тема за уметничко стваралаштво у титиној СФР Шугославији, сетимо0 се ТВ серије "Бурдуш", па "Скупљача перја" и Кустурице из млађих дана...
Срби су се топили од љубави према цигојнерима заборављајући или не знајући, ко их је клао у Јасеновцу и Старој Градишки!
Међутим!
По налогу из Трулог Запада једног дана цигојнери запеваше ону:
Некад бејах циганин,
А сада сам Ром,
Каква дивна промена,
У животу мом!
Е па одкад је Ново-Србијица пристала на угузљубље Трулог Зпада и па се прима на све и свашта из те белосветске депоније подкултура, ред је да увезе и шишање на нуларицу и каштиговање цигојнера!
Демократија брале!
Шта'ш....
Тагата је наша поголема!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 86
Теме: 1
Придружен: Dec 2014
Углед:
23
Та субкултура је код нас у поодмаклој фази распада. Одавно нису активни ни политички, као пре петнаестак година, нити на другим пољима попут музике, што је некада било готово главно поље деловања. Покушаји са Националним Стројем разбијени су од стране разних служби и сада је срести скинхеда у Србији (у пуном сјају), равно добитку на Бингу. Што би рекли, може али су шансе јааааако мале...
Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
(31-05-2016, 07:02 PM)Павле Пише: Док је било "кул" носити цокуле и фајерку, фурали су то, после су прешли у старке и уске фармерке и баталили. 
Чекај, "Мартинке" нису цокуле но најудобније ципеле које смо икад носили, и јошт носимо!
Наравно ако немају метални врх са којим су кретени покварили идеју Др. Мартинса да направи удобну ципелу за сиротињу!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
А шта ме прозивате, па свако је накад имао 15.-16. година.
Поруке: 356
Теме: 2
Углед:
53
(31-05-2016, 02:56 PM)Крајишник Пише: Не разумем ове људе што се шишају на ћелаво и носе војничке чизме и туку роме,а воле Хитлера као да је био Србин.Не знам како неко може да воли неког који је убио хиљаде и хиљаде Срба.
a gdje si ih to skoro vidio,pa su ti zaokupili paznju?
.....a pederastija je ok,jel tako?
Daj uzmi drugi nik,nisi ti vidio Krajine nemoj me brukas.
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
(Последња измена: 02-06-2016, 10:52 AM од
Krajisnik.)
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(02-06-2016, 12:06 PM)Громовник Пише:

Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Цитат:Не разумем ове људе што се шишају на ћелаво и носе војничке чизме и туку роме,а воле Хитлера као да је био Србин.Не знам како неко може да воли неког који је убио хиљаде и хиљаде Срба.
Па и не може то свако да разуме сине.
У то име:
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
04-06-2016, 09:14 PM
(Последња измена: 29-07-2016, 01:29 PM од
Брада.)