(08-02-2017, 12:00 AM)ЈВуО-КГ Пише: Па то је генерација мени блиска, ми смо ти Новосрби о којима причаш , који не вреде ништа и који су у симбиози са окупатором како ти тврдиш. Само ја мислим да ти мешаш два термina окупатор и узурпатор.
Ене-де....није шија него врат!
МИ ТВРДИМО ДА ЈЕ С'ЈЕСЕНИ '44-Е СРБИЈА БИЛА ПОРАЖЕНА УЗ ПОМОЋ ТРУЛОГ ЗАПАДА И
О К У П И Р А Н А
ОД ЈЕДНЕ
СТРАНЕ ВОЈСКЕ САСТАВЉЕНЕ ОД ПРЕСВУЧЕНИХ УСТАША, ПОТУРИЦА И БИВШИХ СРБА, БУДУЋИХ НАВИЈАЧА "ПАРТИЗАНА" И "ЗВЕЗДЕ", КОЈИ СУ СЕ ОДРЕКЛИ СВОЈЕ ВЕРЕ, ИСТОРИЈЕ И ТРАДИЦИЈЕ И ПОСТАЛИ ЏЕЛАТИ СВОЈИХ БИВШИХ СУНАРОДНИКА КОЈЕ СУ ПОЛА ВЕКА МРЗЕЛИ,
И ЈОШ МРЗЕ,
МРЖЊОМ КОНВЕРТИТА (феномен познат у психијатрији)!
МИ ТАКОЂЕ ТВРДИМО ДА СЕ СКОРО ЦЕЛОКУПНО ПРЕОСТАЛО СРБСКО СТАНОВНИШТВО ТОКОМ ПОЛА ВЕКА
ИДЕНТИФИКОВАЛО И СТОПИЛО СА ОКУПАТОРОМ, ШТО ЈЕ ЈОШ ЈЕДАН ФЕНОМЕН ПОЗНАТ У МЕДИЦИНИ КАО "ШТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ" КАД СЕ ЖРТВА ЗАЉУБИ У СВОГ МУЧИТЕЉА И ЏЕЛАТА! (1)
----------------------------------
1. Штокхолмски синдром је назив психолошког стања које настаје у ситуацијама у којима долази до зближавања отмичара и жртве. Зближавању отмичара и њихових жртава доприноси време проведено у таквој ситуацији; што више времена протекне, већа је могућност стварања штокхолмског синдрома.
Назив штокхолмског синдрома увео је криминолог и психијатар Нилс Бејерот после неуспеле пљачке банке и отмице на Нормалмсторгу у Штокхолму, од 23 до 28. августа 1973. Таоци су се емоционално везали за отмичаре, па су после оправдавали њихове поступке чак и након свог ослобођења. Касније, током судског процеса, таоци су нерадо говорили о отмици.
И ТУНА НИСМО УСАМЉЕНИ НО ПРЕНОСИМО МИШЉЕЊЕ МАСЕ СРБА КОЈИ СУ ПРЕБЕГЛИ ИЗ ТИТОВЕ ШУГОСЛАВИЈЕ СПАСАВАЈУЋИ НЕ САМО ГОЛИ ЖИВОТ НО И СВОЈУ ВЕРУ, ТРАДИЦИЈУ И ПОРЕКЛО!
(08-02-2017, 12:00 AM)ЈВуО-КГ Пише: За мене су ови момци са Кошара понос нације а за неког су Новосрби.
ОПЕТ ТИ КОМУЊАРСКИ ПОДМУКЛО СКРЕЋЕШ НА КОШАРЕ ПОКУШАВАЈУЋИ ДА ЗАБАШУРИШ ПОЛА ВЕКА СУЖИВОТА И СИМБИОЗЕ СА ОКУПАТОРОМ ПРЕКО МОМАКА КОЈИ ПРЕДСТАВЉАЈУ НЕКУ
ТЕК РОЂЕНУ НОВУ ГЕНЕРАЦИЈУ КОЈА СЕ С'МУКОМ ДИЗАЛА ИЗ ОКУПАТОРСКОГ ПОЛУВЕКОВНОГ ПАКЛА!
ТИ МОМЦИ НИСУ НОСИЛИ ПЕТОКРАКЕ НИТ СУ СЕ ПОЛА ВЕКА ЖЕНИЛИ И УДАВАЛИ ПОД СЛИКОМ ЈОСИПОВОМ!
Међутим!
НИ ОНИ НЕМАЈУ МОРАЛНО ПРАВО ДА НЕКОГ НАЗИВАЈУ ИЗДАЈНИКОМ ЗБОГ 3-4 ГОДИНЕ КОЛАБОРАЦИЈЕ СА ОКУПАТОРОМ ЈЕР СУ ЊИХОВЕ ЋАЋЕ, РОЂАЦИ И КОМШИЈЕ ТО ИСТО (и много горе!)
РАДИЛИ ПОЛА ВЕКА!
(08-02-2017, 12:00 AM)ЈВуО-КГ Пише: А комуњаре и Љотићевце танка нит дели а све остало их спаја .
НЕ СПАЈА ИХ СИГУРНО НИШТА
А ДЕЛИ ИХ ЧИЊЕНИЦА ДА СУ СЕ ЉОТИЋЕВЦИ ПРОТИВ КОМУЊАРА БОРИЛИ ПОД СРБСКОМ ЗАСТАВОМ И КОКАРДОМ ДОК СУ ТИТОВЦИ-ЈАМАРИ УБИЈАЛИ СРБЕ ПОД САТАНИСТИЧКИМ ПЕНТАГРАМОМ!
НАМИ ЈЕ МАЊЕ-ВИШЕ ЈАСНО КАД СЕ ОСТАРЕЛИ ЧЕТНИЦИ И ЉОТИЋЕВЦИ ДО'ВАТЕ ЗА ГУШЕ
У ДИЈАСПОРИ ПА СЕ МЕЂУСОБНО НАЗИВАЈУ "ИЗДАЈНИЦИМА" ЗБОГ ОНЕ 3-4 ГОДИНЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА!
ТИ СТАРИ ЕМИГРАНТИ БАР НИСУ ЖИВЕЛИ ПОЛА ВЕКА У СИМБИОЗИ СА ОКУПАТОРОМ, СА ЊИМ ЗАЈЕДНО ДИСАЛИ И СВЕ, СВЕ, СВЕ СА ЊИМ ДЕЛИЛИ,
ПА НА ТЕ СВАЂИЦЕ И ЗАЂЕВИЦЕ ПОЛАЖУ И НЕКО ПРАВО!
Међутим!
НАМИ АПСОЛУТНО НЕ ИДЕ У ГЛАВУ ДА ЉУДСКИ МАТЕРИЈАЛ ПОПУТ ОВИХ ЛИКОВА ОЂЕ И СЛИЧНИХ, ДАЈЕ СЕБИ ЗА ПРАВО ДА НЕКОГ НАЗИВА ЉОТАНОМ -ИЗДАЈНИКОМ ЗБОГ ОНЕ 3-4 ГОДИНЕ РАТА, ДОК ЈЕ ЦЕЛА БЛИЖА И ДАЉА ПОРОДИЦА РЕЧЕНИХ ЛИКОВА, СВЕ ЊИХОВЕ КОМШИЈЕ И ПРИЈАТЕЉИ, ПОЛА ВЕКА ЖИВЕЛА У
АПСОЛУТНОЈ СИМБИОЗИ И КОЛАБОРАЦИЈИ СА ОКУПАТОРОМ, ОКУПАТОРСКЕ ПЕСМЕ ПЕВАЛО, КЊИГЕ ЧИТАЛО, ТИТОВКУ НОСИЛО, УДАВАЛО СЕ И ЖЕНИЛО ПОД СЛИКОМ ОКУПАТОРА, ЊЕМУ СЕ КЛЕЛО ДА СА ОКУПАТОРСКОГ ПУТА НЕ СКРЕНУЛО, КАД ЈЕ ЛИПС'О ПИЖДРИЛО И ГОРКЕ СУЗЕ ЛИЛО!
И ТО СВЕ ПОЛА ВЕКА РАДИЛО А НАМИ УРЛА "ИЗДАЈНИК-ЉОТАР" ЗБОГ ОНЕ 3-4 ГОДИНЕ РАТА (
КОЈЕ УЗГРЕД, С'НАМИ ВЕЗЕ НЕМАЈУ) КАД СЕ НИЈЕ ЗНАЛО КОЈА ЋЕ ДА НАДБИЈЕ, ЕНГЛЕЗИ (
РАК) ИЛИ ЊЕМЦИ (
ЛЕУКЕМИЈА), ДОК МИ ЧАК НИ ОСНОВНЕ КРИТЕРИЈУМЕ ЗА "ЉОТАРА-ЉОТАНА" НЕ ИСПУЊАВАМО!
И чак да ништа не знамо, да смо са Марса пали у данашњу Новосрбијицу, па се около распитали, сазнали бисмо да велико поштовање гаје подједнако према Дражи, Љотићу и Недићу личности као:
1.
Драгослав Бокан,
2.
Покојни Драгић-Кијук,
3.
Покојни Небојша Крстић који је основао ОБРАЗ,
4.
Покојни Драгош Калајић,
5.
Младен Обрадовић,
6.
Бошко Обрадовић...
И да не набрајамо даље!
Какви сте ви то бре ликови, болесници....то је за проучавање у некој психијатриској установи, докторат неко на вами да заради анализирајући тај штокхолмски синдром на нивоу целог једног народа и замену тезе преносећи издају својих родитеља на људе који мање-више и нису међу живима или се спремају Богу наистину!