Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА

Наша поезија горе је одговор оном Капетану (у надежди смо да није један од оније' „Šest Kaplara” на Новом Београду), а не Брат Мунгосу који је улетео туна.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(09-08-2016, 01:43 PM)Громовник Пише:  То је зато што у овој земљи већ дуже време влада негативна селекција, а трули и покварени систем (створен од стране комуниста) само доприноси томе да на врх испливавају једино и само најгори.

NETACNO G, GROMOVNIK! NEMOJTE DA GLORIFIKUJETE I ZA SVE KRIVIMO DRUGE!

KAKAV JE SISTEM DANAS TAKAV JE BIO I U SFRJ I U VREME KRALJEVINE!

MI SMO KORUPCIJU, MITO I LAZ PRIMILI OD TURAKA A POSLE SMO JE PRENOSILI GENETSKI I JEBACKI NEZAVISNO OD SISTEMA!

VOLIMO NOVAC, KURUPCIJU I KRIMINAL, LOPOVI SMO! MILOS OBRENOVIC ZACETNIK KORUPCIJE.

MILUNKA SAVIC NIJE POSLE RATA MOGLA DA SE ZAPOSLI I RADILA JE KAO GOVNARKA, BAB SERA U PISAORU U KRALJEVINI A NOSILA FRANCUSKIH ODLIKOVANJA.

SIN PASICA BIO MAFIJAS I JAJARA UBIO VOJNIKA NA KRFU U PIJANOM STANJU.

PARLAMENTARNI SISTEM U KRALJEVINI KAO I DANAS, LOPOVI, ZABUSANTI, LUDACI, KRETENI, GOMILA SKOROJEVICA I SIBICARA SPREMNI DA MAJKU PRODAJU RODJENU. DZUKELE!

ISTO SE U KRALJEVINI ZAPOSLJAVALO AKO SI PRIPADNIK STRANKE A UNAPREDJENJE BEZ CLANSKE KNJIZICE NISTA!

ISTO I U SFRJ I DANAS!

NISU SE MINISTRI ILI SLUZBENICI BIRALI ZATO STO SU KVALITETNI NEGO STO SU BILI RADIKALI ILI DEMOKRATE!

PASIC JE IZ RATA I PARLAMENTARNE DEMOKRATIJE IZASAO KAO NAJBOGATIJI COVEK U KRALJEVINI!

MILAN STOJADINOC, MLAD I SPREMAN ZA VOJNI POZIV, NE ON SE SACUVAO I POSTAJE NAJMLDJI MINISTAR FINANSIJA!OD FRONTA DALEKO!

SECAM SE JEDNE KNJIZICE POPA VALADIKE NIKOLAJA, KOLIKO SE KRALO DA JE NAPISAO KNJIGU ILI JEDAN CLANAK : NE KRADI DRZAVU, VISE SE I NE SECAM DAVNO SAM CITAO, A DOSTA SAM CITAO KAD SAM IMA VREMENA!

ISTO KAO I DANAS! NEMA TO VEZA SA KOMUNIZMOM!

IMA JEDNA DOBRA KNIGA ZOVE SE "CUJTE SRBI " DR ARCIBALD RAJS GDE OPISUJE ZIVOT I POLITICKI SISTEM U KRALJEVINI

I SAD DOLAZE KOMUNISTI!!!!!!

GDE SU SE ONI KALILI I SKOLOVALI I STEKLI VOJNE I OBRAZOVNE POGLEDE? AKO MI NE VERUJES POGLEDAJ BIOGRAFIJE, NEKI BILI I OFICIRI KRALJEVNI, NEKI ZAVRSILI FAKULTETE ITD

U KRALJEVINI, GDE DRUGO!

NASTAVLJAJU I ONI KAO I OVI PRETHODNICI I POSTAJU GOSPODA DA SE NE SMUCAJU PO SUMAMA I GORAMA!

OVO DANAS JE POSLEDICA SVEGA NEGATIVNOG KROZ ISTORIJU.

SAMO SMO KRIVI!

VOLIM NOVAC, I KORUPCIJU!

NEGATIVNA SELEKCIJA NAS PRATI KROZ VEKOVE, ZASTO JE TO TAKO, PUNO JE FAKTORA, ALI NOVAC JE MAJKA SRBINU! NAZALOST!

VERUJ MI SINE, POSLE SVAKOG RATA ISPLIVAJU NAJGORI KOJI SE OBOGATE , OBEZBEDE SEBI POSLANICKE PENZIJE, A SIROTINJA, BORCI, DOBRI LJUDI ISPASTAJU!

BORCI ODMAH DOBIJU NOGU U GUZICU!!!ALI ODMAH, ILI PENZIJA ILI ZABORAV!
DOK SI NA RATAISTU, TAPSAJU TE PO RAMENIMA, DIZU U NEBESA, PRICAJU O TEBI, KOMSIJE I PORODICA PONOSNI!

KAD SE SPUSTE ZAVESE, DRUSTVO TE ODBACI, POSTAJES PAS SA KOSKOM, PREZIRE TE BIROKRATIJA I SISTEM, VIDE U TEBI SMETNJU, VALJDA IH PODSECAS NA ONO STO SU ONI TREBALI DA BUDU U RATU. MRZE TE, PONIZAVAJU...

OSECAS SE KAO GOVNO!

I SUTRA CE SE OPET RATOVATI I NEKAKVI SMUTLJIVCI CE POZIVATI SRPSKU DECU A ONI CE BITI U POZADINI.

TAKO JE BILO I U VREME KRALJEVINE I U VREME KOMUNIZMA I ZA VREME MILOSEVICA, KOSTUNICE I DANAS, SVE SE MENJA, SISTEM, ALI TA GENETSKA EKIPA SRBA, TA NEGATIVNA SELEKCIJA OD NEMANJICA DO DANAS NAS PRATI I PARTI I UNISTAVA, PRESVLACE ODELA, FABRAJU SE, PISAJU PO NAMA I SERU O MI JEDEMO!

TAJ KOD LOPOVSKI, NAS SRPSKI, TREBA LIKVIDIRATI!

AKO OD OSAM MILIONA TREBA UBITI 3 MILIONA, ONDA SAM JA ZA TAKAV NACIN REDOSLEDA!

SVAKO KOME JE RUKA U TEGLAMA, METAK!

GOVNA SMO MI SRBI!

MAJKU NAM JEBEM!
Одговори

(09-08-2016, 05:29 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Себи убраду:

Не чудимо се овом Капетану нити Кизи и још понеком, један је титовац и комуна а други жута материјалистичка варијанта истог, као и већина Новосрба у латиничарској и унијатској Новосрбијици (а са изузетком од оније 4,5% Срба, шаке сиромаха), но се чудимо Јеремији који је, судећи по већини коментара, честит Србин и домаћин!

Ну шта'ш....Новосрбијица је земља 300 чуда!

Шок

Брате Просветару,

Постоји један видео клип са мог гостовања на данској ТВ (други програм) 1992-ге, када сам изговорио у камеру: "Милошевића бих обесио, не због национализма већ зато што не иде до краја"...
Наравно, тада нисам знао ко је прави господар Србије а самим тим и Милошевићевог живота...
Као и данас биле су и онда стране службе. Нажалост, све се чинило да је бивша ОЗНА - УДБА, односно, ДБ господар живота и смрти у СР Југославији, што није било тачно. Поменута служба била је само продужена рука ЦИА, БНД и осталих служби англосаксонаца.
Милошевић је платио своју наивност животом, док разно-разна стокупљевина која се куне у србство, демократију и права свих (зачудо, не Срба), ево и данас дан ведри и облачи Србијицом.

Не знам, дали је добро или лоше што знам по нешто, али ето, ја пишем оно што већина или не зна или намерно прећуткује.
Одговори

(09-08-2016, 06:18 PM)Капетан Пише:  
(09-08-2016, 01:43 PM)Громовник Пише:  То је зато што у овој земљи већ дуже време влада негативна селекција, а трули и покварени систем (створен од стране комуниста) само доприноси томе да на врх испливавају једино и само најгори.

NETACNO G, GROMOVNIK! NEMOJTE DA GLORIFIKUJETE I ZA SVE KRIVIMO DRUGE!

KAKAV JE SISTEM DANAS TAKAV JE BIO I U SFRJ I U VREME KRALJEVINE!

Слажем се с вама да је после Првог Светског Рата почела декаденција Српства, али да је у питању један исти систем, то може да тврди само неко ко је задојен црвенилом, попут вас. Тако да, не глорификујем ја, већ ви генерализујете, у складу са оним како су вас учили у школи.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

JEDAN TE ISTI-LOPOVSKI, JAJARSKI, RAZUMECETE JEDNOG DANA!

ARCIBALD RAJS NE VAZI ZA CRVENOG A BOGAMI OPISAO JE ONAKO KAKAO JE DANAS.MISLIM D VECEG PRIJATELJA NISMO IMALI.

ARCIBALD RAJS IMA SPOMENIK U BEOGRADU PODIGNUT 1930 I NEKE, NE SECAM SE SADA, ON NIJE U CENTRU GRADA, NEGO NA PERIFERIJI DALEKO OD OCIJU I JAVNOSTI U JEDNOM MESATSCU BLIZU KOGA JE UBIJEN MIHAJLO OBRENOVIC.

SKLONILI GA DALEKO, PO NEKI VOJNIK, IZLAPEO OD ALKOHOLA SVRATI I ODA POCAST, STOJI PRAZAN...SUMA GA PREKRILA...

NEMA TO VEZE NI SA SRPSTVOM NI SA JUNASTVOM, VOLIMO DA KRADEMO I LOPOVI SMO!

TO NIJE GENERALIZACIJA NEGO CINJENICA JER DA NIJE TAKO ZATVORI B BILI PUNI.

(08-08-2016, 03:42 PM)ЈУГОСЛОВЕНСТВОјеНајвећеЗЛО Пише:  Караџић је требао потписивати Дејтонски споразум ! Да је то урадио он га не би потписао у своје име, већ у име РС што значи да његова кривица или не кривица не може утицати на судбину РС . Одговорност за евентуалне ратне злочине је индивидуална ,а не колективна !
Даље,да је био у Дејтону то би значио да је Запад прихватио РС као једну од страна у сукобу и не би Алија тамо био представљен као пред.БиХ,Милошевић као пред.Србије и Туђман као пред.Хрватске

JEL TE TO UCE TAKO U SKOLAMA NA FAKULTETIMA?

BOGATI TI TVOGA! STA VI UCITE!

AKO JE KRIVICA INDIDIDUALNA ZATO SU ONDA NASI NEPRIJATELJI HTELI DA NAM PROVUKU REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI????

DA NAGLASE DA SU SRBI JEDINI NAROD KOJI JE POCINIO GENOCID NA SVETU!

CILJ REZOLUCIJE JE RUSENJE REPUBLIKE SRPSKE!

I TO ONAKO POLITICKI DA NAM ZAVUKU!

PRICA O INDIVIDUALNOJ KRIVICI JE PRICA DA SE SRBI NAVUKU NA NOZ TANAK!
Одговори

(06-08-2016, 09:46 AM)ЈУГОСЛОВЕНСТВОјеНајвећеЗЛО Пише:  Њих је Милошевић издао још 1991.кад је потписао повлачење ЈНА због притиска Запада.

Ово је отприлике тачно, само је питање да ли је тада могао издржати притисак и предвидјети шта ће се даље дешавати и да ли ће (неће) запад (међународна заједница) чувати заштићену зону.
Немојте сада бити паметни причати приче као да Србија против себе није имала НАТО пакт. Да ли сте свјесни те силе, односа снага
Одговори

(10-08-2016, 10:11 AM)luka.luke Пише:  Ово је отприлике тачно, само је питање да ли је тада могао издржати притисак и предвидјети шта ће се даље дешавати и да ли ће (неће) запад (међународна заједница) чувати заштићену зону.
Немојте сада бити паметни причати приче као да Србија против себе није имала НАТО пакт. Да ли сте свјесни те силе, односа снага

Свјесни смо.
Такође смо свјесни да се тукло немилице по противницима, а да се ништа није направило - крени-стани, договорићемо се итд.
Исто тако смо свјесни да је свака уш дигла к. на Србе кад је видила да ни Срби неће да помажу једни другима.

Или ти стварно мислиш да је исправно да Срби ратују против своји непријатеља, дио по дио, тако да се ови лакше могу обрачунати са њима?

Прости су то концепти, АЛИ! Не за Србе.
Кад њих шесторица рецимо нападну на двојицу Срба, док други десет Срба стоји около и гледа (навија) и то још та двојица туку се против ове шесторице сваки посебно.
Како то море завршити?
И кога боли к. што су се и ова двојица и ови други десет прибојавали шта ће бити ако се појави полиција. То се на улици зове једном ријечју.
Тако и у ширем смислу, у животу, политици, рату.

Већина Срба не види даље од носа и не схвата какве посљедице је то имало и какве ће још имати.
Гуд лак, што би рекли Енглези.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Poslednja šansa da se Srbija definiše kao zemlja je propala 91/92 godine.

Nove prilike skoro neće biti...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(09-08-2016, 06:18 PM)Капетан Пише:  KAKAV JE SISTEM DANAS TAKAV JE BIO I U SFRJ I U VREME KRALJEVINE!

Друж'Капетане па то је оно:

ЧЕТНИЦИ=УСТАШЕ!

Па то смо већ имали соколе током целе партизанске окупације од јесени '44-е па надаље!

Дај нађите нешта ново мајковићу!

Тужан

(09-08-2016, 07:29 PM)Капетан Пише:  ARCIBALD RAJS...бла, бла, трућ, трућ...

Арчибалд Рајс је одржао лекцију ПРЕЖИВЕЛОМ ОСТАТКУ ОД ОСТАТАКА СРБСТВА, по губитку најбољих од најбољих ђе је највише фукаре претекло како у ужој Србији тако и у Црној Гори!

А фукаре има у сваком народу па и у Швајцарској, ама Швајцарска није ратовала стотинама година и најбоље од свог народа је одржала у животу, јер, не заборавимо, У РАТОВИМА НАЈБОЉИ ГИНУ А НАЈГОРИ КОЈИ СУ ПРЕЖИВЕЛИ ПОСЛЕ ПРАВЕ ЂЕЦУ!

Међутим!

Он је придиковао том и таквом проређеном и изнемоглом Србству са становишта НЕМАЧКОГ ПЕДАНТА, јер Рајс је био ЧИСТОКРВНИ ЊЕМАЦ РОЂЕН У ЗЕМЉИ ЊЕМАЧКОЈ а само натурализовани Швајцарац у протестансткој Швајцарској!

Међутим!

Рајс срећом није доживео све ужасе партизанске окупације под комуно-сатанистима и Амброзом, а да јесте ковао би он у звезде све наше мане и мањкавости од времена Краљевине, каква је да је била!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(05-08-2016, 08:05 AM)Mekenzi Пише:  Sa tzv. Krajinom . . .
rzv. RSK

(06-08-2016, 07:43 PM)Капетан Пише:  A sto se tice KRAJINE ni inTelektulani ni vojnI i kapacitet nije imala da se brani!

VECE PIZDURINE NEMA OD KRAJISNIKA, ZARAZENI JUGOSLOVENSTVOM, SESTOM LICKOM, NAROD KOJI NI NA NACIONALIZMA NIJE IMAO! ZADOJENI BRATSTVOM I JDINSTVOM ZATO SU TAKO I PROSLI!

Тако су о Српству и Србији пјевали Крајишници.Борећи се за себе, сањали су дан да буду слободни и своји и са Србијом. Сад су већином у Србији, слободни колико и остали народ. (?) А своји више не могу бити. Мекензија и Капетана треба да је срамота, како пишу и мисле о Крајини (и Јеремија) то није достојно ни усташа.
Одговори

Нађосмо ову песму у старим бројевима гласила Србских Четника „Србија”, па каже:

ПОРУКА ВОЈВОДИ ЂУЈИЋУ

Ој Војводо Србског рода сине,
Од Динаре чувене планине,
Порука је од твога Народа
Да му дођеш, Момчило Војвода!

Имал' ишта од овога боље
Кад би дош'о у своје Топоље,
Родно мјесто гдје си се родио,
Свом Народу жељу испунио!

Да посјетиш мјесто твога Рода,
И водопад од Крчића твога,
Стару кућу гдје си се родио,
И конабу гдје си вино пио.

Да ти нога на Динару стане,
Да се сјетиш на минуле дане,
И да одеш у Стрмицу с'нама,
У Храм Србски Светога Јована.

Гдје си некад и Свештеник био,
За свој Народ Богу се молио.
Да одемо скупа на Пађане,
Гдје си тешке проводио дане.

Дођ' Војвода радо те желимо
Да са тобом радост поделимо,
За тебе смо пјесме састављали
Ти не дође а ми их пјевали!

Нека дођу сви Четници наши,
Србска Војска никог се не плаши,
Узели су традиције старе
Које Срби свуда радо славе.

Све је прошло, и ово ће проћи,
Надамо се да ће боље доћи,
Да ће доћи велике промјене
И несреће срећом да замјене.

Поруку смо послали и Фрању
Тући Србе он није у стању,
И он види да је немогуће
Да му Срби броје на тисуће.

