Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

Дође ми да ти дам +1, зато што си заиста што се тиче овога 100% у праву.

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

Капетане, види како твој брод тоне, Круна на Светлом Престолу Карађорђевића ускоро Васкрснуће!!!

Шта`ш још увек се црвена багра сећа усташе из куће смећа...

Мало вас је црвени, Дража је рехабилитован, Дражина застава се вије на свим државним институцијама, официри данас носе Дражина обележја, још корак до Краљевине Србије!!!

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Што се мене тиче, разлика у мишљењу између мене и др Војислава Шешеља је само у облику државног уређења, у свему осталом се слажемо, и ја сам за Велику Србију!!!

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!!

НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!!

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

41:07 Ваистину!

Цитат:"Српски покрет обнове требало би да има свог председничког кандидата. Тако бисмо могли да се пребројимо коначно колико нас има. То је наравно мој предлог који ћу предочити на страначким органима", каже за Данас Жика Гојковић, посланик и функционер Српског покрета обнове, не желећи да открива ко би могао бити потенцијални председнички кандидат СПО.

У случају да СПО одлучи да подржи кандидата владајуће коалиције, договор ће, како каже, бити донет у разговорима са СНС, али да је за тако нешто још рано. Гојковић не искључује могућност да ће његова странка подржати и Николића, иако сматра да је могао више и боље да ради у датим околностима.
Одговори

Lepa srpkinja kandidat za predsednika Srbije

http://danijelasremac.com

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-12-2016, 10:20 AM)Mekenzi Пише:  Lepa srpkinja kandidat za predsednika Srbije

http://danijelasremac.com

У бре....уплаши ме човече!

Од оваке лепоте мож'да се рикне у нашим годинама!

[Слика: 68457AE7-C108-4AEC-AC6C-3AFFDCC73755_cx0...1024_s.jpg]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Просвето, јеси ли ишао у Торонто да видиш Фајгеља, пре неки дан?
Одговори

(04-02-2017, 08:48 PM)Бенито Пише:  Просвето, јеси ли ишао у Торонто да видиш Фајгеља, пре неки дан?

Bolje mu postavi kada je poslednji put video zivog Srbina?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-02-2017, 08:48 PM)Бенито Пише:  Просвето, јеси ли ишао у Торонто да видиш Фајгеља, пре неки дан?

Био, вид'о и онако миц по миц, без неке намере, испричах му уз чашицу све што га је Киза олајав'о како има велику плату!

Аууууу....ражљути се човек, ја тек онда видех шта урадих ма беше касно!

Фајгељ има посебно кратак фитиљ кад му се помене професорска плата тако да ће, како рече, одма'с'авиона право у Вршац!

Зато Киза нек'се причува Фајгељ је здраво љут и пргаф, ни његов Духовни Вожд Крмнад Чварак (из партизанске породице) му неће помоћи!

(04-02-2017, 10:12 PM)Mekenzi Пише:  

Паааа...Србина није лако данас наћи ама ми видесмо једног од последњих јутрос кад смо браду штуцовали пред огледалом!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Šta veli:

Oće li ukidati autonomnu pokrrajnu

i šta veliš da si video drugog Srbina u ogledalu....

Jesi posetio psihijatra skoro....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-02-2017, 10:34 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Био, вид'о и онако миц по миц, без неке намере, испричах му уз чашицу све што га је Киза олајав'о како има велику плату!

Аууууу....ражљути се човек, ја тек онда видех шта урадих ма беше касно!

Фајгељ има посебно кратак фитиљ кад му се помене професорска плата тако да ће, како рече, одма'с'авиона право у Вршац!

Зато Киза нек'се причува Фајгељ је здраво љут и пргаф, ни његов Духовни Вожд Крмнад Чварак (из партизанске породице) му неће помоћи!

(04-02-2017, 10:12 PM)Mekenzi Пише:  

Паааа...Србина није лако данас наћи ама ми видесмо једног од последњих јутрос кад смо браду штуцовали пред огледалом!
Ти си негде написао да Фајгељ задовољава те стандарде, а и цитирао си га.
Зато сам помислио да ниси, можда, отишао тамо.
Одговори

(04-02-2017, 11:50 PM)Бенито Пише:  Ти си негде написао да Фајгељ задовољава те стандарде, а и цитирао си га.
Зато сам помислио да ниси, можда, отишао тамо.

Фајгељ је прави Србин, домаћин и поштен човек пре свега!

Међутим!

Не знам које "стандарде" задовољава, подсети ме!

Он нешто прича о неком "устанку", изласку на улице али...то није решење, то би само довело до мртвих и рањених, до грађанског рата, а то је последње што треба овом намученом народу!

НАМИ ТРЕБА ПУЧ, ЗА ПАР САТИ ГОТОВООООО!

Иначе он, као и скоро 95% Срба, још увек сања о некој демократији, ретки су они који схватају колико нам је нож под грло!

Драгаш неки дан описује Путина па каже да Русија (и свет) нису имали тако доброг и лукавог шахисту 1,000 година, каже замајавао је Трули Запад 10 година да би се....НАОРУЖАО!

Кад ће код нас неки Ђенерал да се појави и лупи песницом о сто?!

НАОРУЖАЊЕ НАМИ ТРЕБА, НЕМА ЗЕМЉЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ У ТАКО ТРАГИЧНОЈ СИТУАЦИЈИ КАО СРБИЈА ДАНАС!

А ТО МОЖЕМО САМО ДА ПОСТИГНЕМО КРОЗ ИНЕГРАЦИЈУ СА РУСИЈОМ!

Нами је искрено жао што је једини, и словима ЈЕДИНИ, који то (скоро потпуно) сагледава...ШЕШЕЉ, а ми би срцем за оба Обрадовића, нарочито Младена!

Међутим!

У овој ситуацији....ИНЕТГРАЦИЈИ СЕ НЕ ГЛЕДА УЗУБЕ!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ПРОСМЕТЛАР вели:

НАОРУЖАЊЕ НАМИ ТРЕБА, НЕМА ЗЕМЉЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ У ТАКО ТРАГИЧНОЈ СИТУАЦИЈИ КАО СРБИЈА ДАНАС!

А ТО МОЖЕМО САМО ДА ПОСТИГНЕМО КРОЗ ИНЕГРАЦИЈУ СА РУСИЈОМ!

Какве везе имају Чича Митовци са Русијом? Требао си написати "СА НЕМАЧКОМ"
То су ваши прави савезници! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(05-02-2017, 11:40 AM)Шумаџибрац Пише:  [Слика: sljiva_kalifornijska_plava.jpg]

Какве везе имају Чича Митовци са Русијом? Требао си написати "СА НЕМАЧКОМ"
То су ваши прави савезници! Јок

СМРДИМ СОБОМ, ШТА'Е С'КОФОМ?!

Што то? Да нису ти Чича Митовци можда ИЗДАЈНИЦИ због КОЛАБОРАЦИЈЕ СА ОКУПАТОРОМ?

Појасни ако ти џибра није потпуно блокирала мозак!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним