(19-01-2017, 09:31 AM)treca smena Пише: Procitao sam dosta od Lucica malo preteruje ali ima dosta podatak i tih prica koje su tacne, pogotovo o tajnim sluzbama, sve preporuke.
Sada se cita trenutno Hazarski Recnik i nisam nesto odusevljen.
Za preporuku ko nije procitao Besnilo od Pekica, i Gvozdeni Rov od Legije ( imao veliku prrdrasudu knjigu procitao u jednom dahu)
Дејан Лучић први председник градског одбора СПО Београд.
Одличан писац. Али човек променљивих ставова, што се каже
може да буде а и не мора да значи, да не улазимо дубље у лично.
Прочитао сам све његове књиге и све су доживеле бројна реиздања изузев оне
Павелићев тестамент. Овде у Крагујевцу та књига не може да се изнесе из библиотеке. Како су ме исцимале библиотекарке кад сам тражио те две књиге пошто је из два дела.
Овде не можеш да је изнесеш али иди у завичајни фонд можда тамо може. Ја у завичајни фонд кад не може ни тамо. Ништа , узмем оне две књиге па у читаоницу а унутра , у читаоници, општи пад система вредности на свим нивоима , студентске очи које блену у мене гледају ме у фазону "Види ову будалетину чита неке књиге које немају везе са школом и факсом", тип цмаче неку будућу интелектуалку, један тресе главом на неку музику коју само он чује , ја лагано ка задњој клупи (навика из школе) и кренем са читањем. Био сам тамо неких осам или девет сати колико сам имао концентрације тако да сам преко неких делова књиге само површно прелетео. Нисам хтео више да се враћам и да читам о братству комуниста и усташа док се клинци ваћаре око мене. Тако да се надам да ће и она доживети своје ново издање.
п.с. Јеси ли због Лушића почео да читаш Хазарски речник ?