Јер Крајишник као змија љута,
Никоме се не склања са пута.
Нема више хрватског Тита,
Да Србина погрешно васпита.

И његових лажних партизана,
Који су се борили са нама;
Петокрака Кокарде се стиди,
Сакрила се, више се не види.

Србски Народ сад се добро слаже,
Побједа је, сваки тако каже,
А Босна је Србска Покрајина
Наврат стала свима душманима,
И средила Турке Азијате,
У Крајини ми ћемо хрвате!

Дамјан Глигић, Канада

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Mekenzi Пише:Ja bih postavio jedno pitanje zašto Srbija nikada nije priznala RSK i RS, i zašto ih je smatrala teritorijom (entitetima) Hrvatske i Bosne?
Могла је Србија да призна као суверене државе и Крајину, и Каталонију и Аласку, то је узалудно ако такозвана међународна заједница не допушта.
Да је Србија сматрала Крајину својом територијом и даље би била под санкијама, што ти никако не хоћеш, па зато изведи закључке.
Одговори

(12-08-2016, 11:05 AM)ЛукаЛоко Пише:  
Mekenzi Пише:Ja bih postavio jedno pitanje zašto Srbija nikada nije priznala RSK i RS, i zašto ih je smatrala teritorijom (entitetima) Hrvatske i Bosne?[/quote]
Могла је Србија да призна као суверене државе и Крајину, и Каталонију и Аласку, то је узалудно ако такозвана међународна заједница не допушта.
Да је Србија сматрала Крајину својом територијом и даље би била под санкијама, што ти никако не хоћеш, па зато изведи закључке.

КИЗА ЈЕ ПОСТАВИО ПОГРЕШНО ПИТАЊЕ И, НАРАВНО, ДОБИО И ПОГРЕШАН ОДГОВОР!

ПРАВО ПИТАЊЕ ЈЕСТЕ ЗАШТО ЈЕ СРБИЈА УОПШТЕ ЧЕКАЛА ДА СЕ ОФОРМЕ И ПРИЗНАЈУ И ТАКОЗВАНА "ХРВАТСКА" И БОСНА?!

ЗАШТО СРБИЈА И СРБИ, АКО ИХ ЈЕ УОПШТЕ БИЛО, НИСУ РЕАГОВАЛИ

НА ВРЕМЕ?!

Е на то питање одговор је питање:

ДА ЛИ ЈЕ УОПШТЕ БИЛО СРБА У ВРХОВИМА СФР ШУГОСЛАВИЈИ И КОЛИКО?!

МИ БИ ДА ПОСАВЕТУЈЕМО И КИЗУ И ЛУКУ И ОСТАЛЕ, ДА СЕ ПОДСЕТЕ ДАНА КАДА ЈЕ СРБИЈА КРЕНУЛА УМЕСТО УСКОМ СТАЗОМ ПОКАЈАЊА И ПРАШТАЊА, ПУТЕМ НЕДОРЕЧЕНЕ ЛИЧНОСТИ ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА, па каже:

http://www.youtube.com/watch?v=vdU6ngDhrAA

ОВО ЈЕ БИО ПРОПУШТЕН ТРЕНУТАК КАД СЕ НАРОД ПОЗДРАВЉА СА „ПОМОЗ'БОГ” А НЕ СА „ДРУГОВИ И ДРУГАРИЦЕ”, КАД СЕ ИЗ ЏЕПА ВАДИ ШАЈКАЧА СА КОКАРДОМ, КАД СЕ УМЕСТО ОНОГ ПОЉСКОГ МАЗУРЕКА „ХАЈЛ ШУГОСЛОВЕНИ” СВИРА „МАРШИРАЛА КРАЉА ПЕТРА ГАРДА”!

НАРОД ЈЕ ЗАПЕВАО „КО ТО КАЖЕ”, САМО СЕ ЧЕКАО ТРЕНУТАК ДА НЕКО ПОЧНЕ „ОД ТОПОЛЕ” ПА БИ СЕ ЗА ПАР ДАНА ИЗБИЛО ТЕНКОВИМА НА АУСТРИЈСКО-СЛОВЕНАЧКУ ГРАНИЦУ А ОНИ ШТО СУ СЕ ВЕЋ СПАКОВАЛИ У ЗАГРЕБУ БИЛИ БИ ВАН ТЕРИТОРИЈЕ НОВЕ СРБОСЛАВИЈЕ!

ПРОПУСТИЛИ СМО ПРИЛИКУ ДА ОБАВИМО ПОСАО КОЈИ ЈЕ СТРАШНИ БРКА ОБАВИО У РУСИЈИ КРОЗ УНУТРАШЊИ ПУЧ, ЛИКВИДАЦИЈУ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЗМА И ВАСПОСТАВЉАЊЕ РУСКОГ БОНАПАРТИЗМА!

ПРОПУСТИЛИ СМО ПРИЛИКУ ДА ОБАВИМО ЛИКВИДАЦИЈУ ТИТОИСТИЧКОГ КРИМОКАТОЛИЧКОГ И УСТАШКОГ КОМУНО-САТАНИЗМА И ВАСПОСТАВИМО СРБСКИ БОНАПАРТИЗАМ НА ПУТУ КА СЛОБОДНОМ СОЈЕДИЊЕНОМ ВОЈНО-КРАЈИШКОМ КРАЉЕВСТВУ СРБСКОМ И ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ!

ОВО ЈЕ БИО ДАН КАД СЕ ПРАВИ ДРЖАВНИ УДАР, КАД СЕ КОРИСТИ ПРЕДНОСТ У ЧЕМЕРИЦИ ШКОЛОВАНОГ, НАЈМЛАЂЕГ МЕЂУ МЕТУЗАЛЕМИМА И БРОЗОВИМ ГЕНЕРЕАЛИМА И КОМУЊАРАМА КАО ШТО СУ БИЛИ ТУЂМАН, КУЧАН И ОСТАЛИ!

ОВО ЈЕ БИО ДАН КАД СЕ ПРЕКО НОЋИ ГЛУМИ ВЕЋИ ХАВЕЛ ОД ХАВЕЛА, КАД СЕ ДОВОДИ КРАЉ (КАКИ ЈЕ ДА ЈЕ), КАД СЕ ПРИЧА ПРИЧА О ЕВРОПСКИМ ИНТЕГРАЦИЈАМА, ДЕМОКРАТИЈИ И УЛАСКУ У НАТО (У КОЈИ НАС ЈЕ АМБРОЗ ВЕЋ БИО УВЕО ДАВНЕ '52-Е, УЗГРЕД БУДИ РЕЧЕНО)!

ОВО ЈЕ БИО ДАН КАД СЕ ОСВАЈАЈУ ПОЗИЦИЈЕ НА ШАХМАТНОЈ ТАБЛИ И КАД СЕ КУПУЈЕ ВРЕМЕ ИЗМЕЂУ ПИЈАНОГ ЈЕЉЦИНА И ДОГАЂАЊА ПУТИНА!

И шта учиње „Слоба-Слобода” од свега тога?

Објави интервју на две стране у париском „Монду” у коме се натрућа и нас*ра о свом комунизму, самоуправљању и осталим којештаријама из века који је управо пролазио !

И...УНАЗАДИ НАС ЗА ПОЛА ВЕКА !!!

Паметном доста!

(12-08-2016, 11:05 AM)ЛукаЛоко Пише:  [quote="Mekenzi"]Ja bih postavio jedno pitanje zašto Srbija nikada nije priznala RSK i RS, i zašto ih je smatrala teritorijom (entitetima) Hrvatske i Bosne?

ПРАВО ПИТАЊЕ ЈЕСТЕ ЗАШТО ЈЕ СРБИЈА УОПШТЕ ЧЕКАЛА ДА СЕ ОФОРМЕ И ПРИЗНАЈУ И ТАКОЗВАНА "ХРВАТСКА" И БОСНА?!

НА ВРЕМЕ?!

МИ БИ ДА ПОСАВЕТУЈЕМО И КИЗУ И ЛУКУ И ОСТАЛЕ, ДА СЕ ПОДСЕТЕ ДАНА КАДА ЈЕ СРБИЈА КРЕНУЛА УМЕСТО УСКОМ СТАЗОМ ПОКАЈАЊА И ПРАШТАЊА, ПУТЕМ НЕДОРЕЧЕНЕ ЛИЧНОСТИ ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА, па каже:

ОВО ЈЕ БИО ПРОПУШТЕН ТРЕНУТАК КАД СЕ НАРОД ПОЗДРАВЉА СА „ПОМОЗ'БОГ” А НЕ СА „ДРУГОВИ И ДРУГАРИЦЕ”, КАД СЕ ИЗ ЏЕПА ВАДИ ШАЈКАЧА СА КОКАРДОМ, КАД СЕ УМЕСТО ОНОГ ПОЉСКОГ МАЗУРЕКА „ХАЈЛ ШУГОСЛОВЕНИ” СВИРА „МАРШИРАЛА КРАЉА ПЕТРА ГАРДА”!

