20-01-2019, 05:54 PM
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Цитат:У Црној Гори влада окупаторско писмо и то је срамно за Црну Гору.
Овде без ћирилице нема опстака, ако на Ободу Црнојевића нема ћирилице, онда нема Ријечана, нема Обода.
Боље онда срушите Обод. Овде без ћирилице нема опстанка, једино ће га бити кад се Ријека Црнојевића врати ћирилици.
И ово пливање за Часним Крстом није ништа друго него пливање за ћирилицом, за Црнојевићима, за Балшићима, Петровићима.
Наравно и за Немањићима који су, такође, раније овде владали.
Цитат:Биће јоште свакојаких чуда међу Србима, јербо ће народ изглупити и глупити све више.
Рађаће се људи, а да не знају ко им је ђед и прађед. Људи ће мишљати да све знају, а ништа знати неће…
Доћи ће вријеме да ће се Срби одвајати једни од другијех, па ће све говорити – ја нијесам Србин, ја нијесам Србин!
Нечастиви ће ући у овај народ и у постељу легати са србскијем сестрама, мајкама и женама.
Правиће им тако дјецу, да међу Србима, од како је вијека и свијета, горег рода бити неће.
Рађаће се све сами сињи кукавац, а да нико неће у снази бити да роди правога јунака!
(11-02-2019, 10:06 AM)Mekenzi Пише: Ја нијесам Србин, Ја сам канађанин..
Цитат:У том читавом хаосу и рвању скинута ми је јакна и насред риве сам остао у тренерци ЦРВЕНЕ ПЕТОКРАКЕ ЗВЕЗДЕ.
Викали су да ће ’убити четника‘, тражили су ми да скинем мајицу, а ја то нисам хтео, нисам хтео да скинем обележје клуба.
Полиција ми је рекла да сам паметно поступио када сам скочио у море.
Само сам хтео да спасем живу главу, на првом месту ми је била породица и дете!

(11-02-2019, 09:13 PM)Mekenzi Пише: Пази слана вода чини чуда:
У море ушао Србин изашао Црногорац
![[Слика: IMG-0858.jpg]](https://i.postimg.cc/8c3CWcv7/IMG-0858.jpg)