Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Шта је боље за Србију? In или out?
Поруке: 1,793
Теме: 10
Придружен: Jul 2013
Углед:
258
Кад Енглези знају шта треба ваљда ћемо и ми научити.
Мислим да после изласка ВБ из ЕУ ништа неће бити исто, искрено, не знам ни како су дозволили ово...
Поруке: 568
Теме: 17
Углед:
62
U koju god su zajednicu hrvati usli ta zajednica se raspada...
Поруке: 8,882
Теме: 239
Углед:
378
Biće eu i dalje ne brinite....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
3,491
Мекензи , Вучић и остали визионари ће после овога рећи:" Нека напусте сви, ми идемо у ЕУ!" Сада је победа Марин Ле Пен готово извесна. Низ других земаља кренуће у непознатом правцу. Ко мисли да су Британци донели нерационалну, чак и самоубилачку одлуку, нека се сете Черчиловог говора када је постао премијер. Само ћемо ми трпети овог самољубивог самозванца, лажног Шћепана, промискуитетног провинцијалца и власника најгоре политичке изјаве у историји Србије, и чекати да нам објасни на својим сеансама шта нам се догађа.
Углед:
3,491
Само су Мекензи и ево управо и Вучић изјавили да " ЕУ нема алтернативу". Тако да не би баш потцењивао способности форумаша, кога сте изволели назвати циркузантом. Што се тиче овна предводника, не треба превише трошити речи.
Поруке: 5,694
Теме: 64
Углед:
366
Надам се домино ефекту...
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 6,917
Теме: 39
Углед:
167
(24-06-2016, 09:37 AM)Mekenzi Пише: Biće eu i dalje ne brinite....
Море бринемо итекеко!
Красног ли летњег јутра, дивне ли вести која је обрадовала васколико Србство.
Енглези су закуцали глогов колац у срце лешини Европске уније!
Велики Војвод Војислав Шешељ, овог 24-ог јуна ујутру (по папском календару који ће да мењамо ускоро, живи били па видели!)
Наш коментар:
Па каже:
ПАДЕ СЕНИЛНА БАБА ЕВРОПА УШАКЕ ЦАРУ ПУТИНУ К'О ЗРЕЛА КРУШКА!
ДАНАС БРЕГЗИТ, СУТРА ГРЕКЗИТ А ОДМАХ ЗАТИМ И БУЛГЗИТ, ШТО ЈЕ НАМИ НАРОЧИТО ВАЖНО!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 4,461
Теме: 55
Углед:
672
Знају ли се дефинитивни резултати, излазе ли ови сигурно?
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 6,917
Теме: 39
Углед:
167
Јуче објавило да
НЕ излазе, ка'е резултати неких фол испитивања!
Међутим!
Нису рачуњали на Бата-Доналда!
Доналд Трамп јуче изнебуха напустио Чемерику усред кампање и одлетео за Шкотску ђе има велики бизнис!
И, пај'сад ово....Шкоти који су масовно гласали за останак у Европи, само на инат Енглезима, одједном се масовно пресалдумили!
Доналд је Цар бре!
Бата Доналд Шкотској обећао, па каже:
Цитат:Кад постанем председник САД, администрација Доналда Трампа ће учврстити везе са слободном и независном Британијом, укључујући наше везе у трговини, култури и одбрани.
Свет ће постати мирнији и стабилнији када наше две државе и наша два народа буду обједињени. А тако ће бити при Трамповој администрацији!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
(Последња измена: 24-06-2016, 08:25 PM од
ПРОСВЕТАР.)