НАРОД ЈЕ ЗАПЕВАО „КО ТО КАЖЕ”, САМО СЕ ЧЕКАО ТРЕНУТАК ДА НЕКО ПОЧНЕ „ОД ТОПОЛЕ” ПА БИ СЕ ЗА ПАР ДАНА ИЗБИЛО ТЕНКОВИМА НА АУСТРИЈСКО-СЛОВЕНАЧКУ ГРАНИЦУ А ОНИ ШТО СУ СЕ ВЕЋ СПАКОВАЛИ У ЗАГРЕБУ БИЛИ БИ ВАН ТЕРИТОРИЈЕ НОВЕ СРБОСЛАВИЈЕ!

ПРОПУСТИЛИ СМО ПРИЛИКУ ДА ОБАВИМО ПОСАО КОЈИ ЈЕ СТРАШНИ БРКА ОБАВИО У РУСИЈИ КРОЗ УНУТРАШЊИ ПУЧ, ЛИКВИДАЦИЈУ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЗМА И ВАСПОСТАВЉАЊЕ РУСКОГ БОНАПАРТИЗМА!

ПРОПУСТИЛИ СМО ПРИЛИКУ ДА ОБАВИМО ЛИКВИДАЦИЈУ ТИТОИСТИЧКОГ КРИМОКАТОЛИЧКОГ И УСТАШКОГ КОМУНО-САТАНИЗМА И ВАСПОСТАВИМО СРБСКИ БОНАПАРТИЗАМ НА ПУТУ КА СЛОБОДНОМ СОЈЕДИЊЕНОМ ВОЈНО-КРАЈИШКОМ КРАЉЕВСТВУ СРБСКОМ И ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ!

ОВО ЈЕ БИО ДАН КАД СЕ ПРАВИ ДРЖАВНИ УДАР, КАД СЕ КОРИСТИ ПРЕДНОСТ У ЧЕМЕРИЦИ ШКОЛОВАНОГ, НАЈМЛАЂЕГ МЕЂУ МЕТУЗАЛЕМИМА И БРОЗОВИМ ГЕНЕРЕАЛИМА И КОМУЊАРАМА КАО ШТО СУ БИЛИ ТУЂМАН, КУЧАН И ОСТАЛИ!

ОВО ЈЕ БИО ДАН КАД СЕ ПРЕКО НОЋИ ГЛУМИ ВЕЋИ ХАВЕЛ ОД ХАВЕЛА, КАД СЕ ДОВОДИ КРАЉ (КАКИ ЈЕ ДА ЈЕ), КАД СЕ ПРИЧА ПРИЧА О ЕВРОПСКИМ ИНТЕГРАЦИЈАМА, ДЕМОКРАТИЈИ И УЛАСКУ У НАТО (У КОЈИ НАС ЈЕ АМБРОЗ ВЕЋ БИО УВЕО ДАВНЕ '52-Е, УЗГРЕД БУДИ РЕЧЕНО)!

ОВО ЈЕ БИО ДАН КАД СЕ ОСВАЈАЈУ ПОЗИЦИЈЕ НА ШАХМАТНОЈ ТАБЛИ И КАД СЕ КУПУЈЕ ВРЕМЕ ИЗМЕЂУ ПИЈАНОГ ЈЕЉЦИНА И ДОГАЂАЊА ПУТИНА!

Објави интервју на две стране у париском „Монду” у коме се натрућа и нас*ра о свом комунизму, самоуправљању и осталим којештаријама из века који је управо пролазио !

Паметном доста!

(12-08-2016, 11:05 AM)ЛукаЛоко Пише:  
Mekenzi Пише:Ja bih postavio jedno pitanje zašto Srbija nikada nije priznala RSK i RS, i zašto ih je smatrala teritorijom (entitetima) Hrvatske i Bosne?

НА ВРЕМЕ?!

Паметном доста!

НА ВРЕМЕ?!

Паметном доста!

НА ВРЕМЕ?!

Шта'е ово!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Зашто се нами не дозвољава приступ на тему?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним