Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Скинхедси
#15

(06-06-2016, 02:19 PM)Павле Пише:  [Слика: anti_nazism_anti_communism_by_saint_tepes-d6ms7dv.jpg]

[Слика: democracy-in-ancient-and-modern-civiliza...1416381912]

Кез Кез Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#16

HEIL DEMONOCRACY!

ZIG HEIL!

ZIG HEIL!

ZIG HEIL!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#17

Ма монархијаКез
Можда нису исто али по мени је "образ" баш супер.
Одговори
#18

(07-06-2016, 03:13 PM)Никола Пише:  Ма монархијаКез
Можда нису исто али по мени је "образ" баш супер.

С'ВЕРОМ У БОГА,

ЗА СРБСКОГ КРАЉА!


(ал'не онога!)

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#19

(09-06-2016, 04:54 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(07-06-2016, 03:13 PM)Никола Пише:  Ма монархијаКез
Можда нису исто али по мени је "образ" баш супер.

С'ВЕРОМ У БОГА,

ЗА СРБСКОГ КРАЉА!


(ал'не онога!)

Не онај што не зна српски. Smile
Одговори
#20
Wink 

Цитат: ОБРТ ПОСЛЕ ИНЦИДЕНТА НА ФИЛОЗОФСКОМ: Анархисти а не фашисти прекинули трибину
17. децембар 2016.

Инцидент на Филозофском факултету у Београду током промоције књиге "Историја Републике Српске". Упала група од око 20 младића и почела да ремети излагање.

ИНЦИДЕНТ на Филозофском факултету у Београду синоћ су изазвали чланови и симпатизери организација Анархосиндикална иницијатива и Маркс 21, а не неонацисти, како је наведено у појединим медијима - тврде за "Новости" учесници трибине на којој је избио инцидент.

Сукоб се догодио на промоцији књиге "Историја Републике Српске" коју је организовала студентска организација "Систем вредности". Говорили су историчари др Предраг Марковић, проф. др Чедомир Антић и Немања Девић.

Трибина је прекинута накратко, а после настављена и трајала је два сата. Према речима проф. др Чедомира Антића, реч је о намештаљци, јер је група анархиста желела да догађај представи као фашистички, па су инсценирали инцидент, снимали, изашли са сведочењем анонимне студенткиње у јавност.

Он каже да очекује да се појави цео снимак и види се ко је кога напао и да није било никаквих фашиста на скупу.

Немања Девић био је први говорник и током његовог излагања упала је група од око 20 младића, који су, каже Девић, одраније познати на факултету, и да су били организатори и учесници блокаде факултета, иако нису његови студенти.

- Дошли су до нас, испред катедре и почели да нам се смеју у лице - присећа се Девић немилог догађаја. - Наставио сам да говорим, а они да ремете излагање. Тада је из публике устала група од седам-осам младића која је кренула да се супротставља овима који су упали, да их упозорава на понашање... Почело је коштање, вређање, али није било физичког обрачуна.

Девић каже да је неколико полицајаца у цивилу замолило групу хулигана да изађу, што су они учинили.

Проф. Антић каже да су анархисти десет дана унапред најављивали инцидент на скупу и да су организатори због тога затражили асистенцију полиције, да би се спречиле теже последице.

- Мислио сам да само хоће да нас вређају и да прекину скуп, а заправо сада је, са овим подметањем појединим медијима, јасно да наш догађај желе да представе као фашистички, да су све инсценирали - тврди Антић. - Испали смо жртве бруталне монтаже и то ће цео снимак догађаја показати.

АНТИЋ ДОБИО ТУЖБУ

- РЕЧ је о истим људима који су блокирали факултет пре неколико година - тврди проф. Антић. - Покушавали су да ми блокирају наставу, што нисам дозволио. Једног сам тужио и добио на суду, а девојку која ме је анонимно у медијима оптужила да сам је ударио такође сам тужио. На суду је тврдила да никада у животу није била у мојој близини.

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81...0%BD%D1%83

Мудре младе комуњаре из анти-фа покрета, очекивали су да јавност повјерује да су Скинхедси упали и прекинули трибину о историји Републике Српске. Скојевац
Одговори
#21

Очигледно је у питању координисана акција Сорошевих медија и "антифашиста" на терену. Сви су они оптужили Фирера и његове "неонацисте". А он, грешник, ено га у Трсту и нервира се.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори
#22

У организацији студентске организације ''Систем вредности'' требало је да, уз професоре Чедомира Антића и Предрага Марковића, говорим на представљању књиге ''Историја Републике Српске''. Данима унапред, по интернету је кружила вест да ће група анархиста и марксиста са Филозофског да спречи одржавање ове трибине, а већ по доласку на факултет затекао сам добро знана лица (још из времена мог студирања) у неким припремама - и само сам ишчекивао даљи след догађаја. И наравно, усред моје приче, улетела је група од око 20 лица и убрзаним кораком дошла до катедре за којом смо говорили. Један од њих, са неким циничним осмехом на лицу, стао је спрам мене, чак и гласно се смејући, док сам говорио, чини ми се, о српским знамењима средњовековне босанске државе. Знајући њихове методе у таквим ситуацијама, само сам очекивао када ће и физички насрнути на нас. У том је група од пет-шест студената с друге стране устала, да их у даљем ометању спречи. Један од њих носио је и каиш у рукама и сцена је постала језива. Међутим, да тих момака није било, сигуран сам да би наша трибина била прекинута, а силеџије-такозвани левичари могли би да професорима несметано заврћу уши. Дошло је до вербалног окршаја, благог гуркања, а један од силеџија, све са фазонираном брадом, стао је крај нас и узвикивао како се ''они'' противе одржавању овакве трибине на Филозофском факултету. Све време су провоцирали окупљене, снимали нас, називали нас фашистима (што би значило да нас дехуманизују и научно и људски - јер са фашистима, јасно, расправе нема), док се од некуд нису појавила два лица у цивилу који су се представили као полицајци и, уз њихово инсистирање, ови хулигани су напустили салу, праћени аплаузом публике која је до краја испратила трибину. Све се то завршило у неких десетак минута. Ми смо остали на Филозофском до краја и трибина је окончана у миру. Неки од ових студената који су устали да нас бране су чак и постављали питања и учествовали у дискусији на крају трибине.
Било је напето, али није дошло ни до каквог физичког обрачуна. Међутим, по старом добром обичају, хулигани су већ ујутру саставили саопштење за јавност, коју су поједини медији и објавили. И као да нисам видео својим очима све описано, њихова верзија је заправо била гола лаж, до последње речи, где су медији пренели вест да су трибину прекинули фашисти или десничари?! Нити је представљање књиге заиста прекинуто, нити је овде било икаквих фашиста и неонациста, нити су потезали икакве ножеве... Лажи, које пас с маслом не би појео. И хулигани, по ко зна који пут, уз своју добру стратегију и солидне медијске везе, постају жртве.
У Блицу сам пак прочитао најлуђи коментар: ''Sve vreme su uzvikivali parole ‘Zig hajl’, ‘Hajl Hitler i druge. Vređali su prisutne studente na verskoj, rasnoj, nacionalnoj i seksualnoj osnovi, dobacujući studentkinjama seksističke uvrede i pretnje silovanjem. Jedan od nacista je takođe pretio i nožem studentima – ispričala je ona za Blic''. Ја, својим именом и презименом, јемчим да ама баш ништа од ове језиве рецитације није истина. И да су се жртвама направили они који су, без имало стида, дошли да нас усред Београда називају фашистима зато што разговарамо о Републици Српској, уочи 25. њеног рођендана?!
То вам је права слика (окупиране) Србије и Београда данас.
Немања Девић

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#23

Међутим, СПС је осудио " повампирење фашизма" итд, иако је један од сведока догађаја, потпредседник СПС Предраг Марковић, раније истог дана изјавио да никаквих неонациста није било и да су инцидент изазвали анархисти, који су неколико дана и најављивали. Мејнстрим медији, Ипак, верују у причу коју им је доставила неименована студенткиња.
Овог пута морамо цитирати неправедно скрајнутог мислиоца, тренутно на издржавању казне затвора, Кристијана Голубовића:" То је једно велико лудило, састављено од више мањих лудила." Smile
Одговори
#24

Ово ме подсећа на период пре Другог светског рата, када су се по факултетима вијали и тукли комунци и љотићевци. С том малом разликом што у овом јучерашњем догађају љотићеваца нема. Smile

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори
#25

(17-12-2016, 08:33 PM)Бенито Пише:  " То је једно велико лудило, састављено од више мањих лудила." Smile

"Од безброј лудила на једном месту" Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#26

Какав је Пеђа Марковић " крвави ректор", тј Владимир Ћоровић, како су га звали коминтерновци , такви су и ови данас комунци и љотићевци.
Мада, не би рекао да неки на том снимку нису на трагу љотана. Али не ови на које ви мислите.
Одговори
#27

Огласио се Крмнад Чварак:
PRETNJA POSLE INCIDENTA Čanak: Ili će država pohapsiti neonacistički ološ ili ćemo morati SAMI DA IH SE REŠAVAMO http://www.blic.rs/qq7jphe

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#28

Mi se zalažemo za slobodu govora a ne nasilje, pogotovo ne na fakultetima.

Tako da osuđujemo upad nacionalnog stroja i agresivno ponašanje na fakultetu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним