Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Судар Титана

(10-07-2016, 10:49 PM)Mekenzi Пише:  Kada si nami ođe na forumu ko tetka neka pišeš pesmice i stihove....

Kuku nama ako će ovakvi da izvrše vojni udar...

Нијесу то нике "пјесмице" но ја тако говорио Матија, ма нема ко у Новосрбијици ушеса да чује!

А што се тиче "Егзита" и другијех бљувотина о томе лепо говори Доктор Мирољуб на крају овог интервјуа, па ка'е:

Изузимајући бесмислено величање Јевреја све остало што човек ође вели поздрављамо, имаће дакле ко да нас дочека и организује ИЗНУТРА то мало Срба тамо кад МИ уљегнемо споља!

Паметном доста!

(10-07-2016, 10:26 AM)Ђуро Пише:  
(10-07-2016, 06:39 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Негооо...кад МИ стигнемо доље тај "Егзит" има да се забрани моментално и по кратком поступку! Ако баш 'оће нек се селе горе код Орбана, баш би било интересантно да видимо како би их он примио!

Незгода Ексита је што увјек падне у завршницу Петровданског поста.

Ја....биће да су те две Србкињице строго постиле па од Поста и Молитве добило вртоглавицу, почело у глави да им се манта што рек'о Немања Кустурица, па изгубило равнотежу и пало доље низастрану!

Шок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Znaš li ti ko je uopšte takozvani dr.Miroljub Petrović i koju veru ptopoveda???

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-07-2016, 09:11 AM)Mekenzi Пише:  Znaš li ti ko je uopšte takozvani dr.Miroljub Petrović i koju veru ptopoveda???

Пре него што се бациш каменом на Др. Мирољуба Петровића са позиција његовог лутања по јеврејским пустолинама и спотицања по уској стази Светог Православља, извади прво брвно из ока твојега јер он бар за разлику од многих јесте радио и ради неки посао за ову јадну Новосрбијицу, лечио је успешно болеснике од рака и других разноразних болести па и од мужеложништва и лезбијског хомосексуализма итд...

Међутим!

Шта раде данас многи назови Православни осим што се бусају у груди и вичу: ''Ја сам Православац, ја сам Православац''!

То колико је неко Православац се показује својим животом и делом јер ''Вера без дела је мртва'', а колико су Православни и многи од нашег клира то смо већ апсолвирали, почев од Патријарха који са Јудејима свијеће пали по синагогама или Лаврентија који је одвео 30 Србских Свештеника да целивају уруку грбавог папу Војћилу еда би добили холограмски привезак за кључеве!

Сети се ових речи пре него што почнеш да оптужујеш, нарочито за бајаги претњу његову да ће да сруши брану и потопи Холандију ако Хаг не пусти Караџића, Шешеља и Младића.

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Miroljb Petrović je običan cirkuzant, moj prosvetaru.

Prvo: Čovek drži sektu i propoveda kreacionizam u Srbiji. Koja se nalazi u Čemerici u Sakramentu.
Ako ne znaš šta znači kreacionizam pročitaj malo na internetu.

Drugo: Čovek nikada se nije izjašnjavao kao pravoslavcem, pre kreacionizma je bio godinama adventista, pa su ga odatle najurili pa se smucao dopk nije našao finansijere u Americi koji ga finansiraju da propoveda i širi kreacionizam po Srbiji.

Treće.: Pored Amerike glavni Miroljubovi finansijeri su ortodoksni Jevreji koji ga isto finansiraju da bi širiju judeizam ovde. Svaka druga reč mu je izrael.

Četvrto: Miroljub Petrović nije doktor, niti teolog već je čovek završio neki geološki fakultet u Beogradu. Posle je doktorirao na nekim nepriznatim fakultetima.

Peto: Miroljub Petrović nikada i nikog nije lečio besplatno. Njegove seanse koštaju ne ispod 1000 evra.

Šesto: Miroljub Petrović ima neke silne fakultete koje niko živ u svetu ne priznaje, gde se nastava održava po stanovima. Cena školarine tog fantomskog fakulteta je 1500 do 3000 evra.

Sedmo: Miroljub Petrović propoveda moral iz srednjeg veka i praistorije, postavlja se kao Mesija, a vozi se moj prosvetaru Mercedesevoj džipčini od 70000 evra....

Prema tome kao Srbin, pravoslavac treba da znaš ko je i šta je Miroljub Petrović. Da je u pitanju sektaš, čovek nečistog morala, materijalista, prevarant i hohštapler...

Čovek koji ima izuzetnu moć manipulacije, i hipnotičkog govora, gde ljude dovodi u povišeni nivo svesti gde im ubacuje određene programe teorije zavere i ostaloga i time ih dovodi u zabludu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ц, ц, ц....ауууу....попљува човека само зато што је јавно рекао своје мишљење о "Егзиту"!

Кидање

Међутим!

Каки је да је његовој деци се сигурно неће десити да се надувају на "Егзиту" па да замишљају да лете са тврђаве к'о Петар Пан и Венди!

Његова деца јашу коња бре на имању и једу домаћи лебац!

Размисли мало о тој страни медаље!

Што се нас тиче ми износимо ође аргументе против свеопште пропасти рода љуцког па тако цитирамо и Доналда Трампа који није Православан но припада Презбитеријанској Шкотској некој верској установи коју они зову "кирк"!

Уосталом Владимир Димитријевић и Бошко Обрадовић су сведочили да Мирољуб јес'био Православац а то што сад лута тамо-вамо па и наш Патријарх лута па јопет људи иду тамо, секу колач и причешћују се!

Ми смо навели ође Мирољубове ставове гледе "Егзита", педер-балова и осталих бљувотина по већ доообро избљуваној Новосрбијици, а нисмо причали како исти Мирољуб верује!

О томе можемо на посебној теми на форуму "Православље"!

Итачка!

Међутим!

Боде очи да речи "ЕГЗИТ" и "ЕКСТАЗИ" имају нешто мало много истих слова да би то било случајно!

Љутко

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Exit je muzičiki festival, koji je za 5 dana okupio sve ukupno okupio preko pola meleona stanovnika.

Nek je svako ostavio po 150 kanađana pa ti vidi šta to znači ekonomski za grad Novi Sad, ljude koji su izdavali sobe, stanove, aprtmane, šta znači zsa hotele. hostele, restorane, prodavnice itd...

Nešto se ne buniš protiv VELD festivala u Torontu, tamo ti đeca ispred nosa ordiniraju sa ekstazijem...

Nego,

Miroljuba sam jedno vreme intenzivno pratio i shvatio sam da je neopevana budala, prevarant i manipulator.

Kod njega ni P od Pravoslavlja.

On drži predavanja ko adventisti, baptisti, jehovini svedoci,protestanti itd.

Ne prizanje ikone, slave, srpske crkve, zvaničnu medicinu itd...

Kaže da se lečimo biljčicima i travama.

Ja mislio ti ozbiljan č'ek a ti citiraš Miroljuba oprevaranta.

Kuku nama...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-07-2016, 06:02 PM)Mekenzi Пише:  Miroljuba sam jedno vreme intenzivno pratio i shvatio sam da je neopevana budala, prevarant i manipulator.

Чека, чека...како неко мож'да буде у исто време и будала и преварант-манипулатор?!

Будала ваљда немож'никог да превари!

Одлучите се бре мајковићу, то је као кад су нападали оног Владику да је био истовремено и педер и педофил и да је силов'о младе муслиманке!

Ви либерал-жути и жућкасти сте к'о УДБА некад, накачите некоме свашта ама нема везе једно с'другим!

О тој пракси и Андреј Фајгељ лепо говори!

Негоооо....не смета ти ваљда и Фајгељ?

(11-07-2016, 06:02 PM)Mekenzi Пише:  Nešto se ne buniš protiv VELD festivala u Torontu, tamo ti đeca ispred nosa ordiniraju sa ekstazijem...

Да се ми питамо VELD би одавно био WELD, то јест WELDED једном за свагда!

Међутим!

Нас одавно не дотиче ушта ова земља срља, увозе свакодневно на 'иљаде орангутана, шимпанза, бабуна, мандрила и макака мајмуна па није чудо да слушају и њихову ритуалну музику!

Не заборавимо да је наш почивши познаник, пријатељ и истомишљеник Драгош Калајић, својевремено за Србство превео да "Рок'н рол" значи КЛАТИ СЕ И ВАЉАЈ, да млада Србадија схвати о чему се туна ради!

Ну Драгош умрије а по Новосрбијици све више "полијећу" са разнијех зидина и висова!

Шта'ш...

Бајд'веј, ни покојни Драгош није био Православни Хришћанин ал'је много лепих порука Србству оставио, као уосталом и Арчибалд Рајс!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Андрија Фајгељ о лепљењу етикета, па каже:

https://www.youtube.com/watch?v=MzAE4aW8...472.536123

У надежди смо да Киза нема ништа против Андрије!

А?

Или има?

МИ ЧЕКАМО ЦАРА!

Браво Андрија!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(11-07-2016, 07:09 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(11-07-2016, 06:02 PM)Mekenzi Пише:  Miroljuba sam jedno vreme intenzivno pratio i shvatio sam da je neopevana budala, prevarant i manipulator.

Чека, чека...како неко мож'да буде у исто време и будала и преварант-манипулатор?!

Будала ваљда немож'никог да превари!

Одлучите се бре мајковићу, то је као кад су нападали оног Владику да је био истовремено и педер и педофил и да је силов'о младе муслиманке!

Ви либерал-жути и жућкасти сте к'о УДБА некад, накачите некоме свашта ама нема везе једно с'другим!

О тој пракси и Андреј Фајгељ лепо говори!

Негоооо....не смета ти ваљда и Фајгељ?

(11-07-2016, 06:02 PM)Mekenzi Пише:  Nešto se ne buniš protiv VELD festivala u Torontu, tamo ti đeca ispred nosa ordiniraju sa ekstazijem...

Да се ми питамо VELD би одавно био WELD, то јест WELDED једном за свагда!

Међутим!

Нас одавно не дотиче ушта ова земља срља, увозе свакодневно на 'иљаде орангутана, шимпанза, бабуна, мандрила и макака мајмуна па није чудо да слушају и њихову ритуалну музику!

Не заборавимо да је наш почивши познаник, пријатељ и истомишљеник Драгош Калајић, својевремено за Србство превео да "Рок'н рол" значи КЛАТИ СЕ И ВАЉАЈ, да млада Србадија схвати о чему се туна ради!

Ну Драгош умрије а по Новосрбијици све више "полијећу" са разнијех зидина и висова!

Шта'ш...

Бајд'веј, ни покојни Драгош није био Православни Хришћанин ал'је много лепих порука Србству оставио, као уосталом и Арчибалд Рајс!

Паметном доста!

Ček., ček kako se zove vrsta majmuna koja je ta bogata zemlja uvezla (1947-1990) koji su bradati, kosati, masni koji dolaze sa Balkana itd...

Nego,

Kad smo već kod Exit-a ja kad vidim te srbe, ne obrijane, kosate, zapuštene, gde im praziluk iz d ** viri pa me podesete na đecu metalce, ili kako se zove onaj pop što je slušao, pank, bio bajker, a prebijao narkomane na mrtvo. Miroljub ga branio jedno vreme kako eto dobar čovek, iz edukacije prebio na mrtvo par narkomana...

Međutim!

Vi ste kanađani, i to treba da prihvatiš. Imaš njihov pasoš, državljanstvo. Sa Srbijom nikakve veze nemate sem i mena i prezimena i donekle vere. To Vam je sve. Kanada te obrazovala, dala ti posao, stan, hranu, jednom rečju bogat i miran život. Đe zimuješ mesecima na tirkiznim morima.

I umesto da tamo gledaš sa orangutanima i ostalima da dođeš na vlas jel verujem lakše je ubediti čađa, pekineza i ostale da treba da se bore za viši ideal naciju i veru.

Srbi su koji ođe u Srbiji žive, koji su preživeli sva sranja i nisu utekli nego ostajali radili za jednu marku, živeli u restrikcijama, snakcijama, bili u izbegličkim kolonama itd. Koji danas gaje plastenike, jagode i maline da bi preživeli. Đe je prosečna plata 300 evra, gde roditelji nemaju đeci za užino itd

E to su Srbi.

Nije Srbin neko ko je ubježao na bogati zapad zbog para i tamo se kanađanima predstavljao neko koga eto komunisti proterali a nije ni pušku držao a prave zle komuniste nije ni video.

Mi ođe znamo šta nam je činiti, dal ćemo opstati ili ne to je druga priča, a ti nam iz Kanade ne možeš pomoći.

Međutim!

Sve ove likove koje citiraš

Boška Obradovića, Miroljuba Petrovića, Andreja Fajgelja i ostale. Niko od njih u Srbiji nije siromah.

Boško mesečno ima 2500-3000 evra. Eno kupio novi veći stan u Čačku čim je ušao u skupštinu.

Miroljub Petrović mesečno za propovedanje kreacionizma, judeizma i svojih fakulteta ima preko 15 hiljada evra mesečno.

Andrej Fajgelj je profesor na državnom fakultetu, plus naučni, nastavni odbori mesečnio zarađuje preko 3000 evra...

Prema tome, Svaka ideologija u Srbiji se zasniva na parama. Znaj da iza svakog od njih stoji ogroman novac. Šta misliš da bi Miroljub propovedao kreeacionizam da nema koristi od toga. Zašto Fajgelj ako je protiv sistema neda otkaz na državnom fakultetu. Zaštoi Boško ako je toliko moralan neda svoju platu u humanitrane svrhe. Nego sve veće i veće nekretnine. Videćeš za par godina od jednog bibliotekara iz Čačka kakav će tajkun da se stvori kao sa Veljom Ilićem, Porodicom Nikoić itd...

Niko ti ođe ništa ne radi za džabe, niti će verovati u neku ideologiju ako nema keša. Ti da ođe nekome ponudiš 10 000 kanađana da propoveda autokratiju, moral, itd naćićeš za čas posla. Ima ljudi u ovoj bedi koliko hoćeš..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шта'ш.....свакаквих четника има ође! Од Стаљинових, преко Љотићевих до Тадићевих и Шекијевих.

Уздравље свима!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Праштајте што мало каснимо са одговором, но унас преосталих Срба, шаке сиромаха, јес' Закон и обичај да се на Петровдан иде убијелу Цркву!

Срећан Празник свим Србима а и симпатизерима добројутро!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(12-07-2016, 04:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Праштајте што мало каснимо са одговором, но унас преосталих Срба, шаке сиромаха, јес' Закон и обичај да се на Петровдан иде убијелу Цркву!

Срећан Празник свим Србима а и симпатизерима добројутро!

Srećan praznik prosvetaru...

Još bar 50 petrovdana dočekao...

A mi ođe želimo dobar dan svim našim ljudima šreko bare...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-07-2016, 06:02 PM)Mekenzi Пише:  Exit je muzičiki festival, koji je za 5 dana okupio sve ukupno okupio preko pola meleona stanovnika.

Ја....Пијем колу, шмрчем коку, забава је то за стоку!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(17-07-2016, 05:30 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(11-07-2016, 06:02 PM)Mekenzi Пише:  Exit je muzičiki festival, koji je za 5 dana okupio sve ukupno okupio preko pola meleona stanovnika.

Ја....Пијем колу, шмрчем коку, забава је то за стоку!

Šta radiš tuna na trulom zapadu i u megapolisu kad je ambijent kao što si naveo...

Dođi ođe u neko planinsko selo, da živiš mir, tišina, predeli nema pedera, koke, kokakole, čađa, pekineza i ostalih, a život jeftin...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним