06-01-2020, 08:46 PM
.
Ми одавно рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
Па каже:
Ми одавно рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
Па каже:
Цитат:ШТА ДА СЕ РАДИ?!
IIPOCBETAP
05. maj 2014. u 10.57
„ШТА ДА СЕ РАДИ?” својевремено је поставио питање од сифилиса тешко оболели „револуционар” Уљанов-Блум, звани Лењин, кад је планирао тотално уништење Свете Русије и жртвовање васцелог Руског Народа болесној идеји Светске Револуције и Новог Светског Поретка по диктату банкстера са Вол Стрита.
ШТА ДА СЕ ДАЉЕ РАДИ?, питамо се и ми данас, уочи повратка руске црноморске луке Одесе под крило Мајчице Русије.
Шта да се даље ради, што се тиче и ДУПЛИХ СТАНДАРДА, нами Србима, шаки сиромаха, без престанка намеће Трули Запад, енглески габор Бароница Ештон, швапска педерчина Филе и препланули чађо Хусо с'ону страну Океана?
Међутим!
Ми Срби Православни знамо, баш као и Браћа Руси, да нема Васкрса без Великог Петка, па да се и кључ за отварање браве под називом „ДУПЛИ СТАНДАРДИ” налази у:
1.
Присаједињењу Одесе, Руске Бесарабије (Молдавије) и Северне и Јужне Добруџе Матушки Русији.
http://tinyurl.com/k4d94oo
2.
Васпостављању и присаједињењу Матушки Русији копненог коридора с'обе стране Дунава од најисточније тачке Руске Добруџе до Тимочке Крајине и будушчег Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Сербског.
Знају добро швабе за значај овог коридора кад већ 100 година трубе да „Србе треба оћерати што даље од Дунава”! Зато се баш сад и појављују неке влауце у Тимочкој Крајини које траже нека „љуцкиправа”, није то случајно!
3.
Васпостављању ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ између Руске Федерације и Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Сербског као једног од 4 (Калињинград, Крим и Нова Русија, Владивосток и СКС) Војно-Технолошке Области Руске Империје.
4.
Изградњи Средоземне поморске војне базе у луци Бар и шире, Новог Севастопоља!
НЕМА ВИШЕ ЦРЊЕ ГОРЕ,
РУСИЈА ЈЕ ИЗАШЛА НА МОРЕ!
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
ПАМЕТНОМ ДОСТА!
И буди слава вавијек Богу који нас чува од пасје вјере!
Амин!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!