Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА

Драгослав Бокан, будушчи

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉ

Краљевског Трона Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Србског, у Персоналној Унији са Русијом, говори о раним деведесетим и владавини титића без покрића, јасно, србски, темељно, смирено....

Чудно....млађани Теш'Тешановић нема појма ко је био Вукашин Шошкоћанин а ми ође у далекој Канади сећамо се и њега и свих детаља к'о да је јуче било!

Себи убраду:

Не би дали нашу старост за Новосрбску младост па да ни је од смрта лијек!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Мјастољубитељ дао коректан интервју .

Не знам само одакле му онај податак да је 5/10 студената пред ДСР било за комунисте,1/10 за Збор а 4/10 незаинтересовани за политику ?

Око ратова 90-тих и заташкавању злочина над Србима беседио на нивоу,чиста десетка.
Одговори

(15-01-2018, 12:06 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  МЈАСТОБЉУСТИТЕЉ

Нисам стиго да га послушам, али да ли је он стварно ово рекао што су ставили у наслов интервјуа или је извучено из контекста? Ово за Цркву и државу.
Одговори

(15-01-2018, 11:46 PM)Брада Пише:  

Нисам стиго да га послушам, али да ли је он стварно ово рекао што су ставили у наслов интервјуа или је извучено из контекста? Ово за Цркву и државу.

Шта сад....? Ем смо просули бисере тамо ђе не треба, ем још би да их сортирамо и гланцамо, то јест препричавамо!

Саветујемо ти да одгледаш!

Међутим!

Оно што је рекао за разбарушеног и брадатог са херцеговачким акцентом а у белом мантилу, неће ти се допасти!

(15-01-2018, 08:13 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Мјастољубитељ дао коректан интервју .

Не знам само одакле му онај податак да је 5/10 студената пред ДСР било за комунисте,1/10 за Збор а 4/10 незаинтересовани за политику ?

Ми смо слушали ДИРЕКТНО ИЗ УСТА САВРЕМЕНИКА, да је рецимо на Техничком Факултету, огромна већина студената била црвена, као и да су их МАЛОБРОЈНИ Љотићевци тукли к'о волове у купусу!

ШТЕТА ШТО НИСУ МЛАТИЛИ ВИШЕ!

Такође смо слушали да су црвени имали ДИРЕКТИВУ која је гласила:

СПРЕЧИТИ ЉОТИЋА ДА ГОВОРИ!!!

Јер знало се....ако златоустом дозволе да почне да говори-пропаде црвена пропаганда!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(16-01-2018, 01:04 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Ми смо слушали ДИРЕКТНО ИЗ УСТА САВРЕМЕНИКА, да је рецимо на Техничком Факултету, огромна већина студената била црвена, као и да су их МАЛОБРОЈНИ Љотићевци тукли к'о волове у купусу!

ШТЕТА ШТО НИСУ МЛАТИЛИ ВИШЕ!

Такође смо слушали да су црвени имали ДИРЕКТИВУ која је гласила:

СПРЕЧИТИ ЉОТИЋА ДА ГОВОРИ!!!

Јер знало се....ако златоустом дозволе да почне да говори-пропаде црвена пропаганда!

Потрудићу се да нађем нешто више око тога. Имали су и радикали,демократе, земљорадници неку омладину исто. Чуо сам да су комунисти добијали батине али чуо сам и то да су они неког гурнули низ степенице на факултету те да је тај прошао са грдним повредама а можда и умро доцније, нисам сигуран. Ал' баш да је половина студентарије била комуњарска у то тешко могу да поверујем, рачунајући и оне салонце и квазикомунисте типа Дражин син.
Одговори

Погледај ође, скоро иста прича као оне које смо слушали од очевидаца-савременика:

http://www.beogradskeprice.rs/2015/11/06...verzitetu/

https://facebookreportermonitor.wordpres...%B5%D0%BC/

Иначе Бокан је изузетно начитан и поткован подацима па ако каже да је комуно-сатаниста било толико-буди сигуран да није далеко од истине!

А за ЗБОР се зна да није прелазио 1%, што у онако излуделој Краљевини која је по Бокану "скренула с'пута", то може да се тумачи и као комплимент, иако је њихово Шугословенство такође доказ истог лудила, што Бокан не помиње.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(16-01-2018, 07:06 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Погледај ође, скоро иста прича као оне које смо слушали од очевидаца-савременика:

http://www.beogradskeprice.rs/2015/11/06...verzitetu/

https://facebookreportermonitor.wordpres...%B5%D0%BC/

Комуњаре предводио један од браће Барух...

Која фаца човече...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr..._Baruh.jpg
и мало старији комшија.

[Слика: Osu%C4%91enik_Mo%C5%A1a_Pijade.jpg]
Одговори

Чека', чека'...шта ти имаш против јеврејског народа са ноуз проблемом и наочарима к'о дно од тегле?

Себи убраду:

За ове је грбави Мозес-Моша Пијаде био Господин човек!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(16-01-2018, 07:15 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Чека', чека'...шта ти имаш против јеврејског народа са ноуз проблемом и наочарима к'о дно од тегле?

Ништа наравно, само ми се учини да су они доминатни у категорији "Крвава листа комунистичких злочина".

Је ли Просветару, сви ови комунци су сефарди,ашкеназ скоро нико ???
Одговори

(16-01-2018, 01:04 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(15-01-2018, 11:46 PM)Брада Пише:  

Шта сад....? Ем смо просули бисере тамо ђе не треба, ем још би да их сортирамо и гланцамо, то јест препричавамо!

Саветујемо ти да одгледаш!

Међутим!

Оно што је рекао за разбарушеног и брадатог са херцеговачким акцентом а у белом мантилу, неће ти се допасти!

А ВИ нисте чули да је преко пута тог факултета била станица београдских илегалаца? Та зграда и данас се налази на истом месту.

Даље, колико је омладине, Сокола, студената радило за ЈВуО?

Испод оне петокраке на ЕТФ-у стоје имена српских студената који су отерани на Срески фронт. Никакви комунисти нису били, него присилно мобилисана интелигенција.

У комунистима од студената били су само они пропали као што су Крцун, Јово Капичић, њихова (његова и Титова) девојка Зденка и сл.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Јели ви овсте знадете колико дуго тема на Косово и Метохије стојих на овај сајт!

Не треба ми ни једану слову даље да дрвим!
Одговори

Око ратова 90-тих и заташкавању злочина над Србима беседио на нивоу,чиста десетка.
Кога Д.Ћ. учи историји, тај има овакве податке.
Другим речима, лупета ко Максим и онда из тога извлачи закључке.
Тако ће неко за седам деценија тврдити да су данашњи студенти пола за анархисте, десет одсто за Образ, а четири десетине не интересује ништа.
Е, такви су његови подаци.
Он, иначе, сво време уподобљује историју свом идеолошком виђењу историје.
Одговори

(16-01-2018, 08:18 PM)Бенито Пише:  Кога Д.Ћ. учи историји, тај има овакве податке.

Који Д.Ћ.?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(16-01-2018, 07:39 PM)Перун Пише:  А ВИ нисте чули да је преко пута тог факултета била станица београдских илегалаца? Та зграда и данас се налази на истом месту.

Збунио си се Ужичанине,причамо о периоду непосредно пред рат. По отпочињању истог Љотићевци постају власт а наши су тамо где си рекао.

(16-01-2018, 08:18 PM)Бенито Пише:  Кога Д.Ћ. учи историји, тај има овакве податке.
Другим речима, лупета ко Максим и онда из тога извлачи закључке.
Тако ће неко за седам деценија тврдити да су данашњи студенти пола за анархисте, десет одсто за Образ, а четири десетине не интересује ништа.
Е, такви су његови подаци.
Он, иначе, сво време уподобљује историју свом идеолошком виђењу историје.

Ма добро, као што рекох не знам одакле подаци јер сам и сам наилазио на другачије.Прича он своју причу неку.

Него реци ти мени ако си гледао, шта мислиш о питањима и одговорима везано за УДБУ?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним